مدلي كه مد نظرتونه و قيمتي كه داريد بفرماييد من تلاش ميكنم زير اون قيمت براتون پيدا كنمسلام
لنوو موجود چی دارید؟
مدلي كه مد نظرتونه و قيمتي كه داريد بفرماييد من تلاش ميكنم زير اون قيمت براتون پيدا كنمسلام
لنوو موجود چی دارید؟
شما شهرستان خريد كرديد قاعدتا قيمت بالاتر از تهرانهآقا لپ تاپ :
Asus N53 Sn --- I7 --- 8 --- 750 --- 2G --- Bluray
با چه قیمتی موجود داری ؟؟
من پریروز ( پنچ شنبه ) 3400 خریدم .
میخوام ببینم یارو منو زده یا نه .
مك بوك با اين مشخصات قيمتش خيلي بالاتر از اين حرفاست...با این قیمت بالای asus شما macbook پیشنهاد نمیکنید ؟
برادر asus ux21A
Asus s200قىمت دارى؟
چون تخصص آنچناني ندارم از راهنمايي معذورم انتخاب بفرمايين بنده در خدمتميه مدل مناسب حمل و نقل ( سبك و نازك ) الترابوك معرفي كنيد ( خيلي گرون نباشه ، ضعيف هم نباشه ( اتم نباشه ) )
تشكر
دستگاهي كه تو بازار كميابه يعني وارد كننده توزيع كرده تموم شده و تو مغازه ها تك و توك موجوده پس قاعدتا كاري از دست من بر نمياد مگه اينكه شهرستان باشيد و من اينجا از مغازه ها براتون پيدا كنم كه قيمتش مطمئنا بالا خواهد بودasus G53JW....G53SW
این 2تا مدل رو اگه میشه...
البته پیدا کردنش یه خورده شاید سخت باشه!!
سری allienware dell پیدا میشه؟ یه قیمتم ازون میدی؟ هر مدلی که بود!
دستگاهي كه تو بازار كميابه يعني وارد كننده توزيع كرده تموم شده و تو مغازه ها تك و توك موجوده پس قاعدتا كاري از دست من بر نمياد مگه اينكه شهرستان باشيد و من اينجا از مغازه ها براتون پيدا كنم كه قيمتش مطمئنا بالا خواهد بود
گرافيك اينتل هستدادا اون لنوو که زدین 1170 گرافیکش چیه میشه مشخصات کامل بدین
چه كانفيگي مد نظرتون هست؟ASUS N56
سلام قيمت اين لپتاپ و ميخوام نقدي .
ممنونم
دنبال كارتون هستم تا ظهر خبرش رو ميدم بهتونمن همون لنوو که تو پست اول زدید رو میخوام امروز هم 4الی 5 بار تماس گرفتم گوشیتون رو جواب نمیدید