• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

نرم افزار :: Windows Mobile , Pocket Pc, Win CE ٠

mehdi1123

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
از اساتید کسی برنامه ای داره که از طریق هندز فری بلوتوث بتونیم موزیک گوش کنیم
ممنون میشم جوابمو بدید.

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از mehdi1123 :
از اساتید کسی برنامه ای داره که از طریق هندز فری بلوتوث بتونیم موزیک گوش کنیم
ممنون میشم جوابمو بدید.
در ترد جبرا بی تی 800 در مورد اش بحث شد ، یکی از اساتید هم اونجا توضیحاتی دادن ، مراجعه کنید

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از alireza_simkesh :
نمی دونم مشکل از کجاست ولی فایلهای mp3 رو اصلا برای فرستادن لیست نمیکنه!!
لیست؟ مگه شما چطوری استفاده می کنید ؟ ببینید ، بلوتوث شما روشن باشه و با دستگاه مقصد جفت شده باشه ، توی رسکو اکسپلورر ، شما راحت می تونید با رایت کلیک روی هر فایلی برای بیم کردن اش اقدام کنید
درست نمی گم؟:blink:

XONIX_JAM

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام من مدتي بود كه مشغول گوشم بودم و كمتر به اينجا سر ميزدم

ولي آخرين بار كه اينجا سر زدم ديدم چه اتفاق مبارك وقشنگي رخ داده
بله انتخاب يك مدير از ميان بچه هاي پاكت پي سي اونم از نوع خوشگلش نشان دادن دموكراسي زيبا اونم از نوع جالبش هنوز هم ميشه شاهدش بود. پس منو وادار به عرض تبريك اونم از نوع گندش كرد

تبريك

بنده حقير نيز به نوبه خود مدير شدن جناب دكتر حاج آقا كينك داني مدالظله را به پيشگاه معظم بروبچ فورم تبريك عرض مي كنم و اميد است چنين رويداد ميمون و مبارك باعث حركت يك گام به جلو اونم از نوع پرشي بشود
اونم از نوع دستمال يزدي...:p :p :p

البته نبايد زحمات بي دريغ اونم از نوع بسيجي حاجي xPlod غافل شد
از ايشان هم سپاس گذاريم اونم از نوع صندلي داغش;) ;)

raizaM

PocketPC کاربر فعال
کاربر فعال
لایک‌ها
0
نمی دونم مشکل از کجاست ولی فایلهای mp3 رو اصلا برای فرستادن لیست نمیکنه!!
اینطور که بوش میاد ،مشکل از دستگاه نیست، از نوع کارکرد خودتونه.
لطفا کامل توضیح بدین که چه مراحلی‌ رو برای فرستادن یه فایل از طریق Bluetooth طی‌ می‌کنین؟

XONIX_JAM

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
تا حالا برنامه هاي متعددي باسه ماشين حسابها معرفي شدن كه بعضي هاشون در حد خيلي شور حرفهاي هستند كه براي يه جمع و تفريق ناقابل نا كارامد هستند

اين برنامه ماشين حساب از اون برنامه هاي با حاله چون يه ايكون كوچولو اون زير ميندازه تا دسترسي بهش اسون باشه و...

mClac.jpg

اما پس از نصب اونو از حالت استاراپ در بيارين كه وقتي ريست كردين گوشي راحت بالا بياد

دانلود از پرشين گيگ من

در ضمن يه توصيه اي به دوستان دارم اونم اينه كه اينجا محل معرفي نرمافزاره ولي بعضي صفحات حتي يه برنامه هم معرفي نشده در عوض خيليها كلي چت كردن:p
لطفا بحث و گفتگوهارو تو قسمت مربوطه انجام بدين تا اينجا بيشتر به معرفي نرم افزارها پرداخته بشه!!!

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از XONIX_JAM :
با سلام من مدتي بود كه مشغول گوشم بودم و كمتر به اينجا سر ميزدم

ولي آخرين بار كه اينجا سر زدم ديدم چه اتفاق مبارك وقشنگي رخ داده
بله انتخاب يك مدير از ميان بچه هاي پاكت پي سي اونم از نوع خوشگلش نشان دادن دموكراسي زيبا اونم از نوع جالبش هنوز هم ميشه شاهدش بود. پس منو وادار به عرض تبريك اونم از نوع گندش كرد

تبريك

بنده حقير نيز به نوبه خود مدير شدن جناب دكتر حاج آقا كينك داني مدالظله را به پيشگاه معظم بروبچ فورم تبريك عرض مي كنم و اميد است چنين رويداد ميمون و مبارك باعث حركت يك گام به جلو اونم از نوع پرشي بشود
اونم از نوع دستمال يزدي...:p :p :p

البته نبايد زحمات بي دريغ اونم از نوع بسيجي حاجي xPlod غافل شد
از ايشان هم سپاس گذاريم اونم از نوع صندلي داغش;) ;)
اون قسمتی ش که مربوط به من هست رو تشکر می کنم ، قسمت مربوط به اکسپلود رو هم منتظر جوابش باشیم:happy:

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
اساتید ، بنده این فایل کرک رو پیدا کردم برای برنامه استایل تپ ، گشتم و ویروس نداره
فقط مشکل اینه که باید کسی باشه که چکش کنه ، دستگاه من با ورژن 0.9110 اش سازگار نیست.
کسی هست که دبلیو ام 5 داشته باشه و چک کنه که این نسخه کرک اش می کنه یا نه؟
البته خودش نوشته باید ببرید اش به فولدری که توش هست و خودش کرک اش می کنه.
نمی دونم کدوم فایل رو کرک می کنه ، ولی یه بار ببرید کنار همون فولدری که باهاش از تو پی سی نصب می کنید
یه بار هم فایل اجرایی پی پی سی رو بیارید روی پی سی و امتحان اش کنید.
نتیجه رو بنویسید که اگر کار می کنه معرفی ش کنیم

فایل های ضمیمه

• StyleTap.zip
    29.2 KB · نمایش ها: 14

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
به نقل از raizaM :
اینطور که بوش میاد ،مشکل از دستگاه نیست، از نوع کارکرد خودتونه.
لطفا کامل توضیح بدین که چه مراحلی‌ رو برای فرستادن یه فایل از طریق Bluetooth طی‌ می‌کنین؟
در قسمت bluetooth manager>>New>>explore a bluetooth device>> اونجا رو دستگاهی که می خوام وصل شم کلیک می کنم که میره تو قسمت retrieving services وقتی که 2 تا دستگاه به هم وصل شدن یه فولدر می سازه به اسم اون دستگاهی که بهش وصل شدم وارد اون که بشم در قسمت send file تمام فایلهای موجود در ppc رو لیست می کنه که اگه رو یکیشون کلیک کنم میفرستش ولی تو اون لیست فایل های mp3 نیست شما هم از همین روش می فرستین؟(بدون استفاده از برنامه های جانبی)

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
در قسمت bluetooth manager>>New>>explore a bluetooth device>> اونجا رو دستگاهی که می خوام وصل شم کلیک می کنم که میره تو قسمت retrieving services وقتی که 2 تا دستگاه به هم وصل شدن یه فولدر می سازه به اسم اون دستگاهی که بهش وصل شدم وارد اون که بشم در قسمت send file تمام فایلهای موجود در ppc رو لیست می کنه که اگه رو یکیشون کلیک کنم میفرستش ولی تو اون لیست فایل های mp3 نیست شما هم از همین روش می فرستین؟(بدون استفاده از برنامه های جانبی)
نه قربان ، با اجازه تون ، احتمالاً اچ پی روی دستگاه شما چیزی اضافه کرده که این طوری فایل می فرستید
از روشی که من چند پست قبل تر زدم امتحان کنید و نتیجه رو بگید

اگر هم امکان داره این موضوع را در ترد سئوال و جواب پی بگیرید

ممنون

alireza_simkesh

Registered User
لایک‌ها
4
به نقل از king_dani :
نه قربان ، با اجازه تون ، احتمالاً اچ پی روی دستگاه شما چیزی اضافه کرده که این طوری فایل می فرستید
از روشی که من چند پست قبل تر زدم امتحان کنید و نتیجه رو بگید

اگر هم امکان داره این موضوع را در ترد سئوال و جواب پی بگیرید

ممنون
شرمنده اینجا جواب می دم اما می خواستم بدون برنامه جانبی بفرستم تو پست قبلی هم گفته بودم وگرنه برنامه mobiluckمخصوص bluetooth هست!!

Mahdi_Nasiri

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
شرمنده اینجا جواب می دم اما می خواستم بدون برنامه جانبی بفرستم تو پست قبلی هم گفته بودم وگرنه برنامه mobiluckمخصوص bluetooth هست!!
نیاز به هیچ برنامه جانبی ایی نیست! خود PocketPC یه File Explorer داره، از طریق اون میشه هر فایلی رو Beam کرد(البته بجز فایل های سیتسم که مخفی هستن)
Start=>Programs=>File Explorer
attachment.php

attachment.php

وقتی که Bluetooth روشنه کمی صبر کنید تا دستگاه مقصد رو پیدا کنه، و بعد یه Tap رو اسم دستگاه مقصد، همین!

