• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

***فروش وام های بدون ضامن در هر قیمتی***

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Mehdi14

Registered User
لایک‌ها
748
دوست عزیز با عرض معذرت یا شما دانشگاه نرفتی یا اقتصاد نخوندی یا ملت رو ... فرض کردی سود همچین وامی از 35 درصد هم بیشتر میشه و حدود 42 درصد میشه!!!
ضمنا 5 سال ماهی 670 تومن میشه بیشتر از 80 میلیون نه 20 میلیون! ماشالا ریاضیت هم خیلی خوبه!!!

دوست گرامي ياد بگيريد درست و منطقي بحث كنيد و اشتباه ديگران رو گوشزد كنيد نه بكوبيد .. اين يك!

دو اينكه با شرايط نصف و نيمه اي كه اين دوستمون براي من پيغام خصوصي كرده بودن من متوجه نشدم كه قرار هست 10 بدم 20 بگيرم! كه با اين حساب گفته ي شما متينه!

670 هزار تومني كه بايد بديم براي 60 ماه هست ... شما چطور 670 هزار تومن رو در 60 ماه ضرب مي كنيد كه سودش ميشه 80 ميليون ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

مشخص هست كه شما زياد از حد دانشگاه رفتين!!

670000 * 60 = 4020000 .. ميشه 40 ميليون! كه 20 ميدن 40 ميگيرن! !!

موفق باشيد!!!!

masihpnu

Registered User
لایک‌ها
322
درود
ديگه دوره 4 درصد گذشت. الان تمام بانك ها بالاى 10 درصد. خصوصى ها بالاى 14

نه بابا شما یک سوالی بکن من تازه پولم الان یک سالش شده که برای وام گزاشتم قراره اخر این برج 20تومن 4درصد به من

Sent from my HD2 using Tapatalk 2

Mehdi14

Registered User
لایک‌ها
748
دوستان به نظر من امكان نداره كه بانكي تو اين شرايط وام با بهره كم بده! چون سيستم بانكي متمركز هست و بانك هاي به اصطلاح خصوصي هم خيلي محدود هستند و گير كارشون دست دولت هست! پس وام با بهره 4 درصد و 14 درصد و 25 درصد و ... همشون يه كوفتين! بانك يا موسسه اي كه با 4 درصد وام ميده ( ميداد ) شرطش اين بود كه پولت يك سال بخوابه اونجا! ( كه ميشه همون 25 درصد تقريبا ) بانكي كه با 14 درصد وام ميده حداقل يك چهارم مبلغ وام رو نگه ميداره تو حساب!! ( كه ميشه همون 25 درصد تقريبا ) بانكي هم كه با بهره 25 درصد وام ميده نه 1 سال نگه ميداره و نه مبلغي از وام رو !

پس همشون يه چيزن با عناوين مختلف براي شيره ماليدن سر من و شما!

iranshoping

Registered User
لایک‌ها
57
دوستان به نظر من امكان نداره كه بانكي تو اين شرايط وام با بهره كم بده! چون سيستم بانكي متمركز هست و بانك هاي به اصطلاح خصوصي هم خيلي محدود هستند و گير كارشون دست دولت هست! پس وام با بهره 4 درصد و 14 درصد و 25 درصد و ... همشون يه كوفتين! بانك يا موسسه اي كه با 4 درصد وام ميده ( ميداد ) شرطش اين بود كه پولت يك سال بخوابه اونجا! ( كه ميشه همون 25 درصد تقريبا ) بانكي كه با 14 درصد وام ميده حداقل يك چهارم مبلغ وام رو نگه ميداره تو حساب!! ( كه ميشه همون 25 درصد تقريبا ) بانكي هم كه با بهره 25 درصد وام ميده نه 1 سال نگه ميداره و نه مبلغي از وام رو !

پس همشون يه چيزن با عناوين مختلف براي شيره ماليدن سر من و شما!
وام با سود همین 20 25 درص کجا میدن من میخوام
شرایط چه جوری هست بچه ها کسی نگرفته بدونه
چی میخواد مدارک و..

Mehdi14

Registered User
لایک‌ها
748
وام با سود همین 20 25 درص کجا میدن من میخوام
شرایط چه جوری هست بچه ها کسی نگرفته بدونه
چی میخواد مدارک و..

انصار! دو تا ضامن ! وام با بهره 25 درصد!

مهر ! دو تا ضامن ! وام با بهره 25 درصد !

جفتشونم بدون سپرده !

iranshoping

Registered User
لایک‌ها
57
انصار! دو تا ضامن ! وام با بهره 25 درصد!

مهر ! دو تا ضامن ! وام با بهره 25 درصد !

