• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مدرک رسمی CIW

sajjad_eb

Registered User
لایک‌ها
0
من که دیگه ثبت نام کردم:D
امیدوارم نره تو پاچم

erfanm

Guest
لایک‌ها
0
سلام دوستان من دنبال اطلاعاتی در مورد APTECh می گردم لصفا هر کس اطلاع داره با ایمیل من تماس بگیره
[email protected]

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
سر جمع نزدیک به 800 هزار تومان میشه البته فقط برای کلاس ها

برای امتحان آنلاین 270 هزار تومان

من ترم بعد می خوام برم.

از من به دوستان دیگه نصیحت اول زبان انگلیسی تون رو قوی کنید.

الان من دارم تو دیباگران زبان تخصصی آی تی می خونم ترم دوم هستم.

CIW از این جهت به درد می خوره که اول مدرکش بین اللملی هست و بعد اینکه همه ی رو یاد می گیری..فلش تا کد نویسی

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
سلام دوستان من دنبال اطلاعاتی در مورد APTECh می گردم لصفا هر کس اطلاع داره با ایمیل من تماس بگیره
[email protected]
http//mftsite.com
مشخصات کامل رو زده...

بگو چی می خواهی من چهار شنبه کلاس دارم اونجا لیست کلاس ها و قیمت ها رو برات بگیرم

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
من که دیگه ثبت نام کردم:D
امیدوارم نره تو پاچم
نه عالی هست.
خیلی چیز ها یاد می گیری...فقط مهمش هزینه بالاش هست.زبان یادت نره چون استاد فقط زبان اصلی می گه..

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
آموزشگاه خوب چی پیشنهاد میدین؟ البته تو مشهد...
تو مشهد می خواهی بری برو ایز ایران..فقط بپرسم که امتحان آنلاین داشته باشه...چون بدون امتحان آنلاین هیچ ارزشی نداره...

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
داداش 1 مليون چيه ؟
کلی رفتم تحقيق کردم این آمارارو گرفتم:p
تازه من کلاسهای ایزایران رو می خوام برم:D :D
تمامی اطلاعات در مورد CIW
البته من 800 هزار تومان رو فقط برای دوره Master CIW Designer گفتم
کلا CIW داری 6 دوره هست.

نمونه مدرک :

http://www.mftsite.com/frmArticle_fa-IR.aspx?ID=479&CategoryID=676

لیست قیمت های امتحانات آنلاین مجتمع فنی

http://www.mftsite.com/frmArticle_fa-IR.aspx?ID=460&CategoryID=508

معرفی CIW کتاب های مورد نیاز

http://www.mftsite.com/frmsearch.aspx?categoryid=-1&q=CIW&d=1

دوستانی که می خوان کلاسی چیزی برن بگن براشون لیست کلاس و هزینه ها رو بگیرم. PM بزنند.

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سلام . من تازه اين تاپيك رو دوباره ديدم وگرنه زودتر ميومدم من جديدا امتحان CIW associate رو دادم و 85 شدم از 100 (البته اونم داستاني داره براي خودش ) الانم ترم 7 هستم يعني Java Script البته الان كلاسها رو بخاطر طولاني شدن بيش از حد از بعد از امتحان براي مدت كمي تعطيل كرديم ولي در كل راضي هستم از گذروندن اين دورها البته شايد بقيش رو ديگه نرم و بشينم خودم يكمي كار كنم من اين دورها رو تو مهرپويان گزروندم اول كه شروع كرديم از زير مجموعهاي مجتمع فني بود ولي جديدا مستقل شده و يه موسسه جدا براي خودش شده ولي هنوز امتحانات بين الملليش توسط شعبه دبي مجتمع فني برگزار ميشه ولي مشكل بزرگ اين دورها اولا هزينه زيادشه چون بغير از هزينه كلاسها كه خيلي كمم نيست هر امتحانش تقريبا 300 هزار تومن هزينه داره كه سه تا امتحانم داره بعدشم اين كه فقط Design هست و خبري از Web Develop برنامه نويسي تحت Web نيست براي همين ما فعلا ASP و يكمي SQL كار ميكنيم و حقيقتا لازمم هست يعني بايد يا ASP يا PHP تو دورش باشه ولي نيست . ولي يچيزي بگم گذروندن اين دوره فقط براي مدركش هست نه چيز ديگهاي فقط مدرك يعني اگه ميخوايد بريد خارج يا اينكه تو همين ايران ميتونيد از مدركش استفاده كنيد ميتونيد روي اين دورها سرمايه گذاري كنيد در غير اين صورت دورهاي خيلي كم هزينه تر و كوتاه تر هست كه ممكنه در همين سطح يادبگيريد و بعد مطلب بعدي اينه كه واقعا 40% كار ياد گرفتنه يعني اگر حتي بهترين يادگيري رو هم دورهاي CIW داشته باشه (كه اگر از رو كتاباش تدريس بشه اصلا هيچي ياد نميگيريد) واقعا 60% بقيه كار فقط اينه كه بشينين كار كنين و طراحي كنين حتما دوستان اينكاره حرف منو تاييد ميكنن . اگه كسي سوالي داشت من در خدمتم . راستي سايت موسسمون رو هم دادن ما طراحي كنيم Homepage كه تموم شد اپ ميكنم تا ببنيد نظر بديد اونوقت ميبنيد تو CIW چي ياد ميدن
286.gif
(
22.gif
22.gif
مطمئنم سايت رو كه ببنيد ديگه عمرا طرف CIW هم نميايد )

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
سلام . من تازه اين تاپيك رو دوباره ديدم وگرنه زودتر ميومدم من جديدا امتحان CIW associate رو دادم و 85 شدم از 100 (البته اونم داستاني داره براي خودش ) الانم ترم 7 هستم يعني Java Script البته الان كلاسها رو بخاطر طولاني شدن بيش از حد از بعد از امتحان براي مدت كمي تعطيل كرديم ولي در كل راضي هستم از گذروندن اين دورها البته شايد بقيش رو ديگه نرم و بشينم خودم يكمي كار كنم من اين دورها رو تو مهرپويان گزروندم اول كه شروع كرديم از زير مجموعهاي مجتمع فني بود ولي جديدا مستقل شده و يه موسسه جدا براي خودش شده ولي هنوز امتحانات بين الملليش توسط شعبه دبي مجتمع فني برگزار ميشه ولي مشكل بزرگ اين دورها اولا هزينه زيادشه چون بغير از هزينه كلاسها كه خيلي كمم نيست هر امتحانش تقريبا 300 هزار تومن هزينه داره كه سه تا امتحانم داره بعدشم اين كه فقط Design هست و خبري از Web Develop برنامه نويسي تحت Web نيست براي همين ما فعلا ASP و يكمي SQL كار ميكنيم و حقيقتا لازمم هست يعني بايد يا ASP يا PHP تو دورش باشه ولي نيست . ولي يچيزي بگم گذروندن اين دوره فقط براي مدركش هست نه چيز ديگهاي فقط مدرك يعني اگه ميخوايد بريد خارج يا اينكه تو همين ايران ميتونيد از مدركش استفاده كنيد ميتونيد روي اين دورها سرمايه گذاري كنيد در غير اين صورت دورهاي خيلي كم هزينه تر و كوتاه تر هست كه ممكنه در همين سطح يادبگيريد و بعد مطلب بعدي اينه كه واقعا 40% كار ياد گرفتنه يعني اگر حتي بهترين يادگيري رو هم دورهاي CIW داشته باشه (كه اگر از رو كتاباش تدريس بشه اصلا هيچي ياد نميگيريد) واقعا 60% بقيه كار فقط اينه كه بشينين كار كنين و طراحي كنين حتما دوستان اينكاره حرف منو تاييد ميكنن . اگه كسي سوالي داشت من در خدمتم . راستي سايت موسسمون رو هم دادن ما طراحي كنيم Homepage كه تموم شد اپ ميكنم تا ببنيد نظر بديد اونوقت ميبنيد تو CIW چي ياد ميدن
286.gif
(
22.gif
22.gif
مطمئنم سايت رو كه ببنيد ديگه عمرا طرف CIW هم نميايد )
نمی دونم اینجا گفتم یا جای دیگه 85% فقط برای گرفتم مدرک اومدن برای کلاس ها
چون ساعت های آموزش کم هست.
بعدش مثلا میری سر کلاس Network+ استاد یه کلمه هم فارسی حرف نمی زنه..می پرسی ازش یه توضیح کوچیک بعد می گه خودت از کتاب پیداش کن...
هزینه های واقعا بالاست...

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
نمی دونم اینجا گفتم یا جای دیگه 85% فقط برای گرفتم مدرک اومدن برای کلاس ها
چون ساعت های آموزش کم هست.
بعدش مثلا میری سر کلاس Network+ استاد یه کلمه هم فارسی حرف نمی زنه..می پرسی ازش یه توضیح کوچیک بعد می گه خودت از کتاب پیداش کن...
هزینه های واقعا بالاست...

در هر صورت خوب بودن زبان براي همچين كلاسهايي يه جز جدا نشدنيه شما امتحاناتاتشم كه بخواي بدي خوب همش انگيليسيه و واقعا 50% امتحان فقط اينه كه شما مطلب سوال رو بفهمي در هر صورت بايد زبانت تا يه حدي خوب باشه البته خيلي كتاباش و امتحاناتش زبانش پيچيده نيست و سادست ولي خوب بازم تا يه حدي زبانت خوب نباشه اصلا فايده نداره . ما هم تو دورهامون بايد يه ترم زبان تخصصي پاس ميكرديم البته قبلش ازمون تعيين سطح گرفتن گفتن زباناتون خوبه ولي يه ترم رو اجباري بايد بريد البته من هنوزم نرفتم .

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
سايت ما رو ببنيد تو امضا فقط فحش ندين اولين كار تقريبا جدي تيم ماست دفعات بعدي بهتر ميشيم به اميد خدا .راستي يادم رفت بگم فعلا فقط Homepage هست لينكا فعلا تعطيله .

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
پسر این که عالی هست.
بعد این سایت هم آموزشگاهی هست که رفتی درسته؟

Hamid2day

مدیر ارشد بازنشسته
لایک‌ها
20,173
پسر این که عالی هست.

saeid_2001

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
پسر این که عالی هست.
لطف داري عزيز البته عالي كه هم نيست ميتونست بهتر از اينها هم بشه .
بله اينم براي همون موسسه اي هست كه من رفتم .

reza_82

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام
خودم این دوره رو توی دیباگران گذروندم

فقط طراحی بهت یاد میدن همین........

اگه از من میپرسی خودتم میتونی طراحی یاد بگیری

ولی اگه میخوای اصولی یاد بگیری برو

من که دوره آخرشو نرفتمو ول کردم

الان دارم میرم APTECH

خیلی هم راضیم خواستی یه seach کن دورش 3 ساله خیلی بهتر از وقت تلف کردن واسه CIW

آقا من فوق صنایع میخونم.این accp بدردم میخوره؟منظرم اینکه بعدش که تموم شد چه توانایی به آدم میده؟

بالا