• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
تیم فوق العاده بازی میکنه. فرصتهای بسیار عالی ای ایجاد میکنن اما بی دقتی میکنن و فرصتها رو خراب میکنن.

اخرش اینطوری که گل نمیزنن گل میخوریم.

چه بازی ای میکنه این غلامرضا رضائی. متحول شده

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
هر چي رضايي ميدوه و خوب بازي ميكنه اين چند بازي اخير به جاش انصاري فدر گند بازي ميكنه اصلا نيستش انگار تو بازي

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
شاید امسال قرار نیست تو لیگ کاری کنیم ... 6 ... 7 تا بازیکن بد بازی میکنن ... شاید سردشونه!!!

koonkooa

Registered User
لایک‌ها
2,542
افشين قطبي رو ميخواستيم الان دفاع ميكشيد بيرون قاضي رو ميكرد تو

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
بعد از بازی قبلی گفتم ممکنه تو هر بازی تعداد موقعیتها زیاد نباشه ... باید قدر موقعیت رو دونست ... چون تیم میخواد خودشو بکشه بالا ... این موضوع رو من میدونستم بازیکنا نمیدونستن!

mehrdad201

همکار بازنشسته
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
17,805
تیم به نظر من خوب بود. نیمه دوم هم موقعیت داشت اما هم کم دقت بودند هم بد شانس

بیش از اونکه صبا حریف ما باشه زمین بازی حریف ما بود. روی موقعیت انصاری فرد به نظر من عامل خراب شدن توپ خرابی زمین بود.

dreamypixy

کاربر فعال بخش فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
12,610
موقعیتهای خیلی خوبی داشتیم ولی متاسفانه بچه ها توی ضربه آخر بد کار کردن خصوصا توپی که انصاریفرد از دست داد. 3امتیاز خیلی مهم بود ولی حیف شد.

shaha

Registered User
لایک‌ها
292
اخه اینم شد زمین?
واسه کشاورزی هم ب درد نمیخوره چ برسه ب فوتبال.
کلا قرار نیست این فصل تک رقمی بشیم.تا میایم رو اوج ی بازی مث گهر کنسل میشه بازی بعد هم تو ی همچین زمینی باید بازی کنیم.
بدشانسی از زمینو اسمون میباره انگاری.
ولی خب 11تا بازی تو تهران داریم اونا رو ببریم جز 3 تیم میشیم.
بگم خدا چیکارت کنه ااااای ژوره :|

Sent from my GT-P3100 using Tapatalk 2

Six

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
605
سلام به همه دوستان عزیز.
ابتدا باید بابت گرفتن همین 1 امتیاز هم در چنین زمینی تبریک بگم.
راستش بحث زیادی راجب این بازی نمیشه کرد، اگه دقت کنید توپ روی زمین به شدت پله میخورد و تمرکز بازیکن رو توی کنترل توپ غیر ممکن میکرد، همینطور که بارها دیدیم چه بازیکنان پرسپولیس چه بازیکنان صبا به دفعات توپ های دریافتی خودشون رو لو میدادند و رو به بازی هوایی آورده بودند.. بله بازی هوایی !! شاید خیلی از شما دوستان موقع دیدن بازی از شوت ها و پاس های هوایی عصبی شدید ولی واقعا تا تو زمین نباشید نمیتونید شرایط بازی رو درک کنید، نمیدونم چه تعداد از شما عزیزان در زمین چمن بازی میکنید و به اینجور شرایط واقف هستید ولی کافیه یک نگاه به بازی همین الان بین تیم های منچستر و لیورپول بندازید و چند پاس رو دنبال کنید که با وجود پاس های 20 الی 30 متری باز هم توپ مسیر خودش رو طی میکنه و بدون کوچکترین لغزشی به مقصد میرسه.. بنظر من اگر ناظران AFC این زمین رو تایید کنند باید به حال فوتبال آسیا تاسف خورد و حتی روی انتخاب ایران به عنوان بهترین فدراسیون هم افسوس خورد. داوری مسابقه هم به شدت به نفع ما بود و می شد یکی دو پنالتی 100% به نفع تیم صبا در نظر گرفت. (امیدوارم دوستان پرسپولیسی از این حرف ناراحت نشند ولی واقعیت رو باید قبول کرد..) در آخر فکر میکنم پرسپولیس بازی همیشگیش رو انجام داد و اگه فرصتی از دست رفت روی عدم تمرکز بازیکنان بود که اونم به کیفیت زمین مربوط میشد چون وقتی یک تیم خوب بازی نمیکنه نباید گفت 11 بازیکن خوب نبودند بلکه شاید شرایط بازی خوب نبوده که از کیفیت بازیکنان هم کم شده، من به این تیم امیدوارم و فکر میکنم تو بازی های بعدی و در استادیوم آزادی قطعا" نتایج بهتری خواهیم گرفت.

به امید موفقیت پرسپولیس بزرگ.

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
بادی خوبی بود ولی خیلی نتیجه میشد بهتر باشه!
واقعا از انصاریفرد بعید بود اونجا توپ رو گل نکنه.
ماشالا دروازبانم شده بود بلانسب بوفون! ما هم امیدازیم،جلو،همه اینجوری تک به تک بگیرن واسه فوتبال ملیمون خوبه!!!
ولی در کل تیم خوب موقعیت خلق کرد ولی بدشانسی و کیفیت افتضاح زمین باعث شد نتیجه لازم رو نگیریم.
امیدوارم afc زمین قم رو تایید نکنه بلکه مسئولین بخور و بخواب یکم بیدارشن.

Sent from my HTC One X using Tapatalk 2

rahman24

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,868
[h=1]گل‌محمدي: بايد صبا را شکست مي‌داديم[/h]
[h=2]سرمربي تيم فوتبال پرسپوليس گفت: بايد صباي قم را شکست مي‌داديم و ما بر توپ و ميدان مسلط بوديم.[/h]
00940731.jpg

يحيي گل‌محمدي پس از تساوي بدون گل برابر صباي قم در نشست خبري اظهار داشت: موقعيت‌هاي گلزني زيادي ايجاد کرديم اما بازيکنان ما در زدن ضربات آخر دقت لازم را نداشتند با اين حال خوب بازي کرديم و خوب دويديم و بازيکنان ما از جان مايه گذاشتند و حق‌مان برد بود.

به گزارش فارس،وي ادامه داد: نتوانستيم از موقعيت‌ها استفاده کنيم و در نهايت با يک امتياز از قم برگشتيم. آن هم در حالي که مالکيت زمين و توپ را در اختيار داشتيم.

گل‌محمدي در مورد وضعيت زمين ورزشگاه يادگار امام گفت: زمين کيفيت خوبي ندارد و براي تيمي مثل صبا که روي زمين بازي مي‌کند اين زمين خوب نيست. صبا با اين زمين در مسابقه با الشباب به مشکل مي‌خورد. من از باشگاه صبا خاطرات خوبي دارم.

سرمربي پرسپوليس در مورد علت جدايي‌اش از صباي قم گفت: همه شرايط دست به دست هم داد تا من از صبا جدا شوم. به دليل آنکه مسئولان باشگاه صبا نتوانستند به وعده‌هاي خود عمل کنند از تيم صبا جدا شدم آن زمان حتي 20 درصد از مبلغ قراردادها هم پرداخت نشد. آن هم در حالي که چند جلسه با مسئولان باشگاه برگزار کردم و آنها قول مساعد دادند اما چند روز بعد گفتند در حال حاضر شرايط ما مناسب نيست.

وي ادامه داد: شرايط ما هر روز در صبا سخت‌تر مي‌شد و در همان زمان پرسپوليس هم با من صحبت کرد. شرايط باشگاه صباي قم باعث شد از نظر روحي و رواني به هم بريزم و حتي در بيمارستان بستري شدم در نهايت هم با موافقت مسئولان باشگاه صبا از اين باشگاه جدا شدم.

گل‌محمدي در مورد اينکه مرد روزهاي سخت نيست و نمي‌تواند تيم را از بحران خارج کند، گفت:‌من در بدترين شرايط و وضعيت بحراني پرسپوليس را تحويل گرفتم و با شناختي که از بازيکنان داشتم تيم را جمع و جور کردم. کار بزرگي انجام داديم و پرسپوليس اکنون در جام حذفي به دنبال قهرماني است زيرا اين جام راه ميانبر براي رسيدن به آسياست. در ليگ هم مي‌خواهيم رتبه‌اي خوب کسب کنيم و خود را به بالاي جدول برسانيم.

rahman24

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,868
[h=1]7بازيکن پرسپوليس درآستانه ازدست دادن دربي[/h]
[h=2]پس از ديدار پرسپوليس و صبا 7 بازيکن اين تيم 2اخطاره و در آستانه از دست دادن دربي هفتاد و پنجم قرار گرفتند.[/h]
00026785.jpg

تيم فوتبال پرسپوليس در چارچوب هفته بيست و يکم ليگ برتر با نتيجه بدون گل مقابل صبا در قم متوقف شد. پس از اين ديدار 7 بازيکن پرسپوليس 2 کارته شدند و در صورتي که در بازي مقابل داماش در چارچوب هفته بيست و دوم ليگ برتر کارت زرد بگيرند دربي هفتاد و پنجم را از دست خواهند داد.

به گزارش فارس،بازيکنان 2 کارته شامل عليرضا نورمحمدي، حسين ماهيني، علي کريمي، محمد نوري، رضا حقيقي،‌مهدي مهدوي‌کيا، غلامرضا رضايي هستند.

همچنين بعد از بازي امروز پرسپوليس مقابل صبا دکتر وجيه‌الله چشمه سري درباره مصدوميت علي کريمي و غلامرضا رضايي گفت: پس از بررسي‌هاي به عمل آمده خوشبختانه اين 2 بازيکن فقط ضربه معمولي به پايشان خورده و آسيب ديدگي آنها جدي نيست. البته در صورتي که مشکلي باشد فردا اين 2 نفر را تست خواهيم کرد.

nilson

Registered User
لایک‌ها
827
من نمیفهمم این انصاری فر چرا اینجوری بازی میکرد ؟! وا... منم اگر 10 تا پاس بهم بدن یکی اش رو گل میکنم ! هنر اینه که همون یه موقعیت رو به گل تبدیل کنی پسرم !
کلا که امروز خیلی بد بازی کردن بچه ها ، اینجوری که یه روز 20 باشی یه روز 6 فایده نداره ، همیشه 15 باشید اینجوری مفید تر هست ! البته که زمین بازی هم بی تاثر نبود ..... تبریک میگم به مسئولین استان قم برای چنین زمین همواری که داشتن ! موندم اینا چجوری میخوان میزبان بازی پلی آف جام باشگاه ها باشن ! متاسفم برای AFC اگر این زمین رو برای بازی تایید کنه !

*ZEUS*

Registered User
لایک‌ها
794
تیم فوق العاده بازی میکنه. فرصتهای بسیار عالی ای ایجاد میکنن اما بی دقتی میکنن و فرصتها رو خراب میکنن.

اخرش اینطوری که گل نمیزنن گل میخوریم.

چه بازی ای میکنه این غلامرضا رضائی. متحول شده

حیف از فرصتهایی که از دست رفت . امروز گلی که کریم نزد خیلی سخت تر از زدنش بود.
برخلاف بچه ها من فک می کنم تیم خوب بود ولی امان از بی خیالی بعضی بچه ها .

*ZEUS*

Registered User
لایک‌ها
794
يكي اين گزارشگر رو خفش كنه از پريز بكشتش بيرون حرف مفت ميزنه

مردک آخر بازی میگفت همه موقعیت ها مساوی بود . موقعیت خطرناک ها کور بود نمیدید 6 به 2ئه

بالا