• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
ايمون زايد از لحاظ كيفيت بازي بهتر بود يا كريم انصاري فرد يا قاضي ؟
دوست دارم نظر شما رو هم بدونم

سبك و تيپ بدني و سرعت و نحوه جاگيري هر سه فكر ميكنم تو يك تيپ بازي باشه ولي كيفيت كدوم بهتر هست تو همين موقعيت

Noel Gallagher

کاربر فعال موسیقی و فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
15,858
ايمون زايد از لحاظ كيفيت بازي بهتر بود يا كريم انصاري فرد يا قاضي ؟
دوست دارم نظر شما رو هم بدونم

100% زاید نه این جناب مغرور که دروازه خالی رو نمیتونه گل کنه!

نوری جنسش امروز افتضاح بود:دی

مارکو خیلی خوبه

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
من فکر میکنم کریم خیلی به فکر خودشه علتشم اینه که شدیدا میخواد خودشو مطرح کنه تا زودتر لژیونر شه. تو چند بازی اخیر که دیدم وقتی بازیکنا بهش پاس نمیدادن و خودشون شوت یا گل میزدن بهشون اعتراض میکرد. واسه همینه که راحت بازی نمیکنه و با استرس بازی میکنه. من زاید و قاضی رو به کریم ترجیح میدم. قاضی بنده خدا تا قبل از مصدومیت با سیستم ژوزه که توپی واسه مهاجما ساخته نمیشد بازی میکرد که نمیتونه بازتاب درستی از تواناییهاش باشه. باید الان که تیم متحول شده بازی کنه تا کیفیت بازیش مشخص بشه.

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
کریم 2 بازیه افت کرده ...
صبا شاید تیمو خوب انالیز کرده بود ..
یه جورایی موقعییتا از بازی های دیگه کمتر بود ..
و نیمه دوم بخصوص 30 دقیقه آخر بازی دست صبا بود
خب قرار نیست تو تمام بازیها هر چی زدن گل بشه ....
یه جورایی تو لیگ ناامید شدم ازشون ...

maskot

Registered User
لایک‌ها
2,018
این بازی خارج خونه بود و یک امتیاز هم خوب بود اما باور کنین امروز پرسپولیس بد بازی نکرد زمین بد بود پرسپولیس یحیی رو زمین کار می کنه و از پاس های تو عمق گل میزنه تو این زمین توپ دو متر حرکت نمی کرد اونوقت چجوری پاس گل می دادن بازی بهد تو ازادی رو ببینین کیفیت بازی بچه ها رو هم ببینین

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
شرمنده دوستان یکم دیر رسیدم
ولی باید بگم خیلی موقعیت از دست دادیم من تقریبا نیمه اولو دیدم
ولی همون اولا کریم دروازه خالی رو خراب کرد بعدشم رضایی دو تا موقعیت خوب رو از دست داد
دگ باقیش رو نمیدونم ولی واقعا حق ما مساوی نبود باید میبردیم موقعیت ها خوب بود ولی ضربات اخر
4fvgdaq_th.gif

امیدوارم بازی عقب افتادمون رو با گهر انقد موقعیت از دست ندیم و ببریم.....

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
[h=1]جلال حسيني: تساوي عادلانه نبود[/h] [h=2] مدافع تيم فوتبال پرسپوليس گفت: موقعيت‌هاي زيادي داشتيم و تساوي برابر صبا عادلانه نبود.[/h]

سيد جلال حسيني در خصوص بازي مقابل صبا اظهار داشت: همه ديدند با بازي خوب و هجومي که انجام داديم براي برد به قم آمده بوديم زيرا بسيار به اين سه امتياز نياز داشتيم، اما متاسفانه خيلي مفت 2 امتياز را از دست داديم.

وي افزود: موقعيت‌هاي بسيار خوبي داشتيم اما بر عکس بازي قبل توپ‌هاي ما به گل تبديل نشد. مساوي هرگز عادلانه نبود.

حسيني ادامه داد: از همه که بازي را ديدند مي‌خواهم قضاوت کنند که آيا حق‌مان برد بود يا نه. هر چه توپ زديم متاسفانه به گل تبديل نشد و اميدوارم در بازي‌هاي بعدي جبران کنيم.

