منظورشون این بود که پیش خرید کردن ، تبلت هنوز وارد بازار نشده ...سلام جناب master22447
ممکنه لطفا کمی از تجربه کار کردن با این تبلت رو برامون به اشتراک بذارین؟
من هم قصد خرید این تبلت رو داشتم
ولی اسکرین 16:9 و البته کاور پشتی پلاستیکی، یخورده باعث تردید من شده برای خرید
ولی اگه از نظر سرعت کارایی نرم افزار و سخت افزاری (مخصوصا wifi) مشکلی نداشته باشه، احتمالا همین مدل رو سفارش خواهم داد
چون تا الان فکر کنم مدلی نباشه که از این تبلت قوی تر باشه
ممنون
همونطور که دوستمون گفتن با برنامه ی phoneixsuit آپدیت چیپست های A31 انجام می شه ...سلام اقا کسی نمیدونه چجوری میشه فریمور جدیدی که تو سایت ainol واسه spark گذاشتن رو نصب کرد
سلامسلام.داداش یه سر به این سایت بزن Cheap Android Tablet,Cheap Android Phone - Buy online and save up to 40% تبلت ها همه آفر خوردن.به نظر سایت خوبی میاد.فدات
کیفیتشون مثل تبلت های برند هست همینطور عمرشوناین تبلت ها با این قیمتشون یه سال کار میکنن؟
تشکر بابت راهنمایی ...سلام
به احتمال بسیار زیاد با برنامه phoneixsuit.
PhoenixSuit flashing tutorial for Onda V972, V812 and other Allwinner A31 based tablets | ARCTABLET NEWS
داخل فایل فریموری که دانلود میکنید، باید توضیح داده باشه
قیمت ها عالیه
تشکركاملا تاييد ميشه .
سلام جناب master22447
ممکنه لطفا کمی از تجربه کار کردن با این تبلت رو برامون به اشتراک بذارین؟
من هم قصد خرید این تبلت رو داشتم
ولی اسکرین 16:9 و البته کاور پشتی پلاستیکی، یخورده باعث تردید من شده برای خرید
ولی اگه از نظر سرعت کارایی نرم افزار و سخت افزاری (مخصوصا wifi) مشکلی نداشته باشه، احتمالا همین مدل رو سفارش خواهم داد
چون تا الان فکر کنم مدلی نباشه که از این تبلت قوی تر باشه
ممنون
با تشکر از ادمین محترم و سپاس از جناب master22447
نظرتون در مورد باطری این تبلت چیه؟ (برام خیلی مهمه)
و اینکه آیا توی منوها و جابجایی صفحه ها و اجرای نرم افزارهای سنگین، لگ و باگی ندیدن تا الان؟
ممنون
تبلت های با چیپست RK3188 در حال حاضر بهترین انتخابن ، البته تازه معرفی شدن ...بنظرتون بین تبلت هات بهترین تبلتت کدوم مدل ؟
سلامسلام بین تبلتهای 7 تا 8 اینچی کدوماشون ویژگی های زیر رو دارند
gps قابلیت تماس تلفنی تحت شبکه 2g , 3g (رایتل رو پشتیبانی کنه)
سلامسلام
با 600-700 میشه یه تبلت خوب گرفت