• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

*ZEUS*

Registered User
لایک‌ها
794
درود

در این فضای مه گرفته، یه موضوع از هرچیز دیگه ای روشن تره. اون هم اینه که پرسپولیس قدرتمند و با پشتوانه، تنها و تنها خواسته توده میلیونی هوادارن این باشگاه هست و بس... نه رسانه هایی که ادعای صداقت و درستی دارن و نه آدمهایی که مجموعه ادعاهاشون گوش فلک رو کر کرده و همیشه هم در کنج مظلوم نمایی حاضر و ناظرن... از فوران ذوق و شادمانی اونها تا همینجا، تا خبر هنوز رسمی نشده استعفای رویانیان به خوبی پیداست که اونهایی که قطار پرسپولیس رو در حرکت میدیدن تا به کجا دچار وحشت شده بودن و با همین خبر نیم بند تا به کجا مشعوف هستن. قابل توجه اون عده از پرسپولیسیهایی که رویانیان رو میکوبیدن و میکوبن... فارغ از اینکه رویانیان مدیر عامل پرسپولیس بمونه یا نه، باید به وضوح دیده باشیم که امثال رویانیانف آدمهای قدرتمندی که در برابر شلتاقهای چسبیده های به فوتبال سر در گریبان نمیکنن و از منافع باشگاه حمایت میکننف خار چشم همه کسانی هستن که روی خوش برای پرسپولیس رو جام زهر برای خودشون میبینن... اونها یه پرسپولیس منفعل، ناتوان و مترسک میخوان که هر از چندگاهی با یادآوری تاریخ پرافتخارش نمایشی از انصاف و روراستی خودشون به راه بندازن و از شکست ها و ناکامیهای احتمالی آتی این تیم محکی برای اثبات توانایی هاشون بسازن...
25 ساله وضع بر همین منواله رفقا... این باشگاه هیچوقت عضو شورای عالی امنیت ملی کشور رو بر صدر خودش ندیده... هیچوقت به شیر کارخانه های بزرگ این مملکت وصل نبوده... هروقت هم که اقبالی بهش رو کرده از مجموعه اقبالهایی که این چندساله مرتب به دیگران رو میکنه اما صداشو در نمیارن! تا انتهای خط موفقیت رفته... این پتانسیل باید ***** بشه... با عوض کردن اسمش... با ناتوان کردن بدنه مدیریتش... با خالی کردنش از نخبه ها... با تطمیع و تهدید...
اما باکی نیست... پرسپولیس در قلب هوادارانش نفس میکشه... تا ما هستیم پرسیپولیس هم هست... تا کور شود هر آنکه نتواند دید...

پاینده باشید

به خدا یه لایک تنها کمه .

علی جون بدجور هول برشون داشته. ایکاش خودمون می دونستیم سردار چه آتیشی توی لونه مورچه ها کرده.

ولی اگه بمونه از بازی بعد همه بازیها ورزشگاهم.

Morteza Hosseini

Registered User
لایک‌ها
285
حالا که داریم به داربی نزدیک میشیم چرا دنبال حاشیه میگردن:(اخه یکی نیست به سردار بفهمونه یا اینکه میخواد با این کاراش چیزی رو ثابت کنه...

Six

کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
605
به نظر من این یک تاکتیک مدیریتی با هوش و زکاوت سردار رویانیان هست که باعث میشه هم از هجمه ی تهمت ها در مسائل مالی تیم و هم حواشی ای که برای سردار و مسئولیتش در ستاد سوخت از سوی برخی آقایون ایجاد شده کاسته بشه و باعث بشه سردار بدون کمترین دغدغه به کارش در پرسپولیس ادامه بده که یک نکته مثبت در قلب مدیریتی پرسپولیس به حساب میاد و تا حدود زیادی پرسپولیس رو از حاشیه ها دور خواهد کرد. البته من با نظر برخی از دوستان مخالفم و فکر میکنم در حال حاضر این حرکت سردار به ضرر تیم حریم تموم شد و اونها رو در جنگ روانی و حواشی بعد از ابقای خودش فرو برد.. :rolleyes:

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
به نظر من این یک تاکتیک مدیریتی با هوش و زکاوت سردار رویانیان هست که باعث میشه هم از هجمه ی تهمت ها در مسائل مالی تیم و هم حواشی ای که برای سردار و مسئولیتش در ستاد سوخت از سوی برخی آقایون ایجاد شده کاسته بشه و باعث بشه سردار بدون کمترین دغدغه به کارش در پرسپولیس ادامه بده که یک نکته مثبت در قلب مدیریتی پرسپولیس به حساب میاد و تا حدود زیادی پرسپولیس رو از حاشیه ها دور خواهد کرد. البته من با نظر برخی از دوستان مخالفم و فکر میکنم در حال حاضر این حرکت سردار به ضرر تیم حریم تموم شد و اونها رو در جنگ روانی و حواشی بعد از ابقای خودش فرو برد.. :rolleyes:

بله این احتمال را به نظرم می شود در نظر گرفت؛ لحن صحبت رویانیان در مصاحبه ای که دیدیم به اضافه همین متنی که در خبرگذاری ها منتشر شده بود هم تا حدودی این فرضیه را تقویت می کرد که رویانیان به نحوی پلتیک زده و خواسته هجمه حملات را کاهش بدهد تا بتواند آسوده تر ادامه بدهد. البته من به او حق می دهم، انصافا اداره کردن یک باشگاه با این همه هوادار و با تمام جوی که در فوتبال ما و رسانه های از کاه کوه ساز ما وجود دارد و همه داریم به عینه می بینم، فوق العاده مشکل و نفس گیر هست. تنها ایرادی که واقعا به سردار رویانیان وارد هست نوع مصاحبه هایی است که بعضا به جایی که به نفع باشگاه باشد، بیشتر تحریک کننده است و باید در سکوت و آرامش اقداماتی را که فکر می کند درست است را دنبال کند. به این ترتیب رقبا و حتی مخالفان و منتقدان سرسخت او کمتر گزک دستشان آمده و ناچار به سکوت خواهند بود.

rahman24

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,868
کلا جو فوتبال ما از دل جامعه بیرون میاد.سردار مث بقیه همکاراش نمیدونست جامعه چه طور بهم ریخته شده. وقتی وارد فوتبال شد تازه یه بخشی از بی فرهنگی جامعه رو چشید و واسه همین تاب نمیاره تا حالا چند بار استفا داده. یکم بیش از حد مثبت اندیشه. واسه همین وقتی وارد کل کل های فوتبالی میشه بعضی وقتا از کوره در میره. و همین باعث میشه نتونه این حجمه رو تحمل کنه.

امیدوارم اگه میخواد بره حد اقل بدهی رو دست تیم نزاره.

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
درود
پست ها رو کامل نخوندم ولی جدا رویانیان میخواد بره یا موندنیه؟؟
کم دردسر داشتیم که رفتن رویانیان هم بهش اضافه شد حالا بره تا باز کسی رو به جاش بیارن خدا میدونه چی پیش میاد
باز دوباره اوضاع تیم بهم میریزه.....

silensio21

Registered User
لایک‌ها
250
حدس و گمان زیادی در مورد استعفا مدیرعامل باشگاه شنیده شد،
گفته می شود وی در حال آماده شدن برای تصدی پست وزارت ورزش و جوانان است.

شنیدیم رویانیان این روزها جلسات متعددی برای تصدی این مسئولیت
در ماههای پایانی دولت داشته است و حتی برنامه هایی نیز برای این وزارتخانه آماده کرده است.

گفتنی است مدتی است که شایعه رفتن رویانیان از باشگاه پرسپولیس در این باشگاه
زمزمه می شود که ظاهرا مرتبط با رفتن احتمالی وی به وزارت ورزش و جوانان نیست .

در ماه گذشته نمایندگان مجلس شورای اسلامی در رای گیری نشان دادند که توضیحات
وزیر ورزش و امور جوانان در پاسخ به سوال علت عدم اجرایی شدن تکلیف برنامه پنجم توسعه در ارتباط با وزه جوانان قانع نشدند.

نمایندگان مجلس با 64 رای موافق، 124 رای مخالف و 23 رای ممتنع از
مجموع 229 نماینده حاضر اعلام کردند که توضیحات وزیر در پاسخ به این سوال آنان را قانع نکرده است.

اگر رای مجلس در خصوص قانع نشدن از اظهارات وزیر ورزش به سه مورد برسد
زمینه استیضاح وی در مجلس فراهم خواهد شد. رای نمایندگان اولین کارت مجلس به عباسی بود.

با کارت زردی که مجلس در این روز به عباسی زرد کارت زردهای مجلس به کابینه به عدد 2 رسید...

silensio21

Registered User
لایک‌ها
250
«هیچ تماسی از سوی سران میلان با من گرفته نشده است، اما اگر مرا بخواهند قطعا می‌روم.
من تا سال ۲۰۱۵ با پارما قرارداد دارم و می‌خواهم با این تیم رشد کنم اما نمی‌توانم آرزو‌هایم را پنهان کنم.»

این بخشی از مصاحبه روز گذشته روبرتو دونادونی است که در آن سرمربی سابق تیم ملی ایتالیا
خیلی صادقانه از احتمال حضورش در میلان سخن می‌گوید. این صداقت دقیقا‌‌ همان چیزی است

که ما در فوتبا‌لمان کم داریم. یکی مثل یحیی گل‌محمدی هم می‌توانست خیلی راحت و شفاف از
رویاهای سرخ‌رنگش حرف بزند و با مردم قم روراست باشد، اما ترجیح داد داستان را ناگفته باقی

بگذارد و بدون تکذیب قاطعانه شایعات مربوط به قلب‌دردش، مسیر پایتخت را در پیش بگیرد. در این
شرایط خشم هواداران صبا کاملا طبیعی است و باید از اغلب آن‌ها ممنون بود که به جای استفاده

از الفاظ رکیک، نارضایتی خودشان را با نمایش اسکناس‌های بی‌ارزش ایران نشان داده‌اند. همه ما
باید از فوتبال روز دنیا الگو بگیریم؛ فوتبالی حرفه‌ای که در درجه اول تصریح می‌کند کارمندان یک باشگاه
باید با هواداران و سهامداران مادی و معنوی مجموعه صادق باشند.

rahman24

همکار بازنشسته
لایک‌ها
3,868
«هیچ تماسی از سوی سران میلان با من گرفته نشده است، اما اگر مرا بخواهند قطعا می‌روم.
من تا سال ۲۰۱۵ با پارما قرارداد دارم و می‌خواهم با این تیم رشد کنم اما نمی‌توانم آرزو‌هایم را پنهان کنم.»

این بخشی از مصاحبه روز گذشته روبرتو دونادونی است که در آن سرمربی سابق تیم ملی ایتالیا
خیلی صادقانه از احتمال حضورش در میلان سخن می‌گوید. این صداقت دقیقا‌‌ همان چیزی است

که ما در فوتبا‌لمان کم داریم. یکی مثل یحیی گل‌محمدی هم می‌توانست خیلی راحت و شفاف از
رویاهای سرخ‌رنگش حرف بزند و با مردم قم روراست باشد، اما ترجیح داد داستان را ناگفته باقی

بگذارد و بدون تکذیب قاطعانه شایعات مربوط به قلب‌دردش، مسیر پایتخت را در پیش بگیرد. در این
شرایط خشم هواداران صبا کاملا طبیعی است و باید از اغلب آن‌ها ممنون بود که به جای استفاده

از الفاظ رکیک، نارضایتی خودشان را با نمایش اسکناس‌های بی‌ارزش ایران نشان داده‌اند. همه ما
باید از فوتبال روز دنیا الگو بگیریم؛ فوتبالی حرفه‌ای که در درجه اول تصریح می‌کند کارمندان یک باشگاه
باید با هواداران و سهامداران مادی و معنوی مجموعه صادق باشند.

دوست عزیز کجا رو با کجا مقایسه میکنی، ایتالیا یوونتوس رو فرستاد دسته دو با بهترین دروازه بان قرن. ولی تیم ملیش قهرمان جهان شد.
تو کشور عزیزمون این چیزا مثل نصب ویندوز رو چرتکه س
کشورای عربی رو باید مقایسه میکردی.

masoud_h81

Registered User
لایک‌ها
1,099
درود بر همه ی دوستان

فکر می کنم خیلی از شما ها همچون بنده در زمان شنیدن خبر انتصاب سردار رویانیان به عنوان سرپرست و بعد انتخاب ایشون به عنوان مدیرعامل پرسپولیس احساس مثبتی نداشتید و پیش بینی یک دوره ی مدیریتی ضعیف و ناموفق رو می کردید. (تجربه ای که که هوادارن پرسپولیس به لطف آقایون کم ندارند! )
ولی محمد رویانیان با عملکردش نگاه ها رو تا حدود زیادی تغییر داد...
قصد اغراق در مورد مدیریت ایشون رو ندارم قطعا ضعف های بسیاری وجود داشته و داره , در مورد حاشیه های بسیار حضور و عملکرد رویانیان هم چه در جبهه ی خودی و چه در جبهه ی رقبا به اندازه ی کافی صحبت شده! نمی خوام بحث رو بی جهت باز کنم که در پایان از عهده ی جمع کردنش بر نیام !

صحبت من موضوع روز یعنی خبر تایید نشده ی استعفا از مدیریت پرسپولیس هست,

واقعا امیدوارم همچین اتفاقی رخ نده و ایشون با قدرت به کار ادامه بدن, امسال با همه ی اشکالاتی که وجود داشته قطعا نقطه ی عطفی در تاریخ مدیریتی پرسپولیس هست!
من بعید می دونم مدیری که با چنان انگیزه و اشتیاقی از آرزوی تاسیس مدرسه فوتبال در تک تک شهر های ایران صحبت می کنه به این راحتی پا پس یکشه و کنار بره, البته این فرآیند قطعا بسیار پر زحمت و پر هزینه خواهد بود و عملی شدن و به نتیجه رسیدنش زمان بر! همین که ما به آکادمیک شدن فوتبال در سطوح پایه نزدیک بشیم فوق العاده خواهد بود. حیف است که چنین مدیر و چنین تفکری از فوتبال ما دور بشه...

پرسپولیس فعلی در صورت رفتن رویانیان به مشکلات مالی بر می خوره, این تیم به درآمد حاصل از منابعی که توسط رویانیان فراهم شده نیازمند هست , همه می دونیم که با پول وزارت ورزش 1/4 هزینه ها هم تامین نخواهد شد و اگر مدیر جدید فاقد کفایت لازم باشه شرایط بحرانی پیش رو خواهیم داشت. با وجود حافظه ی ضعیفم فقط یک مثال در این مورد می زنم; امسال باشگاه در چند رشته ی مختلف از جمله کشتی تیم داری و بالطبع هزینه کرده, به خاطر دارم در سالیان گذشته هم تیم کشتی داشتیم اما بعد از انحلال تا 2 سال بعد از اون کشتی گیران و کادر فنی به دنبال مطالبات خود بودند و حتی با حکم دادگاه در این مورد اموال دفتر باشگاه مصادره شده بود!

باز هم امیدوارم همه ی این ها در حد حرف باقی بمونه و تیم با آرامش به سمت روزهای خوب حرکت کنه...

در مورد رقیب هم حرفی نمی زنم , واکتش سریع آقایون به یک خبر تاییدنشده خود معانی بسیاری دارد!

SABZSEFIDSORKH

Registered User
لایک‌ها
135
درود

در این فضای مه گرفته، یه موضوع از هرچیز دیگه ای روشن تره. اون هم اینه که پرسپولیس قدرتمند و با پشتوانه، تنها و تنها خواسته توده میلیونی هوادارن این باشگاه هست و بس... نه رسانه هایی که ادعای صداقت و درستی دارن و نه آدمهایی که مجموعه ادعاهاشون گوش فلک رو کر کرده و همیشه هم در کنج مظلوم نمایی حاضر و ناظرن... از فوران ذوق و شادمانی اونها تا همینجا، تا خبر هنوز رسمی نشده استعفای رویانیان به خوبی پیداست که اونهایی که قطار پرسپولیس رو در حرکت میدیدن تا به کجا دچار وحشت شده بودن و با همین خبر نیم بند تا به کجا مشعوف هستن. قابل توجه اون عده از پرسپولیسیهایی که رویانیان رو میکوبیدن و میکوبن... فارغ از اینکه رویانیان مدیر عامل پرسپولیس بمونه یا نه، باید به وضوح دیده باشیم که امثال رویانیانف آدمهای قدرتمندی که در برابر شلتاقهای چسبیده های به فوتبال سر در گریبان نمیکنن و از منافع باشگاه حمایت میکننف خار چشم همه کسانی هستن که روی خوش برای پرسپولیس رو جام زهر برای خودشون میبینن... اونها یه پرسپولیس منفعل، ناتوان و مترسک میخوان که هر از چندگاهی با یادآوری تاریخ پرافتخارش نمایشی از انصاف و روراستی خودشون به راه بندازن و از شکست ها و ناکامیهای احتمالی آتی این تیم محکی برای اثبات توانایی هاشون بسازن...
25 ساله وضع بر همین منواله رفقا... این باشگاه هیچوقت عضو شورای عالی امنیت ملی کشور رو بر صدر خودش ندیده... هیچوقت به شیر کارخانه های بزرگ این مملکت وصل نبوده... هروقت هم که اقبالی بهش رو کرده از مجموعه اقبالهایی که این چندساله مرتب به دیگران رو میکنه اما صداشو در نمیارن! تا انتهای خط موفقیت رفته... این پتانسیل باید ***** بشه... با عوض کردن اسمش... با ناتوان کردن بدنه مدیریتش... با خالی کردنش از نخبه ها... با تطمیع و تهدید...
اما باکی نیست... پرسپولیس در قلب هوادارانش نفس میکشه... تا ما هستیم پرسیپولیس هم هست... تا کور شود هر آنکه نتواند دید...

پاینده باشید

عالی بود

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
سلام خدمت دوستان
اول تشکر کنم از نوشته های بسیار خوب علی ، مرتضی و مسعود عزیزم درباره آقای رویانیان و وقایعی که از دیروز رخ داده و یک تشکر ویژه هم از دوست خوبم silensio21 که در خصوص یحیی مطلب جالبی نوشت که شخصا فکر می کنم به حق هست.

و بعد:

تاج در گفتگو با مهر:رفتن رویانیان به مصلحت فوتبال نیست/ پرسپولیس به زودی مولد بازیکن می‌شود

سرپرست جدید سازمان لیگ فدراسیون فوتبال با بیان اینکه باید از مدیرانی همچون رویانیان حمایت شود، گفت: قطعا رفتن آنها به صلاح و مصلحت فوتبال ایران نیست.

مهدی تاج در گفتگو با خبرنگار مهر، در مورد استعفای رویانیان از مدیرعاملی باشگاه پرسپولیس ضمن بیان مطلب فوق گفت: رویانیان در این مدت کارهای بزرگی برای پرسپولیس خصوصا در رده‌های پایه و زیربنایی انجام داده است. این اقدامات و برنامه‌ریزی‌های اصولی چرخه بازیکن‌سازی در این باشگاه را به گردش درآورده و پرسپولیس را به باشگاه مولد بازیکن تبدیل می‌‎کند.

وی افزود: اقدامات آکادمیک و زیربنایی صورت گرفته در زمان مدیریت رویانیان در پرسپولیس که بنده هم در بخشی از آنها مشارکت داشتم، در رده‌های نوجوانان، جوانان و امید، بسیار مفید بوده و باعث می‌شود پرسپولیس در سال‌های نه چندان دور از بازیکنان خودش استفاده کند.

سرپرست جدید سازمان لیگ فدراسیون فوتبال افتتاح بیش از 30 نمایندگی و دانشگاه علمی کاربردی را از کارهای بسیار ارزنده در بخش باشگاه‌داری در پرسپولیس دانست و تاکید کرد: این پروژه‌های اقتصادی درآمدزایی بسیار خوبی را برای پرسپولیس ایجاد می‌کند و قطعا رفتن چنین مدیری به مصلحت نیست.

وی صحبت‌هایش را اینگونه ادامه داد: نه تنها رویانیان بلکه مدیرانی همچون او، فتح‌الله‌زاده و... با گرفتاری‌های اقتصادی باشگاه‌های خود را اداره می‌کنند که باید از آنها حمایت شود.

مهدی تاج در پایان با تقدیر از اقدامات رویانیان در این مدت در باشگاه پرسپولیس گفت: باید از مدیرانی همچون رویانیان حمایت شود و قطعا رفتن آنها به صلاح و مصلحت فوتبال ایران نیست.

منبع: خبرگزاری مهر

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
نژادفلاح مطرح کرد:هیات مدیره با تصمیم رویانیان مخالفت می‌کند/ استعفا مربوط به ورزش نیست!

عضو هیات مدیره باشگاه پرسپولیس با اشاره به اینکه به حاشیه بردن تیم فوتبال این باشگاه در شرایط فعلی منطقی نیست، گفت: مدیر عامل باشگاه خودشان می‌دانند امروز وقت استعفا نیست زیرا تیم در لیگ و جام حذفی بازی‌های مهمی پیش رو دارد.

به گزارش خبرگزاری مهر، محمدحسین نژادفلاح در مورد استعفای رویانیان از مدیرعاملی باشگاه پرسپولیس ضمن بیان مطلب فوق گفت: هنوز ایشان رسما استعفایی را به هیات مدیره اعلام نکرده و خودشان می‌دانند امروز وقت استعفا نیست زیرا تیم در لیگ و جام حذفی بازی‌های مهمی پیش رو دارد، خصوصا بازی دربی تهران و به هر شکل تیم را به حاشیه بردن منطقی نیست.

وی با تشکر از زحمات رویانیان در این مدت ابراز امیدواری کرد این مدیر به همکاری‌اش با باشگاه ادامه می‌دهد و افزود: هیات مدیره قطعا با این تصمیم آقای رویانیان مخالفت می‌کند زیرا به صلاح باشگاه نیست. ایشان و همکارانشان باید به فکر بازی‌های آینده تیم و خصوصا دربی باشند تا پرسپولیس بتواند نتایج خوبی را به دست آورد.

عضو هیات مدیره باشگاه پرسپولیس با تاکید بر اینکه طبق روال قانونی، رویانیان باید استعفایش را به هیات مدیره باشگاه بدهد اما تا به امروز چنین اتفاقی رخ نداده، در مورد اظهار نظر رویانیان مبنی بر اینکه استعفایش را سه هفته پیش به وزیر ورزش تقدیم کرده، تصریح کرد: ایشان استعفایی ندادند و در جلسات هفتگی هم حضور داشتند. قطعا اگر این استعفا علتی یا دلیلی داشته باشد، مربوط به پرسپولیس و ورزش نیست.

وی با اشاره به اینکه در جلسات هیات مدیره از برنامه های خوب ایشان کاملا حمایت شده، اظهار داشت: درست است تیم فوتبال پرسپولیس لیگ را با نتایج خوبی شروع نکرد و فشار روحی - روانی زیادی به مدیرعامل، کادرفنی و بازیکنان وارد شد اما همان زمان از هواداران درخواست کردیم به مسئولان باشگاه فرصت دهند. آنها هم با نهایت بزرگواری این فرصت را به ما دادند و امروز شاهد روند روبه برشد تیم هستیم.

نژادفلاح همچنین تاکید کرد: دراین مدت تلاش‌های مدیرعامل و مسئولان باشگاه باعث شده پرسپولیس از نظر زیرساختی و مباحث اقتصادی در حال تبدیل شدن به باشگاهی حرفه‌ای است و آینده خوبی پیش رو دارد. ما اهداف بلند مدتی داریم که خود ایشان آنها را تصویب کردند، اهدافی که باعث بروز اتفاقات بسیار خوب در این باشگاه می‌شوند.

وی که با رادیو ورزش گفتگو می‎‌کرد، در پاسخ به این پرسش که به نظر می‌رسد روحیه رویانیان در فوتبال حساس شده؟، یادآور شد: من هم فکر می‌کنم همینطور است، اما از ایشان خواهش می‌کنم با سعه صدر بیشتری مسائل را پیگیری کند تا پرسپولیس هم در زمینه ورزشی و هم در امر اقتصادی به باشگاه حرفه‌ای تبدل شود.

عضو هیات مدیره باشگاه پرسپولیس با بیان اینکه نخستین نشست هیات مدیره باشگاه یکشنبه هفته آینده خواهد بود، در پایان گفت: رویانیان نظر هیات مدیره را می‌داند. شب گذشته هم با ایشان تماس گرفتم اما در مورد اینکه استعفا کردید یا نکردید و یا این کار درست است یا نیست با ایشان صحبتی نداشتم. من اصلا او را وارد چنین فضاهایی نکردیم و به ایشان گفتم با قدرت کارشان را ادامه دهند.

منبع:خبرگزاری مهر

miladali

Registered User
لایک‌ها
722
این علی دایی چی میگه این وسط؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!1
یکی نیست بگه مگه قرارداهای میلیاردی تو به مردم نشون داده شده که حالا قرارداد خوزه نشده؟!!

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
این علی دایی چی میگه این وسط؟؟؟!!!!!!!!!!!!!!1
یکی نیست بگه مگه قرارداهای میلیاردی تو به مردم نشون داده شده که حالا قرارداد خوزه نشده؟!!

جریان دایی دیگه چیه میلاد؟

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
پزشک تیم فوتبال پرسپولیس در گفت‌وگو با فارس:سرخپوشان حتی در منزل هم آزمایش دوپینگ می‌دهند

خبرگزاری فارس: پزشک تیم فوتبال پرسپولیس گفت: از هرگونه تست دوپینگ حتی در منزل هم استقبال می‌کنیم.

دکتر وجیه‌الله چشمه‌سری در گفت‌وگو با خبرنگار ورزشی خبرگزاری فارس، در مورد درخواست استقلالی‌ها مبنی بر اینکه در هفته‌های نزدیک به دربی بیشتر از بازیکنان تیم‌ها تست دوپینگ گرفته شود، گفت: ما هم از این پیشنهاد استقبال می‌کنیم و بابت هرگونه همکاری برای دادن آزمایش دوپینگ در تمرینات و حتی منزل و هتل آماده‌ایم.

وی افزود: خوشبختانه در پرسپولیس همه چیز تحت کنترل است و ما ترسی از آزمایش دوپینگ نداریم. البته من درباره حریفان نظری نمی‌دهم چون در حوزه کار من نیست.

منبع : فارس

قرعه‌کشی جام حذفی فوتبال چهارشنبه برگزار می‌شود

مراسم قرعه‌کشی برای تعیین میزبان بازی پرسپولیس و ذوب آهن از سری رقابت‌های جام حذفی باشگاه‌های کشور روز چهارشنبه هفته جاری انجام خواهد شد.

به گزارش سایت رسمی باشگاه پرسپولیس و بنابر اعلام سازمان لیگ، قرعه‌کشی بازی بین تیم‌های پرسپولیس و ذوب آهن از مرحله یک چهارم پایانی جام حذفی باشگاه‌های کشور (جام آزادسازی خرمشهر) امروز از ساعت 14 در سالن اجتماعات سازمان لیگ برگزار خواهد شد.

گفتنی است، پرسپولیس با کسب پیروزی 6 بر صفر برابر ملوان بندر انزلی و 4 بر یک مقابل نفت تهران در مراحل قبلی، به این مرحله از رقابت‌ها راه پیدا کرده است.

منبع: سایت رسمی باشگاه پرسپولیس

بالا