• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

کلوب هواداران آرسنال

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
داش امیر بزار برن ... تاریخ به ما یاد داده خروج از آرسنال یعنی پایان دوران شکوه یه بازیکن...
ما بزرگتر از اینارو از دست دادیم...

چقد رییس به فرمالن و ژسنی روحیه داد با تمام اشتباهاتشون... رییس باید درس بگیره از این موقعیت ها...
بزار جفتش برن همون جا که سالهاست باعث افت آرسنال شده... بلکه عکدمی بارسلونا !
ببین برادر! ما یکسری بازیکنان رو از دست دادیم چون پول بیشتر می خواستن یا دنبال جام بودن و... که منتشون رو نکشیدیم و فروختیمشون! اما فروختن بازیکنانی مثل الکس سانگ که دنبال تمدید قرارداد بود و بدون شک یکی از بهترین بازیکنان تیم بود و از ستون های این تیم قابل توجیه نیست! آقای ونگر برای چی فروختش؟ باید پاسخگو باشه! همین ورمالن یکی از معدود بازیکنانی بود که فصل قبل بدون هیچ شرط و شروطی تمدید کرد! و الان هم به خاطر بازوبند کاپیتانی افت کرده مثل آنری در فصل آخرش که همه می گفتن بازوبند کاپیتانی باعث افتش شده! ولی خداییش تو هر بازی همه تلاشش رو کرده و نباید اینطوری در موردش صحبت کرد! حالا به فرض که بره قراره کی جاش بیاد؟ تیاگو سیلوا؟؟؟

این چیزیه که من رو اذیت می کنه و باعث خشم من میشه نه 8 سال بی جامی. ما گرون ترین بلیطهای جزیره رو داریم و هر سال دارن میگن که سود دهی داشتیم و منابع مالیمون افزایش پیدا کرده! پس چرا هر فصل ستاره ها از تیم میرن و بازیکنان گمنام جانشینشون میشن؟! نمی خوام دوباره وارد این بحث بشم که ونگر خرج نمی کنه یا بهش پول نمیدن! ولی به هر حال اگر قرار هست پولی خرج نشه و ولخرجی نکنن پس حداقل قیمت بلیطها رو پایین بیارن تا شاهد سکوهای خالی تو ورزشگاه نباشیم!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
(Skipper Thomas Vermaelen, 27, and 22-year-old keeper Wojciech Szczesny are facing the exit at Arsenal after manager Arsene Wenger loses patience with duo. (Daily Mail

(Arsene Wenger insists he has no intention of quitting as Arsenal manager before his contract expires at the end of next season. (Metro

(Arsenal's top summer target is £30m Malaga midfielder Isco, 20. (Daily Star

hamedovic5405

Registered User
لایک‌ها
11,594
ببین برادر! ما یکسری بازیکنان رو از دست دادیم چون پول بیشتر می خواستن یا دنبال جام بودن و... که منتشون رو نکشیدیم و فروختیمشون! اما فروختن بازیکنانی مثل الکس سانگ که دنبال تمدید قرارداد بود و بدون شک یکی از بهترین بازیکنان تیم بود و از ستون های این تیم قابل توجیه نیست! آقای ونگر برای چی فروختش؟ باید پاسخگو باشه! همین ورمالن یکی از معدود بازیکنانی بود که فصل قبل بدون هیچ شرط و شروطی تمدید کرد! و الان هم به خاطر بازوبند کاپیتانی افت کرده مثل آنری در فصل آخرش که همه می گفتن بازوبند کاپیتانی باعث افتش شده! ولی خداییش تو هر بازی همه تلاشش رو کرده و نباید اینطوری در موردش صحبت کرد! حالا به فرض که بره قراره کی جاش بیاد؟ تیاگو سیلوا؟؟؟

این چیزیه که من رو اذیت می کنه و باعث خشم من میشه نه 8 سال بی جامی. ما گرون ترین بلیطهای جزیره رو داریم و هر سال دارن میگن که سود دهی داشتیم و منابع مالیمون افزایش پیدا کرده! پس چرا هر فصل ستاره ها از تیم میرن و بازیکنان گمنام جانشینشون میشن؟! نمی خوام دوباره وارد این بحث بشم که ونگر خرج نمی کنه یا بهش پول نمیدن! ولی به هر حال اگر قرار هست پولی خرج نشه و ولخرجی نکنن پس حداقل قیمت بلیطها رو پایین بیارن تا شاهد سکوهای خالی تو ورزشگاه نباشیم!
نظر من هم همینه.
ورمالن خداییش بازیکن خوب و از همه مهمتر بااخلاق و متعهدیه
حالا چند بازی بد بازی کرده نباید بندازنش بیرون که.
ژسنی خیلی زود فیکس شد .شاید سه سال دیگه بتونه گلر خوبی بشه.
الکس سانگم ایشاللا برمیگرده،بوش میآد..

در مورد بی جامی هم باید بگم ، آرسنال امارات رو درست کرد و مثث خر تو گل موند چجوری واماشو پس بده .واسه همین مجبور بود بازیکنای تاپشو بفروشه و پول به دست بیاره.

البته این شرایط یه خوبی داشت(فقط یه خوبی) اونم اینکه انگل هایی مثل ادبایور و نصری و ... از تیم دور شدن.

ولی در مورد سانگ خیلی اشتباه کرده . خودشم الان فهمیده

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160

منم نگفتم تمام کارهای ونگر درست بوده که !

همین فرمالن توی بازی های بزرگ همیشه سوتی داده ! بازیکن بسیار با غیرتیم هست ولی اعتماد بنفس نداره ! چیزی که مرتساکر داره

به هر حال چیزی که معلومه اینه که ما مدافعین مطمئنی نداریم... همین کوشیلنی تو بازی قبل چنتا سوتی داد که گل نشد !

تیم برای قهرمانی نیاز به مدافعین بی نقص داره ! نه اینکه از سوانسی و بردفورد به اون شکل گل دریافت کنه...

بله نبود الکس سانگ خیلی تاثیر گذاشته ولی در نهایت ما متوجه میشیم که کلا خط دفاعی مطمئنی نداریم از ژسنی بگیر تا هافبک دفاعیمون...

ما نیاز به چهره خاص داریم ... یکی که وقتی همه افتضاحن اون جور تیم رو بکشه ! یکی مثل پیرلو . رونالدو . فالکائو و...

باید روی استعدادی مثل واران کار کرد نه رمسی که بازی به بازی داره بدتر میشه !

کسی کولو توره رو میشناخت ؟! یا کمپل ؟! ولی همینا مارو یه فصل بدون شکست قهرمان کردن !

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
منم نگفتم تمام کارهای ونگر درست بوده که !

همین فرمالن توی بازی های بزرگ همیشه سوتی داده ! بازیکن بسیار با غیرتیم هست ولی اعتماد بنفس نداره ! چیزی که مرتساکر داره

به هر حال چیزی که معلومه اینه که ما مدافعین مطمئنی نداریم... همین کوشیلنی تو بازی قبل چنتا سوتی داد که گل نشد !

تیم برای قهرمانی نیاز به مدافعین بی نقص داره ! نه اینکه از سوانسی و بردفورد به اون شکل گل دریافت کنه...

بله نبود الکس سانگ خیلی تاثیر گذاشته ولی در نهایت ما متوجه میشیم که کلا خط دفاعی مطمئنی نداریم از ژسنی بگیر تا هافبک دفاعیمون...

ما نیاز به چهره خاص داریم ... یکی که وقتی همه افتضاحن اون جور تیم رو بکشه ! یکی مثل پیرلو . رونالدو . فالکائو و...

باید روی استعدادی مثل واران کار کرد نه رمسی که بازی به بازی داره بدتر میشه !

کسی کولو توره رو میشناخت ؟! یا کمپل ؟! ولی همینا مارو یه فصل بدون شکست قهرمان کردن !
مشخصا فصل خیلی بدی رو پشت سر گذاشته! ولی این همون مدافعی است که فصل اولش کلی برامون گل زد و فوق العاده بود! حالا چون فصل خوبش نبوده نباید اینقدر تند روی کرد! مرتساکر فصل پیش یه مدافع معمولی بود اما الان بهترین دفاع وسطمون هست! کوشلنی هم بگیر نگیر داره متاسفانه!
به نظر من مشکل اصلیمون تو هافبک دفاعی هست که به بازیکنای حریف این فرصت رو میده که خیلی راحت به دفاع تیممون فشار بیارن! به نظرم هر دو گلی که مقابل تاتنهام خوردیم مشخصا به خاطر نبود هافبک دفاعی بود که بازیکن حریف بدون اینکه تحت فشار باشه تونست با زمان بندی مناسب یه پاس طلایی بده!
همین کولو توره چیزی فراتر از کوشلنی خودمون نبوده و نیست! اون سوتیش مقابل لیورپول تو جام باشگاه ها یادت نیست وقتی دقیقه 85(تقریبا) رو فرار ولکات و با گل آدبایور بازی رو مساوی کردیم اما 1 دقیقه بعد یه پنالتی مسخره داد به لیورپول تا 2-1 ببازیم و حذف بشیم؟ اون تیم کلا شاخ بود نه تک تک بازیکنان!
الان هافبک دفاعی نداریم و به همین خاطر اینقدر گل خوردیم که خط دفاعمون اعتماد به نفسش پایین اومده و افت کردن؛ از اون طرف هم یه تمام کننده نداریم!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919
گفته میشه اسکات های آرسنال هر هفته بازی های یووتیچ رو زیر نظر دارن! کم کم باید بریم بازی هیا فیورنتینا رو هم نگاه کنیم! :دی البته هفته پیش گلش رو دیدم زا پشت 18 قشنگ و حرفه ای زد!

Arsenal transfers: Stevan Jovetic is the No.1 summer target and subject of weekly scouting reports - Mirror Online

علاوه بر این انگار میخوان واسه ایسکو هم اقدام جدی انجام بدند

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
علاوه بر این انگار میخوان واسه ایسکو هم اقدام جدی انجام بدند
یووتیچ خیلی جدی تر هست! از تابستون زیر نظر دارنش و هر هفته شایعه اش هست! یه مفسر فوتبال ایتالیایی در پاسخ به شایعات پیرامون یووتیچ گفت که او بدون شک 20 میلیون پوند می ارزه!
ایسکو هم به تازگی شایعه اش اومده و باید دید چقدر جدی میشه! بعید می دونم با وجود سانتی و جکی اینو بخریم! یه هافبک دفاعی خواهیم خرید!
.
.
.
آخرش هم می رسیم به همین ویکتور والدز افسانه ای! باور کن! :دی

sadeghbb

Registered User
لایک‌ها
6,160
ویکتور والدس در حد کویینز پارک رنجرز هم نیست... محاله ونگر تن به همچین خریدی بده... مگه اینکه مفتی بیاد برا کسب تجربه :happy: البته به شرطی که دست ویا تو دستش باشه... تکی خریدار نداره...

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
بازی بدی انجام ندادیم! یعنی بیشتر از یان هم انتظاری نیست!!!

ولی من موندم چرا ژیرو باید همه بازی ها ترکیب اصلی باشه؟! خب یه بار ولکات رو بذار اونجا چی میشه مگه؟! پودولسکی رو بذار وسط، چی میشه به خدا!
/

و باز هم ورمالن و ژسنی بر روی نیمکت بودن و بازی نکردن! 2 بازی هست که رو نیمکتن و تیم داره کلین شیت می کنه!!! با اینکه رئیس گفته هر دو از مهره های کلیدی تیم هستن ولی با یان ظرایط احتمال خروجشون زیاد هست مخصوصا ورمالن که بارسا می خوادش!!!

miladwwe

Registered User
لایک‌ها
1,486
امروز تولدش بود.(نمیدونم کسی گفت یا نه)

xa302wg9n2es62t0auo.jpg

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
بازی بدی انجام ندادیم! یعنی بیشتر از یان هم انتظاری نیست!!! ولی من موندم چرا ژیرو باید همه بازی ها ترکیب اصلی باشه؟! خب یه بار ولکات رو بذار اونجا چی میشه مگه؟! پودولسکی رو بذار وسط، چی میشه به خدا! / و باز هم ورمالن و ژسنی بر روی نیمکت بودن و بازی نکردن! 2 بازی هست که رو نیمکتن و تیم داره کلین شیت می کنه!!! با اینکه رئیس گفته هر دو از مهره های کلیدی تیم هستن ولی با یان ظرایط احتمال خروجشون زیاد هست مخصوصا ورمالن که بارسا می خوادش!!!
چه گیری دادی به ژیرو! والکات 16 گل زده این فصل ژیرو 15 گل تو اولین فصل حضورش! به نظر من که امارش خوبه . کوسیلنی بهترین دفاع وسط جزیزه میتونه باشه اگه مثل الان رو فرم باشه

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
چه گیری دادی به ژیرو! والکات 16 گل زده این فصل ژیرو 15 گل تو اولین فصل حضورش! به نظر من که امارش خوبه . کوسیلنی بهترین دفاع وسط جزیزه میتونه باشه اگه مثل الان رو فرم باشه
البته بگم ژیرو واقعا ضعیف کارکرده و در حد آرسنال نیست و مهاجم درجه 2 هست
امروزم که تاتنهام باخت ما با یک بازی کمتر 4 امتیاز عقبیم خدا کنه چهارم بشیم سومی بعیده با این نتایج چلسی

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
شماخ تو فصل اولش و حدود 10 هفته اول خیلی خوب گل زد و همتون به به چه چه می کردید اما من همون موقع گفتم که این بشر این پاش به اون پاش پنالتی می زنه! و دیدید که تا نیم فصل هم دووم نیاورد و محو شد رفت!
ژیرو هم چیزی فراتر از بنتنر و شماخ نمی بینم اما ایمان دارم که فصل بعد بهتر میشه اما نه در حد مهاجم اول تیم!

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
همچنان شایعات پیراموم یووتیچ(به عنوان هدف اول آرسن ونگر در تابستان) و ویکتور والدز زیاد است! البته ورم دروازبان سوانسی هم جز گزینه های دروازبانی قرار داره!

یووتیچ؛ مورد توجه من سیتی، رئال مادرید، یوونتوس و لیورپول! با قیمت 20 میلیون پوند که گویا آرسنال از بقیه تیم ها برای خرید او مصمم تر هستند و تقریبا تصمیم برای خریدش قطعی شده!
Arsenal to smash transfer record for Serie A star | GiveMeFootball

گفته میشه والدز به آرسن ونگر گفته که می خوام فصل بعد در آرسنال باشم! به قیمت 8.5 میلیون پوند! پ.ن:ببین کارمون به کجا رسیده تو رو به خدا؟! :hmm:
Barcelona star has told Arsenal he wants to be a Gunner | GiveMeFootball

navid69

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,633
همچنان شایعات پیراموم یووتیچ(به عنوان هدف اول آرسن ونگر در تابستان) و ویکتور والدز زیاد است! البته ورم دروازبان سوانسی هم جز گزینه های دروازبانی قرار داره!

یووتیچ؛ مورد توجه من سیتی، رئال مادرید، یوونتوس و لیورپول! با قیمت 20 میلیون پوند که گویا آرسنال از بقیه تیم ها برای خرید او مصمم تر هستند و تقریبا تصمیم برای خریدش قطعی شده!

20m بیشتر شبیه جکه!
حداقل 30m تیمی که اینو بخواد باید بده

rms

Registered User
لایک‌ها
7,919

گفته میشه والدز به آرسن ونگر گفته که می خوام فصل بعد در آرسنال باشم! به قیمت 8.5 میلیون پوند! پ.ن:ببین کارمون به کجا رسیده تو رو به خدا؟! :hmm:
Barcelona star has told Arsenal he wants to be a Gunner | GiveMeFootball

یادت باشه کی این حرف رو زدم، اگه همین والدس توی آرسنال نترکوند....
حالا بشین و نگاه کن. والدس هیچ مزیتی نداشته باشه تجربش به کارمون میاد

kia_martan

Registered User
لایک‌ها
4,057
شماخ تو فصل اولش و حدود 10 هفته اول خیلی خوب گل زد و همتون به به چه چه می کردید اما من همون موقع گفتم که این بشر این پاش به اون پاش پنالتی می زنه! و دیدید که تا نیم فصل هم دووم نیاورد و محو شد رفت!
ژیرو هم چیزی فراتر از بنتنر و شماخ نمی بینم اما ایمان دارم که فصل بعد بهتر میشه اما نه در حد مهاجم اول تیم!

زمان چاماخ و بنتنر اصلا سیستم و بازیکنا زمین تا اسمون با الان فرق میکرد
نگاه کن چه قد به ونپرسی وقت دادیم تا یه فصل و نیم خوب کار کرد
حالا ژیرو که نه اهل مصدومیته نه چیز دیگه تو فصل اول حضور 15 گل زده امار پاس گلشم خوبه

ژیرو الان بازیکنیه که به کار ما میاد وقتی میتونه بهتر باشه که ما یه مهاجم درجه یک کنارش بزاریم
این فصل ببین روچن تا از گلا تاثیر داشته قدرت بدنی خوبش -سر زنیش چیزیه که هیچ کسی الان تو تیم ما نداره
والکات--جکی -کازولا همه بازیکنای تاکتیکی و سرعتین
اگه والکات رو اوج باشه ژیرو هم راه میفته و امارش رو بهتر میکنه

بالا