• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مرجع سوالات پستی - گمرکی

پست از آمریکا به ایران چقدر طول میکشه تا برسه؟

• کمتر از 10 روز

Votes: 24 11.2%
  • بین 10 تا 20 روز

Votes: 38 17.8%
  • بین 20 تا 30 روز

Votes: 61 28.5%
  • بالای 30 روز

Votes: 91 42.5%

• Total voters
    214

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
چندتا سوال دارم

1: اگه از بلاروس بخوان برام گوشی بفرستن هزینه پستش چقدر میشه؟
2:چندتا گوشی با جعبه میشه مسافرتی وارد کرد؟
3:برای واردات عمده گوشی ار دوبی باید چه مراحلی و طی کرد؟

دوست عزيز اگه تكي بخوايد بياريد از ايران بگيريد به نفعتونه...درباره واردات از امارات اگر مشهد هستيد با ما تماس بگيريد. اگر مشهد باشيد ميتونيم براتون ترخيص كنيم.

Mr.Digital

Registered User
لایک‌ها
3
سلام دوست عزيز

تبلت از چين سفارش داديد؟ چرا از طريق DHL دريافتشون ميكنيد دوست من؟ اينجوري كه بايد كلي هزينه حمل رو بپردازي!! تازه گمرك رو هزينه حمل هم مياد!!!
بستگي به اين داره كه ترانزيت داخل كرده باشي يا نه...البته تو اين مورد كه آدرس رو شهرستان دادي و حجم پايين هم داري و با دي اچ ال آوردي فكر كنم بياد همون شهرستان اما در حجم وسيع بايد اولين منطقه گمركي كه رسيد بريد ترخيص يا ترانزيت به داخل كنيد...تبلت ها وقتي آمد بايد بريد دنبال ترخيص و ثبت سفارش و غيره كه خب كار ترخيص كاره...لطفا بگيد چه مدل و چه برندي آورديد و بگيد كه كجا هستيد تا ما هم خودمون اگه تونستيم همه رو برداريم و هم اينكه براتون ترخيص كنيم...

سلام دوست عزیز،
خیلی ممنون از پاسختون، بله، پیشنهاد شما چیه؟
پست های ارزان مثل پست سنگاپور و یا هنگ گنگ تا سقف دو کیلو رو قبول میکردن، EMS و TNT هم گرون تر بود، شما پیشنهاد بهتری دارید؟ لطفا راهنمایی کنید.
در مورد تعرفه ی گمرکی هم 4 درصد + مالیات بیشتر نخواهد بود، یا من اشتباه میکنم؟

بازم ممنون از لطفتون. لطفا آدرس ایمیلتون رو برام بفرستید تا بیشتر راجع به این تبلت و هم همکاری های احتمالی در آینده صحبت کنیم.
mr.digital[a t]live[d o t]com

Mr.Digital

Registered User
لایک‌ها
3
راستی هنوز تا فردا عصر فرصت دارم که نوع ارسال رو مشخص کنم. لطفا راهنمایی کنید.

MMA-Fighter

Registered User
لایک‌ها
48
سلام دوست عزیز،
خیلی ممنون از پاسختون، بله، پیشنهاد شما چیه؟
پست های ارزان مثل پست سنگاپور و یا هنگ گنگ تا سقف دو کیلو رو قبول میکردن، EMS و TNT هم گرون تر بود، شما پیشنهاد بهتری دارید؟ لطفا راهنمایی کنید.
در مورد تعرفه ی گمرکی هم 4 درصد + مالیات بیشتر نخواهد بود، یا من اشتباه میکنم؟

بازم ممنون از لطفتون. لطفا آدرس ایمیلتون رو برام بفرستید تا بیشتر راجع به این تبلت و هم همکاری های احتمالی در آینده صحبت کنیم.
mr.digital[a t]live[d o t]com

شدیدآ توصیه میکنم با TNT و DHL اینکارو نکنید چون ممکنه هزینه بسیار بالایی براتون داشته باشه
راه حل عملی باسه 20 تا دونه به نظر من بیخیال شدنه..چون در انتهای این ماجرا بار شما باسه برگ سبز گرفتن باید از گمرک چه پستی چه معمولی رد بشه و ارزیاب اگه ارزش هر کدوم رو 60$ هم بزنه شما در نهایت
مبلغی بالا تر از 1.400 تومن باید بدید .. 60x2500x20x45% و اگه کارت بازرگانی نداشته باشید که مینیموم 100-200 تومن هم دلال ازتون خواهد گرفت .!

hunter2000

Registered User
لایک‌ها
416
راستی هنوز تا فردا عصر فرصت دارم که نوع ارسال رو مشخص کنم. لطفا راهنمایی کنید.

براتون ثبت سفارش رو انجام میدیم . کلیه هزینه ها طبق فیش های گمرک ازتون دریافت میشه .
هزینه باربری هوایی هم تقریبا نصف هزینه دی اچ ال حساب میشه .

تجهیزات و قطعات رو تیراژ بالا برای واردات انجام میشه

easytrading

Registered User
لایک‌ها
386
شدیدآ توصیه میکنم با TNT و DHL اینکارو نکنید چون ممکنه هزینه بسیار بالایی براتون داشته باشه
راه حل عملی باسه 20 تا دونه به نظر من بیخیال شدنه..چون در انتهای این ماجرا بار شما باسه برگ سبز گرفتن باید از گمرک چه پستی چه معمولی رد بشه و ارزیاب اگه ارزش هر کدوم رو 60$ هم بزنه شما در نهایت
مبلغی بالا تر از 1.400 تومن باید بدید .. 60x2500x20x45% و اگه کارت بازرگانی نداشته باشید که مینیموم 100-200 تومن هم دلال ازتون خواهد گرفت .!
به شدت با پاسخ اين دوستمون موتفقم...دوستان در تيراژ پايين اصلا واردات انجام نديد چون هزينه هاش بسيار سرسام آور ميشه...براي 10 تا تبلت كه تو هركدوم ميخواستيد 300 تومن سود كنيد براتون هركدوم 200 تومن ضرر ميوفته..اگه تو تيراژ بالا كار كنيد سود خيلي زيادي دستتونو ميگيره...فقط تو تيراژ بالا كار كنيد و حساب شده قدم برداريد اگر نه به مشكل ميخوريد.

sanja

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
265
افزایش تعرفه پستی
به گزارش خبرنگار فناوری اطلاعات خبرگزاری فارس، با ابلاغ سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی، تعرفه خدمات پستی پس از افزایش 40 درصدی تعرفه‌ در سال گذشته، از 20 آذرماه سال 91 به میزان 30 درصد افزایش یافت.
بر اساس این گزارش، سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی به شرکت پست جمهوری اسلامی ایران اجازه داد، تا امسال تعرفه‌های خدمات پستی را به میزان 70 درصد قیمت تمام شده سال 89 برساند.شرکت پست پیش از این و در سال گذشته با افزایش 40 درصدی نرخ خدمات، تعرفه خدمات پستی را 40 درصد به قیمت تمام شده نزدیک کرده بود و با مجوز اخیر رگولاتوری از 20 آذر ماه نیز 30 درصد بر تعرفه‌‌های جاری افزوده است.به این ترتیب در حال حاضر تعرفه‌ خدمات پستی 70 درصد قیمت تمام شده سال 89 است و بنابراین هنوز تعرفه خدمات پستی به قیمت واقعی تمام شده از مردم اخذ نمی‌شود، این موضوع به این معنی است که هنوز دو مرحله تا واقعی شدن نرخ خدمات پستی باقی مانده است.قدم نخست پر شدن فاصله قیمت 70 درصدی تا 100 درصدی قیمت تمام شده و قدم دوم رسیدن از قیمت تمام شده سال 89 به قیمت تمام شده سال 91 است.

P0URYA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
با سلام خدمت عزیزان یه سوال داشتم من میخوام بدم برام یه آیفون 5 64 گیگ از آمریکا بفرست میخواستم بپرسم گمرکی میخوره یا نه؟یه عدد میخوام چون با DHL و TNT تماس گرفتم گفتن بخاطر تحریم نه میشه جنسی فرستاد نه دریافت کرد از آمریکا...منم خواستم بپرسم با این شرکت پستی خوبه بفرسته؟تماس گرفتم باهاشون گفتن میتونن بفرستن...

چون میخوام جنسم بیمه بشه و نشکنه یا بگن گم شد....بیمه هم بکنم

دوستان گمرکی میگیره این آیفون 5 64 گیگبایتی از آمریکا به ایران؟؟

ممنون میشم جواب سوالاتمو بدید

P0URYA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوستان USPS چی؟

برای فرستادن گوشی چطور هست تاییدش میکنید عزیزان؟

گمرکی چقدره الان با این اوضاع؟؟

hunter2000

Registered User
لایک‌ها
416
با سلام خدمت عزیزان یه سوال داشتم من میخوام بدم برام یه آیفون 5 64 گیگ از آمریکا بفرست میخواستم بپرسم گمرکی میخوره یا نه؟یه عدد میخوام چون با DHL و TNT تماس گرفتم گفتن بخاطر تحریم نه میشه جنسی فرستاد نه دریافت کرد از آمریکا...منم خواستم بپرسم با این شرکت پستی خوبه بفرسته؟تماس گرفتم باهاشون گفتن میتونن بفرستن...

چون میخوام جنسم بیمه بشه و نشکنه یا بگن گم شد....بیمه هم بکنم

دوستان گمرکی میگیره این آیفون 5 64 گیگبایتی از آمریکا به ایران؟؟

ممنون میشم جواب سوالاتمو بدید

مثل اینکه جدیدا هیچ کالای الکترونیکی رو از امریکا نمیشه به ایران ارسال کرد فقط کالاهایی که در قالب هدیه هستند عینک - کیف - کفش و...
گمرکی هم یه موقع اینقدر میبندن که قیمت خرید با قیمت ایجا یکی بشه یه موقع هم کم میبندن . مشخص نیست دقیقا تعرفه چقدر هست .

P0URYA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
مثل اینکه جدیدا هیچ کالای الکترونیکی رو از امریکا نمیشه به ایران ارسال کرد فقط کالاهایی که در قالب هدیه هستند عینک - کیف - کفش و...
گمرکی هم یه موقع اینقدر میبندن که قیمت خرید با قیمت ایجا یکی بشه یه موقع هم کم میبندن . مشخص نیست دقیقا تعرفه چقدر هست .

یعنی به هیچ عنوان به ایران پست نمیکنن تحت هیچ شرایطی؟

z.mehdi45

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
من کارم واردات مواد غذایی از دبی به بندر دلوار است و میتونم کالاهای شما رو از دبی تا شهرتون بفرستم.شما میتونید جنس رو از امریکا به دبی بفرستید و از اونجا به ایرانش با من.هر جنسی باشه مشکلی نیست.
جنس بعضی از بچه های همین فروم رو هم آوردم(m.mirfazeli).فقط جنستون یه کم عمده باشه و تکی نباشه.
از دبی هم میتونم گوشی یا تبلت واستون خرید کنم و بعد از اوردن به ایران حساب کتاب میکنیم.
مثلا گوشی آیفون 5 آنلاک فکتوری 16 گیگ با نرخ درهم امروز 2295000 تومان در میاد براتون.

P0URYA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
گمرکی ایران چقدر میخوره این برام مهمه...

مهم نیست از کجا میاد گمرکی ایران چقدره میشه؟؟؟

esfahanweb

Registered User
لایک‌ها
97
سلام
یک بسته به ارزش 1500 دلار دارم که باید از گمرک فرودگاه اما ***** ترخیص بشود.
ترخیص کاری میخواهم که سریع اینکار را انجام بدهد ، کسی سراغ دارد؟

P0URYA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوستان این کد گمرکیش چقدره؟:43050438655

Amir255

Registered User
لایک‌ها
211
با پست پیشتاز یه بسته دیروز فرستادم شهرستان با پیگیری سایت پست دیدم که امروز صبح رسیده و ساعت ۱۰ صبح به واحد توزیع تحویل شده ولی کسی نبوده تحویل بگیره

حالا فردا صبح دوباره مأمور پست میبره تحویل بده یا اینکه خودشون باید برن بگیرن؟

hunter2000

Registered User
لایک‌ها
416
سلام
یک بسته به ارزش 1500 دلار دارم که باید از گمرک فرودگاه اما ***** ترخیص بشود.
ترخیص کاری میخواهم که سریع اینکار را انجام بدهد ، کسی سراغ دارد؟

مشکل بوجود امده برای شما رو توضیح میدم تا دیگران این اشتباه رو تکرار نکنند

تمام کالاهایی که ارزش تجاری دارند باید از طریق ثبت سفارش و اخذ ایران کد و مجوز های لازم انجام شود . یعنی استفاده از کارت بازرگانی جهت ثبت سفارش
کالاهایی وجود دارند که ارزش تجاری دارند و شما میخواهید از طریق پست اقدام به خرید کنید ارزش این کالا ها نباید بالای 1000 دلار باشند ( ارزش واقعی ) در غیر اینصورت DHL یا شرکت های پستی دیگر نمیتونن جنس شما رو ترخیص کنند

در این حالت شما باید کالاتون رو واگذار کنید به یک شرکت بازرگانی یا فردی که کارت بازرکانی داره تا بتونه براتون ترخیص کنه ( صلح ) باید بزنید که مسالزم پرداخت هزینه بالا در حدود 5 درصد ارزش کالاتون به گمرک و دفتر اسناد رسمی خواهید بود

پس پیشنهاد میشه قبل از هرگونه خرید کالا هایی که ارزش تجاری دارند ثبت سفارش و مجوز های لازم اخذ گردد تا به مشکل برنخورید

با تشکر

GIGABYTE-CASE

Registered User
لایک‌ها
14
با سلام به دوستان عزیز

یک بسته پستی از هند برام ارسال شده در تاریخ 16/01/2013 ، در سایت شرکت پست ایران که رهگیری می کنم اینطوری می نویسه :

INDIA : Insert item into bag (Otb) 1/18/2013 2:36:00 PM
INDIA : Receive item at office of exchange (Otb) 1/18/2013 2:36:00 PM
Send item abroad (EDI-received) 1/19/2013 6:10:00 AM

در سایت India Post هم می نویسه :

16/01/2013 17:49:02 / GHATKOPAR WEST / Article Booked
16/01/2013 18:54:53 / GHATKOPAR WEST / Article Bagged to CRC MUMBAI
18/01/2013 14:06:23 / umbai (Ex Bombay) Exchange Office (INDIA / Article Received
18/01/2013 14:06:48 / Mumbai (Ex Bombay) Exchange Office (INDIA) / Article Bagged

نمی دونم با چه نوع پستی ارسال شده اما وقتی کد رهگیری برام ارسال شد ، کنارش نوشته شده بود : fgn-AIR-RL C

لطفا راهنمایی بفرمایید بسته پستی من در چه وضعیتی قرار داره.

ممنون

esfahanweb

Registered User
لایک‌ها
97
مشکل بوجود امده برای شما رو توضیح میدم تا دیگران این اشتباه رو تکرار نکنند

تمام کالاهایی که ارزش تجاری دارند باید از طریق ثبت سفارش و اخذ ایران کد و مجوز های لازم انجام شود . یعنی استفاده از کارت بازرگانی جهت ثبت سفارش
کالاهایی وجود دارند که ارزش تجاری دارند و شما میخواهید از طریق پست اقدام به خرید کنید ارزش این کالا ها نباید بالای 1000 دلار باشند ( ارزش واقعی ) در غیر اینصورت DHL یا شرکت های پستی دیگر نمیتونن جنس شما رو ترخیص کنند

در این حالت شما باید کالاتون رو واگذار کنید به یک شرکت بازرگانی یا فردی که کارت بازرکانی داره تا بتونه براتون ترخیص کنه ( صلح ) باید بزنید که مسالزم پرداخت هزینه بالا در حدود 5 درصد ارزش کالاتون به گمرک و دفتر اسناد رسمی خواهید بود

پس پیشنهاد میشه قبل از هرگونه خرید کالا هایی که ارزش تجاری دارند ثبت سفارش و مجوز های لازم اخذ گردد تا به مشکل برنخورید

با تشکر

شما گویا توجه نکردید که من گفتم ترخیصکار لازم دارم ، پس مواردی که گفتید برای من روشن بود.
جالب اینجاست که یک بسته با همین مشخصات هفته پیش با پست TNT ارسال شد و بدون مشکل گمرکی رسید!!!
البته خود پست DHL وTNT این موراد را به تفاوت ارزیابهای گمرک مرتبط میدانند.

P0URYA

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
دوستان کسی نمیدونه گمرکی یه موبایل 800 دلاری دقیقا چقدر میشه؟؟

بالا