elahi43
Registered User
تابلو بود ارسنال میبره دیگه فک کردن نداشت
بایرن خیلی قویتره
البته من ک رئالیم
بایرن خیلی قویتره
البته من ک رئالیم
سلام
فردا شب رئال . منچستر :
پیش بینی این بازی بسیار سخت شده است اما
به نظر من در بازی مستقیم منچستر میتونه برنده باشه به شرطی که خطا نزدیکای محوطه ی جریمه ندن رئال
یعنی اگر خطا زیاد شد رئال برنده س اما اگر بازی از روند عادی تبعیت کند با وجود تمام انگیزه ی بالای رئال صعود منچستر را محتمل میدانم
چهارشنبه . پاری . والنسیا
پاری سن ژرمن حتی 1-0 هم ببازه صعود کرده در کل صعود پاریسی ها
در این مرحله ی برگشت رئال . منچستر و میلان . بارسا و آرسنال . بایرن بازیهای روانی ای خواهند شد
سلام
فردا شب رئال . منچستر :
به نظر من در بازی مستقیم منچستر میتونه برنده باشه به شرطی که خطا نزدیکای محوطه ی جریمه ندن رئال
یعنی اگر خطا زیاد شد رئال برنده س اما اگر بازی از روند عادی تبعیت کند با وجود تمام انگیزه ی بالای رئال صعود منچستر را محتمل میدانم
در این مرحله ی برگشت رئال . منچستر و میلان . بارسا و آرسنال . بایرن بازیهای روانی ای خواهند شد
سلام
فردا شب رئال . منچستر :
تابلو بود ارسنال میبره دیگه فک کردن نداشت
بایرن خیلی قویتره
البته من ک رئالیم![]()
صدر با اون همه عظمتش جلوی تو کم آورد:دی
شوخی کردم حالا چرا میزنی؟
تنها 2 ساعت دیگرررررر
مالاگا، پی اس جی، رئال، دورتموند، بایرن، یوونتوس، شالکه.میلان
تیم های مرحله ی بعد
شالکه تیم شانس مرحله ی بعده، بعد از اون مالاگا و میلان، باقی تیم ها اصلا قابل پیش بینی نیستند
2 بازی امشب رو چگونه میبینید ؟
بایرن مونیخ . آرسنال
مالاگا . پورتو
2 بازی امشب رو چگونه میبینید ؟
بایرن مونیخ . آرسنال
مالاگا . پورتو