• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب طرفداران پرسپولیس

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123

sasan s

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,123
کریم انصاری فرد: گاهی اوقات روزی یک مهاجم این است که گل نزند/ صحبت کردن در مورد دربی زود است

کریم انصاری فرد با موقعیت هایی که در بازی با صبا از دست داد ، دوباره زیر فشار انتقادات قرار گرفته است.

حملات پرسپولیس در بازی با صبای قم نشان می داد که یک پیروزی دیگر در انتظار سرخپوشان است ولی در نهایت این اتفاق نیفتاد و پرسپولیس با تساوی قم را ترک کرد. شاگردان یحیی گل محمدی در این بازی چند فرصت مسلم گلزنی را توسط غلامرضا رضایی و همچنین کریم انصاری فرد از دست دادند. شاید جدی ترین موقعیت پرسپولیس لحظه ای بود که رضایی با یک پاس عرضی توپ را به انصاری فرد داد ولی در عین ناباوری همگان این موقعیت تبدیل به گل نشد و توپ به پشت پای انصاری فرد برخورد کرد. مهاجم پرسپولیس در مورد دیدار مقابل صبا و مسائل مختلف دیگر به سوالات خبر آنلاین پاسخ می دهد.

چرا نتوانستید صبا را شکست بدهید؟

ما بازی خوبی انجام دادیم و فکر می کنم کاملا از صبا برتر بودیم. همه دیدند چطور بازی کردیم ولی متاسفانه بدشانسی آوردیم. از طرفی شرایط زمین مسابقه اصلا خوب نبود و این برای تیم ما که روی زمین بازی می کند چندان خوشایند نیست. اگر زمین هموار بود خیلی راحت تر می توانستیم بازی کنیم ولی با وجود این مشکل سراسر تهاجمی بازی کردیم و مستحق برد بودیم.

درمورد صحنه ای که یک موقعیت صددرصد را از دست دادی صحبت می کنی؟

شما بروید دوباره فیلم این بازی را ببینید. اگر توپ روی پای من می آمد اصلا امکان نداشت که آن موقعیت را از دست بدهم ولی توپ به یکباره پرید و به پشت پای من خورد من اصلا انتظار نداشتم توپ به یکباره تغییر مسیر بدهد ولی متاسفانه این اتفاق افتاد.

مثل این که در این دو بازی حسابی بدشانسی آوردی؟

به هر حال قسمت بود که گل نزنم ولی اصلا ناراحت نیستم. مهم این است که تمام تلاشم را برای موفقیت پرسپولیس انجام دادم و در بازی با نفت هم روی دو سه گل تاثیر مثبت داشتم. در ضمن بازی های آینده هم فرصت دارم تا دوباره برای پرسپولیس گلزنی کنم تا هواداران این تیم خوشحالی کنند.گاهی اوقات روزی یک مهاجم این است که گل نزند و گاهی اوقات هم برعکس می شود.

فکر نمی کنی طلسم شده ای؟

من مقابل فجرسپاسی گل زدم و بعد از آن 2 بازی انجام دادیم که خیلی تلاش کردم ولی متاسفانه گل نزدم. با این حال باید بگویم که همیشه انگیزه دارم و مطمئن باشید در بازی های آینده دوباره گل می زنم تا هواداران را خوشحال کنم.

قبول داری جایگاه دوازدهمی برای پرسپولیس خیلی بد است؟

مطمئن باشید از این شرایط خارج خواهیم شد. ما یک بازی عقب افتاده هم داریم که اگر 3 امتیاز را بگیریم وضعیت بهتر می شود. در ضمن شرایط تیم ما تغییر کرده و می توانیم در بازی های آینده امتیازهای زیاد کسب کنیم.

شرایط پرسپولیس را در جام حذفی چطور ارزیابی می کنی؟

به هر حال هواداران ما این فصل از پرسپولیس قهرمانی می خواهند. در لیگ برتر شرایط سختی داریم ولی در جام حذفی می توانیم قهرمان شویم. البته بازی ما با ذوب آهن در نیمه نهایی سخت و حساس است چون آنها پیشرفت کرده اند. با این حال ما تلاش می کنیم تا به فینال برویم و قهرمانی در جام حذفی یک هدیه ناقابل برای هواداران است که در این فصل خیلی ما را شرمنده کردند.

در مورد بازی با استقلال چه صحبتی داری؟

هنوز بازی با داماش مانده و زود است در مورد دربی حرف بزنیم.

دوست داری پرسپولیس و استقلال در فینال جام حذفی با یکدیگر روبرو شوند؟

از حالا نباید به فینال فکر کرد.ما باید اول ذوب آهن را ببریم که تیم ضعیفی نیست و شرایط آنها نسبت به نیم فصل اول خیلی فرق کرده است.اگر به فینال رفتیم خوشحال می شویم با استقلال روبرو شویم تا همه یک فوتبال حساس و زیبا را ببینند.این فینال می تواند یک بازی هیجان انگیز باشد.

منبع: خبرآنلاین

پس از حرف های رویانیان و وعده جدایی اش از فوتبال/هواداران پرسپولیس: سردار، پس ما هواداران چی؟!

هواداران پرسپولیس مخالفت خود با رفتن رویانیان را اعلام کردند.

به گزارش خبرآنلاین؛در حالی که روز گذشته محمد رویانیان اعلام کرد از فوتبال خسته شده است و می خواهد با کناره گیری از مدیریت باشگاه پرسپولیس فوتبال را از تلویزیون تماشا کند صبح امروز هواداران این تیم نسبت به حرف های سردار واکنش نشان دادند.
آنها امروز بنری را همراه خود به درفشی فر آورده بودند که رویش نوشته شده بود:سردار پس ما هواداران چی؟شما می خواهی فوتبال را از تلویزیون تماشا کنی،اما دل ما طاقت نمی آورد که شما را به غیر از پرسپولیس در تیم دیگری ببینیم.

منبع:خبرآنلاین

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
ای بابا حالا نوبت دایی شد . تنها چیزی که باید براشون مهم باشه و متاسفانه نیست آرامش پرسپولیسه.

دقیقا همینه
نمیزارن یه روز خوش داشته باشیم
یکی نیس به اقای دایی بگه شما که ماشاا... کم ازین قراردادها نداشتین

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
دقیقا درست زمانی که داریم به بازی حساس دربی نزدیک میشیم این اتفاقات میفته مطمئنا همش برنامه ریزی شدست
میخوان جنگ روانی راه بندازن حرف های فتح ا... زاده که زده شد
حالا هم این موضوعاتی که پیش اومده همش واسه اینه که روحیه تیم رو مخدوش کنن
اخه چرا؟؟ ینی پرسپولیس انقد ترسناکه و وجودش ازارشون میده؟؟
خوبه که ما رتبه دوازدهم جدولیم اگه بالاتر بودیم خدا میدونه چی میگفتن......

Milad666

Registered User
لایک‌ها
752
البته من فکر کنم این حرکت رویانیان یه نوع ترفند هوشمندانه باشه ! میخواد با این استعفا و حمایت هواداران فشار مطبوعات ******رو از روی خودش کم و کمتر کنه تا در ادامه ی راه راحت تر باشه ... امیدوارم همینی باشه که من فکر میکنم !

Last edited by a moderator:

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372

*ZEUS*

Registered User
لایک‌ها
794
قرعه کشی باز هم با ما یار نبود. شایدم بهتر شد چون اگه میزبان میشدیم حتما بازی با داماش میهمان بودیم و بازی در رشت هم همیشه مشکل بوده. حالاایشالله بزنیم ذوبو میتونیم یه بار دیگه چشم به قرعه کشی داشته باشیم.

از این حرفهای این شیرینی خوشم نمیاد میگه قرعه ها معلوم بودهموقع قرعه کشی :blink: خب همونموقع میومدی بیرون نه اینکه ببینی چی میشه بعد بری دنبال اعتراض کردن که باز هم واسمون حاشیه درست کنی. اصلا این نچسبه

*ZEUS*

Registered User
لایک‌ها
794
گل محمدی: درباره بازگشت مجیدی حرف نمی زنم/ مهدوی کیا قطعا به دربی می رسد/ مرا برای دربی تخلیه اطلاعاتی نکنید

یحیی گل محمدی این روزها با سوالات مختلفی روبرو می شود.
زمان زیادی به بازی داربی نرسیده و از همین حالا رسانه ها به گرم کردن این بازی کمک می کند. گل محمدی نیز به این قضیه منطقی نگاه می کند و به سوالات ما پاسخ می دهد.

*خیلی ها می گویند که صبا ترمز نتایج پرسپولیس را کشید. این تعبیر را قبول داری؟
من فکر نمی کنم چنین چیزی باشد چون واقعا در زمین قم نمی شد بهتر از این بازی کرد. با این وجود مدافع های ما عالی بازی کردند. فکر می کنم به غیر از تک موقعیتی که میلاد نوری روی ضربه کاشته روی دروازه ما خلق کرد، صبایی ها هیچ موقعیت دیگری نداشتند. وقتی صبا یک موقعیت داشت، نشان می دهد ما خیلی خوب عمل کرده ایم. آنقدر جان دار بودیم که به حریف موقعیت ندادیم. در حالی که خود ما 5،6 موقعیت صد در صد داشتیم که متاسفانه از دست دادیم.

*استقلال فرهاد مجیدی را برای دربی رو کرد. نظرتان چیست؟
من درباره بازیکنان استقلال حرفی نمی زنم. رویه من اینطور است. مجیدی هم جزو آنهاست. من راجع به تیم خودم حرف می زنم که در 5 بازی اخیر 14 گل زده ایم و 3 گل خورده ایم. این نشان می دهد پرسپولیس یک تیم بزرگ و قدرتمند است و خط هافبک ما مطمئن باشید مغلوب خط هافبک استقلال نمی شود چون مثل بقیه بازیکنان، هافبک هایمان انگیزه زیادی دارند. امسال بازیکنان توانایی خودشان را به خوبی نشان داده اند و می توانند در لحظات حساس به پرسپولیس کمک کنند.
*خیلی ها نگران وضعیت مهدی مهدوی کیا هستند و می گویند او آخرین دربی اش را از دست داده.

امروز که مهدی سر تمرین حاضر شد، وضعیتش خوب بود. من فکر می کنم از دو، سه روز دیگر بتواند کار را توپ را شروع کند

یه مرسی بزرگ به یحیی که فقط سرش به کار تیمداری خودش گرمه و به هیچ تیمه دیگه کاری نداره. شیر مادرت حلالت یحیی

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
خب من یه دو روزی نبودم .... دوباره حاشیه به حداکثر رسیده ... اونم در آستانه دربی .... ما هم گناهمون اینه که طرفدار تیمی هستیم که یه مشت گرگ ... نه نه یه مشت اژدها پشتشن و دنبال منافع خودشونن ... مگه مدیر و سرپرست و مربی بودن تو این تیم چقدر پول بهش میرسه ... یا چه ابعاد سیاسی پشتش هست؟؟؟؟!!!!!
منم خودم اینقدر حاشیه دارم که دیگه تحمل حاشیه اضافی رو تدارم حتی از طرف عشقم پرسپولیس .... زنده باد علی دایی که با اون همه مشکلات دو فصل دو جام برامون گرفت .... امیدوارم دشمنات بمیرن پرسپولیس

Last edited:

nilson

Registered User
لایک‌ها
827
خیلی دلم میخواد بدونم که چه دست هایی پشت پرده هست !
بعد از این همه حاشیه ، نزدیک به 1 ماه بود که تیم از حاشیه دور شده بود و داشت به شرایط آرمانی و پرسپولیس زلزله به معنای واقعی کلمه تبدیل میشد !
تبریک میگم به آقایون که چشم دیدن موفقیت تیم پرسپولیس رو ندارن و البته باید بگم از سردار هم بعید هست که در چنین زمانی دست به استعفا زده ! البته باید دید چی اهرم فشاری روش بوده که همچین کاری رو کرده ! سردار باید بدونه ما هوادارها و کادر تیم همه پشتش هستیم

nilson

Registered User
لایک‌ها
827
دقیقا همینه
نمیزارن یه روز خوش داشته باشیم
یکی نیس به اقای دایی بگه شما که ماشاا... کم ازین قراردادها نداشتین

متاسفانه همه از جمله علی دایی فقط دم از پرسپولیسی بودن و تعصب میزنن اما متاسفانه همه فقط به فکر منافع شخصی اشون هستن !
به جای اینکه نزدیک دربی از پرسپولیس حمایت کنن برعکس تخریب روحیه میکنن ! احسنت به علی دایی
متاسفانه خصلت ایرانی هاست که اگر خودشون توی یه کاری موفق نشدن دلشون نمیخواد کس دیگه ای هم موفق بشه !

tpshd

کاربر فعال پرشین تولز
کاربر فعال
لایک‌ها
2,931
تیم کامل داره میره تو حاشیه

hdavoodh

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
16,196
غيبت کريمي و مهدوي‌کيا برابر داماش

کريمي و مهدوي‌کيا همچنان مصدوم هستند، پزشکان تيم تلاش مي‌کنند تا آنها را به دربي برسانند.

تيم فوتبال پرسپوليس در چارچوب هفته بيست و دوم ليگ برتر فردا در ورزشگاه آزادي ميزبان داماش گيلان است .ترکیب تیم:

نيلسون، عابدزاده، حسيني، بنگر، ماهيني، فشنگچي، پولادي، خانزاده، نقي زاده، نوري، غلامرضا رضايي، هادي نوروزي، کريم انصاري فرد،پروويچ، حقيقي، قاضي، نور محمدي، کلاه کج.

jerii

همکار بازنشسته
لایک‌ها
9,663

ماشااله احمدرضا . هنوزم که هنوزه شیره

فوق العاده واقع بین هم هست . کلی از قزقی تعریف کرده .

واقعا تا همیشه حسرت خداحافظی عقاب به دلم می مونه
بعد از احمد رضا این دروزاه روز خوش ندید
:(
دل تنگتیم عقاب آسیا

خب
درود بر رفقا
من کلا چند روز دور از اخبار بودم و امروز باخبر شدم که جریان استعفا و این حرفها بوده!
دوست و دشمن که برای ما خیلی وقته شناخته شده!
امیدوارم اون کسانی که چشمشون رو می بندن و کورکورانه حمایت می کنن تو این چند روز دوست و دشمن رو شناسایی کرده باشند

فشار خیلی زیاده
فقط یه چیز می خوام
فردا برید استادیوم!
فردا تیم حمایت می خواد،عشق می خواد،برد می خواد،روحیه می خواد
باید این دو تا جمعه پیروز بشیم،باید

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
میگم بودن رویانیان هم یه حس و حال دیگه ای داشت یه شور و هیجان خاصی بود
حعف شد که رفت

بالا