• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

و بالاخره OCR فارسی!!!

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
به نقل از rezadignity :
این ایمیل آدرس رو بمباران کنید شاید از رو رفتن و ورژن خاورمیانه رو برای دانلود ترایال گذاشتن!
241.gif

arnaud.destree[at]irislink[dot]com

البته به روی خودتون نیارید که ایرانی هستین! چون اونا میدونن از طرف ایرانی پولی بهشون داده نمیشه! فقط بگین از خاورمیانه هستید و قبل از دادن 1200 دلار پول باید برنامه رو امتحان کنید.
من ایمیل زدم و جواب منفی گرفتم ، اگر ایمیلها زیاد بشه شاید ترایالشو گذاشتن!
اصولا ترایال گذاشتن برای نرم افزار جز حقوق خریدار هست.
ایمیل زدین به این آدرس؟ باید بترکونین!
حتما ایمیل بزنین!

subzeroking

Registered User
لایک‌ها
0
من هم ايميل زدم، ولی گفتند که متأسفانه نسخه آزمايشی نداره، ولی تضمين می کنيم که ظرف 30 روز اگه نخواستيد پولتون رو پس می ديم، حالا انگار که ما می خوايم بخريم:lol: :D

subzeroking

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان متخصص کسی نيست بتونه از اين آدرس ليست بگيره، يعنی ليست فايلهای توی اين مسير رو دربياره
http://download.irislink.com/webinstall/RICorp/11/d
ممکنه چيز بدرد بخوری توش باشه;)
يه نفر زحمتش رو بکشه:happy:

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
به نقل از subzeroking :
دوستان متخصص کسی نيست بتونه از اين آدرس ليست بگيره، يعنی ليست فايلهای توی اين مسير رو دربياره
ممکنه چيز بدرد بخوری توش باشه;)
يه نفر زحمتش رو بکشه:happy:
بله کسی نیست زحمت این کارو بکشه؟
181.gif

subzeroking

Registered User
لایک‌ها
0
من توی نرم افزار eMule يه چيز ديگه هم پيدا کردم، يه فايل ايمج Nero به اسم Arabic OCR، که حجمش 255 MB است، اينم اينکش
|/ed2k://|file|Arabic%20OCR.nrg|268005584|EBC0623EE52AC9F0D33910DBA7ABE748
احتمالاً چيز بدرد بخوريه ولی متأسفانه نتونستم دانلود کنم، اميدوارم دوستان موفق به دانلود اين فايل بشوند و ما رو هم بی خبر نذارن:happy:

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
متاسفانه دارندگان اینترنتهای پر سرعت خودشون کم سرعت هستند !
227.gif

rezadignity

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
6
نرم افزار تشخیص متون تایپی برای زبان فارسی برای اولین بار در کشور با حمایت‌های مالی طرح تکفا تولید شد.

”دکتر هشام فیلی” مدیر پروژه و استاد دانشگاه صنعتی شریف در گفت‌وگو با خبرنگار سرویس فناوری اطلاعات ارتباطات خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) با بیان این مطلب، اظهار داشت: این نرم‌افزار امکان تشخیص متون فارسی تایپی از روی تصاویر کتاب را متن ساخته و امکان آموزش فونت‌های مختلف نیز در آن وجود دارد. به طوری که کاربران می‌توانند فونت‌های مورد نیاز خود را در صورت نبود به نرم‌افزار آموزش داد تا بعدا در عمل تشخیص متون استفاده شود. وی، تصریح کرد: با کاربرد این نرم‌افزار چنانچه یک تصویر از یک نوشته خصوصا در کتابهای قدیمی تایپ شد که متن اصلی آنها وجود ندارد، به کامپیوتر داده شود، نرم‌افزار متن را خواند امکان طبقه‌بندی، جستجو کلمات مختلف را فراهم می‌کند. وی، یادآور شد: تاکنون نرم‌افزارهای خارجی با این کارایی ایجاد شده اما تاکنون این امکان برای زبان فارسی فراهم نشده بود برای تولید این نرم‌افزار از تیم مجربی از دانشجویان دکتری و کارشناسی ارشد هوش مصنوعی دانشگاه صنعتی شریف استفاده شد. وی، یادآور شد: از کاربردهای مهم این نرم‌افزار می‌توان به تولید محتوای فارسی از روی کتاب‌های موجود، آرشیو متون مجلات، آرشیو پایان‌نامه‌ها و مقالات، مدیریت اسناد و تصاویر متنی، تبدیل تصویر به گفتار اشاره کرد. وی ادامه داد: محصول مکمل این نرم‌افزار که توسط شرکت دوران تهیه شده spell checker یا تصحیح کننده‌ی هوشمند متون فارسی است که جهت افزایش دقت خروجی OCR دریافت متن از تصویر ارایه شد این نرم‌افزار هوشمند براساس موضوع متن خروجی، خطاهایی که در هنگام عمل OCR ایجاد شده است تصحیح کرد. بهترین متن فارسی را ارایه می‌دهد. وی، افزود: نرم‌افزار مذکور که از آخرین فناوری در زمینه‌ی پردازش زبان طبیعی بهره‌برد سبب بهبود دقت خروجی OCR تا بیش از 98 درصد می‌شود امکان تصحیح خطاهای متنی حاصل از تایپ دستی متون را نیز داراست.

پس کو

kayut

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام،

هنوز کسی Resdiris 11 ME را پیدا نکرده؟؟

mehdirm666

Registered User
لایک‌ها
1
چرا انقدر خودتون رو اذیت میکنید برید با همون 10 که عربی رو ساپورت میکنه کار کنید . مثل من . مگه من چیزیم شده که عمریه دارم با اون کار میکنم ؟ فقط تنها مشکلی که داره اینه که حروف "گ چ پ ژ " رو نمیتونه تشخیص بده ! خوب این رو هم بزارید به حساب عرب بودنش !!!

من از Readiris 10 pro استفاده میکنم .

Pedram_IR

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
9
چرا انقدر خودتون رو اذیت میکنید برید با همون 10 که عربی رو ساپورت میکنه کار کنید . مثل من . مگه من چیزیم شده که عمریه دارم با اون کار میکنم ؟ فقط تنها مشکلی که داره اینه که حروف "گ چ پ ژ " رو نمیتونه تشخیص بده ! خوب این رو هم بزارید به حساب عرب بودنش !!!

من از Readiris 10 pro استفاده میکنم .
ممکنه لینک دانلودش رو بذارید؟

reza_17173

Registered User
لایک‌ها
9
من لینک دانلود Readiris Pro 11 Corporate Edition و Readiris Pro 11 Mac Corporate Edition رو پیدا کردم. ولی متاسفانه از نسخه Middle-East هنوز هیچ لینکی تو اینترنت پیدا نشده. و ضمنا" نسخه Readiris Pro 11 Corporate Edition رو دانلود کردم و درسته که multilingual اما فارسی رو ساپورت نمی کنه. فقط باید منتظر لینکی از Middle-East باشیم

parsa

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
102
پس به همین قانع باشید

http://www.tebyan.net/download/new/download.asp?fileid=698

نام برنامه : READIRIS PRO V8.0 ARABIC 2003
برنامه اي براي تبديل کردن عکس به متن. اساس کار اين نرم افزار بر مبناي OCR مي باشد. يعني با تشخيص حروف بر روي يک تصوير آن را به متن تبديل مي کند. اين برنامه توانايي OCR کردن متن هاي عربي و به تبع آن فارسي را دارد. تعجب نکنيد. فايلهاي PDF تصويري فارسي را به WORD تبديل کنيد. اين برنامه کامل است و هيچ محدوديتي ندارد. بعد از نصب و اجرا بايد زبان ARABIC را از قسمت LANGUAGE انتخاب کنيد. اين برنامه را در هيچ سايت ديگري پيدا نخواهيد کرد و اولين بار توسط تبيان بر روي اينترنت قرار داده شده است. شرکتهاي ايراني زيادي هم بر روي OCR متنهاي فارسي کار مي کنند و بيشتر کاربران نمي دانند که چنين نرم افزار خارجي هم براي اين کار وجود دارد. هرچه کيفيت تصوير اسکن شده بهتر باشد درصد خطاي اين برنامه در تشخيص متن کاهش پيدا مي کند.
حجم فايل : 39.3MB

موضوع : Utility
تعداد دفعات دانلود شده : 5732
مجوز استفاده : آزاد و کامل ( Free )

http://www.tebyan.net/download/new/download.asp?fileid=698
لینکات خراب بودن! حداقل برای من که درست نبود!!!

raico

مدیر بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
38
این نرم افزار تا حدودی میتونه فایل عکس رو به متن تبدیل کنه.
میتونید این برنامه رو از توسی دی اسکنر HP پیدا کنید

reza_17173

Registered User
لایک‌ها
9
دوستان من لینک ME رو پیدا کردم. تو سایت usenext.com . اما باید حتما" عضو باشین تا بتونین دانلود کنین

subzeroking

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان من لینک ME رو پیدا کردم. تو سایت usenext.com . اما باید حتما" عضو باشین تا بتونین دانلود کنین

میگم مطمئنی لینکش درسته؟ اگه درسته و لینک دقیقی داره، لینک رو اینجا بذار شاید یه فرجی بشه!:happy: :D

reza_17173

Registered User
لایک‌ها
9
بله مطمئنم. مگه سایت usenext.com اشتباه هم میکنه؟ این تنها لینک ME توی اینترنته اگه اشتبه نکنم. و احتمالا" من اولین کسی هستم که بعد از اقای تیرداد مدیر انجمن farsisubtitle.com این لینک رو میزارم.(این لینک ابتد به درخواست من توی انجمن زیرنویسها گذاشته شد). امیدوارم لذتشو ببرین...
http://www.usenext.com/index.cfm?TD=380773&getfile=readiris+pro+11+middle+east
حالا باید به این نکته اشاره کنم که شما می تونین به مدت 14روز عضو این سایت بشین و برنامه دانلود کنین. ولی بعد از اون باید پول پرداخت کنین. روش عضویت هم ظاهرا" بدین صورت که بعد از اینکه فرم اولیه رو پر کردین یه ایمیل حاوی user و password براتون میاد. بعد از اینکه با این مشخصات وارد سایت شدین باید یه برنامه مخصوص رو دانلود کنین و از طریق اون برنامه, نرم افزار مورد نظرتون یعنی OCR رو از سایت بگیرین.
امیدوارم بتونین به هدفتون برسین. یادتون نره واسه ما هم دعا کنین...

بالا