جفتشونم بدون سپرده !
داداش چیکار باید بکنم
راستی ضامن نباشه چی؟
نمیشه با سند خونه و ماسینم بگیرم
رایتب چقد زمان میبره
و من اونجا حساب ندارم به راحتی میدن

diagram

Registered User
لایک‌ها
27
دوستان گل برای پاسخ به همگی حداقل وام از 30 میلیون شروع میشه که شما برای دریافتش باید 10 میلیون پرداخت کنی که تا اخر تصویه وامت پیش ما میمونه و 30 میلیون نقدا دریافت میکنی...سود این 30 میلیون هم دقیقا 2 میلیون تومن هست که قسطش میشه حدودا ماهیانه 400 هزار تومن برای ضمانت هم سفته ازتون میگیریم...حداکثر وام هم 100 میلیون تومن هست دوستان...

iranshoping

Registered User
لایک‌ها
57
دوستان گل برای پاسخ به همگی حداقل وام از 30 میلیون شروع میشه که شما برای دریافتش باید 10 میلیون پرداخت کنی که تا اخر تصویه وامت پیش ما میمونه و 30 میلیون نقدا دریافت میکنی...سود این 30 میلیون هم دقیقا 2 میلیون تومن هست که قسطش میشه حدودا ماهیانه 400 هزار تومن برای ضمانت هم سفته ازتون میگیریم...حداکثر وام هم 100 میلیون تومن هست دوستان...
دوست عزیز عهمین سی میلیون که میگی ده میلیونو کجا میریزیم؟
چه تضمینی هست که ریختیم وام داده شد ووو قانون جدیدی تصویب نشد
اصلا ما ده میلیونو به حساب کی واریز میکنیم میریم بانک حساب باز میکنیم میریزیم حساب خودمون یا حساب شما؟ موقعی که پولو ریخیتیم بین این چند ماه امکان انصراف هست یا نه

payman1

Registered User
لایک‌ها
117
ببینید بعد طرح دولت که گفت بهره بانکی نباید بیشتر از 12 درصد بشه بانک ها اومدن با روش های مختلف سودشون رو جبران کنن و اسما بگن 12 درصده اما رسما بالای 30 درصد هست

اولین طرح و بدترین گند هم همین بود که میومدن یه مبلغی از وام رو به عنوان حالا معلوم نیست چی تا تموم شدن مبلغ قسط نگه میداشتن (که الانم هست) یه مبلغی رو هم به عنوان بیمه وام!!! برمیداشتن حالا اگه این پول به اصطلاح بیمه و پولی که
گرو نگه میدارن سودش رو حساب کنی درصد وام به ناکجا آباد میره

ضمنا افت پول رو هم در طول مدتی که مبلغی از وام گرو هست رو فراموش نکنید یکی از پارامترهای سود همینه که الان تو کشور ما متاسفانه پول هر سال بی ارزش تر میشه

الان بهترین وام ها رو موسسات اعتباری مخصوصا قوامین میده
وام با بهره 4 درصد هم برای افراد دولتی ، جانباز ، خانواده شهید و ... اون هم با سهمیه هست

iranshoping

Registered User
لایک‌ها
57
ببینید بعد طرح دولت که گفت بهره بانکی نباید بیشتر از 12 درصد بشه بانک ها اومدن با روش های مختلف سودشون رو جبران کنن و اسما بگن 12 درصده اما رسما بالای 30 درصد هست

اولین طرح و بدترین گند هم همین بود که میومدن یه مبلغی از وام رو به عنوان حالا معلوم نیست چی تا تموم شدن مبلغ قسط نگه میداشتن (که الانم هست) یه مبلغی رو هم به عنوان بیمه وام!!! برمیداشتن حالا اگه این پول به اصطلاح بیمه و پولی که
گرو نگه میدارن سودش رو حساب کنی درصد وام به ناکجا آباد میره

ضمنا افت پول رو هم در طول مدتی که مبلغی از وام گرو هست رو فراموش نکنید یکی از پارامترهای سود همینه که الان تو کشور ما متاسفانه پول هر سال بی ارزش تر میشه

الان بهترین وام ها رو موسسات اعتباری مخصوصا قوامین میده
وام با بهره 4 درصد هم برای افراد دولتی ، جانباز ، خانواده شهید و ... اون هم با سهمیه هست
من که راضی هستم 20 تا 25 درصد سود بدم چه جوری باید بگیرم خبر نداری نه شهیدم نه سهمیه دارم نه جانبازم نه چیی دیگه کارمندم نیستم

burt

Registered User
لایک‌ها
112

سلام.
عزیز طبق فرمایش شما 80 قسط 400 تومنی باید برای 32 میلیون تومن برگردونیم و بعد از این مدت 10 میلیون خودمون برگردونده میشه.
1 شما برای هر قسط چقدر سفته میگیرید؟
2 تضمین برگشت 10 تومن توسط شما چیه؟
3 چقدر طول میکشه وام پرداخت بشه و این 10 تومن کی باید پرداخت بشه؟

Subzero0

Registered User
لایک‌ها
413
سلام
مدارک مورد نیاز؟
سود ماهیانه؟
تا 100 تومن هر مبلغی که بخوایم میشه؟

diagram

Registered User
لایک‌ها
27
سلام.
عزیز طبق فرمایش شما 80 قسط 400 تومنی باید برای 32 میلیون تومن برگردونیم و بعد از این مدت 10 میلیون خودمون برگردونده میشه.
1 شما برای هر قسط چقدر سفته میگیرید؟
2 تضمین برگشت 10 تومن توسط شما چیه؟
3 چقدر طول میکشه وام پرداخت بشه و این 10 تومن کی باید پرداخت بشه؟
دوستان ما به میزان وام ازتون سفته میگیریم..
برای پول نقدتون و سفتتون هم رسید دریافت میکنید...وام هم یکی دو ماه طول میکشه پرداخت بشه و 10 تومن برای درخواست وام باید پرداخت بشه

iranshoping

Registered User
لایک‌ها
57
دوستان ما به میزان وام ازتون سفته میگیریم..
برای پول نقدتون و سفتتون هم رسید دریافت میکنید...وام هم یکی دو ماه طول میکشه پرداخت بشه و 10 تومن برای درخواست وام باید پرداخت بشه
خب ده تومنو چرا خودتون میگیرید نمیشه که حساب باز کنید و ما بریزیم حساب خودمون

[h=2]پاسخ : خیلی مهم مهم مهم[/h]

quote_icon.png
نوشته اصلی توسط iranshoping

quote_icon.png
نوشته اصلی توسط diagram

اصلا ما ده میلیونو به حساب کی واریز میکنیم میریم بانک حساب باز میکنیم میریزیم حساب خودمون یا حساب شما؟ موقعی که پولو ریخیتیم بین این چند ماه امکان انصراف هست یا ن

دوست عزیز حساب شخصی هست...وام دولتی هست ...بله امکان انصراف هست...قانون جدیدی تصویب نمیشه..
این پخ های من با استارتر عزیز هست
دوستان جسارت نباشه ولی بنده سه سال پیش دقیقا سر همچین قضیه ای و اینکه پولو به حساب شخصی ریختم سرم کلاه رفت یک میلیون تومان
پس حواستونو جمع کنید​

rommatti

Registered User
لایک‌ها
1,065
حاجی وام بانکی یا توافقی بین دونفر؟

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2

diagram

Registered User
لایک‌ها
27
حاجی وام بانکی یا توافقی بین دونفر؟

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk 2
وام بانکی نیست وام دولتی هست و به نام خودمونه

خب ده تومنو چرا خودتون میگیرید نمیشه که حساب باز کنید و ما بریزیم حساب خودمون

پاسخ : خیلی مهم مهم مهم

quote_icon.png
نوشته اصلی توسط iranshoping

quote_icon.png
نوشته اصلی توسط diagram

اصلا ما ده میلیونو به حساب کی واریز میکنیم میریم بانک حساب باز میکنیم میریزیم حساب خودمون یا حساب شما؟ موقعی که پولو ریخیتیم بین این چند ماه امکان انصراف هست یا ن

دوست عزیز حساب شخصی هست...وام دولتی هست ...بله امکان انصراف هست...قانون جدیدی تصویب نمیشه..
این پخ های من با استارتر عزیز هست
دوستان جسارت نباشه ولی بنده سه سال پیش دقیقا سر همچین قضیه ای و اینکه پولو به حساب شخصی ریختم سرم کلاه رفت یک میلیون تومان
پس حواستونو جمع کنید​

دوست عزیز شما لازم نیست گشزد کنید چون اینجا کسی دنبال این چیزا نیست و ما هم حروم خور نیستیم پس سخنانی که در شان خودتون هست را به کار ببرین

iranshoping

Registered User
لایک‌ها
57
وام بانکی نیست وام دولتی هست و به نام خودمونه

دوست عزیز شما لازم نیست گشزد کنید چون اینجا کسی دنبال این چیزا نیست و ما هم حروم خور نیستیم پس سخنانی که در شان خودتون هست را به کار ببرین
اولا دوست عزیز بنده گفتم جسارت نباشه و من نگفتم شما حرومخور یا دزد هستید گفتم دوستان حواسشون باشه چون من سرم یک بار کلاه رفته حالا دوستان فکر میکنید بنده حرف بدی زدم؟

Aventador J

Registered User
لایک‌ها
418
داداش كمتر از 30 تومن وام نميدي؟

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا