• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کسب درآمد 5-4 دلار در روز:

وضعیت
موضوع بسته شده است.

navidsky

Registered User
لایک‌ها
74
پست زیر رو لطفا جواب بدید .ساده است :
http://forum.persiantools.com/t361864-page14.html#post6688811

اجاره کردن رفرال(زیر مجموعه):بعضی از سایت ها این قابلیت رو در اختیار شما میزارند که شما بتونید نفرات سایت رو در ازای پرداخت مبلغ اجاره ماهیانه در اختیار داشته باشید و درصدی از مبلغ مشاهده تبلیغ زیر مجموعه ها به شما داده میشه.

اینوست کردن:همون واریز سرمایه به سایت
وری فای اکانت:برای برداشت از نوباکس نیاز به وری فای حساب نیست ولی برای اینوست کردن نیاز هست.

موفق باشید...

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
امیدوارم اینطور نشه ولی فکر کنم حساب شما هم مسدود میکنن. چون من هم توی حساب قبلی یه تسک انجام دادمو حساب فبلی رو هم توی یه ویندوز دیگه ساختم.توی سایتهای کلیکی ایرانی این ترفندی که به کار میبردم جواب میداد اما در سایتهای خارجی نمیشه.سیستم ضد تقلب خیلی پیشرفته ای دارن ناکسا

خوب الان یعنی شما الان دوباره توهمون کامپیوتر باهمون خط تلفن بخواین ادامه بدین مشکلی نداره؟ یعنی حساب جدید رو دوباره باز می کنید یه وقت دوباره نبندنش؟

در مورد ای پی هم راستش من هر بار مودمو خاموش روشن میکنم ای پی تغییر میکنه!به شما پول هیچکدوم از حسابا واریز نشد؟؟ هر دوشو باهم بستن؟

راهی نیس بشه اکانت رو دیلیت کرد؟

navidsky

Registered User
لایک‌ها
74
اره من تونستم 8 دلار ازش بدست بیارم. بعدش دیگه ما رو بیرون کرد گفت بسه انجام دادی برو بیرون بزا بقیه هم انجام بدن:D
برید کلمه کلیدی رو تو yahoo answers جست وجو کرده ویه سوال و جواب خوب پیدا کنید.:)

Last edited:

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
دوستان یه توضیحی میدید ؟ من که نفهمیدم چیکار باید کرد:
اینها یعنی چی؟

Dashboard

Tone
Specific
Format
Never...
Answers

Examples

از کجا بفمهمیم چه کلمه ای رو باید جستجو کنیم؟

بعدش انگار نوشته نباید جمله کپی پیست باشه

navidsky

Registered User
لایک‌ها
74
دوستان یه توضیحی میدید ؟ من که نفهمیدم چیکار باید کرد:
اینها یعنی چی؟

Dashboard

Tone
Specific
Format
Never...
Answers

Examples

از کجا بفمهمیم چه کلمه ای رو باید جستجو کنیم؟

بعدش انگار نوشته نباید جمله کپی پیست باشه

برای کپی پیس گر چه گفته من یه بار تست کردم مشکلی پیش نیومد چون خواسته باشید سوال وجوابو خودتون بدید واقعا وقت گیره.میگم ارزش وقت و مبلغ داده شده;)

عبارت جلوی keyword رو جست وجو کنید.

Last edited:

armin39

Registered User
لایک‌ها
51
برای کپی پیس گر چه گفته من یه بار تست کردم مشکلی پیش نیومد چون خواسته باشید سوال وجوابو خودتون بدید واقعا وقت گیره.میگم ارزش وقت و مبلغ داده شده;)

عبارت جلوی keyword رو جست وجو کنید.

من هم دارم انجام می دم خیلی خوبه...بعد هر 5 سوال رو 90 تا می ده؟؟؟

navidsky

Registered User
لایک‌ها
74
من هم دارم انجام می دم خیلی خوبه...بعد هر 5 سوال رو 90 تا می ده؟؟؟

اره
دوستان همین طور که دیدید این تسک 90 سنت هست و برای اون هم وقت کمی لازمه نا انجامش بدید.پس ارزش این تسک ها رو باید دونست.