وي خاطرنشان کرد: زمين هم کيفيت خوبي نداشت اما در همين زميني که ما بازي کرديم هم شايسته پيروزي بر صبا بوديم. فوتبال همين است. وقتي گل نزني امتياز‌ها را راحت از دست مي‌دهي. امروز روز خوب بازيکنانمان نبود. به نظرم خود صبايي‌ها نيز به يک امتياز قانع شده بودند و در آخرهاي بازي به دنبال گرفتن فشار پرسپوليس بر روي دروازه‌شان بودند.

alone-one

Registered User
لایک‌ها
82
آخر فصل مثه فصلی که با دنیزلی سوم شدیم حسرت این امتیازارو میخوریم،ضمن اینکه هر بازی یه سری از بازیکنا افتضاح بازی میکنن مثه کریمو پروویچ(مارکو افتضاح در افتضاح،15مین آخره بازی همه پاساش اشتباه بود،تاکید میکنم همه پاساش)
دومین مورد ناامید کننده تو تیم بازی نخونی یحیی و دیر تعویض کردناشه،اصلا خوب تعویض نمیکنه برعکس مهره چینیش
ولی درکل موقعیت سازی تیم خوبه بر عکس تمومکنندگیش

david_violaw

Registered User
لایک‌ها
1,028
[h=1]خبر خوش رویانیان به هواداران [/h]
مدیر عامل باشگاه پرسپولیس از واگذاری ورزشگاه شهید درفشی‌فر به پرسپولیس خبر داد.

محمد رویانیان در گفتگو با سایت رسمی باشگاه پرسپولیس ضمن اعلام این خبر افزود: بر اساس پیگیری‌های انجام شده، مکاتبات اداری و موافقت نهایی وزارت ورزش و جوانان، ورزشگاه شهید درفشی‌فر برای همیشه به باشگاه پرسپولیس واگذار شد که جا دارد از وزیر محترم ورزش و جوانان و هیأت دولت تشکر نمائیم.

رویانیان تصریح کرد: در طی سال‌های اخیر پرسپولیس مالک قطعی ورزشگاه شهید درفشی‌فر نبود و از زمانی که ما مدیریت باشگاه را بر عهده گرفتیم، سعی کردیم این ورزشگاه را تجهیز و بازسازی کامل نمائیم که به نوعی ریسک بود اما خوشحالم که حالا ورزشگاه شهید درفشی‌فر با پیگیری‌های مستمر مدیران باشگاه و موافقت وزارت ورزش و جوانان به پرسپولیس واگذار شده است.

به گفته سردار علیزاده مدیر مجموعه ورزشی شهید درفشی‌فر، آماده سازی زمین چمن طبیعی، بازسازی رختکن میزبان و میهمان، سونای خشک، بخار و جکوزی استخر ورزشگاه، نصب 1500 صندلی برای جایگاه هواداران، بازسازی سالن بدنسازی و ساختمان‌های ورزشگاه، احداث ساختمان کلینیک مرکزی پرسپولیس، احداث اتاق آموزش مربیان و بازیکنان و همچنین بازسازی کامل اتاق‌های اداری و اتاق ویژه کادر فنی و گروه آنالیز از جمله اقدامات انجام شده باشگاه پرسپولیس در دوران مدیریت محمد رویانیان بوده است.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
متاسفانه دو امتیاز دیگه از دست رفت و خداوکیلی خودمون بیشتر از هر کسی مقصر بودیم. زمین افتضاح هم مزید بر علت شد. من نیمه اول رو از رادیو شنیدم که واقعا پرسپولیس خیلی خوب بود نیمه دوم هم تا دقیقه 60-65 بدک نبودیم ولی از این دقیقه به بعد این صبا بود که ریتم بازی افتاد دستش .

کلا برای خط دفاع خوشحالم ( که دو بازی خارج خونه در لیگ گل نخورده )و برای خط حمله متاسف.
فکر می کنم کریم هم نیاز به یه سری صحبت داره که زودتر بیفته روی خط گلزنی والا این گل نزدنش معضلی برای تیم خواهد شد.

