• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نرم افزار :: Windows Mobile , Pocket Pc, Win CE ٠

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از Mahdi_Nasiri :
Version1.08
attachment.php
دست شما درد نکنه ، ولی نگفتید اون فایلی که گذاشتم کرک ش می کنه یا نه ، من حدود 8 تا فایل کرک دیگه شو دارم می گیرم ، تا ببینم کدوم هاش بدرد میخوره اینجا بذارم. در ضمن ، از حالت کمرا ش هم اگر میشه اسکرین بذارید ممنون می شم
راستی می شه بگید از منو ها کدوم رو باید انتخاب کنم، من هر چی گشتم ، اکسترنال نداشت، شایدم چون رو دستگاه من کار نمی کنه این طوره

shahriar9876

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
قربان جسارته که بنده بدون دست دادن با بقیه دوستان عمل کردم ، ولی این رو من داشتم ، تقدیم می شه :
یه توضیح که بدم ، فایل کبی که همراهشه ، نسخه قدیمی هست ، اگر کار نکرد ، کب جدید رو از خود سایت بگیرید ، من که رو دستگاه هم (اورکس ) فقط کب جدید برنامه ران شد ، ولی همش یه صفحه خاکستری می بینم ، میشه از برنامه اسکرین شات بگذارید روی جم؟
کد:
http://www.bianconero.persiangig.com/CoolCamera.rar
آقا خسه نباشی!میگم که با هم دس در دس هم و اینا به خاطر همینه!!به نظرت اونی که شما گذاشی همونیه که من می گم؟!اینی که شما گذاشی و منم داشم ولی ایی که گفتم جدیده!کرکه قبلی هم روش کار نمیکنه! اگه کپی کنی می آد روش!و می شه همون برنامه قبلِی!!حالا امیدوارم اشتباه کرده باشم!!!

shahriar9876

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از Mahdi_Nasiri :
آقا شما این برنامه رو داشی یا از همون لینکه که استاد گذاشه؟! اگه نه که لینکشو لطف کن بزار!

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از shahriar9876 :
آقا خسه نباشی!میگم که با هم دس در دس هم و اینا به خاطر همینه!!به نظرت اونی که شما گذاشی همونیه که من می گم؟!اینی که شما گذاشی و منم داشم ولی ایی که گفتم جدیده!کرکه قبلی هم روش کار نمیکنه! اگه کپی کنی می آد روش!و می شه همون برنامه قبلِی!!حالا امیدوارم اشتباه کرده باشم!!!
متاسفانه قربان شما اشتباه نمی کنید :rolleyes:
دقیقاً همین طوره ، با این روی دستگاه من ، برنامه ورژن جدید اش اجرا می شه ولی کمرا چیزی رو کپچر نمی کنه ، ولی من هم متوجه شدم که احتمالاً نسخه قدیمی کرک ، برای جدیده کارا نیست .
ولی یه سئوال ، چون من نمی تونم نسخه قدیمی رو اجرا کنم می پرسم ، می شه بگید در نسخه جدید چی هست که در قبلی نیست؟ این ساپورت وب کم؟

raizaM

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
دست شما درد نکنه ، ولی نگفتید اون فایلی که گذاشتم کرک ش می کنه یا نه ، من حدود 8 تا فایل کرک دیگه شو دارم می گیرم ، تا ببینم کدوم هاش بدرد میخوره اینجا بذارم. در ضمن ، از حالت کمرا ش هم اگر میشه اسکرین بذارید ممنون می شم
راستی می شه بگید از منو ها کدوم رو باید انتخاب کنم، من هر چی گشتم ، اکسترنال نداشت، شایدم چون رو دستگاه من کار نمی کنه این طوره
منم نسخه ی قدیمیشو داشتم ولی‌ روی PDA2k کار نمیکرد. این یکی‌ رو هم Download کردم. ولی‌ متاسفانه این هم کار نمی‌کنه.
یک لحظه یه صفحه با زمینه سیاه میاد یه سری مشخصات و توضیح توشه که سریع بسته می‌شه و از برنامه خارج می‌شه...
جالبه که تا به حال غیر از برنامه ای که به صورت پیش فرض روی دستگاه بوده برای دوربینش، تا به حال هیچ برنامه ای در این زمینه روی PDA2k من کار نکرده...

Mahdi_Nasiri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
CoolCamer Version 1 سه بخش اصلی داره
1- Photo
2- Video
3- Serial
attachment.php

-----
CoolCamera Version 1.08 چهار بخش اصلی داره
1- Photo
2- Video
3- Interval
4- External
attachment.php

در ضمن این ورژن از برنامه قابلیت کنترل از طریق کامپیوتر را داره، که با قرار دادن برنامه در وضعیت External و استارت کردن دوربین، می شه از طریق برنامه CoolCameraXP بر روی کامپیوتر با دوربین دستگاه عکس و فیلم گرفت. البته هنوز در این ورژن امکان ضبط فیلم نیست( شاید هم با ورژن رجیستر نشده نمیشه فیلم گرفت، چون تو 5 ثانیه ایی که برنامه ی رجیستر نشده اجزاه ی استفاده از حالت External رو میده من فقط تونستم عکس بگیرم و وقتی خواستم از Capture Video استفاده کنم این پیام رو داد: Not available yet )

فایل های ضمیمه

• Version1.JPG
    Version1.JPG
    47.7 KB · نمایش ها: 223
  • Version1.08.JPG
    Version1.08.JPG
    42.7 KB · نمایش ها: 222

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از Mahdi_Nasiri :
CoolCamer Version 1 سه بخش اصلی داره
1- Photo
2- Video
3- Serial
attachment.php

-----
CoolCamera Version 1.08 چهار بخش اصلی داره
1- Photo
2- Video
3- Interval
4- External
attachment.php

در ضمن این ورژن از برنامه قابلیت کنترل از طریق کامپیوتر را داره، که با قرار دادن برنامه در وضعیت External و استارت کردن دوربین، می شه از طریق برنامه CoolCameraXP بر روی کامپیوتر با دوربین دستگاه عکس و فیلم گرفت. البته هنوز در این ورژن امکان ضبط فیلم نیست( شاید هم با ورژن رجیستر نشده نمیشه فیلم گرفت، چون تو 5 ثانیه ایی که برنامه ی رجیستر نشده اجزاه ی استفاده از حالت External رو میده من فقط تونستم عکس بگیرم و وقتی خواستم از Capture Video استفاده کنم این پیام رو داد: Not available yet )
ممنون از توضیحات کاملتون
ولی این برنامه چونکه از طریق کپی فایل اجرایی کرک می شه ، احتمالا ً حالا حالا کرک نخواهد شد، مگه به یکی از بروبپ ایکس دی ای بند کنیم

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
اساتید دارم از ذوق می میرم، فردا براتون برنامه جاوا ماشین کاملاً کارکردی می ذارم ، فقط مثل ماشین جاوای نصب شده روی آی تک باند ، برای نصب هر برنامه جاوا ، احتیاج به یه فایل jad داره ، کسی می دونه این فایل رو چجوری برای برنامه هایی که ندارنش ، باید ساخت؟

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
از اساتید کسی برنامه ای میشناسه که بشه باهاش فایلهای mp3 رو با bluetooth فرستاد؟!!چون با برنامه های پبش فرض pocket pc هر جور فایلی رو میشه فرستاد به جز mp3 !!
من این سوالو قبلا کردم ولی به نتیجه درست حسابی نداد:D

New_Jam

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از alireza_simkesh :
از اساتید کسی برنامه ای میشناسه که بشه باهاش فایلهای mp3 رو با bluetooth فرستاد؟!!چون با برنامه های پبش فرض pocket pc هر جور فایلی رو میشه فرستاد به جز mp3 !!
سلام دووست عزیز من که گوشیم آمیت -جم هست و با فرستادن فایلهای mp3 هیچ مشکلی نداره .:cool:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
اساتید ، اینجا براتون یه ماشین کارکردی جاوا رو آپ کردم ، لطفاً قبل استفاده توضیحات پست رو بخونید

بعد هم بگید که چه فایل هایی رو روش تونستید ران کنید

john

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از tamoochin :
سلام من تازه عضو شده ام
كلي برنامه براي windows pocket pc 2003 se هم دارم البته با كرك
به مناسبت ورودم يك برنامه جديد معرفي مي كنم به نام spb weather كه با spb pocket plus هم سازگاري داره
با اين برنامه مي توانيد تا پيش بيني اب و هواي 7 روز بعد رو مشاهده كنيد.
اينم عكس اين برنامه
MainPage.gif

اين هم link براي download
http://www.spbsoftwarehouse.com/products/weather/?en
اين هم سريال 46123413
بريد حال كنيد .

من مي خواستم از برنامه اي كه براي موبايل گذلشتين تشكر كنم و در ضمن مي خواستم بدانم اين برنامه از كجا تغذيه مي شود يعني بعد از نصب برنامه استفاده از آن مجاني است و يا هزينه دارد مثلا از انترنت موبايل استفاده مي شود يا نه. متشكرم

Babak M

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0

raizaM

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
به نقل از alireza_simkesh :
من هم با هیچ فایلی‌ مشکل ارسال ندارم.
احتمالا مشکلتون چیز دیگه ای باید باشه.
ممکنه که دستگاه طرف مقابل MP3 رو قبول نکنه و در این صورت اصلا اجازه ی برقراری ارتباط رو نده.
اگر این هم نبود، میتونین پسوند فایل رو موقتا عوض کنین و بعد بفرستین. ولی‌ بسیار بعید به نظر میرسه که نشه از یک PPC فایل خاصی‌ رو از Bluetooth فرستاد.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از Babak M :
ضمن سلام

PocketClock.gif

من برنامه PocketClock 1.5 رو از این آدرس دانلود کردم:
http://www.pocketgear.com/download.asp?product_id=15652
آدرس شماره سریال اون اینه:
http://www.ce4arab.com/vb7/showthread.php?t=57102
ولی چون من زیاد عربی بلد نیستم نیمتونم اونو دانلود کنم... اگه کسی میتونه یا شماره سریال این ورژن رو داره لطفا کمک کنه...
قربان عربی لازم نداشت ، باید عضو باشید تا اتچمنت هاشون رو بگیرید
این محتویات فایل سریال اش هست:
کد:
S/N: 3791-5389

Babak M

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
قربان عربی لازم نداشت ، باید عضو باشید تا اتچمنت هاشون رو بگیرید
این محتویات فایل سریال اش هست:
کد:
S/N: 3791-5389

مرسی ...عالی بود

Babak M

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اینهم یه برنامه برای اونایی که از پاکت پی سی میخوان هر کاری بکشن
اینجوری خط کش و نقاله وکولیس و... همیشه همراهتونه

20064521188581.jpg

دانلود نسخه کرک شده
http://www.pda365.com/download.asp?id=622&pda=pda1

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
به نقل از raizaM :
من هم با هیچ فایلی‌ مشکل ارسال ندارم.
احتمالا مشکلتون چیز دیگه ای باید باشه.
ممکنه که دستگاه طرف مقابل MP3 رو قبول نکنه و در این صورت اصلا اجازه ی برقراری ارتباط رو نده.
اگر این هم نبود، میتونین پسوند فایل رو موقتا عوض کنین و بعد بفرستین. ولی‌ بسیار بعید به نظر میرسه که نشه از یک PPC فایل خاصی‌ رو از Bluetooth فرستاد.
نمی دونم مشکل از کجاست ولی فایلهای mp3 رو اصلا برای فرستادن لیست نمیکنه!!

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
به نقل از king_dani :
اساتید ، اینجا براتون یه ماشین کارکردی جاوا رو آپ کردم ، لطفاً قبل استفاده توضیحات پست رو بخونید

بعد هم بگید که چه فایل هایی رو روش تونستید ران کنید
میشه لطفا چندتا برنامه که با جاوا کار میکنند رو اینجا بزارین؟

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
بالا