• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

و بالاخره OCR فارسی!!!

mynobar

Registered User
لایک‌ها
2
بله مطمئنم. مگه سایت usenext.com اشتباه هم میکنه؟ این تنها لینک ME توی اینترنته اگه اشتبه نکنم. و احتمالا" من اولین کسی هستم که بعد از اقای تیرداد مدیر انجمن farsisubtitle.com این لینک رو میزارم.(این لینک ابتد به درخواست من توی انجمن زیرنویسها گذاشته شد). امیدوارم لذتشو ببرین...
http://www.usenext.com/index.cfm?TD=380773&getfile=readiris+pro+11+middle+east
حالا باید به این نکته اشاره کنم که شما می تونین به مدت 14روز عضو این سایت بشین و برنامه دانلود کنین. ولی بعد از اون باید پول پرداخت کنین. روش عضویت هم ظاهرا" بدین صورت که بعد از اینکه فرم اولیه رو پر کردین یه ایمیل حاوی user و password براتون میاد. بعد از اینکه با این مشخصات وارد سایت شدین باید یه برنامه مخصوص رو دانلود کنین و از طریق اون برنامه, نرم افزار مورد نظرتون یعنی OCR رو از سایت بگیرین.
امیدوارم بتونین به هدفتون برسین. یادتون نره واسه ما هم دعا کنین...

مثل اینکه برای عضویت رایگان هم پول و کردیت میخواد . :(

دوست عزیز اگه شما برنامه رو دارید ، بی زحمت یه یک جایی آپبود بفرمایید تا من هم بهره مند بشیم .

متشکرم .

reza_17173

Registered User
لایک‌ها
9
نه دوست عزیز منم اول فکر کردم اینجوره. ولی بعد از یکم یه ایمیل از طرف این شرکت برام اومد. شما مشخصات خودتون رو تو صفحه اول وارد کنید, تو صفحه دوم مهم نیست چی وارد می کنید.
من خودم برنامه رو نگرفتم. وگرن اپلود می کردم.
بازم امتحان کنید ببینید اگه فایده ایی نداشت من uesr و password خودم رو بهتون میدم.

allii110

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان عزیز سلام
عده زیادی هستند (از جمله این حقیر ) که نیاز و احتیاج مبرم به برنامه ocr فارسی و نسخه خاور میانه اون نرم افزار دارند لذا اگه هر کدوم از دوستان این برنامه رو همراه با کرک یا شماره سریال آپلود کنه واقعا محبت بزرگی در حق اینجانب وهمچنین دیگران که نیاز خیلی خیلی مبرم و فوری به اون دارن کرده .تقاضا دارم هر کسی که به این برنامه دسترسی داره با در اختیار قرار دادن آن دعای خیر عده زیادی از دوستان رو نصیب خود کنه .

subzeroking

Registered User
لایک‌ها
0
نه دوست عزیز منم اول فکر کردم اینجوره. ولی بعد از یکم یه ایمیل از طرف این شرکت برام اومد. شما مشخصات خودتون رو تو صفحه اول وارد کنید, تو صفحه دوم مهم نیست چی وارد می کنید.
من خودم برنامه رو نگرفتم. وگرن اپلود می کردم.
بازم امتحان کنید ببینید اگه فایده ایی نداشت من uesr و password خودم رو بهتون میدم.

دوست عزیز، شما که یوزر و پسورد رو دارید، خودتون سعی کردید دانلود کنید؟ حجمش چقدره؟ واقعاً می ره برای دانلود؟
اگه می شه لینک نهایی اش که می ره برای دانلود رو اینجا قرار بدید. خیلی ممنون می شم. اگه حقیقتاً بشه از این سایت این برنامه رو دانلود کرد، می شه براش اقدام کرد.
منتظر پاسختون هستم.
این سایت برای من فیلتره و نمی تونم بازش کنم، ولی اگه مطمئن بشم که این ورژن رو می شه از این سایت دانلود کرد، حتماً اقدام می کنم.;)

mtb2000

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
فروش فوق العاده
CD هاي مترجم پارس 2.5 و مترجم پديده 8 و لغتنامه نارسيس 5

100% تضميني و كار كن
((تمام سي دي ها با كرك مي‌باشند))

---- مترجم پارس 2.5 (در 38 رشته تخصصي) + كرك (در 2 CD)
قيمت: فقط 8000 تومان

توضيح: سي دي مترجم پارس آخرين نسخه موجود در بازار نسخه 2.5 و در 38 رشته تخصصي + رشته عمومي در دو سي دي عرضه مي‌گردد. كه در سي دي اول شامل خود برنامه همراه با دو نوع كرك براي كرك كردن برنامه و استفاده نامحدود از مترجم مي‌باشد. سي دي دوم شامل بانك اطلاعاتي مترجم است. همراه با راهنماي نصب برنامه به زبان فارسي

---- مترجم پديده 8 (در 38 رشته تخصصي) + كرك (در 1 CD)
قيمت: فقط 5000 تومان

توضيح: سي دي مترجم پديده آخرين نسخه موجود در بازار نسخه 8 و در 38 رشته تخصصي مي‌باشد. سي دي اي كه ما به شما عرضه مي‌كنيم شامل سه نوع فايل مترجم پديده 8 است كه به دلخواه خود مي‌توانيد يكي از آنها را نصب كنيد. و همچنين شامل مترجم پديده نسخه 4.1 نيز مي‌باشد.

----لغتنامه نارسيس 5 (فرهنگ لغت انگليسي به فارسي و فارسي به انگليسي) + كرك (در 1 CD)
قيمت: فقط 3000 تومان

توضيح: سي دي ديكشنري (لغتنامه) نارسيس نسخه 5 موجود در بازار مي‌باشد. همراه با كرك آن كه به راحتي برنامه كرك شده و قابل استفاده نامحدود مي‌گردد. لغتنامه نارسيس فرهنگ انگلسيي به فارسي و فارسي به انگليسي مي‌باشد.

براي كسب اطلاعات بيشتر و ليست قيمت‌ها، لطفاً به سايت زير مراجعه كنيد:

http://translatormtb.tripod.com

براي تقاضاي خريد پستي با ايميل زير تماس بگيريد:

[email protected]

(قابل نصب در تمام ويندوزها و همچنين كرك 100% تضمين شده)
در صورت درخواست تخفيف نيز داده خواهد شد (خريد سي دي كلي يا جزئي)

توجه توجه توجه:
1) دوستان عزيزي كه با ما تماس مي‌گيرند، حتماً يك شماره تلفن ثابت منزل يا محل كار خود را برايمان ارسال دارند. متأسفانه بعضي از دوستان شماره موبايل مي‌دهند كه يا در درسترس نيست يا اينكه خاموش است و يا اينكه آنتن نمي‌دهد.
2) آدرس منزل يا محل كار خود را حتماً به فارسي برايمان ارسال داريد.
3) دوستان تهراني در صورت تمايل به خريد سي دي ها به آدرس ايميل ما تماس بگيرند و تقاضاي سي دي مورد نظرشان را بدهند. لطفا شماره تلفن محل كار يا منزلتان در حد امكان تلفن ثابت بدهيد، تا با شما تماس گرفته شود و قرار تحويل سي دي ها با شما گذاشته شود.
4) دوستان شهرستاني در صورت تمايل به خريد سي دي ها تقاضاي نوع سي دي و تعداد آن را به آدرس ايميل ما ارسال دارند. به محض مطلع شدن ما از خريد شما عزيزان شهرستاني از طرف مديريت سايت و فروشنده، يك ايميل به آدرس ايميل شما ارسال مي‌شود كه حاوي شماره حساب بانكي است. شما مي‌بايستيكه به شماره حساب فوق مبلغ سي دي توافق شده را واريز كرده و از فيش پرداختي يك اسكن گرفته و يك بار ديگري به آدرس ايميل ما ارسال داريد. به محض مطلع شدن ما از پرداخت فيش واريزي به حساب، اينجانب در همان روز با پست پيشتاز (البته رايگان) محموله سي دي ها برايتان ارسال خواهد شد.
لازم به ذكر است كه آدرس دقيق منزل همراه با كد پستي منزل و تلفن منزل را حتماً برايمان ارسال داريد.

مؤفق و در پناه خداوند مننان باشيد.

http://translatormtb.tripod.com

[email protected]

++++++++++ به زودي نرم افزار هاي حسابداري در اين سايت افتتاح مي‌شود +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

frog

Registered User
لایک‌ها
36
mtb2000 محترم مثل اینکه قوانین رو نخوندی زرتی اومدی اینجا پست دادی ...!!!!؟؟؟؟؟ :mad:

reza_17173 عزیز همونطور که subzeroking اگه برات امکان داره لینک نهایی رو بذار تا بتونیم دانلود کنیم چون سایت برای من هم فیلتره .
مرسی

metycpu

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
mtb2000 محترم مثل اینکه قوانین رو نخوندی زرتی اومدی اینجا پست دادی ...!!!!؟؟؟؟؟ :mad:

reza_17173 عزیز همونطور که subzeroking اگه برات امکان داره لینک نهایی رو بذار تا بتونیم دانلود کنیم چون سایت برای من هم فیلتره .
مرسی

به شدت تایید میشه!!
ملاحظه هم خوب چیزیه;) !

reza_17173

Registered User
لایک‌ها
9
ببینید دوستان من خودم چون الان توی امتحانای میان ترمم هست نمی تونم زیاد پای کامپیوتر بشینم, چه برسه به این که برم تو سایت usenext به جستجو بپردازم. من user و pass خودم رو میزارم واسه شما برین امتحان کنین. وقتی توی این صفحه : http://www.usenext.com/index.cfm?TD=380773&getfile=readiris+pro+11+middle+east که مربوط به ME هستش وارد میشین, اموزش دانلود رو توضیح داده یعنی گفته که مرحله به مرحله باید چی کار کنین. این مشخصات منه:
Your log-in name : 1987648
Your password : S1H2w94x
فقط دوستان اگه 14 روز free از اون روزی باشه که اولین دانلود رو انجام میدین که هیچ ولی اگه از اون روزی باشه که ثبت نام می کنین لطفا" عجله کنین چون دیگه فکر نمی کنم وقتی مونده باشه.
اگه هم سایت براتون فیلتره یه جوری فیلترشو بشکونین دیگه. زیاد سخت نیست که...
منتظر جوابتون هستم. موفق باشین.

mynobar

Registered User
لایک‌ها
2
ببینید دوستان من خودم چون الان توی امتحانای میان ترمم هست نمی تونم زیاد پای کامپیوتر بشینم, چه برسه به این که برم تو سایت usenext به جستجو بپردازم. من user و pass خودم رو میزارم واسه شما برین امتحان کنین. وقتی توی این صفحه : http://www.usenext.com/index.cfm?TD=380773&getfile=readiris+pro+11+middle+east که مربوط به ME هستش وارد میشین, اموزش دانلود رو توضیح داده یعنی گفته که مرحله به مرحله باید چی کار کنین. این مشخصات منه:
Your log-in name : 1987648
Your password : S1H2w94x
فقط دوستان اگه 14 روز free از اون روزی باشه که اولین دانلود رو انجام میدین که هیچ ولی اگه از اون روزی باشه که ثبت نام می کنین لطفا" عجله کنین چون دیگه فکر نمی کنم وقتی مونده باشه.
اگه هم سایت براتون فیلتره یه جوری فیلترشو بشکونین دیگه. زیاد سخت نیست که...
منتظر جوابتون هستم. موفق باشین.
دوست عزیز ، من با این یوزر نیم و پسورد شما توانستم که به سایت لاگین بکنم و نرم افزار کلاینت و جستجوگر UseNext را از این آدرس دانلود بکنم ،
ولی نمیدونم که چرا موقع لاگین کردن توی خود برنامه ، برای جستجو و دانلود برنامهٔ مورد نظر خودمون ، ارور میده و میگه تنظیمات اکانتت درست نیست یا اینکه این اکانت اکسپایر شده . :eek:

reza_17173

Registered User
لایک‌ها
9
اه ه ه ه. پس اون 14 روز free دیگه تموم شد. من یکم دیر جنبیدم متاسفانه......:(
حالا اشکالی نداره اگه کسی می تونه عضو سایت usenext.com بشه و توی اون 14 روز free برنامه رو دانلود کنه. این سایت برنامه Middle-east رو 100% داره. منتظر خبرهای خوب شما دوستان هستم....:)
راستی یادتون باشه بعد از عضویت از طریق این لینک وارد سایت شین: http://www.usenext.com/index.cfm?TD=380773&getfile=readiris+pro+11+middle+east
این لینک ME هست. بعد از ورود به سایت مراحل دانلود قدم به قدم توضیح داده شده:rolleyes:

allii110

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
تو رو خدا حالا که به این برنامه نزدیک شدیم یکی از دوستان پیش قدم شه عضو سایت usenext بشه و برنامه رو دانلود کنه من که هر کاری کردم نتونستم از فیلتر رد بشم . یکی از بچه ها محبت کنه واقعا ممنونش میشم . منتظریم

mynobar

Registered User
لایک‌ها
2
جالبه ، مشکل من لاگین کردن است .
خوب ، فعلا من هم توانستم که در سایت UseNext‌ ثبت نام بکنم ،
روش کار این سایت اینگونه است که یک برنامه مخصوص برای جستجوی محتویاتش در اختیار کاربران قرار میدهد و اعضا برای جستجو و دریافت برنامه های مورد نظرشان باید از این برنامه مخصوص که اسمش هم usenext_client.exe هست استفاده بکنند .
من برنامه را دانلود کرده ام و از آنجایی که خود سایت UseNext فیلتر شده است ، برای اینکه دیگران هم بتوانند استفاده بکنند ، دوباره آپلود کردم ، می توانید از آدرس زیز این برنامه را دریافت کنید .

http://porsman.persiangig.com/for_forums/usenext_client.exe

حال موقع اجرای برنامه از ما یوزرنیم و پسورد میخواهد ، و من الان یوزرنیم و پسوردی را که همین امروز به دستم رسیده ( و حداقل 13 روز از مهلتش باقی مانده ) رو وارد میکنم ، ولی نمیدونم چرا به برنامه لاگین نمیشه و ارور میده ،
خوب ، یوز و پس من اینه :
Your log-in name : 2038757
Your password : j9mE41Tr

لطفا دوستان دیگر امتحان بکنند تا ببینیم میتوانند وارد برنامه بشوند یا نه ؟ من که نتوانستم . شما امتحان بکنید .

allii110

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان
تو رو خدا حالا که به این برنامه نزدیک شدیم یکی از دوستان پیش قدم شه عضو سایت usenext بشه و برنامه رو دانلود کنه من که هر کاری کردم نتونستم از فیلتر رد بشم . یکی از بچه ها محبت کنه واقعا ممنونش میشم . منتظریم

mynobar

Registered User
لایک‌ها
2
سلام دوستان

دوست عزیز ، مثل اینکه شما توجهی به پست قبلی من نداری ،
خوب شما خودت برنامه رو دانلود کن و با یوز و پس من وارد شو ، ببین میتونی .

allii110

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز
من برنامه رو دانلود کردم ولی با یوزر و پسورد شما واردنمیشه و ارور زیرو میده
the account setting are not valid or your account has expired
من خودم خواستم عضو سایت usenext بشم ولی بعد از وارد کردن اطلاعات اولیه ارور زیر رو میده
Error Occurred While Processing Request!

Error reported to UseNeXT team - we will fix this problem as soon as possible!
Please try again...
for informations, email this text to the site administrator

اگه ممکنه کمک کنید تا هر طور شده این نرم افزارو از دست ندیم

subzeroking

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان عزیز، از ظواهر امر چنین برمیاد که با این یوزر و پسورد رایگان امکان لاگین کردن با نرم افزار usenext وجود نداره و فقط می شه توی سایت لاگین کرد. (اینهارو توی خود سایت نوشته):( حیف...
اگه از دوستان گرامی کسی اکانت usenext داره و می تونه این مورد رو با این نرم افزار تست کنه، لطفاً این زحمت رو بکشه و بگه که آیا این نرم افزار رو می شه توی این برنامه پیدا کرد یا نه؟
ممنونم

reza_17173

Registered User
لایک‌ها
9
متاسفانه منم نتونستم لاگین شم و با همون ارور مواجه شدم. ظاهرا" فعلا" باید چشم انتظار بایستیم...

mynobar

Registered User
لایک‌ها
2
دوستان عزیز، از ظواهر امر چنین برمیاد که با این یوزر و پسورد رایگان امکان لاگین کردن با نرم افزار usenext وجود نداره و فقط می شه توی سایت لاگین کرد. (اینهارو توی خود سایت نوشته):( حیف...
اگه از دوستان گرامی کسی اکانت usenext داره و می تونه این مورد رو با این نرم افزار تست کنه، لطفاً این زحمت رو بکشه و بگه که آیا این نرم افزار رو می شه توی این برنامه پیدا کرد یا نه؟
ممنونم

اگه بشه راهی برای جستجوی مستقیم و دانلود از داخل خود سایت پیدا کرد ، قضیه حله .

راستی برای عضویت در سایت ، چند دلار پول میخواد ؟

gameron

Registered User
لایک‌ها
4
چه نرم افزاري رو پيشنهاد ميكنيد !!!
براي اينكه تقريبا اين كار راه بيفته
ميخوام چند صفحه تايپ شده با فونت نازنين رو اسكن كنم و Text كنم...
همون 50 درصد هم كار كنه كافيه !!!

gameron

Registered User
لایک‌ها
4
چه نرم افزاري رو پيشنهاد ميكنيد !!!
براي اينكه تقريبا اين كار راه بيفته
ميخوام چند صفحه تايپ شده با فونت نازنين رو اسكن كنم و Text كنم...
همون 50 درصد هم كار كنه كافيه !!!

بالا