• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کدام نسخه لینوکس = پیشنهاد شما چیه

Dangerclose

Registered User
لایک‌ها
58
کسی که قصد داره برای اولین بار با لینوکس کار کنه خیلی بیجا می کنه فیلم نگاه کنه یا آهنگ گوش بده . فعلا کار با محیط لینوکس رو یاد بگیره ، که اصلا چی به چیه ، بعد سر فرصت 2 تا کدک دان میکنه .
با سلام دوست عزیز

دوستان اهلشمنطوره منو گرفتن . برای شما تازه کارا هم عرض کنم که این فقط یه نمونه بود مثلا برای نصب ابتدایی ترین چیزها هم نیاز به چندین بار اتصال به اینترنت هست مثلا نصب شل . win نصب فونت .و .... یا اینکه از نسخه رد هت استخراج کنید چون هر دو بر پایه ی دبیان هستند و پکیچ های نرم افزاری شون یکی هست

در ضمن عنوان تاپیک باید این باشه" کدام توزیع لینوکس........" نه کدام نسخه

همین کارا رو می کنی که چیز یاد نمی گیری.............

3dwin

Registered User
لایک‌ها
438
biggrinsmiley.gif

همین شکلک کافیه . دیگه چیزی نمیگم .
biggrinsmiley.gif

پ.ن 1/2 : شرط میبندم بعضی از عزیزان جدیدا اوبونتو رو در وی ام نصب کردن و پس از سر و کله زدن فراوان با کلید اسکرول موس
biggrinsmiley.gif
متوجه شدن که برای تغییر پس زمینه باید راست کلیک ! کنن
biggrinsmiley.gif
نه اسکرول بازی !
biggrinsmiley.gif
و بعد از این کشف بزرگ حس کردن هسته لینوکس پیشرفتش رو مدیون ایشان بوده
biggrinsmiley.gif
و خودشون رو به درجه کاربری حرفه ای لینوکس ارتقاء دادن
biggrinsmiley.gif
لذا این موفقیت بزرگ را به جمیع متخصصین لینوکس ، خصوصا لینوس توروالدز - پتریک وولکردینگ و مهم تر از همه برادر ارزشی جناب ریش و پشم ، آقای ریچارد استالمن (اخ تف)
biggrinsmiley.gif
تسلیت عرض کرده و از درگاه حق تعالی آرامش ابدی را برای پروژه گنو و لینوکس مسالت داریم . باشد که رستگار شویم .

پ.ن 1 :
biggrinsmiley.gif

Dangerclose

Registered User
لایک‌ها
58
عزیز دل بردار
7 سال پیش که شما داشتین ماریو بازی می کردی عزیر جان بنده پروژه درس سیستم عاملم پیاده سازی و ]نالیز توریع های مختلف لینوکس جهت بر پاسازی سرور با کمترین Fault و ماکزیمم Stablity . نسخه اول Ubuntu تازه اومده بود (2004) که بعید می دونم اون موقع بک گراند ویندوزتو می تونستی عوض کنی...
عزیز جان تو بخش سرور Open suseو Red hat رقیب هم هستند و صحبت سرور Ubuntu در حال حاضر مضحکه چون نسخ ی دسکتاپش کم باگ نداره چه به رسه به سرورش . ودر بخش دسکتاپ Open suse بیشترین Compatabily و Stablity رو داره
تازه چرا پای استالمنو می کشی وسط......
قضییه شما مثل اون نفری یه که رفت یه جایی می گیه: آقا یه ساندویچ با نون اضافه بدین. بهش میگن اقا یواش اینجا کتابخونس. یارو یه سرشو میاره جلوی گوش طرف خیلی یواش میگه: ببخشید ، یه ساندویچ با نون اضافه بدین.
اینم چندتا لینک که باز پای تننباوم و چامسکی و ..... رو وسط نیاری!!!!!!!!
10 Linux Server Distros That Could Save You a Bundle
'Secure' boot: Ubuntu goes one worse than Red Hat | linuxine.com
Fedora or openSUSE or Ubuntu
Linux Distributions Directory: RedHat, Knoppix, Suse, Debian
Screw this, I'm going back to Windows!

راستی اگه بگ گراند لینوکس رو عوض کردی و می خوای ماریو بازی کنی یه لینکم برای اون بدم؟؟؟؟؟؟؟؟

mr_100_dolari

Registered User
لایک‌ها
9
با سلام

دوستان منم میخوام چند وقت دیگه لینوکس رو نصب کنم تا ببینم چطوریه ولی تا حالا باهاش کار نکردم و چیزی ازش نمیدونم برای شروع بهتره از
کدام توزیعش استفاده کنم

ممنون

Another Day

Registered User
لایک‌ها
1,238
دوزتان یک دنه آخرین توصیه Arch Linux ره خاستیم روی USB نصب کنیم، نتانستیم، اصلا گلبم گرفت. همش ره کرده Command Line ، خعلی سخت بود، (البته بیشتر میترسیدم بزنم اشتباهی هارد رو فرمت کنم برا همین پشیمان شدم از ادامه)

suyuvu

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
بعنوان کسی که اکثر نسخه ها رو تجربه کرده میگم

(کلا" حال میکنم نسخه ها رو نصب کنم مدت کوتاهی رو باهاش کار کنم اگه مورد پسند واقع شد چند سالی دیسترو اصلی میشه)

اگه میخوای استارت کار رو بزنی وهیچ چیزی در مورد لینوکس نمیدونی اوبونتو (بخاطر فروم فارسیش) خوبه

اگه حال دردسر رو نداری و میخوای همه چیز رو (یه دسکتاپ کاملا آماده) توی یک DVD آماده داشته باشی و سادگی اوبونتو رو هم داشته باشه مینت خوبه

اگه تو کار هک هستی بک ترک خوبه

اگه میخوای یه توزیع قوی داشته باشی که یه بار نصب کنی و روزانه آپدیت بشه و نیازی به دانلود نسخه های جدید بصورت DVD یا CD نداشته باشی آرچ خوبه (به افراد مبتدی توصیه نمیشه)

اگه تو کار سرور هستی جنتو و سنت او اس خوبه

اگه یه دسکتاپ جمع و جور میخوای که واقعا زیبا باشه و بتونی تمام فایل های صوتی و تصویری رو هم اجرا کنی و پرتابل باشه بتوی روی فلش نصبش بکنی اسلکس فوق العادست

اسلکس حجم بسیار پایین + سرعت بالا داره ولی بعضی از خصوصیات دیسترو های دیگه رو نداره

Another Day

Registered User
لایک‌ها
1,238
من که فعلا Pear Linux 6 رو نصب کردم روی فلش یو اس بی استفاده میکنم. خیلی هم قشنگه . بر مبنای همون توزیع اوبونتو هست. تا چند روز دیگه احتمالا برم سراغ همون آرچ چون نصب و اینا یادم رفته بود با نصب این اکثر کارها رو بخاطر آوردم.

فایل های ضمیمه

• Screenshot from 2013-02-04 01:38:26.png
    Screenshot from 2013-02-04 01:38:26.png
    732 KB · نمایش ها: 53

Paraziiit

Registered User
لایک‌ها
115
BT5R3-GNOME لينوكس خوبيه

دوست عزیز این نسخه بدرد حرفه ای هاش می خوره نه تازه کارا !!

شما اگه می خواید از لینوکس استفاده کنید بهتره از اوبونتو استفاده کنید که برای تازه کار ها هم راحت تره هم نسخه قدرتمندی هستش

Another Day

Registered User
لایک‌ها
1,238
دوست عزیز این نسخه بدرد حرفه ای هاش می خوره نه تازه کارا !!

شما اگه می خواید از لینوکس استفاده کنید بهتره از اوبونتو استفاده کنید که برای تازه کار ها هم راحت تره هم نسخه قدرتمندی هستش

نمیدونم چرا اوبونتو رو پیشنهاد میدید، واقعا اوبونتو ظلمه، من که اصلا با نسخه اصلیش نمیتونم ارتباط برقرار کنم.

اقا امید هم بک ترک رو پیشنهاد دادن از بچه های حرفه ای و سخت افزاری اینجا هستند.

Sasameki

Registered User
لایک‌ها
71
بنده برخلاف برخی دوستان که اینجا ادعای حرفه ای بودن در لینوکس و فلان و بهمان کردن، و اون چندتا پست بالایی زدن به تیپ و تاپ هم، کوچکترین ادعایی در این زمینه ندارم.
اما چون خودم امتحان کرده م میگم: واسه کسی که اولین بار میخواد لینوکس رو امتحان کنه و ضمنا هدفش فقط یادگیری لینوکس نیست و بلکه نیاز داره کارهای روزمره ش از قبیل مرور اینترنت تماشای فیلم و خواندن آفیس و پی دی اف و ویرایش عکس و فیلم و کوفت و زهر مار را هم انجام بده، صد در صد به توزیعی نیاز داره که کدک های ویدیویی و برنامه های مربوطه رو از قبل نصب شده داشته باشه. دوتا توزیع خوبی که همه این مشخصات رو دارن ایناست:
Linux Mint
PCLinuxOS

Sasameki

Registered User
لایک‌ها
71
نمیدونم چرا اوبونتو رو پیشنهاد میدید، واقعا اوبونتو ظلمه، من که اصلا با نسخه اصلیش نمیتونم ارتباط برقرار کنم.

اقا امید هم بک ترک رو پیشنهاد دادن از بچه های حرفه ای و سخت افزاری اینجا هستند.

باهات همدردم. اصلا از این اوبونتو خوشم نیومد که نیومد. نمیدونم چرا اینقدر هم سر زبونهاست. همون لینوکس مینت که بچه اینه خیلی کار راه بنداز تر و قشنگتره.

margemoosh

Registered User
لایک‌ها
65
جالب ترین و کم حجم ترین نسخه گرافیکی لینوکس که من دیدم Slitaz هست که کل تصویر دیسک دانلود شده ش 50 مگابایته!
دانلودش کنید بعد با یه نرم افزار ساده ای مانند UNetBootin بریزیدش روی یه فلش یو اس بی، بعد سیستم رو با اون فلش بوت کنید. یه سیستم خوشگل گرافیکی لینوکس اونم با سرعت توپ بوت میشه میتونید باهاش برید توی اینترنت و تورنت دانلود کنید و موسیقی گوش کنید و ...

تأیید. این slitaz خیلی عالیه. برای دیباگ کرنل یه لینوکس سبک میخواستم اینو توی vm میارم بالا دو ثانیه‌ای بوت میشه همه چیز هم توش داره.

Sasameki

Registered User
لایک‌ها
71
تأیید. این slitaz خیلی عالیه. برای دیباگ کرنل یه لینوکس سبک میخواستم اینو توی vm میارم بالا دو ثانیه‌ای بوت میشه همه چیز هم توش داره.

واقعا حرف نداره. توی لینوکس ها این خودش یه تحول بزرگه. من خیلی وقته باهاش کار میکنم.

cheshayer

Registered User
لایک‌ها
293

اقا این slitaz رو من ریختم رو فلش (برای بوت شدن با فلش) اما نه رو pc جواب داد نه رو لپ تاپ. تو جفتشون بعد بالا اومدن و مثلا لاگین صفحه سیاه میشه و کاری نمی شه کرد. دوستانی که تجربه ای در این زمینه دارن لطفا راهنمایی بفرمایید مشکل از کجاست

Another Day

Registered User
لایک‌ها
1,238
اقا این slitaz رو من ریختم رو فلش (برای بوت شدن با فلش) اما نه رو pc جواب داد نه رو لپ تاپ. تو جفتشون بعد بالا اومدن و مثلا لاگین صفحه سیاه میشه و کاری نمی شه کرد. دوستانی که تجربه ای در این زمینه دارن لطفا راهنمایی بفرمایید مشکل از کجاست

با این ایزو رو روی فلش نصب کن، بعد از لود از Live استفاده کن.

Install SliTaz to USB from Windows | USB Pen Drive Linux

brainsore

Registered User
لایک‌ها
3,189

Universal USB Installer – Easy as 1 2 3 | USB Pen Drive Linux

چیز جالبیه. فعلا دارم باهاش کلنجار میرم وایرلسو توش راه بندازم.

Sasameki

Registered User
لایک‌ها
71
Universal USB Installer – Easy as 1 2 3 | USB Pen Drive Linux

چیز جالبیه. فعلا دارم باهاش کلنجار میرم وایرلسو توش راه بندازم.

خوراک کساییه که میخوان یه سیستم عامل کوچیک 50 مگابایتی! پرتابل داشته باشن که ویروسی نشه و باهاش ظرف 10 ثانیه کامپیوتر رو بوت کنن و همه چی از جمله کارت شبکه یا پورت لن اتوماتیک شناسایی بشه و فوری با محیط گرافیکی بشه رفت تو اینترنت و دانلود کرد و سایت هایی که میخواهید رو مرور کرد و ... .
اصلا من یکساله دارم ازش مداوم استفاده میکنم.

Sasameki

Registered User
لایک‌ها
71
دوستانی که میخوان لینوکس رو روی یو اس بی فلش بریزن باهاش سیستم رو بوت کنن، بهترین برنامه اینه:
Linux Live Creator
به سایتش برید دانلودش کنید و نصبش کنید. اجرا که میکنید توی 4 یا 5 مرحله از بالا به پایین ظرف چند ثانیه میتونید از یه تصویر سی دی لینوکس (یا حتی ویندوز) براتون یه فلش لایو بسازه. استفاده ازش مثل آب خوردنه.
واسه این خوبه که دیگه بیخودی سی دی یا دی وی دی رایت نکنین حروم بشه بمونه رو دستتون.

املت شهید پرور

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
17
من لینوکس نعنایی رو میپسندم به خاطر پخش راحتر بودن پخش فایل های صوتی تصویریش

ادسال شده توسط املت به کمک امت 2

بالا