AhangCity.CoM
Registered User
چه خبره 2 میلیون فروش هم میره؟
امیرجان
رادیوها ساخت کجاست؟
کیفیتش در چه حده؟ میشه بصورت روزمره استفاده کرد؟
قیمت نهاییش + قیمت چراغ قوه رو پ خ کنید
و گاهی هم برای بدست آوردن آنچه که پیشترها داشته اند و دیگر ندارند.البته گاهي هم براي حفظ و پاسداري آنچه كه دارند.
البته این جمله واسه یکی دیگه هستش.
مال کوروش هست:
یکی از رهبران عرب به کوروش می گوید:مابرای شرافت می جنگیم وشمابرای پول کوروش هم در پاسخ میگوید:انسانهابرای آنچه که ندارن می جنگند.
واقعا جمله زیبایی هست
داداش خداييش چيزايي رو گذاشتي براي فروش كه اگه لازم هم نباشه ادم دهنش آب ميفته!
خوب بفروشي!
پول جور شد شايد خودم خريدارت شدم
از يه نظر هم خوبه امريكا حمله كنه!!
وسايل يكيشون رو غرامت بگيريم راحت ميشه از اين كشور در رفت!![]()
اسنایپر و کلت نداری ؟
یک تستی بکنید شاید دم چهارشنبه سوری کل این روشنایی فسفریتون(اگه اسم فارسی داره بگید)فروش رفت
اگه بسته پلاستیکیشون رو ببریم و بریزیم زمین بازم نور میدن؟
اینا اگه تو معرض نور ولی نه نور خورشید باشن باز هم خراب میشن؟چون کل چهارشنبه سوری همه زمین و هوا پر از شعله و نوره
یعنی این جمله رو 10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000به توان خودش توی تراوین بکار برندند
ایشون خواسته بومی سازی بکنه کردتش هیتلر و ناپلئون
پخ دادم خدمتتون عزیز.درود ارسال کردین جناب هاشمی؟
ارسال شد.برا من چی ارسال شد؟
ارسال شد.جناب زحمت ارسال رو کشیدین؟...پیگیری رو لطف میکنین معمولا یا خیر؟ نزدیک عیده فک کنم با تاخیر بشه به دلیل تعطیلی اداره پست بیفته اونور سال...ممنونم
آقا باید اعتراف کرد که کیفیت وسایل واقعاً عالی هست .
اوستا از این رادیوها ، با همین کیفیت داری که فلاش هم بخوره ؟
خوب بفروشی رفیق .
داداشم دوربین دید در...نظامی اگه اونور آب بخواهید بگیرد،از سه چهار هزار دلار شروع میشه تا.... حتی من97.000 دلاریشو دیدم.البته ورژن های مخصوص شکار وکارهای دیگر هم داره خیلی ارزونتر وحتی ساخت کجا هم باشه فرق میکنه.اصلا دیددر... رو ول کن همین ساده ها ،مثلا مارک زاواروفسکی یه دو ربین کوچولو جیبی،یعنی اندازه کف دست ،هفت سال پیش با اون دلار،نمایندگی ایران حدود 1.000.000 تومان میفروخت.مدلای دیگش هم از یک میلیون شروع میشد تا پنج شش میلیون.
Sent From Amjadnezam GT-P6800 By TapaTalk2
سلام.اقا سلام بنده از اون چاقو شماره 2 و دستکش ضربه گیر و چراغ قوه پلیکان میخوام و اس ام اس هم دادم.093844xxx64
این و ندارین؟Bear Grylls Parang, Nylon Sheath
جناب هاشم پور لایتا رسید...ممنون از شما راضی بودم از خرید...![]()
امیر جان عکس باز از این چفیه میشه بزاری؟!
جنسشون چیه؟
امیر جان عکس باز از این چفیه میشه بزاری؟!
جنسشون چیه؟
سلام
این چفیه صحرا اصل امریکاییه
؟
اگه ممکنه یه عکس بهتر ازش بذار و یا لینک آمازونی چیزی بده