lilolil
Registered User
من هم Xperia P رو به Prada ترجیح میدم.سلام. بین xperia P و LG prada3 کدوم رو ترجیح میدید؟ اگه ممکنه با دلیل بگین...
من هم Xperia P رو به Prada ترجیح میدم.سلام. بین xperia P و LG prada3 کدوم رو ترجیح میدید؟ اگه ممکنه با دلیل بگین...
سلام خدمت دوستان و اساتید گرامی
مشاوره میخوام برای خرید تبلت تا 2.500.000
حتما 10 اینچ باشه ، قابلیت مکالمه تلفنی با سیمکارت داشته باشه ، اولویت بعدی هم دوربین هست
پیشاپیش سپاسگذارم
سلام به همگی, من سپیده هستم, این اسم کاربریم نمیدونم واسه چی سپاد هستش!!
دوستان با حدود 800 تومن چی میشه خرید؟؟
فقط نو میخوام بخرم...
راستش واسه همسرم میخوام؛ ایشون تو محل کارشون اینترنت ندارن، از لحاظ امنیتی نمیتونن با کامپیوتر محل کارشون کار کنند
شاید هرروز حدود 2 الی 3ساعت از اینترنتشون استفاده کنن
موارد زیر برای خرید یک گوشی ایده آل برای من مهمه:
اول از همه بزرگی صفحه نمایش واسم مهمه, کمتر از 3.5 اصلا نباشه، هرچی بزرگتر بهتر!! (هرچند گوشی خوب نباید بزرگ باشه...) بهرحال باید اینترنت کار کنه دیگه
وایرلس و وای فای که باید داشته باشه
بدلیل اینکه دوربین نداریم, اگه دوریبینش از 5مگ بیشتر باشه بهتره؛ بدون فلاش نباشه
سیستم پردازش "قدرت سی پی یو" و خصوصا "باطریش" خیلی برای من مهمه
اصلا بنظرتون میتونم با این قیمت یک گوشی ایده آل بخرم؟ اصلا پیدا میشه؟
راستی شاید بگین چرا تبلت نمیگیری!؟ آخه هردومون لپ تاپ داریم و نیازی نمیبینم که تبلت بخرم, هرچند اصلا شناختی رو این تبلت ها ندارم
پیشاپیش
ممنونم از همه گی
منتظر پاسخ های خوبتون هستم
صفحش که کوچیکه اگه میخوای حتما ios باشه آیپد مینی بخر بزرگتره برا بازی هم بهتره قیمتشم تقریبا یکیه یا صبر کن آیپد مینی بعدی خیلی بهتره تا 2-3 ماه دیگه احتمالا میاد اما من پیشنهاد میکنم یه گوشی اندرویدی با این پول برداری یا اگه تبلت بخوای نکسوز 7 خیلی عالیه جون میده برا بازیسلام دوستان
میخواستم بدونم اگه الان آیپاد تاچ 5 بگیرم جیل بریک میشه؟
لطفا نظرتون رو هم درباره آیپاد تاچ بگید. چون من بیشتر برای بازی میخوامش. یکی از دوستام میگه صفحش کوچیکه بدرد بازی نميخوره!
ممنون
سلام به همگی
دوستان با حدودای 800 چی میشه خرید؟؟دست دوم بخرم یا نو؟؟
اول از همه بزرگی صفحه نمایش واسم مهمه
دوم سرعت گوشی
سوم دوربیش حتما فلاش داشته باشه
مرسی
فقط نو میخوام بخرم...
راستش واسه همسرم میخوام؛ ایشون تو محل کارشون اینترنت ندارن، از لحاظ امنیتی نمیتونن با کامپیوتر محل کارشون کار کنند
اول از همه بزرگی صفحه نمایش واسم مهمه, کمتر از 3.5 اصلا نباشه، هرچی بزرگتر بهتر!! (هرچند گوشی خوب نباید بزرگ باشه...) بهرحال باید اینترنت کار کنه دیگه
بدلیل اینکه دوربین نداریم, اگه دوریبینش از 5مگ بیشتر باشه بهتره؛ بدون فلاش نباشه
راستی شاید بگین چرا تبلت نمیگیری!؟ آخه هردومون لپ تاپ داریم و نیازی نمیبینم که تبلت بخرم, هرچند اصلا شناختی رو این تبلت ها ندارم
پیشاپیش
ممنونم از همه گی
فقط نو میخوام بخرم...
پیشاپیش
ممنونم از همه گی
بهترین گزینه ال جی پرادا و بعدم اکسپریا سولا هست ولی رو رنج 900 تا 1 تومن گوشی بهترم هست
ماشا ا... چقد عجله دارین
تو این رنج میشه پرادا یا اکسپریا پی شاید بشه گیر اورد
اگه گوشی ایده آل میخوای که تو این رنج قیمت یکم دور از انتظاره
نکته دوم برای خرید گوشی یکم صبر کنید لااقل بعد عید
به قول دوستمون با این قیمت گوشی ایده آل گیر نمیاد ولی پرادا خیلی عالیه با این قیمت خودمم تصمیم دارم بخرم بودجمم مثل شماست سولا نسبت به پرادا چند تا ضعف داره:دوربین 5 در مقابل 8 فیلم برداری اچ دی در مقابل فول اچ دی چیپست ضعیفتر صفحه کوچک 3.7 در برابر 4.3 نداشتن دوربین جلو و دیگه اینکه باهاش کار کردم به نظرم خوب نبود پس شما سولا را بی خیال شو پرادا بخر البته اگه صبر کنی با همین 800 تا بعد عید گوشی بهتری میتونی بخریسلام, ممنون از پاسختون
دوستان خودم نیز مثل شما پیشنهادشون رو سولا هستش
اما یک خاطره بدی روی باطری گوشی دارم
بهمین دلیل اصلا دوست ندارم یک اتفاق دیگه ای بیافته, بنابراین بدلیل وجود باطری روی درب گوشی, نمیخوام سولا بخرم
یعنی کدوم گوشی ها؟
از ال جی پرادا هم اصلا اطلاعی ندارم و نمیشناسم...
اتفاق خاصی نیس فقط نزدیک انتخابات احتمالا قیمتا افت میکنهخب ما خانوما همینیم دیگه
تحمل نداریم خب...
"نکته دوم برای خرید گوشی یکم صبر کنید لااقل بعد عید"
این جمله بالارو فروشنده ی موبایل روز 5شنبه بمن گفت
قضیه چیه جدی؟ چه اتفاقی میخواد بیفته؟؟؟
مگه انتخابات نیستش؟
احتمال افزایش ارز نیست؟؟؟؟
پس میکشه بالا دیگه
ارز ارزون که نداریم...
هان؟
راستی جناب مدیر, ممنونم از محبتتون
به قول دوستمون با این قیمت گوشی ایده آل گیر نمیاد ولی پرادا خیلی عالیه با این قیمت خودمم تصمیم دارم بخرم بودجمم مثل شماست سولا نسبت به پرادا چند تا ضعف داره:دوربین 5 در مقابل 8 فیلم برداری اچ دی در مقابل فول اچ دی چیپست ضعیفتر صفحه کوچک 3.7 در برابر 4.3 نداشتن دوربین جلو و دیگه اینکه باهاش کار کردم به نظرم خوب نبود پس شما سولا را بی خیال شو پرادا بخر البته اگه صبر کنی با همین 800 تا بعد عید گوشی بهتری میتونی بخری
داداش به 3 دلیل خوب نیست یک 150 گرونتره دو باتریش خیلی ضعیفه سه صفحش کوچیکترهاتفاق خاصی نیس فقط نزدیک انتخابات احتمالا قیمتا افت میکنه
بازم تو این اوضاع هیچی معلوم نیس
+اکسپریا پی
داداش به 3 دلیل خوب نیست یک 150 گرونتره دو باتریش خیلی ضعیفه سه صفحش کوچیکتره
سلام دوستان من یه اکسپریا سولا دارم رنگ سفید 1 ماهه که خریدم میخوام گوشیمو عوض کنم حول و حوش 600 خریدار داره میخواهم 200 تومن بزارم سرش پرادا بگیرم اون نسبت به سولا خیلی بهتره ارزششو داره توی اون رنج چی میتونم بگیرم :blush: