در ترد جبرا بی تی 800 در مورد اش بحث شد ، یکی از اساتید هم اونجا توضیحاتی دادن ، مراجعه کنیدبه نقل از mehdi1123 :از اساتید کسی برنامه ای داره که از طریق هندز فری بلوتوث بتونیم موزیک گوش کنیم
ممنون میشم جوابمو بدید.
لیست؟ مگه شما چطوری استفاده می کنید ؟ ببینید ، بلوتوث شما روشن باشه و با دستگاه مقصد جفت شده باشه ، توی رسکو اکسپلورر ، شما راحت می تونید با رایت کلیک روی هر فایلی برای بیم کردن اش اقدام کنیدبه نقل از alireza_simkesh :نمی دونم مشکل از کجاست ولی فایلهای mp3 رو اصلا برای فرستادن لیست نمیکنه!!
به نقل از Babak M :
اینطور که بوش میاد ،مشکل از دستگاه نیست، از نوع کارکرد خودتونه.به نقل از alireza_simkesh :نمی دونم مشکل از کجاست ولی فایلهای mp3 رو اصلا برای فرستادن لیست نمیکنه!!
اون قسمتی ش که مربوط به من هست رو تشکر می کنم ، قسمت مربوط به اکسپلود رو هم منتظر جوابش باشیم:happy:به نقل از XONIX_JAM :با سلام من مدتي بود كه مشغول گوشم بودم و كمتر به اينجا سر ميزدم
ولي آخرين بار كه اينجا سر زدم ديدم چه اتفاق مبارك وقشنگي رخ داده
بله انتخاب يك مدير از ميان بچه هاي پاكت پي سي اونم از نوع خوشگلش نشان دادن دموكراسي زيبا اونم از نوع جالبش هنوز هم ميشه شاهدش بود. پس منو وادار به عرض تبريك اونم از نوع گندش كرد
تبريك
بنده حقير نيز به نوبه خود مدير شدن جناب دكتر حاج آقا كينك داني مدالظله را به پيشگاه معظم بروبچ فورم تبريك عرض مي كنم و اميد است چنين رويداد ميمون و مبارك باعث حركت يك گام به جلو اونم از نوع پرشي بشود
اونم از نوع دستمال يزدي...![]()
![]()
![]()
البته نبايد زحمات بي دريغ اونم از نوع بسيجي حاجي xPlod غافل شد
از ايشان هم سپاس گذاريم اونم از نوع صندلي داغش![]()
![]()
در قسمت bluetooth manager>>New>>explore a bluetooth device>> اونجا رو دستگاهی که می خوام وصل شم کلیک می کنم که میره تو قسمت retrieving services وقتی که 2 تا دستگاه به هم وصل شدن یه فولدر می سازه به اسم اون دستگاهی که بهش وصل شدم وارد اون که بشم در قسمت send file تمام فایلهای موجود در ppc رو لیست می کنه که اگه رو یکیشون کلیک کنم میفرستش ولی تو اون لیست فایل های mp3 نیست شما هم از همین روش می فرستین؟(بدون استفاده از برنامه های جانبی)به نقل از raizaM :اینطور که بوش میاد ،مشکل از دستگاه نیست، از نوع کارکرد خودتونه.
لطفا کامل توضیح بدین که چه مراحلی رو برای فرستادن یه فایل از طریق Bluetooth طی میکنین؟
نه قربان ، با اجازه تون ، احتمالاً اچ پی روی دستگاه شما چیزی اضافه کرده که این طوری فایل می فرستیدبه نقل از alireza_simkesh :در قسمت bluetooth manager>>New>>explore a bluetooth device>> اونجا رو دستگاهی که می خوام وصل شم کلیک می کنم که میره تو قسمت retrieving services وقتی که 2 تا دستگاه به هم وصل شدن یه فولدر می سازه به اسم اون دستگاهی که بهش وصل شدم وارد اون که بشم در قسمت send file تمام فایلهای موجود در ppc رو لیست می کنه که اگه رو یکیشون کلیک کنم میفرستش ولی تو اون لیست فایل های mp3 نیست شما هم از همین روش می فرستین؟(بدون استفاده از برنامه های جانبی)
شرمنده اینجا جواب می دم اما می خواستم بدون برنامه جانبی بفرستم تو پست قبلی هم گفته بودم وگرنه برنامه mobiluckمخصوص bluetooth هست!!به نقل از king_dani :نه قربان ، با اجازه تون ، احتمالاً اچ پی روی دستگاه شما چیزی اضافه کرده که این طوری فایل می فرستید
از روشی که من چند پست قبل تر زدم امتحان کنید و نتیجه رو بگید
اگر هم امکان داره این موضوع را در ترد سئوال و جواب پی بگیرید
ممنون
نیاز به هیچ برنامه جانبی ایی نیست! خود PocketPC یه File Explorer داره، از طریق اون میشه هر فایلی رو Beam کرد(البته بجز فایل های سیتسم که مخفی هستن)به نقل از alireza_simkesh :شرمنده اینجا جواب می دم اما می خواستم بدون برنامه جانبی بفرستم تو پست قبلی هم گفته بودم وگرنه برنامه mobiluckمخصوص bluetooth هست!!
تایید می شه و تشکر از مهدیبه نقل از Mahdi_Nasiri :نیاز به هیچ برنامه جانبی ایی نیست! خود PocketPC یه File Explorer داره، از طریق اون میشه هر فایلی رو Beam کرد(البته بجز فایل های سیتسم که مخفی هستن)
Start=>Programs=>File Explorer
![]()
![]()
وقتی که Bluetooth روشنه کمی صبر کنید تا دستگاه مقصد رو پیدا کنه، و بعد یه Tap رو اسم دستگاه مقصد، همین!
به نقل از neema_b99 :آقا من نتونستم فایل رو بگیرم! هی میزد FILE NOT FOUND! اگر میتونی آپش کن.
مرسی
به نقل از zarei175 :سلام دوستان![]()
دوستان این سه برنامه ( pocket dvd studio و pocket dvd wizard و dvd to pocket pc ) نفس منو درآوردن:wacko: :blink:![]()
حقیقتش اینه که تقریبا دو هفته ای میشه که دارم دنبال یکی از این برنامه ها( به همراه کرکش ) میگردم. اینترنت رو ریر و رو کردم اما حتی نتونستم یه نسخه پایین از یکی از این برنامه ها رو به همراه کرکش پیدا کنم![]()
واسه pocket dvd studio و pocket dvd wizard کرک وجود داره ولی متاسفانه هیچکدوم کار نمیدن. حتی برای pocket dvd studio 3.5 build 06 کرک هایی وجود داره که در وهله اول اونو registerd میکنه ولی بعد از 5 یا 6 دقیقه رکورد خودبخود unregisterd میشهخلاصه این چند روزه اعصاب ما بهم ریخته بخاطر این برنامه ها:wacko:
اینه که عاجزانه از دوستان بزگوار ( مخصوصا حاج آقای عزیز) تمنا میکنم که اگر کمکی از دستشون برمیاد از ما دریغ نکنن :blush:
روی چشمبه نقل از zarei175 :سلام دوستان![]()
دوستان این سه برنامه ( pocket dvd studio و pocket dvd wizard و dvd to pocket pc ) نفس منو درآوردن:wacko: :blink:![]()
حقیقتش اینه که تقریبا دو هفته ای میشه که دارم دنبال یکی از این برنامه ها( به همراه کرکش ) میگردم. اینترنت رو ریر و رو کردم اما حتی نتونستم یه نسخه پایین از یکی از این برنامه ها رو به همراه کرکش پیدا کنم![]()
واسه pocket dvd studio و pocket dvd wizard کرک وجود داره ولی متاسفانه هیچکدوم کار نمیدن. حتی برای pocket dvd studio 3.5 build 06 کرک هایی وجود داره که در وهله اول اونو registerd میکنه ولی بعد از 5 یا 6 دقیقه رکورد خودبخود unregisterd میشهخلاصه این چند روزه اعصاب ما بهم ریخته بخاطر این برنامه ها:wacko:
اینه که عاجزانه از دوستان بزگوار ( مخصوصا حاج آقای عزیز) تمنا میکنم که اگر کمکی از دستشون برمیاد از ما دریغ نکنن :blush:
king_dani جان! پیشاپیش ممنونمبه نقل از king_dani :روی چشم
من که یک بار گذاشتم که متاسفانه گفتید کار نمیکنه، البته من باهاش فقط یک فایل 20دقیقه ای رو ریپ کردم ولی نمی دونم ، درست کار کرد
حالا تلاش ام رو می کنم
قربان از اون موقع تا به حال ، من نزدیک به 100مگ دانلود کردم از ای میول ، ولی غیر ممکنه که همه رو بگذارم رو نت ، بگذارید یه دی وی دی پیدا کنم براتون چک کنم.(امان از ای فرمت معتاد کننده دیویکس)به نقل از zarei175 :king_dani جان! پیشاپیش ممنونم![]()