• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

و بالاخره OCR فارسی!!!

subzeroking

Registered User
لایک‌ها
0
و بالاخره OCR فارسی!!!
خوب دوستان، اينطور که از شواهد امر بر می آيد، ظاهراً بالاخره بعد از مدتها قرار است چشممان به جمال يک OCR فارسی آنهم بدون هزينه های آنچنانی و قيمتهای خيلی زياد روشن شود و اين همه به خاطر شرکت ) IRIS www.irislink.com( است. اين شرکت بعد از مدتها نرم افزار OCR خودش را با قابليت پشتيبانی از زبان فارسی (به ادعای خود شرکت) ارائه کرده است: Readiris Pro 11 Middle East Edition
بله ورژن 11 نرم افزار Readiris نسخه مخصوص خاورميانه با پشتيبانی از زبانهای عربی و فارسی.
البته اين شرکت تا آنجايی که من اطلاع دارم در ورژن هشت اين نرم افزار هم، زبان عربی را قرار داده بود (من به شخصه اين نسخه از نرم افزار را فقط روی سی دی هايی که همراه پرينترهای HP ارئه می شد، ديدم) که کارايی آن برای زبان فارسی و حتی خود زبان عربی چندان مطلوب نبود، ولی از آنجايی که تنها نسخه رايگان از اين نوع بود، به اجبار با آن می ساختيم. ولی از قرار معلوم اين نسخه اخير ـ همين نسخه 11 ME ـ بايد چيز بهتری باشد ولی متأسفانه تا الآن من موفق به يافتن نسخه ای از آن ـ حتی نسخه آزمايشی که از خود سايت برنامه قابل دريافت است شامل زبان عربی يا فارسی نمی شود ـ به صورت رايگان از اينترنت يا از بازار نشدم.
اين تايپيک را هم به اين خاطر زدم تا از دوستان اگر کسی موفق به يافتن اين نرم افزار شد به ما هم خبر بدهد، يعنی لينکش را همينجا بگذارد و يا اگر CD نرم افزار را در بازار پيدا کرد به بقيه هم خبر بدهد تا کسانی که به اين نرم افزار احتياج دارند نسبت به تهيه آن اقدام کنند.
پيشايپش از همه دوستان متخصص کمال تشکر و قدردانی را می نمايم.

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
خسته نباشید
تاپیک در مورد OCR که زیاده ، مسئله این است که OCR در بازار طبق تحقیق من هست فقط قیمتش بسیار بالاس ، دیگر اینکه در مورد نرم افزار OCR به طرز شگفت انگیزی در مدت چندین سال گذشته هیچ کس تلاشی برای شکستن و عرضه کردن اون نکرده!
نرم افزاری که شما معرفی کردین پیشتر معرفی شده ، سایت این نرم افزار لینکی برای دانلود نسخه ترایال داره و میشه اونو دانلود کرد ، مسئله اینجاست که آیا با شکافتن ( کرک ) آن میتوان به مانند نسخه اصلی از آن استفاده کرد یا نه!

این لینک دانلود است.

subzeroking

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از rezadignity :
خسته نباشید
نرم افزاری که شما معرفی کردین پیشتر معرفی شده ، سایت این نرم افزار لینکی برای دانلود نسخه ترایال داره و میشه اونو دانلود کرد ، مسئله اینجاست که آیا با شکافتن ( کرک ) آن میتوان به مانند نسخه اصلی از آن استفاده کرد یا نه!

این لینک دانلود است.
ممنون دوست من، من با دانلود نرم افزار مشکلی ندارم، ولی اگه خودتون هم دقت کرده باشيد نسخه ای که در سايت قابل دانلود هست، زبان عربی يا فارسی را پشتيبانی نمی کند، در واقع در قسمت انتخاب زبانها (موقع نصب) گزينه زبان عربی و يا فارسی موجود نيست.
راستی در مورد کرک نرم افزار هم نگران نباشيد، درسته که الآن کرکش موجود نيست ولی از اونجايی که نرم افزار 30 روزه هست تا اون موقع به احتمال زياد نرم افزار کرک میشه، فقط بايد به يه شکلی اين نسخه ME اين نرم افزار رو پيدا کرد، چون فقط اين نسخه از نرم افزار (يعنی نسخه ME) دارای زبان عربی و فارسی هست. اگه پيدا کرديد به ما هم خبر بديد. ;)

subzeroking

Registered User
لایک‌ها
0
خوب مثل اينکه فعلاً خبری نيست، بابا بجنبيد، کسی چيزی گير نيآورده؟؟
من فعلاً برای راحتی دوستان عزيز يه چيزی بگم:
اگه سعی کرده باشيد اين برنامه را دانلود کنيد، می دونيد که در صفحه دانلود برنامه، ابتدا بايد چند تا گزينه رو انتخاب کنيد، بعد يه ايميل براتون مياد که لينک دانلود يه فايل به اسم RI11CEdemosetup.exe هست، به حجم تقريبی 4.5 MB، پس از دانلود اين فايل و اجرای اون تازه دانلود برنامه اصلی شروع می شه، و فايلهای برنامه اصلی مستقيماً از روی سرور شرکت روی کامپيوتر شما نصب می شه، یعنی فايل سورس نصب در اختيار شما قرار نمی گيره، و در ضمن از اونجايی که در حالت حداقل (يعنی بدون انتخاب هيچ زبان اضافه ای) حجم دانلودی چيزی حدود 37 MB خواهد بود و نخواهيد توانست از دانلود منيجر برای اين کار استفاده کنيد، در صورتی که از اينترنت معمولی (همين Dial Up خودمون) استفاده می کنيد کار برايتان کمی مشکل خواهد بود، و گذشته از اين زمانی که بخواهيد نرم افزار را Unistall کنيد، فايلهايی را که با زحمت دانلود کرده ايد از دست خواهيد داد. پس بهتر است از روشی که من برايتان می گويم، یعنی در واقع از لينکهايی که من در اختيارتان می گذارم برای دانلود استفاده کنيد که ديگر به اين مشکلات بر نخوريد.
خوب، راحتتر از اين نمی شه، همين فايلی رو که آدرسش رو براتون می گذارم، دانلود کنيد، دو تا فايل Text هست که من آدرس های مورد نيازتان را در آن مرتب کرده ام، و تنها کاری که شما بايد بکنيد اين است که بوسيله يک برنامه دانلود، فايلها را دريافت کنيد.
http://www.iceking.persiangig.com/other/RI11CEdemo/Address.zip
(البته متأسفانه همه زبانها هست به جز عربی و فارسی که ظاهراً در اين نسخه آزمايشی و رايگان موجود نيست.)
در ضمن يک خبر بد اينکه حتی فايلهای مربوط به زبان عربی ورژن های قبلی هم روی اين نسخه کار نمی کنه، يعنی نمی تونيد با اضافه کردن فايلهای مربوطه، زبان عربی رو به اين نسخه اضافه کنيد، لااقل من نتونستم، فايلها رو کپی کردم و گزينه عربی به منوی زبانها اضافه شد ولی کار نکرد و پيغام خطا داد. در حالی که در ورژن قبلی اين کار امکان پذير بود.
در پايان هم بگم که بعد از دانلود فايلها، بايد همه رو توی يک پوشه بريزيد و فايل Readiris Pro 11 Corporate Edition Demo.msi رو اجرا کنيد تا برنامه نصب بشه، و در ضمن اگه فايلهای مربوط به يک زبان رو دانلود نکرده باشيد و موقع نصب، اون زبان رو انتخاب کنيد، برنامه پيغام خطا می ده و نصب متوقف میشه.

پس فقط بايد به اين اميد بود که يه آدم باحال و بامرام پيدا بشه و نسخه ME رو گير بياره و به ما هم بگه.;) ;) :D

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
ای بابا زرنگ بازی در میارن؟!
پس فقط بايد به اين اميد بود که يه آدم باحال و بامرام پيدا بشه و نسخه ME رو گير بياره و به ما هم بگه.
به ما هم بگه یا بده؟!

mohammadamirbaz

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نام خدا

البته درسته.اين نرم افزار ها رو خيلي تبليغ ميكنند ولي پول كي برسه كه به صرفش باشه؟

subzeroking

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از rezadignity :
ای بابا زرنگ بازی در میارن؟!

به ما هم بگه یا بده؟!
اگه لينک دانلودش رو پيدا کرد به ما هم خبر بده، اگه CD اش رو در بازار ديد به ما بگه، و اگه CD رو خودش خريده به ما هم بده، يا اگه خواست بفروشه، البته با قيمت منصفانه:happy:
در ضمن همه اينها در مورد نسخه قفل شکسته است ـ البته اگه قفلی داشته باشه !ـ پس بشتابيد و دست به دست هم بديدم تا اين نرم افزار رو گير بياريم ببينيم چطوريه!!
راستی اگه فايلهای زبان فارسی و عربی اش هم باشه خيلی خوب می شه، منظورم اينه که اگه کسی اينها رو هم پيدا کرد خبر بده.;) :D

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
اگه لينک دانلودش رو پيدا کرد به ما هم خبر بده، اگه CD اش رو در بازار ديد به ما بگه، و اگه CD رو خودش خريده به ما هم بده، يا اگه خواست بفروشه، البته با قيمت منصفانه
لینک دانلود رو کسی میتونه ایجاد کنه که این نرم افزار رو خریده باشه!
بهترین گزینه این است که یک نفر این نرم افزار را بخرد و آنرا با سریال روی رپید شیر آپلو نماید.
242.gif
170.gif
285.gif

subzeroking

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از rezadignity :
لینک دانلود رو کسی میتونه ایجاد کنه که این نرم افزار رو خریده باشه!
بهترین گزینه این است که یک نفر این نرم افزار را بخرد و آنرا با سریال روی رپید شیر آپلو نماید.
242.gif
170.gif
285.gif
حالا کی مياد اين نرم افزار رو بخره، بعد شِير کنه؟:blink: هر کی اينکار رو بکنه ملت يه عمر دعاش می کنند.!!;) :D :happy:

metycpu

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
:hmm: :guilty: آقا اگه ما نسخه کامل ورژن 11 رو داشته باشیم،فکر میکنید که خصوصیات نسخه خاور میانه ای رو داشته باشه؟
یعنی ما باید باز هم فایل های مخصوص به زبان های مورد نظرمون رو داشته باشیم یا دانلود کنیم؟

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
خوب وقتی شما میگی ورژن خاورمیانه ای در واقع پاسخ خودتون رو دادید! در ورژن خاورمیانه زبانهای فارسی و عربی قرار داده شده ، بنابراین فکر نمی کنم در دیگر ورژنها زبان فارسی پشتیبانی بشه.
286.gif

subzeroking

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از metycpu :
:hmm: :guilty: آقا اگه ما نسخه کامل ورژن 11 رو داشته باشیم،فکر میکنید که خصوصیات نسخه خاور میانه ای رو داشته باشه؟
یعنی ما باید باز هم فایل های مخصوص به زبان های مورد نظرمون رو داشته باشیم یا دانلود کنیم؟
خیلی بعيد می دونم به غير از نسخه خاورميانه ای، نسخه ديگه ای از زبان عربی و یا فارسی پشتيبانی کنه، يعنی اين زبانها رو داشته باشه، ولی اگه فايلهای اين زبانها رو گير بياری می تونی به نسخه 11 فول ورژن ات اضافه کنی:D
آخه يکی نيست بگه آگه اين فايلها موجود بود که ديگه اين همه بال بال زدن نداشت!!!:D :D :lol:

smart user

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من فکر میکنم اگه بتونیم sakhr arabic ocr را گیر بیاریم خیلی بهتره.چون به نظر میاد از این readiris بهتر باشه.چون نسخه ی readiris 8 arabic اصلا به درد بخور نبود. البته یه لینک از sakhr تو emule هست ولی من که نتونستم دانلود
کنم.اینم لینکش:
ed2k://|file|arabic%20ocr%20sakhr.zip|81308178|76380DDBEE2B05FA94CE7BD603E8DE52|/
اگه کسی تونست دانلود کنه بی زحمت یه جا دیگه آپلود کنه که بقیه بتونند دانلود کنند.​

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
بله اگر کسی دانلود کرد شیر کنه!
285.gif
275.gif

subzeroking

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از smart user :
من فکر میکنم اگه بتونیم sakhr arabic ocr را گیر بیاریم خیلی بهتره.چون به نظر میاد از این readiris بهتر باشه.چون نسخه ی readiris 8 arabic اصلا به درد بخور نبود. البته یه لینک از sakhr تو emule هست ولی من که نتونستم دانلود
کنم.اینم لینکش:
ed2k://|file|arabic%20ocr%20sakhr.zip|81308178|76380DDBEE2B05FA94CE7BD603E8DE52|/
اگه کسی تونست دانلود کنه بی زحمت یه جا دیگه آپلود کنه که بقیه بتونند دانلود کنند.​
آره من هم سعی کردم بگيرم ولی نشد، ظاهراً منبعش فوق العاده ضعيف و کمه...

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
بذار ببینم این Ocr است؟
263.gif

چرا دو تا لینکه؟ کدومشه؟
کی اینترنت پر سرعت داره اینا رو دانلود کنه و آزماشی کنه؟

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
Corporate Edition فارسی رو پشتیبانی می کنه؟
169.gif

از کجا یافتین این لینکا رو؟
285.gif
هر جا پیدا کردین بگردین ببینید Middle East ورژنش رو پیدا نمی کنید!
288.gif

mba2431

Registered User
لایک‌ها
0
فقط همین ورژنش بود.
فک کنم جفتش رو باید تو یه پوشه پیست کرد و جفتش رو اجرا کرد.

mba2431

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از rezadignity :
Corporate Edition فارسی رو پشتیبانی می کنه؟
169.gif

از کجا یافتین این لینکا رو؟
285.gif
هر جا پیدا کردین بگردین ببینید Middle East ورژنش رو پیدا نمی کنید!
288.gif

چون Corporate معنیش می شه "صنفى ،يکى شده " احتمالا ME هم جزوشه :D :D :D

بالا