دوست عزيز الان همه ي بانك ها بدون سپرده گذاري كمتر از 25 درصد وام نميدن ! با اين حساب اگر شما همين 30 تومن رو بخوايد از بانك بگيريد بايد آخر سر چيزي در حدود 47-48 تومن بايد بهشون برگردونين! ( شايدم بيشتر )
اما ايشون 10 از شما ميگيرن 30 ميدن آخر سر پول شما رو هم ميدن و 32 تومن از شما پول ميگيرن! به حسابي درصد سودي كه ايشون از شما قراره بگيرن 12 ( يا كمتر ) هست!
يك مثال براي اينكه بهتر بفهميد .. من از موسسه مهر وام 20 ميليوني خواستم .. اونام گفتن براي وام بيست ميليوني بايد يك چهارم مبلغ وام در حساب بمونه!! يعني 15 تومن به شما ميدن و 5 تومنش ميمونه تو حساب تا تسويه بصورت كامل انجام بشه! طي 5 سال هم بايد وام رو بهشون برگردونين كه ميشه ماهي 670 هزار تومن!
دوست عزيز الان همه ي بانك ها بدون سپرده گذاري كمتر از 25 درصد وام نميدن ! با اين حساب اگر شما همين 30 تومن رو بخوايد از بانك بگيريد بايد آخر سر چيزي در حدود 47-48 تومن بايد بهشون برگردونين! ( شايدم بيشتر )
اما ايشون 10 از شما ميگيرن 30 ميدن آخر سر پول شما رو هم ميدن و 32 تومن از شما پول ميگيرن! به حسابي درصد سودي كه ايشون از شما قراره بگيرن 12 ( يا كمتر ) هست!
يك مثال براي اينكه بهتر بفهميد .. من از موسسه مهر وام 20 ميليوني خواستم .. اونام گفتن براي وام بيست ميليوني بايد يك چهارم مبلغ وام در حساب بمونه!! يعني 15 تومن به شما ميدن و 5 تومنش ميمونه تو حساب تا تسويه بصورت كامل انجام بشه! طي 5 سال هم بايد وام رو بهشون برگردونين كه ميشه ماهي 670 هزار تومن!
عزیز یعنی هر چقدر وام بگیریم از ایشون که به عبارتی 1 سوم مبلغ پول باید برای حق الزحمه بدی به ایشون بازپزداخت وامی که گرفتیم نرخ سودش به عبارتی که شما گفتید حدود 35% تا 42% میشه درسته ؟؟شیر فهمم الان؟؟:blush:دوست عزیز با عرض معذرت یا شما دانشگاه نرفتی یا اقتصاد نخوندی یا ملت رو ... فرض کردی سود همچین وامی از 35 درصد هم بیشتر میشه و حدود 42 درصد میشه!!!
ضمنا 5 سال ماهی 670 تومن میشه بیشتر از 80 میلیون نه 20 میلیون! ماشالا ریاضیت هم خیلی خوبه!!!
نه بابا من قبلا از موسسه پرسیدم ببین شما مثلا 30 میلیون وام میخوای ده میلیون میریزی بانک دو ماه ده میلیونت میمونه بعد دو ماه بانک سی میلیون میده که ده میلیونش ماله خودت بوده دبیست میلیون هم وامه در ضمن این بیست میلیون دو میلیون سودشه که خیلی کم میشهعزیز یعنی هر چقدر وام بگیریم از ایشون که به عبارتی 1 سوم مبلغ پول باید برای حق الزحمه بدی به ایشون بازپزداخت وامی که گرفتیم نرخ سودش به عبارتی که شما گفتید حدود 35% تا 42% میشه درسته ؟؟شیر فهمم الان؟؟:blush:
به نوعی شما درست میگید ولی استارتر عزیز 30 میلیونی که 2 ماه بعد به ما وام میده 10 میلیونش حق الزحمه ایشون باید بدیم الان بهش بی بازگشت و حرفهای اقا پیمان کاملا صحیح میباشدنه بابا من قبلا از موسسه پرسیدم ببین شما مثلا 30 میلیون وام میخوای ده میلیون میریزی بانک دو ماه ده میلیونت میمونه بعد دو ماه بانک سی میلیون میده که ده میلیونش ماله خودت بوده دبیست میلیون هم وامه در ضمن این بیست میلیون دو میلیون سودشه که خیلی کم میشه
درود
دوستان بنده خودم از موسسه مهر وام گرفتم. 5 ميليون گذاشتم بهم بعد 3 ماه 10 ميليون وام داد. 2 تا ضامن بردم 5 ميليونى كه هم گذاشتم بهم داد. اگه ضامن نداشته باشى پولت ميشه ضامنت و نميتونى پولتو دست بزنى فقط ميتونى وامتو بگيرى. 10 ميليون وام گرفتم برجى 400 تومن دارم قسط ميدم 28 ماه وامشم 17 درصد.
موسسات راحت وام ميدن....
يا حق
درود
دوستان بنده خودم از موسسه مهر وام گرفتم. 5 ميليون گذاشتم بهم بعد 3 ماه 10 ميليون وام داد. 2 تا ضامن بردم 5 ميليونى كه هم گذاشتم بهم داد. اگه ضامن نداشته باشى پولت ميشه ضامنت و نميتونى پولتو دست بزنى فقط ميتونى وامتو بگيرى. 10 ميليون وام گرفتم برجى 400 تومن دارم قسط ميدم 28 ماه وامشم 17 درصد.
موسسات راحت وام ميدن....
يا حق
درودوام بالاتر از 17 درصده چون 3 ماه هم پولترو اونجا گذاشتی
سلام طبق چیزی که من دستگیرم شده، یه وام 30 میلیونی بخوای بگیری. باید 10 تا دو ماه بخوابونی، بعد بهت 20 تا داده میشه. اقساطت 400 تومنیه تا مبلغ 32 تا به وام دهنده داده بشه. نهایت 10 تای خودتم بر می گرده. فقطم سفته برای گرفتن وام نیازه به مبلغ 100 میلیون. فقط یه سوال شرایط اینجوری به نظر میاد عالی باشه پس چرا استارتر توضیحی در تاپیک عنوان نمی کنن و همه چی سر بسته گفته میشه!!!!!!!!!!!
درودمو سسه مهر که من گرفتم 4درصده
Sent from my HD2 using Tapatalk 2
خبد اینجوری ببخشیدا مگه ادم کسخلهبه نوعی شما درست میگید ولی استارتر عزیز 30 میلیونی که 2 ماه بعد به ما وام میده 10 میلیونش حق الزحمه ایشون باید بدیم الان بهش بی بازگشت و حرفهای اقا پیمان کاملا صحیح میباشد