• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

یه سایت توپ که بدون هیچ کاری پول میده

aria0251

Registered User
لایک‌ها
15
سلام دوستان
اینو بدونین که پول بدون کار ممکن نیست ولی این سایت که می خوام معرفی کنم بعد از چند مدت به شما یه پول درست و حسابی میده
و دیگه نیاز نیست که وارد سایت بشین و مثل سایت های کلیکی کلیک کنید فقط وقت برداشت که شد میرید تو سایت و در خواست برداشت می کنین
دوستان برام خیلی سخته که همه ی توضیحات رو اینجا بدم برای همین توصیه می کنم به وبلاگ من یه سری بزنید لینکی که براتون می زارم مستقیم وصل میشه به همون صفحه ای که راجع به این سایت صحبت میکنه
کلیک کنید لطفا
ممنون میشم که نظراتتون رو هم بنویسید حالا یا تو اینجا یا تو وبلاگم باز هم سوالی بود در خدمتم
راستی به نکته : این سایت خارجی هست و با بانک های لیبریتی و پی پال و پی زا کار میکنه:happy:

aria0251

Registered User
لایک‌ها
15
با اینکه تعدادی بازدید کردن ولی هیچ کس هیچی ننوشته
آخه واسه چی؟!؟:(

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037

Squirish

Registered User
لایک‌ها
27
سایتش مطمئن هست بدون نگرانی فعالیت کنید

Reza2kn

Registered User
لایک‌ها
212

aria0251

Registered User
لایک‌ها
15
دوست عزیز شما خودتون چند تا سهم تو این سایت دارید و میدونید که درامد روزانه این سایت چقدر هست؟
هر 200 سهم روزانه یک دلار
اگر شما بتونید پنج تا سهم با کلیک و 15 تا با ثبت نام بدست بیارید و با تبلیغ در سایت های عضویت کلیکی به عنوان عضویت درخواستی می تونید راحت به 200 سهم برسید
اگر بتونید بیشتر تلاش کنید و 1000 سهم در سایت تهیه کنید روزانه 5 دلار به شمامیده و در عرض دو روز می تونید به سقف برداشت یعنی 10 دلار برسید
من خودم مدت کمی هست که با این سایت آشنا شدم با این حال 15 سهم دارم بدون تبلیغ در هیچ سایتی فعلا فقط در این فروم مطلب نوشتم
البته کل سایت 130 دلار در روز درآمد داره

pmforlife

Registered User
لایک‌ها
308
يادش بخير زماني ك ايگولد رو بورس بود تو اين سايت ثبت نام كردمو فعاليت هم ميكردم، الان رفتم كه لاگين كنم حذف كرده بود اكانتمو!
دوباره با لينك استارتر تاپيك ثبت نام كردم!

aria0251

Registered User
لایک‌ها
15
يادش بخير زماني ك ايگولد رو بورس بود تو اين سايت ثبت نام كردمو فعاليت هم ميكردم، الان رفتم كه لاگين كنم حذف كرده بود اكانتمو!
دوباره با لينك استارتر تاپيك ثبت نام كردم!
ببخشید اینکه نوشتید با لینک استارتر تاپیک ثبت نام کردید یعنی چی؟!؟
یعنی با لینکی که تو وبلاگ من بود ثبت نام کردید؟!؟:blink:

Reza2kn

Registered User
لایک‌ها
212
که اینطور!
بعد تعداد سهام کل روزانه تو چه حدودی هست؟ 10 هزار تا ؟ 100 هزارتا یا...؟
این 5 دلاری که بعد از رسیدن به هزار سهم میده حالت یه سود اضافه رو داره یا کل سود روزانه میشه 5 دلار؟

ببخشید اینکه نوشتید با لینک استارتر تاپیک ثبت نام کردید یعنی چی؟!؟
یعنی با لینکی که تو وبلاگ من بود ثبت نام کردید؟!؟:blink:

آره :دی
شما = استارتر

موفق باشید:D

latari

Registered User
لایک‌ها
86
یادش بخیر یه زمانی خیلی رو بورس بود یادمه که سهم هم میفروخت الان رو نمیدونم سهم میفروشه یا نه

aria0251

Registered User
لایک‌ها
15
که اینطور!
بعد تعداد سهام کل روزانه تو چه حدودی هست؟ 10 هزار تا ؟ 100 هزارتا یا...؟
این 5 دلاری که بعد از رسیدن به هزار سهم میده حالت یه سود اضافه رو داره یا کل سود روزانه میشه 5 دلار؟

آره :دی
شما = استارتر

موفق باشید:D

منظورتون از سود اضافه و سود روزانه چیه؟
من فقط می دونم وقتی به 1000 سهم رسیدی روزانه 5 دلار به اکانت شما ریخته میشه و می تونید بعد از اینکه به 10 دلار رسید درخواست برداشت بدید

Reza2kn

Registered User
لایک‌ها
212
منظورتون از سود اضافه و سود روزانه چیه؟
من فقط می دونم وقتی به 1000 سهم رسیدی روزانه 5 دلار به اکانت شما ریخته میشه و می تونید بعد از اینکه به 10 دلار رسید درخواست برداشت بدید

نه خوب ببین عزیزم ، به فرض اینکه ما هزار تا سهم داشته باشیم ، سایت هم تو اون روز 130 دلار درآمد داشته باشه.
به فرض که تو اون روز 10،000 سهم کلا تو سایت باشه ، 130 دلار تقسیم بر 10،000 میشه 0.013 $ که پول هر سهم میشه و برای 1000 سهم میشه 13 دلار سود ما تو این روز
میگم این 5 دلاری که شما میگی با این 13 دلار جمع میشه یا جایگزینش میشه؟
مفق باشید :D

aria0251

Registered User
لایک‌ها
15
نه خوب ببین عزیزم ، به فرض اینکه ما هزار تا سهم داشته باشیم ، سایت هم تو اون روز 130 دلار درآمد داشته باشه.
به فرض که تو اون روز 10،000 سهم کلا تو سایت باشه ، 130 دلار تقسیم بر 10،000 میشه 0.013 $ که پول هر سهم میشه و برای 1000 سهم میشه 13 دلار سود ما تو این روز
میگم این 5 دلاری که شما میگی با این 13 دلار جمع میشه یا جایگزینش میشه؟
مفق باشید :D

جایگزینش میشه
ولی اینو باید بدونی که سایت همین الان بیش از یک میلیون سهم داره [FONT=Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif][FONT=Arial, Helvetica, sans-serif]
تعداد سهام سهام داران کل سایت:1236976​
[/FONT]
[/FONT]
[/FONT]
با این حال مبلغ پرداختی برای هر سهم0.0001 دلار است اما اگر سهم شما از200 بالاتر بره مبلغ پرداختی برای هر سهم0.005 دلار میشه
امید وارم بتونم بهتون کمک کرده باشم:)

aria0251

Registered User
لایک‌ها
15
راستی بچه ها
ثبت نام در این سایت رو به عنوان عضویت درخواستی در این سایت کلیکی قرار دادم
اگه دوست داشتین می تونید در این سایت ثبت نام کنید و با ثبت نام در تبیلغ من درآمد کسب کنید
در ضمن ممنون میشم با لینک من ثبت نام کنید
لینک ثبت نام در سایت کلیکی

Last edited:

aria0251

Registered User
لایک‌ها
15
up
خواهشا بحث در رابطه با همین تاپیک باشه

بالا