موفق باشید...

Leon 2008

Registered User
لایک‌ها
1,273
عاقا من وقت آزاد زیاد دارم ولی زیاد سردرنمیارم از نحوه و طرز کار میشه یکی توضیح بده.این قانونیه دیگه? پخ بدین بیزحمت

Sent from my GT-I8190 using Tapatalk 2

armin39

Registered User
لایک‌ها
51
نوید جان تمومی نداره؟؟؟؟؟من همینطوری دارم میزنم تا الان 7 $ ..عالی بوده تا الان واقعا

armin39

Registered User
لایک‌ها
51
نوید جان تمومی نداره؟؟؟؟؟من همینطوری دارم میزنم تا الان 7 $ ..عالی بوده تا الان واقعا

با 9 دلار کار به پایان رسید...واقعا عالی بود..دقیقا 30 دقیقه وقت من رو گرفت چون همه رو خودم جواب می دادم///

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
دوستان من متاستفانه دوتا اکانت باز کردم واسه امتحان با یه کامپیوتر
الان یکی از حسابام به سی و پنج دلار رسیده و اون یکی حدوده یه دلار و احتمال بسته شدن اکانتم خیلی هست

دوستان به نظرتون ایمیل بزنم به پشتیبانی سایت بگم بهتره یا اصلا صداشو در نیارم؟نظرتون چیه؟

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
دوستان من متاستفانه دوتا اکانت باز کردم واسه امتحان با یه کامپیوتر
الان یکی از حسابام به سی و پنج دلار رسیده و اون یکی حدوده یه دلار و احتمال بسته شدن اکانتم خیلی هست

دوستان به نظرتون ایمیل بزنم به پشتیبانی سایت بگم بهتره یا اصلا صداشو در نیارم؟نظرتون چیه؟

استغفار برادر من بهترین راه حله:D

• Like
Reactions: M4U

rasoul60

Registered User
لایک‌ها
32
دوستان خوشبختانه یه حساب دیگه ساختم و تونستم با انجام تسک 90 سنتی که نوید معرفی کرده بود در کمتر از یک ساعت 5 دلار دیگه بدست بیارم. (عجب تسکی بود) درخواست برداشت دادم این دفعه واریز شد. و دیگه حسابم مسدود نشد:D

آقا نوید ممنون از معرفی این تسک
در ضمن من با نام کاربری rasoul1360 دوباره زیر مجموعه شما شدم

این هم سند
برداشتی من1.gif

سند لیبرتی.gif

البته اگه وارد حساب دومم بشم که باعث بسته شدن حساب اولم شد.دوباره همین اکانت رو مسدود میکنن.

Unforgiv3N

کاربر فعال سخت افزار
کاربر فعال
لایک‌ها
627
سوال ..

این تسک ها معمولا چه ساعتی میاد ؟ صبح زود ؟

/AMIN\

Registered User
لایک‌ها
47
اجاره کردن رفرال(زیر مجموعه):بعضی از سایت ها این قابلیت رو در اختیار شما میزارند که شما بتونید نفرات سایت رو در ازای پرداخت مبلغ اجاره ماهیانه در اختیار داشته باشید و درصدی از مبلغ مشاهده تبلیغ زیر مجموعه ها به شما داده میشه.

اینوست کردن:همون واریز سرمایه به سایت
وری فای اکانت:برای برداشت از نوباکس نیاز به وری فای حساب نیست ولی برای اینوست کردن نیاز هست.

موفق باشید...

یعنی از نئو باکس بخام به پیزا پول رو واریز کنم گیر میکنم ؟ سایت پیزا نمیزاره چون وریفای نشده درسته ؟

اقا کسی ای پی انگلیسی یا المان نمیدونه از کجا گیر بیاریم برا مدت کم تا اکانت پیزا بسازیم .؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا