احسنت... خود خودشه...با سلام دوستان.
لطفا شخصیت های محبوبتون رو اینجا با دلیل معرفی کنید. لطفا هر شخصیت رو در یک پست معرفی کنید که بتونیم تمایز بدیم. عکس فراموشتون نشه.
خوب خودم شروع می کنم.
Snake شخصیت محبوب خودم و آی دی من در بیشتر سایتهای کامپیوتری.
شخصیت محبوب snake اولین بار در سال 82 در یک بازی کامپیوتری خیلی ساده در دستگاههای zx spectrumوارد شد. ولی در سال 98 با بازی معروف MetalGear Solid وارد دنیای PSX , PC شد.
من به طور کلی از liquid.snake خوشم میاد ولی به دلیل منفور بودن این شخصیت به solid.snake رای می دم.
شخصیتی که من سالهای جوانی رو به یاد و عشق اون گذردوندم. شخصیتی که همیشه عکسی ازش همراهم بود.
و نفرینی که از ته دلم روانه کوجیما می کنم که من رو در کف سری 3 و 4 بازی بر روی PCگذاشت.
و داغ دیدن bossرو بر روی مونیتور کامپیوتر به دلم گذاشت و مجبورم کرد برم رو بندازم به رفقا و در PS3 اونرو ببینم.
![]()
همچنان مکس پین!
مکس پین رو قبول دارم ، شخصیت پردازی خوبی داشته و داره .
مکس پین اول که اومده بود شماره1 رومیگم خیلی کولاک کرد داستانش یه پافیلم سینمایی بود (هرچندبعداهم از روش دوتا فیلم ساختن یکی هالیودی با بازی مت دیمون ویکی نسخه انگلیسی که میگن از هالیودیش خیلی به داستان نزدیکتره و اصیلتره البته خودم گیرم نیومد ببینم فقط نقدش روخوندم)
ولی از نظر داستان هنوزم یکش رو بیشتر دوست دارم عالی بود در زمان خودش
منم منظورم نسخه 1 بود وگرنه نسخه 2 رو زیاد بازی نکردم . نسخه 1 یه حال و هوای با حالی داشت که اونایی که بازی کردن میدونن ، هنوزم ارزش دوباره بازی کردنو داره ، مخصوصا که برای اندروید هم پورت شده ...
دقیقاً....
پ.ن: فک میکردم با این همه بازی کسی یادش نمونده باشه!
امکان نداره مکس پین یک رو فراموش کنیم.
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2