• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

اموزش انجام تمام تسک های probux

mr_khodaei2011

Registered User
لایک‌ها
180
سلام

من تازه عضو این سایت شدم . میشه کمک کنید چیکار باید بکنم

من از منوی veiw ads یه سری لینک بود باز کردم و هر کدوم 5 ثانیه موندم تا 0.01 را بهم بده حالا همشون را دیدم و چیز جدید نیست

منوی progrid هم میرم یه عکس هست که شبکه ای هست . نوشته روی ه ر خانه کلیک کن تا یه لینک بده ولی من هر چی میزنم هیچ اتفاقی نمی اقته

منوی Tasks هم یه لینک هست که بازش میکنم نمیفهمم چی نوشته با یه سری لینک داخلش زدم یه سری سایت میاد و باید چیکار کرد

میشه بگید چطوری باید پول دراورد؟

AbolTheRocker

Registered User
لایک‌ها
4,782
سلام من تازه عضو این سایت شدم . میشه کمک کنید چیکار باید بکنم من از منوی veiw ads یه سری لینک بود باز کردم و هر کدوم 5 ثانیه موندم تا 0.01 را بهم بده حالا همشون را دیدم و چیز جدید نیست منوی progrid هم میرم یه عکس هست که شبکه ای هست . نوشته روی ه ر خانه کلیک کن تا یه لینک بده ولی من هر چی میزنم هیچ اتفاقی نمی اقته منوی Tasks هم یه لینک هست که بازش میکنم نمیفهمم چی نوشته با یه سری لینک داخلش زدم یه سری سایت میاد و باید چیکار کرد میشه بگید چطوری باید پول دراورد؟
عزیزم شما تو همون سایت ایرانی که من معرفی کردم فعالیت داشته باشی راحت تره،دنبال این جور سایتا اگه بخوای بری و وارد نباشی پیر میشی،حالا ببین کی بهت گفتم.

pmforlife

Registered User
لایک‌ها
308
من سعی میکنم تسک های کوچیک (1..2..3..4سنتی) که فقط یه سرچ میخواد + کپی توضیحات لینک + یه سوال برای تاییدیه
جوابشون رو تو یه پست بزارم... چند تا رو که انجام دادم میزارم پستش رو و بعد هم آپدیتش میکنم... :)

rasoul60

Registered User
لایک‌ها
32
اکانت ما هم که هک شد. به سلامتی
;)

rasoul60

Registered User
لایک‌ها
32
نمی دونم .شاید هم بن شدم.امروز هر کاری کردم میزد پسورد شما اشتباه است.خواستم پسورد رو ریست کنم.اصلا مشخصات رو از قبیل ایمیل و تاریخ تولد رو نمیشناخت.و میگفت همچین یوزری وجود نداره.
خب بنظر شما هک شدم یا بن شدم

البته عیب نداره دوباره یه اکانت دیگه میسازم و لی خب 5 دلار آماده برداشت برا 3 روز دیگه داخل اکانتم بود.حرومشون باشه:D

zarindvd

Registered User
لایک‌ها
226
دوستان الان شما درآمدي داريد؟
چطوري وارد ميشيد؟

zarindvd

Registered User
لایک‌ها
226
دوستان يه سايت ديگه سراغ نداريد براي كسب درآمد؟

aliandre

Registered User
لایک‌ها
737
دوستان يه سايت ديگه سراغ نداريد براي كسب درآمد؟

با نئوباکس کارکن تمام تسک ها رو هم داره محدود هم نمیکنه 5 سال هم هست که داره فعالیت میکنه فقط بدیش اینه که با لیبرتی کارنمیکنه و با پی پال و پی زا کار میکنه

Amin.Dragon

Registered User
لایک‌ها
12
این ارور رو چرا میده ؟
چند تا تسک باید زد که این ارر رو نده .
[h=1]Not qualified[/h] You are not qualified to work on this task.

Amin.Dragon

Registered User
لایک‌ها
12
https every where رو که نصب کردم فایر فاکس و کروم انگار سنگین شدن.
و اینکه تو خیلی صفحات ارر زیر رو میدن :
راه حلی دارین ؟

ERROR

The requested URL could not be retrieved

The following error was encountered while trying to retrieve the URL: http://www.probux.com/tasks.php
Access Denied.
Access control configuration prevents your request from being allowed at this time. Please contact your service provider if you feel this is incorrect.
Your cache administrator is

بالا