• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش لیست انجمن ها وارز برای کسب درامد (PPD AND PPS) انجمن های حرفه با کلیک خور بالا

A.Alizade

Registered User
لایک‌ها
59
دوستان دیدم تو انجمن خیلی از دوستان فعالیت می کنند اما درامد اندکی دارند و بعضا پستاشون چند ده بار هم نمایش داده نمیشه و حالا در یک کار کاملا استثنایی که یقینا هیچ کجا مشاهده نمی کنید قصد بر آن دارم تا لیست به تفکیک انجمن های وارز و سایت های وارز برای پست گذاری شما که کلیک خورد چند هزار تایی بعضا دارا هستند رو به فروش برسونم . انجمن ها به تفکیک کشور های پر درامد در سیستم های کسب درامدی هستند و لحظه اول بعد از ورود به انجمن پست های بخش فیلم و سریال و نرم افزار و ... رو ببینید متوجه می شید از هر 100 پست بیش از 85 پست بازدید چند هزار تایی دارند و انجمن خاصی وجود داره که تو روز بازدید بیش از 5000 هزار تا بعد پست هم رقم می زنه براتون. البته هرگز شما به این انجمن ها دسترسی پیدا نمی کنید زیرا تفکیک کشور ها هستند و تنها شما دوستان لیستی از وارز های معمولی و انگلیسی زبان عادی رو دارید. در صورتی که کشوری مثل المان و ... درامد بالایی تو اکثر سیستم ها دارند اما شما اصلا از لیست اونها بی خبر هستید و تنها افراد حرفه ای دسترسی دارند . قیمت این لیست : 25 هزار تومان نکته : برای دوستانی که وی پی اس دارند و همه چیز دارا هستند اما کلیک خورد کمی دارند یقینا هزینه این مبلغ بسیار اندک و ثمر بخش خواهد بود. هدیه : لیست وارز های مهم برای دانلود با سرعت پخش در حد اولین بعد از تورنت ها به تفکیک شاد و خرم همراه با دانلود بالا باشید :دی

mohammad8711

Registered User
لایک‌ها
118
دوستان دیدم تو انجمن خیلی از دوستان فعالیت می کنند اما درامد اندکی دارند و بعضا پستاشون چند ده بار هم نمایش داده نمیشه و حالا در یک کار کاملا استثنایی که یقینا هیچ کجا مشاهده نمی کنید قصد بر آن دارم تا لیست به تفکیک انجمن های وارز و سایت های وارز برای پست گذاری شما که کلیک خورد چند هزار تایی بعضا دارا هستند رو به فروش برسونم . انجمن ها به تفکیک کشور های پر درامد در سیستم های کسب درامدی هستند و لحظه اول بعد از ورود به انجمن پست های بخش فیلم و سریال و نرم افزار و ... رو ببینید متوجه می شید از هر 100 پست بیش از 85 پست بازدید چند هزار تایی دارند و انجمن خاصی وجود داره که تو روز بازدید بیش از 5000 هزار تا بعد پست هم رقم می زنه براتون. البته هرگز شما به این انجمن ها دسترسی پیدا نمی کنید زیرا تفکیک کشور ها هستند و تنها شما دوستان لیستی از وارز های معمولی و انگلیسی زبان عادی رو دارید. در صورتی که کشوری مثل المان و ... درامد بالایی تو اکثر سیستم ها دارند اما شما اصلا از لیست اونها بی خبر هستید و تنها افراد حرفه ای دسترسی دارند . قیمت این لیست : 25 هزار تومان نکته : برای دوستانی که وی پی اس دارند و همه چیز دارا هستند اما کلیک خورد کمی دارند یقینا هزینه این مبلغ بسیار اندک و ثمر بخش خواهد بود. هدیه : لیست وارز های مهم برای دانلود با سرعت پخش در حد اولین بعد از تورنت ها به تفکیک شاد و خرم همراه با دانلود بالا باشید :دی
لول
اگه این لیست شما اینقدر خوبه که میگی دیگه چه نیازی داری چنین چیز بی ارزشی که با یک سرچ ساده پیدا میشه رو 25 تومن بفروشی ؟
خیلی از فروم های شاخ اینجا معرفی شدند : http://forum.persiantools.com/t163308.html
لیست بهتربن وبلاگ ها و فروم های وارز: http://ddlrank.com
یکی از بهترین فروم ها برای آموزش کسب درآمد از طریق وارز : http://www.wjunction.com ، توی این فروم می تونید انواع آموزش ها ، لیست سایت ها و فروم ها برای پست زدن رو پیدا کنید ، همچنین اکثر آپلودسنتر ها اونجا تاپیک دارند و با مطالعه تاپیکشون بهتر می تونید تصمیم بگیرید کدوم آپلودسنتر رو انتخاب کنید

javadth

کاربر فعال پرشین تولز، همکار بازنشسته
کاربر فعال
لایک‌ها
15,991

بهتر بودش اکانت های حرفه ای این تالار ها رو میفروختید

armin39

Registered User
لایک‌ها
51
1 سری سایت ها هستند که دعوت نامه میخان ...به نظرم اگه از دوستان کسی داشت و یا خود شما آقای علیزاده داشتید خیلی خوب میشد خرید کرد....بعد آقای علیزاده لیست شما شامل چند سایت و انجمن هست؟؟؟؟

A.Alizade

Registered User
لایک‌ها
59
دوست عزیز که فرمودید لیست ساده است بنده اصلا اهل بی احترامی نیستم و اما در رابطه با شما باید بگم بنده این لیستهای جفنگ رو اصلا به کسی ارائه نمی کنم که شما ازش استفاده می کنید و امیدوارم شما با دی دی ال رنگ بتونید دانلود بالایی بگیرید . بنده یک سری آموزش برای هر انجمن + اینکه تفکیک بر اساس کشور هایی که آی پی ارزشمند دارند + قوانین های اونها رو ارائه می کنم. و باید بگم شما حتی تا به حال اسم انجمن ها رو نشنیده اید خیالتون را حت باشه. و دوستی که گفتند اکانت پرمیوم و لطفشون رو نشون دادن با نظر سازندشون باید بگم بله بنده بزودی اکانت هایی برای دسترسی به تورنت های پرمیوم ... رو اماده برای فروش می کنم بزودی منتظر باشید. و اینکه دوست عزیز لیست انجمن ها ططوری هستند که اصلا در مراجع و حالات سرچ بدت نمیارید علت اینه بنده با ترفندی که اصلا خیلی از دوستان حتی توانایی هزینه اش رو ندارند این لیستو کسب کرده ام هر 1 انجمن تقریبا برای خودم در چند هزار تومان هزینه داشته چون راه کاری داره که نمی تونم بیان کنم. اگه از لیست ناراضی بودید هزینه رو عودت می دم دیگه 25 تومن هستش فکر نکنم هزنیه ای باشه که ناتوان بمونیم در عودتش و خیالتون راحت معجزه ای می کنه بسی در حد معجزه تاریخ. .

mohammad8711

Registered User
لایک‌ها
118
توضیحاتی که من دادم برای این بود که دوستان آگاه بشند
ddlrank هم مثالی بود از لیست سایت های وارز ، وگرنه پیدا کردن بهترین سایت های وارز ( مثلا به زبان روسی) از طریق گوگل کار سختی نیست
من خودم توی هیچ فرومی کار نمی کنم ، دانلود بالا هم برام مهم نیست چون درآمدش در حد کار کردن در سایت های PTC هست ، برای من مهم فروش هست نه دانلود
پست زدن توی چندین فروم هم نتیجه ای نداره جز ریپورت شدن سریع فایل ها و در نتیجه پاک شدن فایل ها در کمتر از 24 ساعت و هدر رفتن وقت و هزینه
شما که از دانلود بالا توی این سایت ها نتیجه گرفتی حداقل چند تا مدرک بذار

A.Alizade

Registered User
لایک‌ها
59
توضیحاتی که من دادم برای این بود که دوستان آگاه بشند ddlrank هم مثالی بود از لیست سایت های وارز ، وگرنه پیدا کردن بهترین سایت های وارز ( مثلا به زبان روسی) از طریق گوگل کار سختی نیست من خودم توی هیچ فرومی کار نمی کنم ، دانلود بالا هم برام مهم نیست چون درآمدش در حد کار کردن در سایت های PTC هست ، برای من مهم فروش هست نه دانلود پست زدن توی چندین فروم هم نتیجه ای نداره جز ریپورت شدن سریع فایل ها و در نتیجه پاک شدن فایل ها در کمتر از 24 ساعت و هدر رفتن وقت و هزینه شما که از دانلود بالا توی این سایت ها نتیجه گرفتی حداقل چند تا مدرک بذار
ممنون از اظهار لطفتون و اینکه خودتون فرمودید در این زمینه فعالیت ندارید ممنون می شم با نظرات باعث برهم خوردن تاپیک نشید. برای دوستانی که قصد خرید دارند مدارک ارسال میشه و شده.

mohammad8711

Registered User
لایک‌ها
118
ممنون از اظهار لطفتون و اینکه خودتون فرمودید در این زمینه فعالیت ندارید ممنون می شم با نظرات باعث برهم خوردن تاپیک نشید. برای دوستانی که قصد خرید دارند مدارک ارسال میشه و شده.
عزیز اینجا بازارچه نیست و منم آزادم درباره این موضوع بحث کنم ، اگر ناراحت هستی در قسمت بازارچه تاپیک بزن
من مدت زیادی تو فروم ها پست زدم و میدونم این راهی که شما میری آخرش به کجا میرسه ، شما که لیست به این خوبی داری پس باید درآمد خوبی داشته باشی ، دیگه چه نیازی داری بابت اسم چند تا سایت از مردم 25 تومن پول بگیری؟ خیلی از دوستان در تاپیک آموزش چگونه در سرورهاي اشتراك گذاري آپلود و درآمد كسب كنيم اطلاعات خودشون رو با بقیه به اشتراک گذاشتند بدون هیچ توقعی
اگه درآمدی در کار هست لینک پروفایل خودت تو چند تا از فروم ها و عکس از درآمدی که داشتی بذار

A.Alizade

Registered User
لایک‌ها
59
دوست عزیز بنده ترجیخ می دهم با دسته افرادی که ترجیحا خودشون رو در همه جاها استاد می دانند و جبه گیر هستند بحث نکنم چون همه انسانها همانند شما اگر همه رو دزد ببینند دیگه هیچ دوست عزیز همه مثل هم نیستند و دلیلی نمی بینم همه چیز رو توضیح بدم اگر یوزری با شرایط یاد شده مناسب دید خرید می کنه و بعد خرید نتیجه نگرفت هزینه رو عودت می دیم به همین سادگی. و اگر با کلمه لطفا تاپیک رو خراب نکنید مشکلی دارید لطفا خراب کنید و بیتشر بنویسید شما که با واجه لطفا سر و کار ندارید مشخص هستش خودتون چطور انسانی هستید.

Web_Site

Registered User
لایک‌ها
261
سلام ..

من پول رو واریز کردم ..

بعد از چند روز نتیجه ی فعالیتمو در فروم هایی که آقای علیزاده معرفی خواهند کرد اعلام می کنم ..

armin39

Registered User
لایک‌ها
51

آفای علیزده من هم قصد خرید دارم...لطف می کنید تعداد سایت ها و مدرک اگه هست پخ کنید....ممنون میشم...واقعا 25 هزار تومان پولی نیست ..به هز حال زحمت کشیدید جمع آوری کردید

A.Alizade

Registered User
لایک‌ها
59
ارسال شد داداش گلم.

بالا