شاد و پیروز باشید

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
گل‌محمدی: با بی‌دقتی مهاجمان سه امتیاز را از دست دادیم/ کسی نمی‌توانست حاشیه‌های پرسپولیس را جمع کند

یحیی گل‌محمدی معتقد است پرسپولیس می‌توانست حداقل دو، سه گل به صبا بزند و این تیم را شکست دهد.
سرمربی تیم فوتبال پرسپولیس در نشست خبری پس از بازی با صبای قم اظهار کرد: ما از قبل بازی سختی را پیش‌بینی می‌کردیم، موقعیت‌های خوبی را روی دروازه حریف خلق کردیم و در آن سو فرصت به حریف ندادیم، در بازی دفاعی با تمرکز و خوب ظاهر شدیم اما در زدن ضربات آخر بی‌دقت بودیم.
وی افزود: امروز موقعیت‌های صددرصد خوبی از دست دادیم و می‌توانستیم دو، سه گل بزنیم. هر دو تیم با این حال بازی جانداری انجام دادند و صبا هم با انگیزه ظاهر شد، هرچند که حق تیم ما امروز برد بود و سه امتیاز را با بی‌دقتی مهاجمان از دست دادیم اما کسب یک امتیاز هم در این زمین در برابر تیم سخت‌کوش قم برای ما بد نبود.
گل‌محمدی در ادامه گفت: ما باید در آینده تلاش کنیم که موقعیت‌های صددرصد را گل کنیم چرا که در هر بازی این قدر موقعیت برایمان به وجود نمی‌آید و باید از تک فرصت‌ها استفاده کنیم.
وی درباره کیفیت زمین ورزشگاه یادگار امام قم گفت: کیفیت زمین خیلی خوب نبود و بازی در آن برای خود صبا هم که مثل ما روی زمین بازی می‌کند سخت بود. موقعیتی که انصاری فرد از دست داد به خاطر زمین بود. من فکر می‌کنم کیفیت این زمین را باید برای بازی صبا برابر الشباب در پلی‌آف لیگ قهرمانان آسیا بهتر کنند.
در ادامه گل‌محمدی درباره حاشیه‌هایی که شب گذشته و امروز مقابل هتل محل اقامت پرسپولیسی‌ها و همچنین شعارهایی که علیه او سر داده شد، گفت: به هر حال این مشکلات در همه ورزشگاه‌ها وجود دارد. من با صبا و بازیکنانش خاطرات خوبی دارم و هیچ ناراحتی از مردم و تماشاگران قم ندارم. ممکن است این اتفاق برای هر مربی رخ دهد. اتفاقاتی افتاده که اگر درباره آن‌ها صحبت نکنم بهتر است.
خبرنگاری از سرمربی پرسپولیس پرسید بهتر است به خاطر هواداران صبا این مسائل را باز کنید که گل‌محمدی پس از اصرار خبرنگاران قمی، گفت: زمانی که من به صبا آمدم مسئولان باشگاه قول‌هایی دادند و قرار شد حمایت‌هایی از تیم صورت بگیرد که البته انجام نشد. در حالی که قرار بود 20 درصد اول قرارداد بازیکنان بعد از هفته چهارم پنجم به آن‌ها داده شود، تازه یک ماه پیش این پول به آن‌ها پرداخت شد. من با رییس هیات مدیره در این باره جلسه گذاشتم و او به ما قول داد که مشکل مالی تیم را برطرف کند، من هم سه، چهار روز به آن‌ها فرصت دادم و قرار شد که از طریق شهرداری به باشگاه کمک شود.
وی افزود: من و رمضان‌بیگی مدیرعامل وقت باشگاه وقتی این موضوع را شنیدیم همدیگر را بغل کردیم و نمی‌دانستیم از خوشحالی چه باید بکنیم. اما سه، چهار روز بعد به ما اعلام کردند که ما یک باشگاه دولتی هستیم و نمی‌توانیم تا این حد پول بدهیم. در حالی که من چیز زیادی نخواسته بودم. مسئله هم همین بود.
وی افزود: تازه بعد از دو، سه ماه از خروج من از صبا پول بازیکنان را دادند. برای من کار کردن در آن شرایط سخت بود. آدمی نیستم که دروغ بگویم. در همان زمان بود که پیشنهاد پرسپولیس به من مطرح شد، یعنی جدایی من از صبا با پیشنهاد پرسپولیس مصادف شد. من هم پرسپولیس را دوست داشتم و به مسئولان باشگاه گفتم که از این تیم پیشنهاد دارم و شما هم شرایطی که من می‌خواستم را فراهم نکرده‌اید. خیلی راحت از هم جدا شدیم. با این حال من نمی‌خواستم این مسائل را مطرح کنم.

گل محمدی درباره اینکه گفته می‌شد او به خاطر مشکلات جسمی از صبا جدا شده، گفت: من اصلا مشکل جسمی نداشتم. فقط کمی عصبی شده بودم، می‌توانید این موضوع را از بازیکنان صبا بپرسید. من به خاطر مشکلات باشگاه کمی از لحاظ روحی – روانی به هم ریخته بودم و حتی یکی، دو روز هم بستری شدم.
در ادامه نشست خبری خبرنگاری از گل‌محمدی پرسید برخی معتقدند پرسپولیس شما را باید پس از باخت ارزیابی کرد که چطور حاشیه‌ها را جمع می‌کنید که وی در پاسخ گفت: خدا نکند ببازیم. من تیم را در بدترین شرایط پرسپولیس تحویل گرفتم و واقعا دیگر از این بدتر نمی‌شد. بازیکنان هم از نظر روحی – روانی و هم از نظر جسمی در وضعیت خوبی نبودند و یک جو ناامیدی هم در هواداران وجود داشت. من در دو، سه ماهی که کنار ژوزه با تیم کار کردم، شناخت خوبی داشتم و بحران را کنترل کردم. 8 سال در پرسپولیس بازی کردم و از شرایط این تیم آگاهی داشتم.
وی ادامه داد: من نمی‌خواهم از خودم تعریف کنم، نمی‌گویم کار خیلی بزرگی انجام دادم اما فکر نمی‌کنم کسی می‌توانست در آن مقطع حاشیه‌ها را از پرسپولیس جمع کند. ما چند برد خوب به دست آوردیم و یک روند خوب را شروع کرده‌ایم، در آینده هم حرف‌های زیادی برای گفتن خواهیم داشت.
یحیی گل‌محمدی درباره هدف پرسپولیس در لیگ برتر و جام حذفی گفت: جام حذفی یک میانبر برای قهرمانی است. ما از الان با سه برد می‌توانیم در این جام قهرمان شویم، به همین خاطر روی سه بازی پیش رو در این جام حساب ویژه‌ای باز کرده‌ایم. حق این تیم و هواداران است که حداقل یک جام بگیرند. ضمن اینکه در لیگ هم تمام تلاش‌مان را می‌کنیم که به بالای جدول نزدیک شویم. اینکه در لیگ سهمیه بگیریم یا نه، بستگی به شرایط‌مان دارد، اگر با همین روند ادامه دهیم فکر می‌کنم بتوانیم جزو سه چهار تیم اول جدول باشیم. مطمئن باشید اگر نمی‌توانستیم زیاد امیدواری نمی‌دادم اما با این روند چیزی که گفتم برای ما ممکن است.
وی در پایان درباره وضعیت معدنچی در پرسپولیس گفت: او بازیکن بزرگی بوده و الان هم تلاشش را می‌کند، اگر در تمرین‌ها خودش را خوب نشان دهد، می‌تواند به ترکیب برسد هرچند که مصدومیت داشت و کمی طول می‌کشد به اوج آمادگی برگردد.

منبع: خبرآنلاین

مرفاوی: خوش شانس بودیم که موقعیت های پرسپولیس گل نشد/ داور می توانست یک پنالتی برای ما بگیرد

سرمربی صبای قم پس از بازی تیمش مقابل پرسپولیس به بازیکنان هر دو تیم تبریک گفت.
به گزارش خبرآنلاین؛ صمد مرفاوی سرمربی تیم صبای قم پس از تساوی بدون گل تیمش برابر پرسپولیس در نشست خبری حاضر شد و به سوالات خبرنگاران پاسخ داد. او در مورد این بازی گفت: «امروز هر دو تیم بازی خوبی را به نمایش گذاشتند و جا دارد که هم به بازیکنان تیمم و هم به بازیکنان پرسپولیس تبریک بگویم. برای این بازی برنامه ‌ریزی خاصی داشتیم و می‌دانستیم که آنها در هفته‌های گذشته نتایج خوبی گرفتند و مهاجمان خوبی هم دارند به همین دلیل سعی کردیم بازی آنها را کنترل کنیم.»
او در مورد موقعیت های گل متعدد تیم پرسپولیس در این بازی گفت:«پرسپولیس چند موقعیت حتمی گل را در این بازی از دست داد و می‌توانست این بازی را حداقل با پیروزی به پایان ببرد ولی از خوش‌شانسی ما این موقعیت‌ها به نتیجه ای نرسید و بازی با نتیجه بدون گل پایان یافت، با این حال ما هم می‌توانستیم در این بازی به گل برسیم که به ثمر نرسید اما بازیکنانم مردانه بازی کردند.»
سرمربی صبای قم در مورد کیفیت چمن ورزشگاه یادگار امام قم گفت: «زمین نسبت به 2 ماه گذشته خیلی بهتر شده. بازی با داماش که اولین حضور من در این ورزشگاه بود زمین بسیار افتضاح بود اما حالا خیلی خوب شده است.»
مرفاوی در پایان درباره داوری این دیدار گفت: «داور در این دیدار عملکرد خوبی داشت اما می‌توانست در یک صحنه مشکوک یک پنالتی به نفع ما اعلام کند که این کار را انجام نداد اما در مورد آن صحنه قضاوت نمی کنم.»

silensio21

Registered User
لایک‌ها
250
قلب يحيي دوباره درقم گرفت
پرسپوليس در قم به مهاجمانش باخت! سرخپوشان در حالي به مصاف صبا رفتند كه اميدوار بودند با برتري مقابل اين تيم
سير صعودي خود را طي كرده و به سمت بالاي جدول حركت كنند. از همين رو از اواسط نيمه اول حملات مختلفي را به
روي دروازه ميزبان خود تدارك ديد ولي اين فرصت‌ها را انصاري‌فر و رضايي با بي‌دقتي تمام به هدر دادند و صبا هم از يك
موقعيت خود نتوانست استفاده كند تا نيمه اول با تساوي بدون گل دو تيم به پايان برسد.

در نيمه دوم هم پرسپوليس باز صاحب موقعيت‌هاي خوبي براي گلزني شد ولي اين موقعيت‌‌ها هم از دست رفت
و در اين ميان تعويض‌هاي يحيي هم كارساز نبود تا سرخپوشان پيروزي را با تساوي عوض كنند!
اين دو امتياز براي پرسپوليس در حالي از دست رفت كه اين تيم مي‌توانست با پيروزي به بالاي جدول برود
ولي به راحتي برد را از دست داد تا در آينده حسرت آن را بخورد.

22: علي كريمي با يك پاس زميني از نقطه كرنر غلامرضا رضايي را صاحب توپ كرد كه اين بازيكن توپ را به بيرون زد.
25: علي كريمي پس از پشت سرگذاشتن چند بازيكن در پشت محوطه جريمه با يك پاس كوتاه ماركو پروويچ را صاحب توپ كرد كه شوت اين بازيكن صرب از كنار دروازه صبا به بيرون رفت.
27: ضربه ايستگاهي خطرناك ميلاد سليمان فلاح با اختلاف بسيار كمي از كنار دروازه پرسپوليس به بيرون رفت.
29: غلامرضا رضايي از سمت راست به محوطه جريمه صبا نفوذ كرد و در موقعيت تك‌به تك كريم انصاري‌فر را صاحب توپ كرد ولي اين بازيكن با بي‌دقتي تمام توپ را به بيرون زد.
44: شوت خوب غلامرضا رضايي را دروازه‌بان صبا دفع كرد و در ادامه علي كريمي كه به محوطه جريمه نفوذ كرده بود، محمد نوري را صاحب توپ كرد اما اين بازيكن با بي‌دقتي توپ را به بيرون زد.
47: پاس پشت پاي انصاري‌فر در گوشه سمت راست محوطه جريمه به رضايي رسيد ولي ضربه اين بازيكن در حالت تك‌به تك را دروازه‌بان صبا دفع كرد.
51: پاس كوتاه رضايي در بيرون محوطه جريمه به محمد نوري رسيد ولي شوت محكم اين بازيكن با اختلاف كمي از كنار دروازه‌ صبا به بيرون رفت.
84: ضربه هادي نوروزي با اختلاف كمي از دروازه صبا به بيرون رفت.
87: ضربه برگردان‌ هادي نوروزي را در داخل محوطه جريمه دروازه‌بان صبا مهار كرد.

silensio21

Registered User
لایک‌ها
250
میشه یکی بیاد اینجا به من بگه این فتح ا... زاده دقیقا از پرسپولیس و رویانیان چی میخواد ؟! *****

داربی نزدیک است برادر؛ اینا جنگ روانی است

جنگ روانی یک امر برای بقاء محسوب می‌شود، نبردی است برای تسلط بر افکار و اذهان
حال این نبرد می‌تواند برای برتری بر یک کلیت باشد و یا می‌تواند تنها برای قبولاندن چیزی جزئی در ذهن مردم باشد.

بعد از گذرهای اخیر در جهان و الاخصوص بعد از جنگ جهانی دوم، دکترین‌های مختلفی برای ایجاد جنگ روانی
و به چالش کشیدن اذهان به وجود آمد. از سخنرانی‌های مهیج رایش سوم پیشوای آلمان در مقابل سپاهیانش
که به نوعی هیجان گرایی نازیستی منجر می‌شد بگیرید تا پیام‌های کوتاه و به ظاهر بی اهمیتی که هر روزه از تلویزون‌های ملی و جهانی پخش می‌شوند

یکی از اصول اساسی جنگ روانی جهل مخاطب است، زیرا مخاطب جاهل هیچ گاه به دنبال یافتن حقیقت نمی‌رود
و یا اگر به حقیقت هم بر حسب اتفاق برخورد بکند، آنچه را که از قبل در ذهنش فرو کرده‌اند را قبول می‌کند تا حقیقتی بیرونی و ملموس تر.

و به ترتیبی خاص افکار و سیاست‌ها را جهتگیری شده، به مردم تحویل می‌دهند.
نقش مخاطب در باور کردن و یا نکردن این فوران‌های اطلاعاتی زیاد مورد اهمیت نیست،

زیرا به هر ترتیب که شده این اطلاعات جهتگیری شده به خورد مخاطب (چه قبول فردی و چه قبول اجتماعی) داده می‌شوند.

ولی ما را چه باک از این جنگ روانی دکتر فتح الله زاده که ما پرسپولیسی هستیم
با میلیون‌ها راهب سرخ پوش در سراسر جهان که با هر حمله پرسپولیس ضربان قلب‌مان تندتر می‌زند

این را رییس خوب می‌داند برای همین رو به جنگ روانی آورده

جنازه تیم یحیا ۶ بهمن آنها را با همه قدرتشان شکست می‌دهد

Last edited by a moderator:

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
میشه یکی بیاد اینجا به من بگه این فتح ا... زاده دقیقا از پرسپولیس و رویانیان چی میخواد ؟! ****

خواهر گرامی خودسانسوری شما هم باید سانسور میشد . لطفا توجه داشته باشید هر گونه صحبتهایی که معنی بی احترامی داشته باشه و صحبت درباره تیمهای رقیب در تاپیکهای هواداری ممنوع هست.

درباره صحبتهای اخیر آقای فتح اله زاده میتونید در تاپیک بحث و تبادل نظر در مورد اتفاقات روز فوتبال و حواشی ِ آن تشریف بیارید و با رعایت قوانین در بحثها شرکت کنید.

با سپاس

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
اگه کریمی و مهدوی کیا به دربی نرسن چی؟؟

کريمي و مهدوي‌کيا بازي بعد را از دست دادند | ورزش 3

ـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــ

[h=1]گزارش تمرين پرسپوليس[/h]
[h=2] تمرين امروز پرسپوليس در شرايطي برگزار شد که علي کريمي و مهدوي‌کيا تمرين نکردند.[/h]
00941310.jpg

به گزارش فارس، تمرين پرسپوليس پس از تساوي مقابل صبا از ساعت 11:30 امروز در ورزشگاه درفشي‌فر برگزار شد.

*در اين تمرين بازيکناني که در ديدار مقابل صبا به ميدان رفتند آزاد بودند آنها مي‌توانستند در منزل استراحت کنند و يا سر تمرين به ريکاوري و يا استخر و سونا بروند.به همين دليل کريم انصاري‌فرد، عابدزاده و معدنچي در تمرين امروز غايب بودند.

*بازيکنان ذخيره نيز زير نظر بگوويچ به مرور کارهاي تاکتيکي و سپس فوتبال در 2 گروه پرداختند.

*گل‌محمدي و عزيزيان نيز همراه با ساير بازيکنان به تمرين پرداختند و پا به توپ شدند.

*علي کريمي پس از اين که نيم ساعت از تمرين گذشته بود درجمع قرمزپوشان حضور پيدا کرد و به وزنه‌زدن و فيزيوتراپي پرداخت.

*مهدي مهدوي‌کيا نيز پس از گذشت دقايقي از تمرين در ورزشگاه درفشي‌فر حضور پيدا کرد و به آب درماني و فيزيوتراپي پرداخت.

*کريم باقري نيز در تمرين امروز حضور داشت و همراه با بازيکنان ذخيره به تمرين پرداخت.

*يکي از نکات جالب تمرين امروز جوشکاري نرده‌‌هاي ورزشگاه درفشي‌فر در حين تمرين بود که سروصداي عجيبي را به پا کرده‌بود.

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
ناصر محمدخانی: انصاری‌فرد باید روی ضربات آخر بیشتر تمرین کند/ گل‌محمدی حالا لیاقت خودش را نشان دهد/ مسی می‌تواند بهترین بازیکن تاریخ شود

ناصر محمدخانی مهاجم اسبق پرسپولیس معتقد است که این تیم از زمان حضور یحیی گل‌محمدی شرایط بهتری پیدا کرده.
به گزارش خبرآنلاین؛ او می‌گوید پرسپولیس می‌تواند در آینده نزدیک نتایج نه چندان خوبی که در نیم فصل اول گرفته را جبران کند. او از گل‌محمدی حمایت می‌کند و معتقد است که پرسپولیس باید به این مربی زمان بدهد تا بتواند تفکراتش را در تیم پیاده کند. محمدخانی در مورد شرایط پرسپولیس و مسائل مختلف به سوالات خبرآنلاین پاسخ می‌دهد.

آقای محمدخانی، بازی‌های پرسپولیس را می‌بینید؟
بله می‌بینم.

خیلی‌ها معتقدند گل‌محمدی تا حدودی پرسپولیس را تکان داده است. نظر شما چیست؟

تیم بهتر شده و نشان می‌دهد که کادرفنی خوب جواب داده است. بازیکنان و مربیان زحمت خود را می‌کشند و ان‌شاءالله پرسپولیس به جایگاه واقعی‌اش برسد و به بالای جدول بیاید. خوشبختانه یحیی تا حالا خوب نتیجه گرفته است.

راستی از یحیی چقدر شناخت دارید؟
یحیی پسر افتاده و سر به زیری است که دنبال حاشیه نیست. او حتی زمانی که بازی می‌کرد خیلی آرام و با اخلاق بود و خیلی کم صحبت می‌کرد. یحیی اصلا دنبال حاشیه نبود و الان هم دنبال جنجال نیست.

فکر می‌کنید او توانایی و کاریزمای سرمربیگری در پرسپولیس را دارد؟‍
به هر حال گل‌محمدی سال‌ها در پرسپولیس و تیم ملی بازی کرده و با شخصیت و تحصیلکرده است. بالاخره گل‌محمدی باید مربیگری در یک تیم بزرگ را از یک جا شروع می‌کرد و حالا این فرصت به او داده شده است. از طرفی یحیی در تیم‌های دیگر تجربه مربیگری داشته و حالا باید لیاقت خودش را نشان دهد.

خیلی‌ها معتقدند پرسپولیس باید دو، سه سال به گل‌محمدی فرصت بدهد، نظر شما چیست؟
معمولا الان فوتبال ما بیشتر نتیجه‌گرا است و مدیران هم دنبال نتیجه هستند به همین دلیل زود مربی عوض می‌کنند. با این حال همانطور که گفتم امیدوارم گل‌محمدی لیاقت خودش را نشان دهد.

شما مدیریت رویانیان را چطور ارزیابی می‌کنید؟
چند بار از نزدیک با او برخورد داشتم و فکر می‌کنم از لحاظ مدیریتی قوی است. الان او هر کاری برای موفقیت پرسپولیس انجام می‌دهد و همه چیز را در اختیار کادرفنی و بازیکنان قرار داده است.

پرسپولیس این روزها جدا از بازی با صبا خیلی راحت گل می‌زند. در این مورد صحبت می‌کنید؟

بله همین‌طور است. پرسپولیس قبلا خیلی سخت گل می‌زد و راحت گل می‌خورد ولی حالا شرایط بهتر شده است. اضافه شدن رضا حقیقی هم شرایط را در خط میانی بهتر کرده و پرسپولیس در کارهای تدافعی هم وضعیت بهتری دارد.

راستی چرا کریم انصاری‌فرد به تازگی موقعیت‌های زیادی را از دست می‌دهد؟
کریم در بازی با نفت خیلی تلاش کرد و اتفاقا افسوس خورد که چرا نتوانست گل بزند. او فقط باید دقت و اعتماد به نفس بیشتری داشته باشد و روی ضربات آخر تمرین کند. اعتماد به نفس انصاری‌فرد نسبت به گذشته بیشتر شده و شرایط خوبی دارد.

در مورد حاشیه‌های اخیر که برای گل‌محمدی از طرف پیشکسوتان پرسپولیس درست شد چه صحبتی دارید؟
زیاد دوست ندارم در مورد مسائل حاشیه‌ای حرف بزنم و حالا همه باید از گل‌محمدی حمایت کنند. به هر حال او سال‌ها در پرسپولیس و تیم ملی زحمت کشیده است.

به نظر شما امسال چه تیمی قهرمان می‌شود؟
تمام تیم‌های بالای جدول شانس دارند ولی استقلال و سپاهان مدعیان اصلی هستند. البته من معتقدم با توجه به شرایط جدول شانس استقلال بیشتر است و باید گفت مدعی اول قهرمانی است. البته تا الان اینطور است و باید دید در آینده چه اتفاقاتی رخ خواهد داد.

راستی توپ طلا به مسی رسید. در این مورد چه صحبتی دارید؟

من از قبل می‌دانستم که مسی دوباره انتخاب می‌شود. او بازیکن فوق‌العاده‌ای است و جدا از مسائل فوتبالی یک انسان واقعی است. او در کارهای خیر همیشه شرکت می‌کند و به همین دلیل خدا کمکش می‌کند. مسی یک زندگی بی‌حاشیه و بدون جنجال دارد و با ادامه این روند در سال‌های آینده هم می‌تواند دوباره توپ طلا را ببرد. او حتی می‌تواند بهترین فوتبالیست تاریخ لقب بگیرد و این شانس را دارد.

همچنان قصد بازگشت به فوتبال را ندارید؟
راستش را بخواهید دوست دارم برگردم ولی نمی‌دانم قسمت چگونه خواهد شد.

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663
درود
بازی بدی نبود
اگر شانس داشتیم برنده هم میشدیم
الان تنها نگرانی من دو اخطاره های زیاد و مصدومیت داش علی هستش!
امیدوارم با تیم کامل به دربی بریم!

*ZEUS*

Registered User
لایک‌ها
794
درود
بازی بدی نبود
اگر شانس داشتیم برنده هم میشدیم
الان تنها نگرانی من دو اخطاره های زیاد و مصدومیت داش علی هستش!
امیدوارم با تیم کامل به دربی بریم!

جری خانم یحیی گفته ممکنه دو سه نفریو جلوی داماش بزاره بیرون تا سه اخطاره نشن اما گفته نتیجه بازی داماش هم مهمه در این تصمیمش

بالا