omidkade
Registered User
سلام خبری از صاحب تاپیک نیست به هر حال 2700 آخرین پیشنهادم هست
Last edited:
فگر نکنم بده!سلام خبری از صاحب تاپیک نیست به هر حال 2500 آخرین پیشنهادم هست
2.800:ي2700 ت
اقا مبارکهبنده خریدم ازشون اما دستم نرسیده هنوز انشالا تا فردا میرسه
اینم انداختیش به یکی دیگه؟دستت درد نکنه
مبارکش باشه.
مطمینا برسه دستش یک از طرفدارای برنده msi خواهد شد قولتون میدم
قیمت نوش باید حدود 4.5 باشهدوستان لنگه این لپ تاپ فوق العاده دیگه تو بازار نیست...شرکت ماتریکسم این لپ تاپ از لیست قیمت سایتش حذف کرده و قیمت مدل پائینتر این لپ تاپ(که به گرد پای ge70 نمیرسه) یعنی ge60 به 3960 تغییر پیدا کرده تو سایت ماتریکس!!!!!
من دو هفته پیش تونستم با یک هفته دوندگی بخرمش ولی به خاطر این که به پولش احتیاج پیدا کردم بعد 2 3 بار روشن کردن گذاشتم تو جبش دیگه استفاده نکردم تا بفروشمش...بازم دو دلم چون خیلی دوسش دارم ولی پولشو احتیاج دارم...
کاملا نو....هیچ خط خشیم نداره چون استفاده نشده![]()
14 ماه گارانتی داره+ کیف و موس حرفه ای msi
اگه کسی می خواد بنده فروشندم
فقط زیر 4300 نمی تونم بدم چون خودم ضرر می کنم هر کی بیشتر خواست مال اون چون 5 تومن پول احتیاج دارم هر چی ارزونتر بفروشم بقیه شو باید قرض بگیرم از این ور اون برای همین با عرض شرمندگی به بالاترین خریدار می فروشم
آخه نمی دونید با چه مصیبتی خریدمش!!!!! یه هفته داشتم تو بازار می چرخیدم....آخرشم یکی با قیمت بالا فروختش به ما
4.380 /4400 قیمت گرفتم صبح..قیمت نوش باید حدود 4.5 باشه
4.380 /4400 قیمت گرفتم صبح..
البته توی نت 4 هم بود که قیمتشون بروز هم هست..ولی به یکیک زنگ زدم قیمت رو چند ساعت دیگه با برد..
منم قیمت دقیق نداشتم از رو قیمت ge60 حدس زدم باید قیمتش اینقدر باشهدرسته نوش حدود 4400 هست.
قیمت نوش باید حدود 4.5 باشه
4.380 /4400 قیمت گرفتم صبح..
البته توی نت 4 هم بود که قیمتشون بروز هم هست..ولی به یکیک زنگ زدم قیمت رو چند ساعت دیگه با برد..
درسته نوش حدود 4400 هست.
منم قیمت دقیق نداشتم از رو قیمت ge60 حدس زدم باید قیمتش اینقدر باشه
اما اون سایتایی که زدن 4 تومن یا موجود ندارن یا قیمتشون آپدیت نیست
مگه شما چند خریدی ؟من دو هفته پیش که می خواستم بخرم زنگ زدم ماتریکس و تو یه هفته تمام پاساژای تهرانو رفتم هر جا که نمایندگی ماتریکس داشت ولی نداشتن هیچ کدوم آخر از طریق یه آشنا خریدم هفته پیش حالام که پول لازمم
این لپ تاپ دیگه نیست تو بازار
ماتریکس ge70 از لیست سایتش حذف کرده ge60 کرده حدوده 4 تومن....شما از کجا قیمت گرفتید!؟
من اون موقع که ge60 قیمتش 3400 بود اینو به هزار زحمت به این گرونی خریدم حالا که ge60 قیمتش 4 تومن شده اینم قیمتش همونه!؟![]()