• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

برنامه 90

-------------------------------

• Total voters
    27
  • Poll closed .

mahyar rahnama

Registered User
لایک‌ها
644
چرا باید به گل مجمدی فحش بدم؟

چون همه باعث و بانی خدافظی و همین گریه های مهدی رو یحیی میدونن
الان دقیقا ببین برنامه رو
قضیه فامیلای خانوم یحیی رو بگیری تا تهش رفتی

Sent from my LT18i using Tapatalk 2

منصور قیامت

کاربر ویژه گفتگوی آزاد
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
297
نه دیگه به نظرم قضیه مشخص شد. نیت یحیی ظاهرا واقعا خیر بوده اما بلد نبوده چیکار کنه که به مهدی حال بده. بدتر ضدحال زده بهش

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
یحیی سر دشمنی با مهدوی کیا این کار زشت رو کرد و اشک این مرد بزرگ رو درآورد

از اونجایی که میترسه به آدمی منفور در ایران تبدیل شه این فیلم هندی رو بازی کرد بعد هم رویانیان میگه استعفا داد اما ما قبول نکردیم

امیدوارم چشماتون رو باز کنید و حقیقت رو ببینید ... اگر قصد یحیی خیر بود امکان نداشت مرد بزرگی مثل مهدوی کیا اونجوری گریه کنه و حتما درک می کرد و چیکار با آقا مهدی کرده که میگه از ایران با همه عشق ام بهش میرم و تو آلمان واسه غریبه ها مربی گری میکنم ... وقتی مهدوی کیا گریه میکنه یعنی این کار رو از روی کینه کرده اون آقا

از وقتی یحیی اومده بزرگان پرسپولیس همه کنار گذاشته شدن امثال مهدوی کیا و کریمی و کریم باقری

چون این آقا می خواد فقط خودش حکومت کنه در پرسپولیس همونطور که علی پروین این کار رو میکرد

Il Capitano

Registered User
لایک‌ها
12,334
چون همه باعث و بانی خدافظی و همین گریه های مهدی رو یحیی میدونن
الان دقیقا ببین برنامه رو
قضیه فامیلای خانوم یحیی رو بگیری تا تهش رفتی

Sent from my LT18i using Tapatalk 2

من پرسپولیسی نیستم اگه از دید هواداران پرسپولیس اینو میگی...اصلا برام علت این خداحافظی که یک مسئله داخلی در باشگاه هست مهم نیست

از نگاه ملی از خداحافظی مهدوی کیا ناراحت شدم چون خاطرات خوبی از بازی هاش در تیم ملی مخصوصا در دهه 70 دارم...

به کسی هم فحش نمیدم

javadyazdani

Registered User
لایک‌ها
10,633

Overflow

Registered User
لایک‌ها
42
خانم بچه ها دارن جرم میدن مجبورم استعفا بدم =)))))

mahyar rahnama

Registered User
لایک‌ها
644
من پرسپولیسی نیستم اگه از دید هواداران پرسپولیس اینو میگی...اصلا برام علت این خداحافظی که یک مسئله داخلی در باشگاه هست مهم نیست

از نگاه ملی از خداحافظی مهدوی کیا ناراحت شدم چون خاطرات خوبی از بازی هاش در تیم ملی مخصوصا در دهه 70 دارم...

به کسی هم فحش نمیدم

اگه از اون دریچه به قضیه نگاه میکنید درسته
من از دید یه طرفدار با تعسب به پرسپولیس و بزرگاش این حرفارو زدم

ولی حیف شد...:(

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
فردوسی پور هول شده میترسه فردا استعفا و نتیجه نگرفتن پرسپولیس تو حذفی گردن این آقا بیفته و محبوبیتش کم شه

خودش رو به در و دیوار زد که این کار ها رو نکنین :D

mahyar rahnama

Registered User
لایک‌ها
644
فردوسی پور هول شده میترسه فردا استعفا و نتیجه نگرفتن پرسپولیس تو حذفی گردن این آقا بیفته و محبوبیتش کم شه

شوما کل دنیا رو بد میدونی عزیز؟

یه کم مثبت نگر باش

اون میره میگی سیاستشه . این میگه نرو میگی از سیاستشه

نه داداشم . اینطوریام که میگی نیس. هنوز مرام و معرفت هستش تو بعضی ها

Overflow

Registered User
لایک‌ها
42
الیویرا چه اوازی میخونه =))

dooste.man83

Registered User
لایک‌ها
7,353
شوما کل دنیا رو بد میدونی عزیز؟

یه کم مثبت نگر باش

اون میره میگی سیاستشه . این میگه نرو میگی از سیاستشه

نه داداشم . اینطوریام که میگی نیس. هنوز مرام و معرفت هستش تو بعضی ها

دوست عزیز صداقت بزودی خودش رو نشون میده

یحیی قول داد دیگه سر مربی گری تو پرسپولیس نکنه ببینیم اینقدر مرد هست سر حرفش واسته

بخدا بحث پرسپولیسی بودنش نیست مربی هر تیمی بود من این رو میگفتم که اگر مرد هست و یا صداقت پس باید سر حرفش واسته وقتی جلوی چند میلیون بیننده داره میگه

و من دیگه اونوقت میام همین جا از همه شما ها عذر خواهی میکنم که دید منفی داشتم

بزودی معلوم میشه حق با من هست یا شما دوست عزیز

kambiz_g

Registered User
لایک‌ها
1,522
من استقلالیم ولی مهدوی کیا انصافا اسطوره است حقش نبود اینطور باهاش برخورد بشه بخصوص اون قسمت که اشکش دراومد

به نظرم گل محمدی انتظار نداشت مهدوی کیا اینطور برخورد کنه و از فوتبال کناره گیری کنه و تماس تلفنی هم که داشت مشخص بود که بدجور پشیمونه

در کل گل محمدی در حدی نیست که بخواد چنین اسطوره ایی رو تو چنین موقعیتی قرار بده و با این کارش جز این که خودشو خراب کنه کار دیگه ایی نکرد

AniuS

Registered User
لایک‌ها
671
ولی برنامه سال پیش 90 در کل خیلی بهتر از امسال بود منظور برنامه شب عید هست...

AniuS

Registered User
لایک‌ها
671
چه مالک نوجوانی داره داماش:D

mori.54

همکار بازنشسته
لایک‌ها
4,675
خالی میبنده مثل سگ،شما چرا باور میکنی؟

دوست عزیز صداقت بزودی خودش رو نشون میده

یحیی قول داد دیگه سر مربی گری تو پرسپولیس نکنه ببینیم اینقدر مرد هست سر حرفش واسته

بخدا بحث پرسپولیسی بودنش نیست مربی هر تیمی بود من این رو میگفتم که اگر مرد هست و یا صداقت پس باید سر حرفش واسته وقتی جلوی چند میلیون بیننده داره میگه

و من دیگه اونوقت میام همین جا از همه شما ها عذر خواهی میکنم که دید منفی داشتم

بزودی معلوم میشه حق با من هست یا شما دوست عزیز

موافق نیستم با شما دوستان.

قبلا این را عرض کنم که خود من کسی بوذم و هستم که در تاپیک پرسپولیس از عملکرد یحیی در برابر مهدی انتقاد کرده بودم و معتقدم یحیی می بایست رفتاری در خور شان و سوابق و با توجه وضعیت فعلی مهدی مهدوی کیا انجام می داد. این بحث سر جای خود؛ اما این برداشت ها که یحیی مثل سگ! دروغ می گوید یا تظاهر می کند به رفاقت را هم اصلا قبول ندارم.

یحیی توجیهاتی داشته برای خودش که احتمال دارد از نظر ما قابل قبول نباشد مثلا فرض کنید به تصور این که اطرافیان و پیشکسوتان پرسپولیس از رفاقت این دو با خبر هستند و او سعی کرده طوری رفتار کند که منافع باشگاه را در نظر بگیرد نه رفاقت با یک همبازی قدیمی. به هر حال من با تمام احترامی که برای یحیی قایل هستم و او را فردی مودب می شناسم ولی بر این باورم که رفتارش با مهدی شایسته نبود. در آن قسمت هم که گفت استعفا می دهم واقعا اوج احساساتی بودنش را نشان داد و در واقع سعی کرد به نوعی ماله کشی کند کارش را غافل از این که همه مردم متوجه قضایا هستند، این طور حرف زدن مال کودکان مدرسه ای است نه یک سرمربی که روی نیمکت تیم بزرگی مثل پرسپولیس نشسته.

نهایتا:

با این همه من هنوز برای یحیی علیرغم اشتباه بزرگش در برابر یکی از بهترین بازیکنان تاریخ فوتبال ایران احترام قایلم ولی امیدوارم او سعی کند در ادامه مربی گری اش با بینش و تعقل بیشتری عمل کند. فقط مودب بودن و آرام بودن کافی نیست، فهمیده بودن و تدبیر داشتن مرتبه بالاتری هست.

Last edited:
بالا