دوسته عزیز APTECH یه موسسه هست که تقریبا 80 تا دانشگاه جهان ساپورتشون میکنهبه نقل از sajjad_eb :این APTECH درباره چی هست حالا ؟
ایزایران که دورشو نداره
من ciw میخونم تو مجتمع فنی البته تازه ترم 3 هستم (network) کلا دورهای خوبیه ولی همونطور که دوستمون گفتن فقط طراحیه و البته یکمی هم در مورد شبکه و اینترنت بیزنس میخونی ولی کلا کلاسهای خیلی خوبیه و اصولی همچی رو یاد میگیری دورشم 1 ساله حدودا و 9 ترم هر 3 ترمم یک امتحان بین المللی میگیرن از طریق اینترنت .در ضمن یه توصیه بهتون میکنم کلاسهای ایزایران بدرد نمیخوره هر کلاسی میخوای بری مجتمع فنی بری خیلی بهتره
شما دو نفر لطف کنید قیمت بدید!دوسته عزیز APTECH یه موسسه هست که تقریبا 80 تا دانشگاه جهان ساپورتشون میکنه
دوره های مختلفی داره که ACCP یکی از اوناست
http://www.aptech-globaltraining.com/company.htm
من هم یه زمانی مشتاق رفتن به این کلاسها بودم... حدوداً 3 ماه پیش.. اما حوستم این درسام تموم بشه بعد برم.به نقل از rezadignity :شما دو نفر لطف کنید قیمت بدید!
چندتا نرم افزار که برای طراحی وب هستند..به نقل از rezadignity :450 هزار تومن؟!! مگه چی آموزش میدن؟ خیلی آموزششون گسترده است؟
عزیز اونی که من گفتم هزینش خیلی بیشتر از این حرفاستبه نقل از rezadignity :شما دو نفر لطف کنید قیمت بدید!
به نقل از sajjad_eb :اینم حرفیه اما مدرک CIW گرفتن یه چیزه دیگست![]()
اگه آدم می دونست بعد گذروندن کلاس می تونه یه درآمدی داشته باشه بازم می شد یه کاریش کرد![]()
به نقل از sajjad_eb :سلام
هزینه کلاس های ایز ایران : 525000 تومن و 210 ساعت آموزش:wacko:
و مجتمع فنی 804540 تومن به 369 ساعت آموزش:wacko: :wacko:
به نظر من کلاسای ایز ایران بهتره![]()
چون یه دورست . ولی برا MTF باید 10تا دوره ثبت نام کنید:blink:
البته اینم بگم که هزینه امتحان ها ( 3تا) بخش زیادی از این مبلغ رو در بر می گیرن ( چه ادبی گفتم )