• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

مزایده فروش ایپد ipad 4 wifi 16g با 10 روز کارکرد

وضعیت
موضوع بسته شده است.

majeed71

Registered User
لایک‌ها
20
سلام خدمت دوستان
یک عدد ایپد 4 موجوده
16گیگ-جلیبریک شده-نسخه 6.1.2 رسمی روش بوده
با گارانتی طلایی 1ساله اصفهان با کارت ضمات رسمی
تاریخ خرید 91/12/28 فاکتور خرید هم موجوده
یدونه برچسب صفحه ضد خش به ارزش 30 هم روشه
دستگاه اک اک هست ینی میشه بجای اک فروختش
بدلیل نیاز مالی قصد فروش کرده
راستی برا دوستمه داده براش بفروشم
اینم لینک محصول Apple iPad 4 Wi-Fi - فروشندگان و قیمت تبلت اپل آیپد 4 وای فای | mobile.ir - مرجع موبایل ایران
فروخته شد
زیر پایه فروخته نخواهد شد
خواهشن پیشنهاد خوتون رو داخل تاپیک اعلام کنید
IMG_3744.jpg
IMG_3745.JPGIMG_3747.JPGIMG_3748.JPG

Last edited:

applesib

Registered User
لایک‌ها
3

majeed71

Registered User
لایک‌ها
20
با توجه به قیمت بالا بنده 1800 هستم چون باز شده از نوش 7% کم کردم
قیمت بالا بدون گارانتیه ولی این دستگاه با گارانتی طلایی 1ساله هستش
یدونه اکانت 10 دلاری ایتونز هم به خریدار داده میشه

shopingmc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
داداش جسارت نشه اما با این قیمت نمیخرن ! بالاست.
الان نوش نسخه wifi تو بازار 1850 هست ! خود دیجی کالا 1900 میفروشه : Apple iPad (4th Gen.) Wi-Fi - 16GB - تبلت اپل آی پد نسخه چهارم وای فای - 16 گیگابایت
سلام داداش گلم چرا تو سر مال میزنی یه خورده خوب نگاه کنی متوجه میشی که دیجی کالا میگه 1.919
که بدون گارانتی هم هست این آیپدی که رفیقمون داره و گذاشته برای فروش نوشته که گارانتی یک ساله داره شما هرجایی که دوست داری زنگ بزن اگه زیر 2.150 گارانتی دار به شما داد من اسممو عوض میکنم درضمن من هم فروشنده را میشناسم هم آیپد را دیدم واقعا تمیزه من خودم براش خریدم الان تقریبا 12 روزه خریده به دلیل مشکل مالی میخواد بفروشه اگه خریداری بسم الله اگر هم نیستی بیخود تو سر مال نزن در ضمن این بنده خدا به خریدار یه گیفت کارت 10 دلاری آیتیونز هم میده که ارزشش تقریبا 50 هزار تومانه
اگه کسی خریداره

آیپد4 وای فای 16 گیگ + گارانتی یک ساله +گیفت کارت 10 دلاری به ارزش 50 هزار تومان + جیلبریک دائم به ارزش 65 هزار تومان + نصب تعدادی اپلیکیشن به ارزش 20 تومن =2/320 چون تقریبا 12 روز استفاده شده 10 درصد کم کنیم میشه

2/320 - 232 = 2080 که این بنده خدا به 2050 هم راضی هست اگه کسی خریداره بسم الله

ببخشید سرتون را درد آوردم چون این تاپیکو دیدم گفتم بیام جواب این کسانی که قصد دارند بزنند توی سر مال را بدم

سلام داداش گلم چرا تو سر مال میزنی یه خورده خوب نگاه کنی متوجه میشی که دیجی کالا میگه 1.919
که بدون گارانتی هم هست این آیپدی که رفیقمون داره و گذاشته برای فروش نوشته که گارانتی یک ساله داره شما هرجایی که دوست داری زنگ بزن اگه زیر 2.150 گارانتی دار به شما داد من اسممو عوض میکنم درضمن من هم فروشنده را میشناسم هم آیپد را دیدم واقعا تمیزه من خودم براش خریدم الان تقریبا 12 روزه خریده به دلیل مشکل مالی میخواد بفروشه اگه خریداری بسم الله اگر هم نیستی بیخود تو سر مال نزن در ضمن این بنده خدا به خریدار یه گیفت کارت 10 دلاری آیتیونز هم میده که ارزشش تقریبا 50 هزار تومانه
اگه کسی خریداره

آیپد4 وای فای 16 گیگ + گارانتی یک ساله +گیفت کارت 10 دلاری به ارزش 50 هزار تومان + جیلبریک دائم به ارزش 65 هزار تومان + نصب تعدادی اپلیکیشن به ارزش 20 تومن =2/320 چون تقریبا 12 روز استفاده شده 10 درصد کم کنیم میشه

ببخشید سرتون را درد آوردم چون این تاپیکو دیدم گفتم بیام جواب این کسانی که قصد دارند بزنند توی سر مال را بدم
کسی نمیخواد به خدا قیمتش خوبه
اگه کسی نمیخواد اشکالی نداره استفاده میکنه میدونی مشکل ما ایرانیها چیه دوست داریم همیشه بز بخریم چند نفر اومدن قیمت دادن که 1.800 میخرم
خداییش همین کسی که میگه 1800 میخرم اگه این مال خودش بود و میخواست بفروشه زیر 2.100 نمیفروخت
دیگه خود دانید
روز خوش

Last edited:

majeed71

Registered User
لایک‌ها
20
اگه کسی خریداره

کسی نمیخواد به خدا قیمتش خوبه
اگه کسی نمیخواد اشکالی نداره استفاده میکنه میدونی مشکل ما ایرانیها چیه دوست داریم همیشه بز بخریم چند نفر اومدن قیمت دادن که 1.800 میخرم
خداییش همین کسی که میگه 1800 میخرم اگه این مال خودش بود و میخواست بفروشه زیر 2.100 نمیفروخت
دیگه خود دانید
روز خوش
اقا ایشون صاحب تبلت هستن هرکی کاری داره به خودشون پیام بده
جناب مدیر نیای مارو بن کنی بگی یوزر دومته ها

mercury1365

Registered User
لایک‌ها
14
با سلام
ببخشید یه سوال میپرسم.
این آیپدای 4 از نظر داغ کنندگی چطوره؟

shopingmc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با سلام
ببخشید یه سوال میپرسم.
این آیپدای 4 از نظر داغ کنندگی چطوره؟
داداش این تاپیک به تاپیک زیر منتقل شده
http://forum.persiantools.com/t376851.html

من صاحب همین آیپد هستم نه داداش اصلا داغ نمیکنه تا الان که اینجوری نبوده چون بدنه آلمینیومه وقتی توی دست میگیری همش یه حس سردی بهت میده مثل اینکه گذاشتیش توی یخ
اگه سوال دیگه ای داشتی بیا توی تاپیک بالا

lion33

Registered User
لایک‌ها
316
داداش این تاپیک به تاپیک زیر منتقل شده
http://forum.persiantools.com/t376851.html

من صاحب همین آیپد هستم نه داداش اصلا داغ نمیکنه تا الان که اینجوری نبوده چون بدنه آلمینیومه وقتی توی دست میگیری همش یه حس سردی بهت میده مثل اینکه گذاشتیش توی یخ
اگه سوال دیگه ای داشتی بیا توی تاپیک بالا
تایید میشه پشتش مخصوصا تو زمستون خیلی سرده.

shopingmc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
داداش رقمت خیلی زیاد بود نتوسنتم بخونم
ببین من مرض ندارم بفروشم به این قیمت خودم استفاده میکنم
چون من گفتم مشکل مالی دارم همه شما ها میخواهید بز خر کنید
زیر 2050 نمیدم اگه کسی نمیخواد بیخود پیام نده

shopingmc

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
با این قیمتی که گفتی کاملا مشخصه مشکل مالی که نداری هیچ کلا قصد فروش هم نداری

من گفتم میخوام بفروشم ولی نه به این قیمت اگه قیمتها اینجوری باشه نگه میدارم الان 13 روزه من اینو خریدم دلیل نمیشه 500 زیر قیمت بدم بره این پای من 2.350 آب خوره وقتی میگم 2050 یعنی 300 زیر قیمت دیگه دلیل نمیشه 400 دیگه هم بیام زیر قیمت

کسی نخواست

Last edited:

I.N.F.U.S.E

Registered User
لایک‌ها
46
جیلبریک هم هزینه میگیرید شما ؟

majid85147

Registered User
لایک‌ها
21
با این قیمتی که گفتی کاملا مشخصه مشکل مالی که نداری هیچ کلا قصد فروش هم نداری

به نظر من هم قیمت بالا هست دوست من یه خورده تخفیف بدی بد نیست . فقط پیشنهاد بود والا هر طور خودتون مایل هستید. مثلا من ایپد ۲ دارم اگه نوش ۲ تومن باشه ۱۴۰۰ میفروشم محافظ صفحه هم داره جیلبریک هم هست ۳۲ گیگ بازی و نرم افزارم روش میریزم . کلا جیلبریک و نرم افزار ابزاری برای فروش بهتر هست نه قیمت بالا بردن . .

در مورد جیلبریک هم که گفتید ۵۰ تومن یه فایل چند مگ که روش کلیک میکنی به سه دقیقه اتوماتیک جیلبریک انجام میده .... حالا دلیل نمیشه چون اپل هست قیمت فضایی داد .

Sent from my iPad using Tapatalk HD

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا