• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نرم افزار :: Windows Mobile , Pocket Pc, Win CE ٠

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از Overload :
آقايون اساتيد اگه من اشتباه ميكنم بگيد :happy:

من با هردوي اين برنامه ها كار كردم ولي كلا چيزي كه اين وسط حال آدمو ميگيره اينه كه NewsBreak از RSS استفاده ميكنه و 90% كانالهاي RSS خبر يا هر چيز ديگه رو بطور كامل نميفرستن و چند سطر اول و يا شرح كوتاهشو ميفرستن بعد ميگن حالا كه خوشت اومد برو اينجا كاملشو بخون :lol:

خلاصه اين خبرهاي نصفه حسابي حال منو گرفت ولي خوبي Avantgo اينه كه اگه متن خبر 3 صفحه هم باشه بازم همشو بطور كامل ميگيره .

حالا به شك افتادم كه نكنه من چيزي رو درست تنظيم نكردم كه خبرها نصفه ميومدن ؟؟

خلاصه اگه NewBreak هم خبرها رو كامل ميگيره بگيد من دوباره يه امتحاني بكنم :)

نه قربان، اصولاً فلسفه آر اس اس همین بوده ، که فقط یه خلاصه باشه ، ولی آوانت گو همون طور که فرمودید بسیار عالی تر عمل می کنه ، ولی خوب اشکالش سینک مداوم اش هست.
البته این رو بگم که سایت هایی هستند که در ساخت آر اس اس خیلی سلیقه به خرج می دن مثل بی بی سی و بر عکس سایت هایی مثل ام اس موبایلز آر اس اس شون فقط به این درد می خوره که بفهمید سایت بروز شده

raizaM

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
به نقل از Overload :

من با هردوي اين برنامه ها كار كردم ولي كلا چيزي كه اين وسط حال آدمو ميگيره اينه كه NewsBreak از RSS استفاده ميكنه و 90% كانالهاي RSS خبر يا هر چيز ديگه رو بطور كامل نميفرستن و چند سطر اول و يا شرح كوتاهشو ميفرستن بعد ميگن حالا كه خوشت اومد برو اينجا كاملشو بخون :lol:

خلاصه اين خبرهاي نصفه حسابي حال منو گرفت ولي خوبي Avantgo اينه كه اگه متن خبر 3 صفحه هم باشه بازم همشو بطور كامل ميگيره .

نه Overload عزیز، همونطور که دانیال هم گفت، اشتباه نمیکنی‌. راستش، اینکه چقدر یک RSS توش مطلب داشته باشه، بستگی‌ به تنظیمات خود سایت داره. فکر می‌کنم یک بار گفته بودم که من حتی‌ RSSای رو گرفتم که همه ی همه ی!! مطالب سایت رو داشت!! یعنی‌ شاید چیزی حدود 1 یا 2 MB فقط حجمش میشد.
به نظر من بهترین کار اینه که این سایت هایی‌ که feed دارن، 2 تا آدرس RSS جدا داشته باشن که یکی‌ مثلا تیتر خبر ها و توضیح مختصر باشه، یکیش هم خبر ها رو به طور کامل توش داشته باشه.
یه مطلب دیگه ای که می‌خواستم بگم این بود که درسته که AvantGo کامل داره خبر ها رو ولی‌ مگه غیر از این نیست که تعداد آدرس هایی‌ که داره، محدودند؟

raizaM

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
بسیار به جاست قربان ، من می گم از سمت راست شروع کن آیکون های مم مید رو و بعد هم بریم سر وقت این

راستی یه سئوال حرفه ای ، به نظر شما توییکز 2ک2 چی نداره که برنامه spb tips and tricksداره؟
راستش از آخرین باری که tips & tricks رو نصب کرده بودم و میخوندمش فکر می‌کنم که 8-9 ماهی‌ می‌گذره... البته متعاقبا Tweak!! :D ولی‌ حتما دقت خواهم کرد...
به نظرم این کارهای Tweak مخصوصا تغییرات Registery تا آخرین خط Field های Registry می‌تونن ادامه پیدا کنن!! ولی‌ خوب بعضی‌ هاشون هستن که به درد (خصوصا) کاربر عادی میخورن.
راستی‌ از سمت راست یعنی‌ مثلا از اون Running Progz شروع کنم دیگه؟

vipimombo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Mohfath :
سلام بچه ها این اولین پست من تو این تاپیکه

من با آیمیت جم ام زندگی می کنم!!

این مهمترین برنامه ایه که شما باید حتما حتما داشته باشید:phoneAlarm

چرا؟؟ این برنامه اصلا انگار برای بازار ایران طراحی شده!!
1.دریافت اتوماتیک دلیوری مسیجها
2.ویبره کوچکی هنگامی که طرفی که به او زنگ می زنید گوشی را بر میدارد (معرکه است دیگه هی نگاه صفحه نمی کنید)
3. ایجاد پروفایل مثل گوشیهای دیگه برای پاکت پیسی
یه منوی قشنگ تو تودی اسکرین

این هم لینکش:
کد:
http://rapidshare.de/files/19846572/phoneAlarm_1.26.rar.html

برید حال کنید جوانان!!!

-----------------------------------
ايشون درست ميگه ولي من ورژن 1.30.03 دارم اگه كسي ميخواد بزارمش اينجا

vipimombo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Overload :

-----------------------
من هم از NewsBreak استفاده مي‌كنم چون فكر مي‌كنم فقط اينه كه با فارسي مشكل نداره

vipimombo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
مي‌خواستم ببينم كسي Microsoft Money نصب كرده و مشكل نداشته باشه؟
من نصب مي‌كنم و اجرا نميشه

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از raizaM :
راستش از آخرین باری که tips & tricks رو نصب کرده بودم و میخوندمش فکر می‌کنم که 8-9 ماهی‌ می‌گذره... البته متعاقبا Tweak!! :D ولی‌ حتما دقت خواهم کرد...
به نظرم این کارهای Tweak مخصوصا تغییرات Registery تا آخرین خط Field های Registry می‌تونن ادامه پیدا کنن!! ولی‌ خوب بعضی‌ هاشون هستن که به درد (خصوصا) کاربر عادی میخورن.
راستی‌ از سمت راست یعنی‌ مثلا از اون Running Progz شروع کنم دیگه؟
بله قربان
از همون شروع کنید ، فقط هرچی قابل تپ کردن هست رو توضیح بدید ، خیلی عالی می شه اگه با عکس و اسکرین شات باشه .ممنون . در ترد کامپلیت انتظارش رو می کشیم.
بعد من هم از چپ شروع می کنم. راستی ، شما هم در ایندکس کردن ترد نرم افزار شرکت نمی کنی؟

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از vipimombo :
-----------------------------------
ايشون درست ميگه ولي من ورژن 1.30.03 دارم اگه كسي ميخواد بزارمش اينجا
خوب بگذارید قربان ، چون فکر کنم شما آخریشو داری

Overload

Registered User
لایک‌ها
0
آقا يه برنامه براتون پيدا كردم خيلي توپه ولي حيف كه كركشو پيدا نكردم :lol:

اسمش AE Button Plus v2.3.1 هست و كارش هم اينه كه ميتونيد برنامه هائي كه كليدهاي مختلف دستگاه اجرا ميكنن رو باهاش عوض كنيد .
تا اينجاش كه كار خاصي نكرده :happy:

http://ae.inc.ru

ولي از اينجا به بعدو بخونيد

يعني ديگه كليدي نمونده كه اين برنامه دستكاريش نكنه حتي كليدهاي بالا و پائين كنار دستگاه ( مخصوص كم و زياد كردن صدا ) و كليدهاي Answer و Reject رو هم ميتونيد تعريف كنيد

aebpluss2.gif

تازه اونم توي 4 حالت مختلف 1 بار فشار دادن ، 2 بار پشت سرهم ، 3 بار پشت سرهم و فشار دادن طولاني !

aebpluss3.gif
aebpluss4.gif

اين برنامه يه TaskManager سرخود هم داره كه ميتونيد براي يكي از كليد ها تعريف كنيد تا روي صفحه ظاهر بشه .
و يه خوبي ديگه هم كه داره اينه كه مثلا ميتونيد تعريف كنيد كه اگه كليد OK رو دوبار پشت سرهم زديد برنامه فعلي رو به جاي ميني مايز ، كلوز كنه .

خلاصه اينكه كار سه چهارتا برنامه رو يكجا انجام ميده ولي حيف كه كركش رو پيدا نكردم .

آقايون كرك بازا ببينم چيكار ميكنيد ;)

aebplus_sh.gif

raizaM

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
به نقل از Overload :
آقا يه برنامه براتون پيدا كردم خيلي توپه ولي حيف كه كركشو پيدا نكردم :lol:

اسمش AE Button Plus v2.3.1 هست و كارش هم اينه كه ميتونيد برنامه هائي كه كليدهاي مختلف دستگاه اجرا ميكنن رو باهاش عوض كنيد .
تا اينجاش كه كار خاصي نكرده :happy:
ولي از اينجا به بعدو بخونيد

يعني ديگه كليدي نمونده كه اين برنامه دستكاريش نكنه حتي كليدهاي بالا و پائين كنار دستگاه ( مخصوص كم و زياد كردن صدا ) و كليدهاي Answer و Reject رو هم ميتونيد تعريف كنيد

aebpluss2.gif

تازه اونم توي 4 حالت مختلف 1 بار فشار دادن ، 2 بار پشت سرهم ، 3 بار پشت سرهم و فشار دادن طولاني !

aebpluss3.gif
aebpluss4.gif

اين برنامه يه TaskManager سرخود هم داره كه ميتونيد براي يكي از كليد ها تعريف كنيد تا روي صفحه ظاهر بشه .
و يه خوبي ديگه هم كه داره اينه كه مثلا ميتونيد تعريف كنيد كه اگه كليد OK رو دوبار پشت سرهم زديد برنامه فعلي رو به جاي ميني مايز ، كلوز كنه .

خلاصه اينكه كار سه چهارتا برنامه رو يكجا انجام ميده ولي حيف كه كركش رو پيدا نكردم .

آقايون كرك بازا ببينم چيكار ميكنيد ;)

aebplus_sh.gif
Overload باید عرض کنم خدمتت که عزیز شما ترکوندی!!! این چند پست آخر که تو این جاها گذاشتی‌، خیلی‌ عالی‌ و جالب بودن.
خیلی‌ ممنونم ازت.
ضمنا کرک این رو هم من که نتونستم پیدا کنم، دانیال و بقیه بچه ها یه سعی‌ بکنن ببینن می‌شه گیر آوردش؟
راستی‌ دانیال جان دنبال اون برنامه System Monitor که میگشتی‌، و یادمه پیدا هم کردی، باهاش تونستی‌ کاری بکنی‌؟ (منظورم تو مایه های کرک هست)

raizaM

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
خوب بگذارید قربان ، چون فکر کنم شما آخریشو داری
تایید می‌شه. اونی‌ که شما داری، آخرین ورژن هست.
البته نمیدونم توهم زدم یا نه، ولی‌ فکر می‌کنم اینجا معرفی‌ شده بود. تو همون مایه های اوهامی‌ هم که هستم فکر می‌کنم نیما معرفی‌ کرده بودن!...

raizaM

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
بله قربان
از همون شروع کنید ، فقط هرچی قابل تپ کردن هست رو توضیح بدید ، خیلی عالی می شه اگه با عکس و اسکرین شات باشه .ممنون . در ترد کامپلیت انتظارش رو می کشیم.
بعد من هم از چپ شروع می کنم. راستی ، شما هم در ایندکس کردن ترد نرم افزار شرکت نمی کنی؟
چسب.
در اولین فرصت که توضیح کامل و جامع مینویسم حتما.
index رو والا چی‌ بگم... حدودا چقدر وقت میگیره و از کجا تا کجا؟ فقط برنامه ها رو باید index کرد؟ استانداردی هم جناب xPlod دادن برای این کار؟

vipimombo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از raizaM :
تایید می‌شه. اونی‌ که شما داری، آخرین ورژن هست.
البته نمیدونم توهم زدم یا نه، ولی‌ فکر می‌کنم اینجا معرفی‌ شده بود. تو همون مایه های اوهامی‌ هم که هستم فکر می‌کنم نیما معرفی‌ کرده بودن!...

--------------------------

خوب حالا كه آخريشه ميذارمش اينجا
ولي كسي جوابمو نداد كه MS-Money سالم كسي داره يا نه
چون من نصب ميكنم ولي اجرا نميشه

فایل های ضمیمه

• PhoneAlarm.zip
    507.5 KB · نمایش ها: 93

vipimombo

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از raizaM :
Overload باید عرض کنم خدمتت که عزیز شما ترکوندی!!! این چند پست آخر که تو این جاها گذاشتی‌، خیلی‌ عالی‌ و جالب بودن.
خیلی‌ ممنونم ازت.
ضمنا کرک این رو هم من که نتونستم پیدا کنم، دانیال و بقیه بچه ها یه سعی‌ بکنن ببینن می‌شه گیر آوردش؟
راستی‌ دانیال جان دنبال اون برنامه System Monitor که میگشتی‌، و یادمه پیدا هم کردی، باهاش تونستی‌ کاری بکنی‌؟ (منظورم تو مایه های کرک هست)

----------------------

يه سر به اينجا بزنيد فكر كنم نسخه مجانيشو پيدا كنيد

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از raizaM :
خیلی‌ ممنونم ازت.

اور لود جان ، من شاید یکم خنگم ، ولی این برنامه لینکی حتی برای ترایال نداره؟

نه مازیار ، این برنامه سیستم مانیتور که اصلاً ول معطل بود ، ولی برنامه دیگه شاید بگردم پیدا کنم. می دونی ، خیلی مختصر می نویسه که چه اتفاقی افتاد ، چیز هایی که می نویسه رو هم من نمی تونم تفسیر کنم ، شاید تو بتونی
در مورد ایندکس هم ، برو ببین من و اور لود چطور انجام دادیم ، آره فقط برنامه ها ، منظورم اینکه سئوال ها را حذف کنیم و اینها ، خیلی سبکه.
از آخرین پست شروع کن , و تا هر جا تونستی جلوش ببر. این طوری کار سریع تر می شه
ممنون

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از vipimombo :
----------------------

يه سر به اينجا بزنيد فكر كنم نسخه مجانيشو پيدا كنيد
نه قربان اون چیزی که اورلود معرفی کرده ، نسخه 2 شه که پولیه و در پاکت گیر یحتمل بشه بهش یه ناخنکی زد

Overload

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
اور لود جان ، من شاید یکم خنگم ، ولی این برنامه لینکی حتی برای ترایال نداره؟

اين كه لينك داره داني جان حتما خوب دقت نكردي :whistle: ;)

در مورد پستها هم از همه كساني كه به من محبت كردن متشكرم و ببخشيد كه اگه به پستهاي تشكر جواب نميدم چون كه نميخوام فروم شلوغ بشه :wub:

بازم سعي ميكنم با برنامه ها و مطالب جالب محبتتون رو جبران كنم فقط حيف كه ديگه الان مثل دوران دانشجوئي سرم خلوت نيست واسه همين دير به دير پست ميذارم :happy:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از Overload :
اين كه لينك داره داني جان حتما خوب دقت نكردي :whistle: ;)

در مورد پستها هم از همه كساني كه به من محبت كردن متشكرم و ببخشيد كه اگه به پستهاي تشكر جواب نميدم چون كه نميخوام فروم شلوغ بشه :wub:

بازم سعي ميكنم با برنامه ها و مطالب جالب محبتتون رو جبران كنم فقط حيف كه ديگه الان مثل دوران دانشجوئي سرم خلوت نيست واسه همين دير به دير پست ميذارم :happy:

زنده باد

آقا امیدوارم از اول بشینی سر کلاس دانشگاه ، تا دوباره فراوون پست بذاری:p

Mohfath

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
سلام بچه ها و مرسی از تذکراتتون در مورد پست قبلیم.
آخه این فرو خیلی در همه و من اصلا نمی دونم چه برنامه هایی معرفی شدن و چیا نشدن.

به هر حال این برنامه Pocket Mechanic هست که کارای مفیدی می کنه.
پیشنهاد می کنم رو حافظه دستگاه نصب بشه.

این برنامه حافظه و کارت را دیفراگ و فرمت میکند.
اصلا تو اینجا توضیح کاملشو ببینید و دانلود کنید. بعد هم با این سریال رجیستر کنید.:

sn:1625984368

کد:
http://www.handango.com/PlatformProductDetail.jsp?siteId=1&jid=4B6F414EDDDDC6C9D96F7BXB277EX366&platformId=2&N=96806&Ntt=pocket%20mechanic&productId=94860&R=94860

ss_pm.gif

باز هم نظر بدید خوشحال میشم.

بالا