• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

و بالاخره OCR فارسی!!!

subzeroking

Registered User
لایک‌ها
0
50 درصد؟ بهترین انتخاب (تنها انتخاب بدون هزینه) radiris pro 10 هست.

aminlucker

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام خدمت همه دوستان

اگه كسي بتونه يه پركسي فعال به من برسونه مطمئن باشيد كه حلش مي كنم

منتظرم

aminlucker

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من يه لينك ديگه هم پيدا كردم ولي يه حالتي مثل قبلي داره . يعني لينك رو به ازاي ثبت نام در سايت به ما ميدن.
و ثبت نام هم پولي هست.

گفتم اينجا بگم شايد كسي اكانت اينجا رو داشته باشه.

Underground.Access

البته اين سايت يه فرقي با قبلي داره كه خيلي هم به كار ما مي ياد. اونم اينه كه فيلتر نيست.

ببينيد دوستانو اون اكانت آخري كه بچه ها گذاشتن سالم بود و كار مي كرد ولي فقط وقتي كه با آنتي فيلتر تو سايت بري.
يعني وقتي برنامه مي خواد وارد سايت بشه نمي تونه چون فيلتر شده و براي همين من از شما درخواست شماره پروكسي كردم. سايت هايي كه كار آنتي فيلتر رو مي كنند به درد اين برنامه نمي خورند. فقط شماره روكسي و پورت.

ولي اين سايت جديد كه من گفتم نه فيلتره و نه برنامه مخصوص داره به محض اينكه لاگين بشي لينك دانلود رو مي ده.

خوب ببينيم كسي مي تونه يه اكانت گير بياره يا نه.

راستي يه چيز ديگه.
در مورد سايت قبلي كه قضيشو گفتم:
يه راه ديگم داره اونم اينه كه تو تنظيمات كانكشن اينترنتتون آدرس سايت آنتي فيلتر رو بدين تا به طور پيش فرض هر وقت خواست وارد هر سايتي بشه از طريق اون سايتي كه بهش معرفي كرديد اين كارو بكنه. مودم من ADSL هست و امكان اين كار رو نداشتم. حالا هر كدوم از دوستان كه مي تونن اين كارو بكنن.

آنتي فيلتر قوي و سريع هم اگر خواستيد PM بديد تا بهتون بدم.

[email protected]

اميدوارم كه دستمون به اين برنامه برسه. من اينترنت پر سرعت دارم و امكان دانلود دارم.
اينم بگم كه اگه برنامه به دستم برسه مي تونم سي دي رو از طريق پست به همه دوستاني كه براي بدست اوردنش زحمت كشيدن برسونم.

فعلا

aminlucker

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اساتيد گرام ...........

خبري نشد ؟؟؟!!!!!!

همچنان منتظر پروكسي.

gameron

Registered User
لایک‌ها
4
readiris pro 10 arabic حتما بايد باشه يا معموليشم زبان عربي رو پشتيباني ميكنه ؟؟

smartchain

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
من ازش اکانت داشتم و سرچ کردم اما هیچی نداشت اینا برا جمع کردن مشتری اینکارو میکنن وقتتونو با این شبکه دروغین تلف نکنید

subzeroking

Registered User
لایک‌ها
0
readiris pro 10 arabic حتما بايد باشه يا معموليشم زبان عربي رو پشتيباني ميكنه ؟؟

هر نسخه ای که باشه خوبه، بعد اگه فایلهای مربوط به زبان عربی رو نداشت می تونی از اینجا بگیری ;)
http://iceking.persiangig.com/other
توی قسمت پک عربی فایلهای لازم برای اضافه کردن زبان عربی به برنامه رو می تونی دانلود کنی. فقط یادت باشه که این فایلها روی ورژن 11 کار نمی کنه:(

allii110

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوستان عزیز
smartchainعزیز شما اکانت کدوم سایت رو داشتی و چطوری سرچ کردی میشه توضیح بدی
دوستان اگه ممکنه هر طوری شده یه راهی پیدا کنیم تا بتونیم این برنامه رو دانلود کنیم

aminlucker

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
خوب فكر كنم فايده نداره.

اين برنامه الان تو همه سايتهاي وارز پولي موجود هست و فكر مي كنم تا 1 ماه ديگه مثل بقيه برنامه ها بشه يعني تو همه سايتها مجاني بشه.

مجبوريم تا اون موقع صبر كنيم.

ashkanali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستا کسی اگر readiris Pro 11 Middle-East Edition را میخواد بیاد سراقه من تا لینک بش بدم فارسی را کامل پشتیبانی میکنه مشکلی هم با پ چ و بهتره بگم مشکل نداره این ای دی منه در ضمن ای دی ماله یاهو
My Yahoo ID : acceptable.silent

a_mahyar_a

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
حناب شما نمیتئنید همین جا لینکش رو بدید؟

allii110

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام دوست عزیز این برنامه که معرفی کردی همون نسخه خاور میانه هست و فارسی رو ساپرت میکنه یا نه

allii110

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
ضمنا حجم برنامه رو هم اگه میشه بگو

a_mahyar_a

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
میشه لینکه قسمت 12 رو درست کنید پاک شده.

ashkanali

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان فارسی را کامل پشتیبانی میکنه
در ضمن تا شنبه شب هم لینک ها بیشتر نمیتونید از آنها استفاده کنید چو ن بعد پاک میشه اگر هم کسی خواست با دانلود منجر بگیره بهتره از شرکتش بخردش 1700$ تا یک لینک براش بذارند که بشه با دانلود منجر گرفت تا شنبه شب را یادتون نره بعدشم برای دوستانی که سرعت بالا دارند 2 تا فایل کردم و براشون آپلود کردم
Part 1
Part 2
فارسی کامل پشتیبانی میشه همون نسخه خاور میانه هست
برای آموزش فارسی هم میتونید فقط با ایدی من تماس بگیرید تا آموزش تصویری فارسی را بتون بدم
my yahoo ID:acceptable.silent

4ng3l

Registered User
لایک‌ها
1
سلام بچه ها من گرفتمش
هر کی خواست براش مجانی میفرستم
معرفتی - لوتی بازی
به خاطر این که قاطی پاتی نشه برید تو این تاپیک

http://forum.persiantools.com/t67612.html

بالا