فایل های ضمیمه

• Screen001.png
    Screen001.png
    6.7 KB · نمایش ها: 159
  • Screen002.png
    Screen002.png
    3.6 KB · نمایش ها: 157

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از Mahdi_Nasiri :
نیاز به هیچ برنامه جانبی ایی نیست! خود PocketPC یه File Explorer داره، از طریق اون میشه هر فایلی رو Beam کرد(البته بجز فایل های سیتسم که مخفی هستن)
Start=>Programs=>File Explorer
attachment.php

attachment.php

وقتی که Bluetooth روشنه کمی صبر کنید تا دستگاه مقصد رو پیدا کنه، و بعد یه Tap رو اسم دستگاه مقصد، همین!
تایید می شه و تشکر از مهدی
این روش و روشی که من توضیح دادم ، احتمالاً بتونه اون برنامه اچ پی شما رو دور بزنه.امتحان کنید

Babak M

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از neema_b99 :
آقا من نتونستم فایل رو بگیرم! هی میزد FILE NOT FOUND! اگر میتونی آپش کن.

مرسی

آقا من دوباره امتحانش کردم...لینک درسته و کار میکنه
شاید شما با دانلود اکسلریتور می خواین دانلود کنین که نمیذاره

zarei175

Registered User
لایک‌ها
0
سلام دوستان:)
دوستان این سه برنامه ( pocket dvd studio و pocket dvd wizard و dvd to pocket pc ) نفس منو درآوردن:wacko: :blink: :(
حقیقتش اینه که تقریبا دو هفته ای میشه که دارم دنبال یکی از این برنامه ها( به همراه کرکش ) میگردم. اینترنت رو ریر و رو کردم اما حتی نتونستم یه نسخه پایین از یکی از این برنامه ها رو به همراه کرکش پیدا کنم:(
واسه pocket dvd studio و pocket dvd wizard کرک وجود داره ولی متاسفانه هیچکدوم کار نمیدن. حتی برای pocket dvd studio 3.5 build 06 کرک هایی وجود داره که در وهله اول اونو registerd میکنه ولی بعد از 5 یا 6 دقیقه رکورد خودبخود unregisterd میشه:( خلاصه این چند روزه اعصاب ما بهم ریخته بخاطر این برنامه ها:wacko:
اینه که عاجزانه از دوستان بزگوار ( مخصوصا حاج آقای عزیز :) ) تمنا میکنم که اگر کمکی از دستشون برمیاد از ما دریغ نکنن :blush:

ajazbi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
به نقل از zarei175 :
دوستان این سه برنامه ( pocket dvd studio و pocket dvd wizard و dvd to pocket pc ) نفس منو درآوردن:wacko: :blink: :(
حقیقتش اینه که تقریبا دو هفته ای میشه که دارم دنبال یکی از این برنامه ها( به همراه کرکش ) میگردم. اینترنت رو ریر و رو کردم اما حتی نتونستم یه نسخه پایین از یکی از این برنامه ها رو به همراه کرکش پیدا کنم:(
واسه pocket dvd studio و pocket dvd wizard کرک وجود داره ولی متاسفانه هیچکدوم کار نمیدن. حتی برای pocket dvd studio 3.5 build 06 کرک هایی وجود داره که در وهله اول اونو registerd میکنه ولی بعد از 5 یا 6 دقیقه رکورد خودبخود unregisterd میشه:( خلاصه این چند روزه اعصاب ما بهم ریخته بخاطر این برنامه ها:wacko:
اینه که عاجزانه از دوستان بزگوار ( مخصوصا حاج آقای عزیز :) ) تمنا میکنم که اگر کمکی از دستشون برمیاد از ما دریغ نکنن :blush:

سلام
تازه رسيدي جايي که من 5 ماه پيش بودم و تا حالا توش گير کردم. هيچ کرکي هم که کار منه تا کنون پيدا نشده. فکر کنم راهش خريدن نرم افزاره!!!!!!!

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از zarei175 :
روی چشم
من که یک بار گذاشتم که متاسفانه گفتید کار نمیکنه، البته من باهاش فقط یک فایل 20دقیقه ای رو ریپ کردم ولی نمی دونم ، درست کار کرد
حالا تلاش ام رو می کنم

zarei175

Registered User
لایک‌ها
0
به نقل از king_dani :
روی چشم
من که یک بار گذاشتم که متاسفانه گفتید کار نمیکنه، البته من باهاش فقط یک فایل 20دقیقه ای رو ریپ کردم ولی نمی دونم ، درست کار کرد
حالا تلاش ام رو می کنم
king_dani جان! پیشاپیش ممنونم:)

king_dani

مدیر بازنشسته
لایک‌ها
5
به نقل از zarei175 :
king_dani جان! پیشاپیش ممنونم:)
قربان از اون موقع تا به حال ، من نزدیک به 100مگ دانلود کردم از ای میول ، ولی غیر ممکنه که همه رو بگذارم رو نت ، بگذارید یه دی وی دی پیدا کنم براتون چک کنم.(امان از ای فرمت معتاد کننده دیویکس)
:)

بالا