میدونم این صحبتم ربطی به موضوع تاپیک نداره ولی به طور کلی بابت بحثی که بود و یکم قلقلک شدم که نظر بدم.
واقعیت اینکه 4890 از 260 قعطا بهتره و این یک قضیه مشخصه. قیمتش هم تا جایی که یادم میاد بالاتر بود. لذا اینکه اون دوستی که عوض کرده و تازه مقداری هم روش داده واقعا اشتباه کرده. باید مقداری از طرف مقابل میگرفتید بابت 4890.
دوم اینکه 4890 رو اگر اورکلاک میکردید میتونستید خیلی خوب خروجی بگیرید. ولی یکم مشکل صدا و گرما پیدا میکردید.
سومم اینکه کارت فعلیتون یعنی 260 هم خوب اور میشه و نرمافزار خاصی غیر از درایورش هم نیاز ندارید. کنترل پنل و بخش انویدیا کنترل پنل اگر برید در بخش پرفورمنس و دیوایس ستیگس هست تنظیمات. شخصا یک EVGA 260 CORE 216 دارم که کلا رامش را عوض کردم با سرعت 675/1350/1161 که به ترتیب از چپ میشه کور, شیدر و مموری. این یعنی حدودا ده درصد بهتر پرفورمنس میده که البته بیشتر هم میتونید بکنید ولی من چون اینو روی رام خود دیوایس زدم صلاح ندیدم همیشه اینطور باشه. البته لازم به ذکره که اورکلاک یکم کار تریکی ای هست و باید فرکانس هسته را هم کمی افزایش بدید. همچنین تنظیمات مربوط به فن را که من طوری تنظیم کردم که زودتر فعال بشه و زودتر به 100 درصد برسه. کلا یکم حساسه. ولی خب.
در واقع خود منم بدم نمیاد که الان 260 ام را با این دوستمون که 4890 داره عوض کنم

با توجه به اینکه کارت EVGA هست و 216. و با توجه به اینکه مین برد من کراسفایر 3 تایی را پشتیبانی میکنه ولی اس ال ای را نه. ولی باز هم روی پرفورمنس اگر قرار باشه کارت خودش رو اور کلاک کنه از کارت من خروجی بهتری میتونه بگیره.
در مورد نظر یکی دیگه از دوستان هم صرفا خیلی کوتاه میشه گفت که نه فرکانس هسته و نه یک مقیاس یگانه دیگری مستقیما نمیتونه مبنای مقایسه باشه. توجه کنید که 4890 در شیدر و پهنای باند مموری بهتره و این بعنی بازیهایی که نیازی به لود کردن تعداد زیادی تکسچر داره را بهتر میتونه هندل کنه. این همچنین به این معنا است که سریع تر میتونه بازی ها را لود کنه و همچنین در بازیهایی که از شیدر زیادتر از معمول استفاده شده قوی تره. در مقابل 260 دارای پیکسل ریت بالاتری هست که نشون میده در صورتی که شرایط بالا در یک بازی دیده نشه زیاد توان بیشتری برای فریم دادن به شما را داره. همچنین مشخص میکنه که میشه رزیلوشن های بالاتر را بهتر گرفت. برای مثال اگر روی یک بازی و یک رزیلوشن روی هر دو کارت فریم ریت مشخص 30 را دارید در صورت افزایش رزیلوشن 260 توان بیشتری برای نگه داشتن فریم ریت داره.
به طور کلی کارت ها خیلی به هم نزدیک هستند ولی با این حال بیشتر مواقع اون چند تا فریم ریت بیشتر دست 4890 هست.
از سازنده تاپیک بابت بحث بیربط معذرت میخوام.
ببخشید دوستان که مجدد اینجا بحث میکنم. ولی یکم بیشتر خوندم و خواستم بیشتر توضیح بدم. ابتدا اینکه سیستم فیزیک انویدیا اصلا در بازی Crysis بکار نرفته و نمیشه وقتی بکار نرفته شما فیزیک طبیعی تر یا غیر طبیعی تر ببینید. Crysis اصلا از سیستم فیزیک هاوک استفاده میکنه تا جایی که میدونم. لیست بازیهایی که از فیزیک اندیویا استفاده میکنند:
https://developer.nvidia.com/physx-games
همچنین TressFX ربطی به فیزیک نداره و یک تکنولوژی ساخت شرکت سازنده بازی با کمک شرکت ATI/AMD هست برای استفاده از DirectCompute برای گرفتن پرفورمنس بیشتر به جای استفاده از CPU. نمونه بسیار جزئی و کوچک از یک سیستم فیزیک که هیچ استفاده ای به غیر از فیزیک مو نداره.
TRESSFX HAIR: A NEW FRONTIER OF REALISM IN PC GAMING | Game Blog
علاوه بر این Cuda در بازی ها بکار نمیره. بلکه تکنیکی برای پردازش های چند تریدی بر روی کارت گرافیک به جای سی پی یو هست و خیلی کم میشه فکر کرد که توی بازی ای بکار بره و به طور کلی من که نشنیدم.