• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار Surface Pro اصل و مناسب ،تمیز قیمت بدید ♣♣

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Firepersian

Registered User
لایک‌ها
352
با سلام
کسی تبلت تمیز (البته غیرتمیزش فکر نکنم توی ایران باشه) Surface Win8 Pro microsoft داره مشخصات و عکساشو قرار بده
-_--_--_--_--_--_--_--_--_--_--_--_--_--_--_--_--_--_--_--_--_--_--_--_--_--_--_--_--_--_-
تفاوتش با Win8 Rt چی میتونه باشه ،مشخصه که pro بهتره اما چه فرق هایی دارن ؟؟
کسی هست که وارد کنه ؟؟
یه مشصات بدید
پیشاپیش سال جدید رو به دوستان پرشین تولزیـ! تبریک ارز میکنم
اسپم آزاد ♥

-------------------
دوستان جسارتاً کسی هست با سرفیس پرو کار کرده باشه ؟؟ یا با هر دو محصول سرفیس و تفاتشو دقیقتر لمس کرده باشه ؟؟

Last edited:

dead_makers

Registered User
لایک‌ها
20
با سلام
کسی تبلت تمیز (البته غیرتمیزش فکر نکنم توی ایران باشه) Surface Win8 Pro microsoft داره مشخصات و عکساشو قرار بده
-_--_--_--_--_--_--_--_--_--_--_--_--_--_--_--_--_--_--_--_--_--_--_--_--_--_--_--_--_--_-
تفاوتش با Win8 Rt چی میتونه باشه ،مشخصه که pro بهتره اما چه فرق هایی دارن ؟؟
کسی هست که وارد کنه ؟؟
یه مشصات بدید
پیشاپیش سال جدید رو به دوستان پرشین تولزیـ! تبریک ارز میکنم
اسپم آزاد ♥

تفاوت ها که بسیار زیاده از cpu و lcd گرفته تا ویندوز
مهمترین تفاوت ویندوز پرو هست
یعنی مثل لپ تاپ /دسکتاپ هست و می تونی تمام برنامه های ویندوز رو روش نصب کنی از autocad و 3ds max تا winamp و ...
از نظر سخت افزار همم که یه سرچ کنی معلومه ال سی دی 1080 ، سی پی یو i5 نسل سوم و ...
فعلا توی خارج هم یه جورایی نایاب هست اینجا که بماند

Firepersian

Registered User
لایک‌ها
352
تفاوت ها که بسیار زیاده از cpu و lcd گرفته تا ویندوز
مهمترین تفاوت ویندوز پرو هست
یعنی مثل لپ تاپ /دسکتاپ هست و می تونی تمام برنامه های ویندوز رو روش نصب کنی از autocad و 3ds max تا winamp و ...
از نظر سخت افزار همم که یه سرچ کنی معلومه ال سی دی 1080 ، سی پی یو i5 نسل سوم و ...
فعلا توی خارج هم یه جورایی نایاب هست اینجا که بماند

معلوم نیس با این وضعیت بیاد ایران قیمتش چقدر میشه ! اما همچنان دنبال Pro هستم الان نشد چندماه دیگه میاد ،متشکرم از نظر مفیدتون

Firepersian

Registered User
لایک‌ها
352
منتظر نظر دوستان هستم
کسی هست که با سرفیس پرو کار کرده باشه ؟؟

mokhtar67

Registered User
لایک‌ها
302
منتظر نظر دوستان هستم
کسی هست که با سرفیس پرو کار کرده باشه ؟؟

اینجا گیر نمیاد اگر هم باشه روی 4.5 میلیون هست با این ارز

اگه اشنا داری میتونی از این سایت سفارش بدی compusa.com تبلتهای وین پرو خوبی با قیمت مناسب داره

Firepersian

Registered User
لایک‌ها
352
آپ ... منتظر نظر کارشناسان امر هستیم

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
من یه asus vivotab smart مدل me400c حدود 2 هفته پیش به قیمت 2.290 خریدم که ویندوز 8 ارجینال روش نصب بود، ویندوز 8 پرو ارجینال هم خودم روش نصب کردم. اگه بتوانم اینو رد کنم میخوام یه سورفیس پرو از خارج سفارش بدم.

کاملا تمیز بدون هیچ خط و خش. 11 ماه هم از گارانتی یک سالش (ویستا) مونده. البته 2 تا پیکسل همیشه روشن داره که یکیش گوشه صفحه است و اصلاً معلوم نیست، ولی اون یکی مرکز صفحه است و در پس زمینه های روشن مثل سفید یا زرد اگه زاویه دید مایل باشه معلوم میشه. اگر عمو نگاه کنید ولی معلوم نمیشه. در رنگهای تیره مثل سیاه هم به کل معلوم نیست.

البته یه مشکل دیگه هم داره که درایو 8 گیگی ریکاوریش سالمه، فایلهاش هم توشه ولی ریکاوریش کار نمیکنه... به همین دلیل من فرمتش کردم و یه لایسنس ویندوز 8 پرو ارجینال از همین فروم خریدم و clean install انجام دادم. که در واقع با این کاری که کردم بهتر از روز اولش شده ولی خب هر وقت بخواید این کارو انجام بدید باید 2 ساعتی وقت بزارید... ولی ریکاوری خودش باشه فکر کنم کمتر از نیم ساعت ویندوز رو نصب کنه.

مشکل دیگه ای که داره ساخت ژانویه 2013 هست یعنی نه محافظ صفحه براش اومده نه کیف فابریک. البته من یه کیف حمل براش گرفتم ولی کیفی که بزارید توش و باهاش کارکنید در بازار نیست. حداقل دو هفته پیش که من علاالدین رو زیر و رو کردم نبود. البته صفحه نمایشش کاملاً ضد خشه من برای اینکه خیالم راحت بشه با سوزن منگنه یواش روش کشیدم :D و دیدم طوریش نمیشه... به خاطر همین با خیال راحت بدون محافظ صفحه باهاش کار میکنم! :rolleyes:

اگه خواستید pm بزنید.

remix

Registered User
لایک‌ها
26
من یه asus vivotab smart مدل me400c حدود 2 هفته پیش به قیمت 2.290 خریدم که ویندوز 8 ارجینال روش نصب بود، ویندوز 8 پرو ارجینال هم خودم روش نصب کردم. اگه بتوانم اینو رد کنم میخوام یه سورفیس پرو از خارج سفارش بدم.

کاملا تمیز بدون هیچ خط و خش. 11 ماه هم از گارانتی یک سالش (ویستا) مونده. البته 2 تا پیکسل همیشه روشن داره که یکیش گوشه صفحه است و اصلاً معلوم نیست، ولی اون یکی مرکز صفحه است و در پس زمینه های روشن مثل سفید یا زرد اگه زاویه دید مایل باشه معلوم میشه. اگر عمو نگاه کنید ولی معلوم نمیشه. در رنگهای تیره مثل سیاه هم به کل معلوم نیست.

البته یه مشکل دیگه هم داره که درایو 8 گیگی ریکاوریش سالمه، فایلهاش هم توشه ولی ریکاوریش کار نمیکنه... به همین دلیل من فرمتش کردم و یه لایسنس ویندوز 8 پرو ارجینال از همین فروم خریدم و clean install انجام دادم. که در واقع با این کاری که کردم بهتر از روز اولش شده ولی خب هر وقت بخواید این کارو انجام بدید باید 2 ساعتی وقت بزارید... ولی ریکاوری خودش باشه فکر کنم کمتر از نیم ساعت ویندوز رو نصب کنه.

مشکل دیگه ای که داره ساخت ژانویه 2013 هست یعنی نه محافظ صفحه براش اومده نه کیف فابریک. البته من یه کیف حمل براش گرفتم ولی کیفی که بزارید توش و باهاش کارکنید در بازار نیست. حداقل دو هفته پیش که من علاالدین رو زیر و رو کردم نبود. البته صفحه نمایشش کاملاً ضد خشه من برای اینکه خیالم راحت بشه با سوزن منگنه یواش روش کشیدم :D و دیدم طوریش نمیشه... به خاطر همین با خیال راحت بدون محافظ صفحه باهاش کار میکنم! :rolleyes:

اگه خواستید pm بزنید.
چه توضیحات کاملی
قیمتشم بگو خوب :D

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
چه توضیحات کاملی
قیمتشم بگو خوب :D

:D

والا 2.290 خریدم، 19 تومن هم کیف خریدم، 60 تومن هم لایسنس ویندوز اصل win 8 pro از همین بازارچه پرشین تولز خریدم... حالا بستگی داره به خریدار که قیمت نو رو بگیره و ببینیه چقدر به صرفش هست و پیشنهاد بده... اگر برای من ok بود اینو میدم و یه surface pro سفارش میدم... اگر نه با همین می سازم احتمالاً یه کیبورد 120 دلاری براش سفارش بدم که در اینصورت میشه عین surface و دلیلی نداره بفروشمش. :rolleyes: دلیل اصلیم برای فروش نداشتن کیبورد مجزاس چون 90% کارم با تبلت تایپ ایمیلهای چند خطی و طولانیه و صرف نظر از خوش دست بودن و نرم بودن کیبورد on screen این تبلت، داشتن کیبورد فیزیکی برام راحتتره.

البته من روزی که خریدم روز کاهش قیمتش از 2700 به 2300 بود که با چک و چونه 2290 خریدم... الآن نمیدونم قیمت نوش چقدر اومده پایین، یا رفته بالا.

یه مودم سیمکارتی d-link و یه کابل تبدیل usb کوچک به بزرگ هم به ترتیب 115 و 12 تومن براش گرفتم که به راحتی از اینترنت همراه اول و رایتل میشه استفاده کرد. اگه کسی خواست اینا رو هم با تخفیف خوبی بهش میدم.

امروز بعد از ظهر هارد رو فرمت کردم و ویندوز رو نصب و فعال کردم... الآنم 300 مگ آپدیتش کردم... :rolleyes:

/

در مورد سوال استارتر هم من زیاد فرق بین ویندوز 8 معمولی و rt رو نمیدونم فقط اینو میدونم که rt بیشتر مخصوص تبلت و موبایل طراحی شده و باطری کمتری مصرف میکنه (پیام بازرگانی: این تبلتی که من دارم 9.5 ساعت باطریش کار میکنه! :D) و با اینکه ظاهرش تقریباً شبیه ویندوز معمولیه، خیلی از برنامه های تحت ویندوز روش اجرا نمیشن و باید از app های مخصوص به خودش استفاده کنید. ولی ویندوز 8 معمولی یا pro دقیقاً همین ویندوز 8 هست که روی کامپیوتر خونه نصب میکنید... وقتی روی تبلت نصب بشه اتوماتیک محیطش برای کاربری لمسی تغییر میکنه...تمام برنامه ها و کارهایی که با کامپیوتر خونه انجام میدید رو میتوانید با تبلت هم تحت ویندوز 8 معمولی یا پرو انجام بدید... البته نه دیگه کورل و اتوکد و فتوشاپ! :D

mahmoodr

Registered User
لایک‌ها
27
اگر آک با ویندوز Rt میخواین پ.خ بدید.

Firepersian

Registered User
لایک‌ها
352
ممنون دوستان منتظر pro سرفیس هستم

rasoooli

Registered User
لایک‌ها
325
منم به شدت دنبال خریدش هستم ( البته فقط مدل 128 گیگش )

اینجا یکی اورده به قیمت 4840000 تومان که به نظر خیلی مناسب نیست .

بهتره به دوستانی که خرید اینترنت ی دارند سفارش بدید

AtiSE

Registered User
لایک‌ها
4
WinRT هم مثل اندروید و iOS مفت نمیارزه!

Firepersian

Registered User
لایک‌ها
352
بله میدونم پرو بیاد rt کلا جمع میشه

منم به شدت دنبال خریدش هستم ( البته فقط مدل 128 گیگش )

اینجا یکی اورده به قیمت 4840000 تومان که به نظر خیلی مناسب نیست .

بهتره به دوستانی که خرید اینترنت ی دارند سفارش بدید

فکر کنم مدل درست و حسابیش توی ایران نیاد، سرفیس پرو باید از نمایندگی های اصلی خودش معمولا توی کانادا تهیه بشه تا ارزشش رو داشته باشه البته هزینشم میره بالا ولی آدم تکلیفش با خودش روشنه

HRP32

Registered User
لایک‌ها
709
ﻳﺎ ﻋﺠﺒﺎ ﻭﺍﻗﻌﺎ ﻣﻦ ﺍﻳﻦ ﮐﺸﻮﺭﻣﻮﻥ ﺍﻳﺮﺍﻧﻮ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﻡ ﻣﺮﺩﻣﺶ ﻳﻬﻮ ﻣﻴﺎﻥ ﻳﻪ ﺍﻇﻬﺎﺭ ﻧﻈﺮﺍﻳﯽ ﻣﻴﮑﻨﻦ ﮐﻪ ﺧﻮﺩ ﺍﺳﺘﻴﻮ ﺑﺎﻟﻤﺮ ﻳﺎ ﺑﻴﻞ ﮔﻴﺘﺴﻢ ﺟﺮﺋﺖ ﻫﻤﭽﻴﻦ ﮐﺎﺭﺍﻳﻴﻮ ﻧﺪﺍﺭﻩﺁﺧﻪ ﭘﺴﺮ ﺧﻮﺏ ﺷﻤﺎ ﺑﺎ ﻭﻳﻨﺪﻭﺯ RT ﮐﺎﺭ ﮐﺮﺩﯼ ﮐﻪ ﺍﻳﻦ ﺣﺮﻓﻮ ﻣﻴﺰﻧﯽ؟ ﭼﺮﺍ ﺍﻧﺪﺭﻭﻳﺪ ﺣﺎﻼ ios ﺭﻭ ﻗﺒﻮﻝ ﺩﺍﺭﻡ ﻣﻴﮕﯽ ﺑﺪﺭﺩ ﻧﻤﯽ ﺧﻮﺭﻩ ﺷﻤﺎ ﺍﻧﺘﻈﺎﺭ ﭘﺮﻓﺮﻣﻨﺲ ﻳﻪ ﻟﭙﺘﺎﭖ ﺣﺮﻓﻪ ﺍﯼ ﺳﻨﮕﻴﻦ ﻭﺯﻥ ﮐﻪ ﺑﺎﺗﺮﯼ ﺭﻭ ﻳﻪ ﺳﺎﻋﺘﻪ ﺗﻤﻮﻡ ﻣﻴﮑﻨﻪ ﻧﺒﺎﻳﺪ ﺍﺯ ﻳﻪ ﺗﺒﻠﺖ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺑﺎﺷﯽ RT ﺑﺮﺍﯼ ﻓﻴﻠﻢ ﺩﻳﺪﻥ ﮐﺎﺭﮐﺮﺩﻥ ﺑﺎ ﺁﻓﻴﺲ ﻭ ﻭﺑﮕﺮﺩﯼ ﻋﺎﻟﯽ ﺑﻮﺩ ﺑﻪ ﻧﻈﺮ ﻣﻦ ﺑﺎﺗﺮﻳﺸﻢ ﻓﻮﻕ ﺍﻟﻌﺎﺩﺱﺷﻤﺎ ﺩﻭﺳﺖ ﺍﺳﺘﺎﺭﺗﺮ ﻋﺰﻳﺰ ﺍﻭﻝ ﻧﻴﺎﺯﺍﺗﻮ ﺩﺭﻧﻈﺮ ﺑﮕﻴﺮ ﺍﮔﻪ ﺗﻮﻗﻊ ﻟﭙﺘﺎﭖ ﺩﺍﺭﯼ ﭘﻮﻟﺘﻮ ﺻﺮﻑ ﺳﺮﻓﻴﺲ ﻧﮑﻦ ﻫﻤﻴﺸﻪ ﭼﻴﺰﺍﯼ ﻣﻌﺮﻭﻑ ﮔﺮﻭﻧﺘﺮﻥ ﺍﻭﻧﻢ ﺗﻮ ﺍﻳﺮﺍﻥ ﮐﻪ ﻣﻮﺿﻮﻉ ﻣﺪ ﻭ ﺍﻳﻦ ﭼﻴﺰﺍ ﻫﺴﺖﺑﺮﻭ ﻳﻪ ﻟﭙﺘﺎﭖ ﺑﮕﻴﺮ ﭼﻪ ﮔﻴﺮﻳﻪ ﺣﺎﻼ ﺑﻪ ﺳﺮﻓﻴﺲ ﭘﺮﻭ؟

rasoooli

Registered User
لایک‌ها
325
كسي رو پيدا كرديد براتون بياره ؟
ما هم دنبالشيم !

Errick

Registered User
لایک‌ها
173
داداش تفاوت ویندوز pro & RT اینه که RT در اصل برای مصرف بهینه باتری با cpu های معماری ARM ساخته شده و تبلت هایی که ویندوز RT دارند معمولا عمر باتری بین 8 تا 10 ساعت دارند..... ولی خوب توانایی اجرای اپلیکیشنهای ویندوز معمولی مثله 7 یا 8 را ندارند به دلیل معماری متفاوت cpu ، در صورتی که ویندوز پرو برای cpu هایی با معماری X86 ساخته شده مثله atom ، ivy bridge و .... و هیچ مشکلی در اجرای اپلیکیشنهای ویندوزی ندارد و مانند یک pc عمل میکند تنها مشکل اون مصرف باتری زیاد هست که با این معماری بیشتر از 4 ساعت در تبلت و 8 ساعت در لپ تاپهای ultra به شما نمیده
ولی به نظر من اگر به دنباله یه چیزه خاص و ردیف و باکلاس و حرفه ای میگردی سری zenbook ایسوس بهترین انتخاب از لحاظ پرفورمنس و زیبایی و ظرافت میباشد

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
داداش تفاوت ویندوز pro & RT اینه که RT در اصل برای مصرف بهینه باتری با cpu های معماری ARM ساخته شده و تبلت هایی که ویندوز RT دارند معمولا عمر باتری بین 8 تا 10 ساعت دارند..... ولی خوب توانایی اجرای اپلیکیشنهای ویندوز معمولی مثله 7 یا 8 را ندارند به دلیل معماری متفاوت cpu ، در صورتی که ویندوز پرو برای cpu هایی با معماری X86 ساخته شده مثله atom ، ivy bridge و .... و هیچ مشکلی در اجرای اپلیکیشنهای ویندوزی ندارد و مانند یک pc عمل میکند تنها مشکل اون مصرف باتری زیاد هست که با این معماری بیشتر از 4 ساعت در تبلت و 8 ساعت در لپ تاپهای ultra به شما نمیده
ولی به نظر من اگر به دنباله یه چیزه خاص و ردیف و باکلاس و حرفه ای میگردی سری zenbook ایسوس بهترین انتخاب از لحاظ پرفورمنس و زیبایی و ظرافت میباشد

عزیز من یه تبلت 10 اینچی asus vivotab smart دارم که ویندوز 8 پرو داره... بالای 9 ساعت باطریش در حالت کار با ویندوز و وبگردی کار میکنه... در حالت پخش مداوم فیلم تست نکردم ولی قطعاً بیشتر از 4 ساعت هست که شما میفرمایید. :happy:

البته وقتی باطریش هم کامل خالی بشه 6-5 ساعتی طول میکشه تا کاملاً شارژ بشه! :D

arash.2010

Registered User
لایک‌ها
358

اگه خواستید pm بزنید.

برام قیمت رو PM کنین...

Errick

Registered User
لایک‌ها
173
عزیز من یه تبلت 10 اینچی asus vivotab smart دارم که ویندوز 8 پرو داره... بالای 9 ساعت باطریش در حالت کار با ویندوز و وبگردی کار میکنه... در حالت پخش مداوم فیلم تست نکردم ولی قطعاً بیشتر از 4 ساعت هست که شما میفرمایید. :happy:

البته وقتی باطریش هم کامل خالی بشه 6-5 ساعتی طول میکشه تا کاملاً شارژ بشه! :D

داداش اگر یک سر به فرومهای مایکروسافت بزنی.... میبینی که تمام صحبتهای دور و بره ویندوز پرو .... حول و حوش باتری 4 ساعت روی تبلت ها هستش منم این مدل تبلت رو ندیده بودم..... چی بگم والا... شاید این اومده باتری خفن طراحی کرده واسه رفع این مشکل.... ولی در مورد ویندوز rt که داشتم مطالع میکردم اساتید مایکروسافت دلیل طراحی همچین پلتفرمی را طول عمر باتری زیاد عنوان کرده بودن ولاغیر

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا