من يه لينك ديگه هم پيدا كردم ولي يه حالتي مثل قبلي داره . يعني لينك رو به ازاي ثبت نام در سايت به ما ميدن.
و ثبت نام هم پولي هست.
گفتم اينجا بگم شايد كسي اكانت اينجا رو داشته باشه.
Underground.Access
البته اين سايت يه فرقي با قبلي داره كه خيلي هم به كار ما مي ياد. اونم اينه كه فيلتر نيست.
ببينيد دوستانو اون اكانت آخري كه بچه ها گذاشتن سالم بود و كار مي كرد ولي فقط وقتي كه با آنتي فيلتر تو سايت بري.
يعني وقتي برنامه مي خواد وارد سايت بشه نمي تونه چون فيلتر شده و براي همين من از شما درخواست شماره پروكسي كردم. سايت هايي كه كار آنتي فيلتر رو مي كنند به درد اين برنامه نمي خورند. فقط شماره روكسي و پورت.
ولي اين سايت جديد كه من گفتم نه فيلتره و نه برنامه مخصوص داره به محض اينكه لاگين بشي لينك دانلود رو مي ده.
خوب ببينيم كسي مي تونه يه اكانت گير بياره يا نه.
راستي يه چيز ديگه.
در مورد سايت قبلي كه قضيشو گفتم:
يه راه ديگم داره اونم اينه كه تو تنظيمات كانكشن اينترنتتون آدرس سايت آنتي فيلتر رو بدين تا به طور پيش فرض هر وقت خواست وارد هر سايتي بشه از طريق اون سايتي كه بهش معرفي كرديد اين كارو بكنه. مودم من ADSL هست و امكان اين كار رو نداشتم. حالا هر كدوم از دوستان كه مي تونن اين كارو بكنن.
آنتي فيلتر قوي و سريع هم اگر خواستيد PM بديد تا بهتون بدم.
[email protected]
اميدوارم كه دستمون به اين برنامه برسه. من اينترنت پر سرعت دارم و امكان دانلود دارم.
اينم بگم كه اگه برنامه به دستم برسه مي تونم سي دي رو از طريق پست به همه دوستاني كه براي بدست اوردنش زحمت كشيدن برسونم.
فعلا