• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد 5-4 دلار در روز:

وضعیت
موضوع بسته شده است.

webs

Registered User
لایک‌ها
1,475
راستش من تا حالا در این سایتها عضو نشدم!

برای تست در نئوباکس عضو شدم، و برای اولین بار لاگین کردم و روی تبلیغات کلیک کردم، قیمت کلیک روی تبلیغاتش که خیلی پایینه (تقریباً یک هزارم دلار) که بعد از یکساعت فعالیت حدود 100تا تک تومانی درآمد حاصل شد!!

فعلاً هم که تسک یا مینی جاب و... برام نیومده و فکر کنم در ساعات خاصی میاد.

آیا سایتهایی که شما معرفی کردید از نئوباکس بهترن؟

navidsky

Registered User
لایک‌ها
74
راستش من تا حالا در این سایتها عضو نشدم!

برای تست در نئوباکس عضو شدم، و برای اولین بار لاگین کردم و روی تبلیغات کلیک کردم، قیمت کلیک روی تبلیغاتش که خیلی پایینه (تقریباً یک هزارم دلار) که بعد از یکساعت فعالیت حدود 100تا تک تومانی درآمد حاصل شد!!

فعلاً هم که تسک یا مینی جاب و... برام نیومده و فکر کنم در ساعات خاصی میاد.

آیا سایتهایی که شما معرفی کردید از نئوباکس بهترن؟

سلام
نوباکس معتبر ترین ptc هست و سایت ها دیگه هم خوب وبد دارن وانتخاب خوبش با شماست.

M4U

Registered User
لایک‌ها
238
بچه کسی هست با من یه دونه وی پی ان شریکی بگیریم. نفری میفته5.8 دلار.
هر کی هستش پ.خ بده تا امروز شب. الان من 2 روزه شب بیدارم ولی وی پی ان ندارم

ali_1234

Registered User
لایک‌ها
145
بچه کسی هست با من یه دونه وی پی ان شریکی بگیریم. نفری میفته5.8 دلار.
هر کی هستش پ.خ بده تا امروز شب. الان من 2 روزه شب بیدارم ولی وی پی ان ندارم

سلام دوست عزیز
اتفاقا منم میخوام.ولی راستش هزینش یکم زیاد نیست؟ای کاش میشد 5 نفری یک اکانت بخریم

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
دوستان میخوام ببینم شماهم مشلکه منو دارین؟

مثلا ساعت هفت صبح نزدیکه ده تا تسک برای امریکا میاد ولی متاستفانه فقط دوتاش برای من باز میشه و میتونم انجام بدم و بقیش همش اروره زیر رو میاره و نمی تونم انجام بدم

[h=2]Finished![/h]Sorry, there is no more work available on this job at this time. Please check back again in the future. We are always adding new jobs and would love to have your help. Please return to the list of available tasks and find another one you would like to try.
You can find more tasks by going back to the list of available tasks.

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037

sa5070

Registered User
لایک‌ها
165
من وقتی به کازینو ها پاسخ میدم در اخر که چک باکس رو تیک میزنم با این ارور مواجه میشم.You must go to the site mentioned by searching for it . کسی نمی دونه علت چیه؟!

TASK.png

navidsky

Registered User
لایک‌ها
74
من وقتی به کازینو ها پاسخ میدم در اخر که چک باکس رو تیک میزنم با این ارور مواجه میشم.You must go to the site mentioned by searching for it . کسی نمی دونه علت چیه؟!

مشاهده پیوست 311444

سلام
این راه تجربه شخصی من هست:
در این جور مواقع:
1-وقتی تمام فیلدها رو پر کردید ویه چند ثانیه صبر کنید وبعد تیک چک باکس رو بزنید.
2-اگر نشد صفحه رو رفرش کنید تا عنوان مورد جست وجو عوض شه در بعضی مواقع عنوان مورد جست وجو هم در جست وجو تاثیر داره .
3-اگر نشد مشکل از تسک میتونه باشه.
موفق باشید...

navidsky

Registered User
لایک‌ها
74
دوستان میخوام ببینم شماهم مشلکه منو دارین؟

مثلا ساعت هفت صبح نزدیکه ده تا تسک برای امریکا میاد ولی متاستفانه فقط دوتاش برای من باز میشه و میتونم انجام بدم و بقیش همش اروره زیر رو میاره و نمی تونم انجام بدم

Finished!

Sorry, there is no more work available on this job at this time. Please check back again in the future. We are always adding new jobs and would love to have your help. Please return to the list of available tasks and find another one you would like to try.
You can find more tasks by going back to the list of available tasks.

سلام
برای من هم انگلیس وامریکا گاهی مواقع با وجود available بالا گاهی این پیام رو میده وشما سعی کنید در این جور موارد یا صفحه رو چند بار رفرش کنید یاسرور رو عوض کنید .

sa5070

Registered User
لایک‌ها
165
سلام
این راه تجربه شخصی من هست:
در این جور مواقع:
1-وقتی تمام فیلدها رو پر کردید ویه چند ثانیه صبر کنید وبعد تیک چک باکس رو بزنید.
2-اگر نشد صفحه رو رفرش کنید تا عنوان مورد جست وجو عوض شه در بعضی مواقع عنوان مورد جست وجو هم در جست وجو تاثیر داره .
3-اگر نشد مشکل از تسک میتونه باشه.
موفق باشید...

تمام این کار ها رو هم کردم اما بازم مشکل داره.تا الان با همه این کازینو ها انگلیس و المان و ... همین مشکل رو داشتم.

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
تمام این کار ها رو هم کردم اما بازم مشکل داره.تا الان با همه این کازینو ها انگلیس و المان و ... همین مشکل رو داشتم.

بعضی وقتا این ایراد رو میگیره ولی من هر وقت اون سایتی که تو سرچ بازکردم کامل بارگزاری شد مشکلی نبود یعنی کاملا صبر کنید تا سایتی که تو سرچ پیدا کردین وروش کلیک کردین کاملا باز بشه بعد تیک رو بزنین..

navidsky

Registered User
لایک‌ها
74
مقایسه پروباکس ونوباکس:
با سلام
همون طور که میدونید در حال حاضر نوباکس برترین ومعتبرترین ptc جهان هست و پروباکس قابل مقایسه با نوباکس نیست وپرو باکس در حال حاضر 6ماه از ایجادش می گذره و تو این 6 ماه کارش رو طبق برنامه انجام داده.
می دونید هر دو سایت تسک دارن پس می تونید با هر کدوم ترجیح دادید تسک رو انجام بدید واینکه خواسته باشید تو پروباکس ویا نوباکس سرمایه بزارید در اخر بر می گرده به نظر و اختیار خودتون.

موفق باشید..

Last edited:

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
ما که زیر مجموعه شما شدیم

یه آموزش تصویری از نحوه کار بزار ببینیم

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991
سلام
ایمیلتون رو برام پ.خ کنید تا اطلاعات لازم فرستاده بشه.

شما میتونی همین اطلاعات رو برای من پیغام خصوصی بفرستی ( دیگه نیازی به ایمیل نباشه)
فقط قسمتی رو که مربوط به جواب دادن سوال هاست
چون من فقط قسمت کلیک روی تبلیغات رو دیدم

navidsky

Registered User
لایک‌ها
74
شما میتونی همین اطلاعات رو برای من پیغام خصوصی بفرستی ( دیگه نیازی به ایمیل نباشه)
فقط قسمتی رو که مربوط به جواب دادن سوال هاست
چون من فقط قسمت کلیک روی تبلیغات رو دیدم

باشه
اگه عجله ای هست براتون پ.خ خواهم کرد.
شما برای انجام تسک بالا، بین progrid و forum نگاه کنید:tasks
روش کلیک کنید.

موفق باشید..

latari

Registered User
لایک‌ها
86
الان دو روزه که تسکهای 9 و 10 سنتی خیلی کم شده یا خیلی سخت هست وقتی میاد تسکهای قدیمی هم نمیدونم چرا آپدیت نمیشه مثلا یه تسک رو دو روز پیش زدم الان بازم میگه که باد بعدا مراجعه کنید دلیلش چیه

bax mashhad

Registered User
لایک‌ها
92
سلام

دوستان بهتر نیست یه تایپیکم بزنیم برا کمک به همدیگه؟

من که بعضی وقتا گیر میکنم

لامصب سرم درد گرفت

اونایی که انگلیسیشون بهتره به من و امثال من کمک کنن

مثلا من یه عکس از صفحه بذارم و دوستان راهنمایی کنن که چه باید بکنم...فک میکنم بیشتر تسک ها واسه همه یکی باشه رو آیپی آمریکا

اینجوری همه میتونن استفاده کنن

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا