• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

روزانه سه تا چهار دلار درآمد داشته باشید ( سایت جدید)

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
با عرض معذرت موقع انجام تسک ها به ای پی حساس نبود ولی موقع پرداخت به ای پی حساس شد و حساب رو بلوکه کرد

Last edited:

iranbus

Registered User
لایک‌ها
1,037
سلام دوستان
یه سایت جدید رو میخوام بهتون معرفی کنم که شبیه پروباکس تسک واسه انجام دادن بهتون میده با این تفاوت که سایت پروباکس فقط تسک های سایت crowedflower رو ارائه میده ولی این سایت هم از سایت crowedflower تسک میده هم از چهار تا سایته دیگه و پتانسیل درامدزاییش به شدت بالاست

نکات مثبته این سایت: مهمترین نکته مثبته این سایت اینه که مثله نئوباکس و پروباکس به وی پی ان حساس نیس و می تونین با تغییر ای پی تسک های زیادی واسه انجام دادن پیدا کنید!
پرداخت به لیبرتی هم داره و حداقل پرداخت هم نیم دلاره که 24 ساعت بعد از درخواست به حسابتون واریز میشه!

من خیلی تو اینترنت گشتم تا این سایتو پیدا کردم خیلی سایت ها بودن که مثلا فقط با پی پال کار میکردن یا به محض استفاده از وی پی ان حساب رو بلوک میکردن ولی این سایت اینطوری نیس و تو فروم های خارجی هم امتحانشو پس داده .
لطف کنید فقط از طریق لینک زیر عضو بشین، به زیرمجموعه ها حتما سایت های خوب رو بیشتر معرفی می کنم و سوالی هم بود در خدمت هستم

Earn Real Money With Cash Tasks

ممنون از لطفت با نام کاربری ahmad1363 عضو شدم امیدوارم موفق باشی. سایتهای مشابه رو هم یادت نره

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
ممنون از لطفت با نام کاربری ahmad1363 عضو شدم امیدوارم موفق باشی. سایتهای مشابه رو هم یادت نره

دوسته عزیز متاستفانه سره پرداخت به ای پی حساس شد و حساب رو بلوکه کرد

Last edited:

armin39

Registered User
لایک‌ها
51
عزیز من هر کاری می کنم نمیشه عضو سایت شد....شما چطوری عضو شدید ؟؟رجیستر رو می زنم صفحه هیچ عکس العملی نشون نمی ده

پسره خوب

Registered User
لایک‌ها
2,160
عزیز من هر کاری می کنم نمیشه عضو سایت شد....شما چطوری عضو شدید ؟؟رجیستر رو می زنم صفحه هیچ عکس العملی نشون نمی ده

دوسته عزیز متاستفانه موقع پرداخت روی ای پی حساسیت ایجاد میکنه فعالیت نکنید تو سایت ممنون

بالا