• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

*** فروش کیف های چرم دست دوز موبایل با کیفیت عالی و قیمت مناسب ***

dreamdata

Registered User
لایک‌ها
4
درور و 100 درود به شما خانواده گل
واقعا من لذت ميبرم از سفارشاي خودم و اينايي ك مرتب ميسازين
بسيار بينظيره

الان هم دارم كار ميكنم واسه يه مدل ديگه
آماده زحمتاي ما باشين

سلام دوست عزیز.ممنون از لطف شما.توی سلیقه شما که هیچ شک و بحثی نیست مطمئن هستم که کار شیک و خاصی خواهد بود.
ما هم نمونه کارهای خاص رو واسه مشتری های خاص و خوبی مثل شما ارسال میکنیم
بی نهایت سپاس

esinig

Registered User
لایک‌ها
654
بيا بالا واسه دوستاي گلم

-------------------------
سلام و دورو به شما
اميدوارم ك حالتون خوب وخوش و سرحال باشه و روزگار بر مفق مراد :blush:
من اومدم با كلي سفارش
1.اول از همه يه كيف پول مردونه ميخوام ك هديه بدم به داداشم،رنگش ميشه صورمه اي باشه؟
اما طرحش؟ميخوام اين جوري گوشه هاش خميده باشه
مشاهده پیوست 291824
حاالا طراحيه روش شبيه هميني باشه كه خودتون ساختين توي صفحه ي 9 همين تاپيك(سفارش آقا شهاب) اما طراحيه داخلش شبيه اين نباشه
طراحيه داخلش شبيه اين باشه
مشاهده پیوست 291825
البته دكمه نداشته باشه و يه جورايي شل نباشه
2.يه دست بند ست ميخوام باهاش كه دخترونه باشه(واسه نامزدش) ديگه خوشكليش و طراحيش با خودتون:rolleyes:
البته ميتونين از اين ايده بگيرين،البته نه اينقد پيچيده!!
مشاهده پیوست 291830مشاهده پیوست 291831مشاهده پیوست 291828
يه نكته ك از همه مهمتره اينه ك چون اول اسم جفتشون M هست ميخوام اين حرف حك شده باشه رو 2تا كار يا نخ دوزي شه(اين M خيلي مهمه)
------------
واي چقد حرف زدم
فك كنم گيج شدين چون من ك شدم:D
موردي ك هست من كمي دير جنبيدم كمي وقت كم دارم
اينا چند روزه آماده ميشه؟
ممنون منتظر جوابتون هستم
شمارم رو هم ك دارين واسه سرعت بيشتر به همراه در تماس باشيم
مرسي
100 بدرود

Last edited:

dreamdata

Registered User
لایک‌ها
4
بيا بالا واسه دوستاي گلم

سلام و دورو به شما
اميدوارم ك حالتون خوب وخوش و سرحال باشه و روزگار بر مفق مراد :blush:
من اومدم با كلي سفارش
1.اول از همه يه كيف پول مردونه ميخوام ك هديه بدم به داداشم،رنگش ميشه صورمه اي باشه؟
اما طرحش؟ميخوام اين جوري گوشه هاش خميده باشه
مشاهده پیوست 291824
حاالا طراحيه روش شبيه هميني باشه كه خودتون ساختين توي صفحه ي 9 همين تاپيك(سفارش آقا شهاب) اما طراحيه داخلش شبيه اين نباشه
طراحيه داخلش شبيه اين باشه
مشاهده پیوست 291825
البته دكمه نداشته باشه و يه جورايي شل نباشه
2.يه دست بند ست ميخوام باهاش كه دخترونه باشه(واسه نامزدش) ديگه خوشكليش و طراحيش با خودتون:rolleyes:
البته ميتونين از اين ايده بگيرين،البته نه اينقد پيچيده!!
مشاهده پیوست 291830مشاهده پیوست 291831مشاهده پیوست 291828
يه نكته ك از همه مهمتره اينه ك چون اول اسم جفتشون M هست ميخوام اين حرف حك شده باشه رو 2تا كار يا نخ دوزي شه(اين M خيلي مهمه)
------------
واي چقد حرف زدم
فك كنم گيج شدين چون من ك شدم:D
موردي ك هست من كمي دير جنبيدم كمي وقت كم دارم
اينا چند روزه آماده ميشه؟
ممنون منتظر جوابتون هستم
شمارم رو هم ك دارين واسه سرعت بيشتر به همراه در تماس باشيم
مرسي
100 بدرود

سلام ودرود آقای نیک اندیش عزیز.حتما سعی میکنم در کوتاهترین زمان ممکن سفارشتون انجام شود

drdexter

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
3,550
1 کیف دست دوست خانم آقا حسین واسه من دوخت در حد لالیگا و بندسلیگا کارش 20 محشر بود همون چیزی بود که همیشه میخواستم واقعا کارش 1 هست . اینقدر کیفیت کارشون بالا هست که به جرات میگم اگر کیف میخوایید به هیچ عنوان از فردوسی نخرید چون کار خانم آقا حسین از کیف جیبی و کتی و ...... خیابون فردوسی هم بالاتر .تازه اگر کار فردوسی سفارش چین نباشه و واقعا با جنس ایرانی و کار دست ایرانی باشه :eek:

خلاصه به شخصه هر موقع کیف چه برای خودم و چه برای خانواده و دیگر دوستان بخوام فقط حسین جان بای بای فردوسی . به شخصه به جرات میگم همه چی رعایت شده بود ریزه کاری جنس چرم و واقعا وقت گذاشتن . توی کیف مردونه دوزی علی الخصوص چیزی که من سفارش دادم در واقع یه کیف جیبی استاندارد با جای 8 تا کارت بانکی بود . اینقدر قشنگ در اورد که اولا قطرش اینقدر نازک بود که اصلا توی جیب مشخص نمیشه با اینکه هم توی کیف پول بزارید و هر 8 تا کارت پر باشه و مهمترین نکته اینکه : اولا استر تمامی جیب کارتها رعایت شده بود و جای هر کارت برای خودش یه جیب مانند جداگانه داره که مانع از این میشه که مثل کارهای باسمه ای که در بازار هست و کارت سر میخوره به هیچ عنوان کارت سر نمیخوره .

دوم : خام ایشون اینقدر دقت کرده توی اندازه گیری برای کارتها که فیکس کارتها با بهترین فاصله از هم هستن که عموما آقایون کیف رو میزارن جیب پشتشون و چون هم میشینیم روش و کلا توی جیب پشت هست این اندازه دقیق که کارتها از هم فاصله داشته باشن برای آسیب نرسیدن به کارت خیلی مهم هست .

سوم : واقعا کار دست هست یعنی چیزی هست که میخرید واقعا صنایع دستی هست

چهارم : خوش قول هست وقعا خوش قول و آن تایم

در یک کلام حسین جان ممنون و دست خانومت هم واقعا درد نکنه خدا بهت توی همه کارهات برکت بده

یا حق
Qfd.png

dreamdata

Registered User
لایک‌ها
4
1 کیف دست دوست خانم آقا حسین واسه من دوخت در حد لالیگا و بندسلیگا کارش 20 محشر بود همون چیزی بود که همیشه میخواستم واقعا کارش 1 هست . اینقدر کیفیت کارشون بالا هست که به جرات میگم اگر کیف میخوایید به هیچ عنوان از فردوسی نخرید چون کار خانم آقا حسین از کیف جیبی و کتی و ...... خیابون فردوسی هم بالاتر .تازه اگر کار فردوسی سفارش چین نباشه و واقعا با جنس ایرانی و کار دست ایرانی باشه :eek:

خلاصه به شخصه هر موقع کیف چه برای خودم و چه برای خانواده و دیگر دوستان بخوام فقط حسین جان بای بای فردوسی . به شخصه به جرات میگم همه چی رعایت شده بود ریزه کاری جنس چرم و واقعا وقت گذاشتن . توی کیف مردونه دوزی علی الخصوص چیزی که من سفارش دادم در واقع یه کیف جیبی استاندارد با جای 8 تا کارت بانکی بود . اینقدر قشنگ در اورد که اولا قطرش اینقدر نازک بود که اصلا توی جیب مشخص نمیشه با اینکه هم توی کیف پول بزارید و هر 8 تا کارت پر باشه و مهمترین نکته اینکه : اولا استر تمامی جیب کارتها رعایت شده بود و جای هر کارت برای خودش یه جیب مانند جداگانه داره که مانع از این میشه که مثل کارهای باسمه ای که در بازار هست و کارت سر میخوره به هیچ عنوان کارت سر نمیخوره .

دوم : خام ایشون اینقدر دقت کرده توی اندازه گیری برای کارتها که فیکس کارتها با بهترین فاصله از هم هستن که عموما آقایون کیف رو میزارن جیب پشتشون و چون هم میشینیم روش و کلا توی جیب پشت هست این اندازه دقیق که کارتها از هم فاصله داشته باشن برای آسیب نرسیدن به کارت خیلی مهم هست .

در یک کلام حسین جان ممنون و دست خانومت هم واقعا درد نکنه خدا بهت توی همه کارهات برکت بده

یا حق
Qfd.png

سلام.ممنونم از محبت شما.ما تلاش میکنیم جنس با کیفیت و قیمت مناسب تولید کنیم و امیدواریم که مشتری همون هم راضی باشن و خوشحالیم که شما خشنود و راضی هستید.

لطفا قيمت اين كيف رو برام پخ كنيد.

با تشكر

سلام پاسخ شما به صورت خصوصی ارسال شد دوست عزیز.

attachment-205725d1347744866-galaxy_s2_leather_case_prestige_genuine_leather_hand_crafted_stitch_pouch_series_ac_03.jpg

سلام
این مدلرو
برای sony xperia acro s
و
iphone 4

لطف میکنید جدا جدا بهم قیمت بدید

سلام دوست عزیز.پاسخ شما به صورت خصوصی ارسال شد.سپاس

Last edited:

soorosh_bikas

Registered User
لایک‌ها
7

یا حق
Qfd.png

سلام
مدل و قیمت و عکس های جناب دکتر رو برا منم بفرستید ممنون

dreamdata

Registered User
لایک‌ها
4
کیف پول زنانه دست دوز(اشپالت)

IMG_4369.jpg

Last edited:

dreamdata

Registered User
لایک‌ها
4
کیف چرم دست دوز فانتزی دخترانه به همراه کیف پول آویز

IMG_4069.jpg

power007

Registered User
لایک‌ها
5
درود
ببخشيد يه كيف ميخوام براي آيفون ٤ (ترجيحاً لپ تاپي ) ..ميخواستم قبل از اينكه دنبال طرح باشم ببينم خودتون چه طرحهايي داريد و اگه محبت كنيد پ.خ كنيد ممنون ميشم

Sent from my iPhon ٤

ببخشيد يه سوال ديگه : اگه از همين مدلي كه دوستمون چند پست بالاتر (قهوه ايه )دادن مشكي و توش حالت جير باشه و زبونه هم چسبي ميشه ؟! قيمتش چه حدود ميشه ؟

Sent from my iPhone

Last edited:

dreamdata

Registered User
لایک‌ها
4
درود
ببخشيد يه كيف ميخوام براي آيفون ٤ (ترجيحاً لپ تاپي ) ..ميخواستم قبل از اينكه دنبال طرح باشم ببينم خودتون چه طرحهايي داريد و اگه محبت كنيد پ.خ كنيد ممنون ميشم

Sent from my iPhon ٤

ببخشيد يه سوال ديگه : اگه از همين مدلي كه دوستمون چند پست بالاتر (قهوه ايه )دادن مشكي و توش حالت جير باشه و زبونه هم چسبي ميشه ؟! قيمتش چه حدود ميشه ؟

Sent from my iPhone

سلام دوست گرامی.پاسخ پخ شد واستون.
سپاس

milad.h.h

Registered User
لایک‌ها
209
آقا كفم بريد ماشاالله
داداش ميتوني براي xperia pro يه كيف لپ تاپي يا جور ديگه درست كني قيمتشم برام پ خ كن

بالا