• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

خریدار Surface Pro اصل و مناسب ،تمیز قیمت بدید ♣♣

وضعیت
موضوع بسته شده است.

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
داداش اگر یک سر به فرومهای مایکروسافت بزنی.... میبینی که تمام صحبتهای دور و بره ویندوز پرو .... حول و حوش باتری 4 ساعت روی تبلت ها هستش منم این مدل تبلت رو ندیده بودم..... چی بگم والا... شاید این اومده باتری خفن طراحی کرده واسه رفع این مشکل.... ولی در مورد ویندوز rt که داشتم مطالع میکردم اساتید مایکروسافت دلیل طراحی همچین پلتفرمی را طول عمر باتری زیاد عنوان کرده بودن ولاغیر

کارخونه روی این تبلت ویندوز 8 معمولی نصب کرده بود، من خودم pro نصب کردم و تست کردم... بله یکی از قابلیتهای مهم ویندوز rt باطریش هست و اون به این معنیه که اگه روی این تبلت نصب کنید شاید تا 15 ساعت یا بیشتر هم جواب میده... ولی معنیش این نیست که ویندوز 8 معمولی صرفاٌ تا 4 ساعت جواب میده... این تبلت فقط 9.9 میلیمتر ضخامت داره... یعنی کمتر از 1 سانت... 10 اینچ هست و وزنش فکر کنم 580 یا 680 گرم باشه... فکر نکنم باطری خیلی خفنی استفاده شده باشه با این مشخصات... شاید اون مدلهایی که شما دیدید باطریشون خیلی داغون بوده! :D چون همین مدل ایسوس آلترابوکش رو من دیدم که دیجی کالا میگفت 2.5 ساعت باطریش در حالت تماشای فیلم دوام داره! :D

rasoooli

Registered User
لایک‌ها
325
عزیز من یه تبلت 10 اینچی asus vivotab smart دارم که ویندوز 8 پرو داره... بالای 9 ساعت باطریش در حالت کار با ویندوز و وبگردی کار میکنه... در حالت پخش مداوم فیلم تست نکردم ولی قطعاً بیشتر از 4 ساعت هست که شما میفرمایید. :happy:

البته وقتی باطریش هم کامل خالی بشه 6-5 ساعتی طول میکشه تا کاملاً شارژ بشه! :D

مصرف باتري به قدرت پردازنده مربوط ميشه ،
كه تبلت شما از پردازنده Intel® Atom™ Z2760 استفاده مي كنه و براي ساعت كار طولاني طراحي شده
اما قدرت پردازش اون با پردازنده هاي Core I5 كه در تبلت سرفيس استفاده شده قابل مقايسه نيست .

7_f_7

Registered User
لایک‌ها
255
مصرف باتري به قدرت پردازنده مربوط ميشه ،
كه تبلت شما از پردازنده Intel® Atom™ Z2760 استفاده مي كنه و براي ساعت كار طولاني طراحي شده
اما قدرت پردازش اون با پردازنده هاي Core I5 كه در تبلت سرفيس استفاده شده قابل مقايسه نيست .

فکر نکنم الآن صحبتمون درباره قدرت یا مصرف پردازنده باشه! :) موضوع سر مصرف سیستم عامله که ویندوز rt بیشتر از ویندوز معمولی باطری نگه میداره چون کمتر مصرف میکنه.

چند روز پیش و در صفحه قبل تفاوتها رو توضیح دادم دوستان میتوانن مطالعه کنن! ;)

soheilsmart

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
2
سرفیس پرو 128 گیگ آل دیجیتال آورده 4800 -قیمتش 999 دلار هست . تاچ کاور نداره (باید تاچ کاور براش بخرید یا تایپ کاور)- - صفحه نمایشش فول اچ دی هست با قابلیت تشخیص 10 نقطه همزمان - رم اش 4 گیگابایته (رم آر تی 2 ِ) - یه قلم حساس به فشار هم داره

سی پی یو اش هم Core i5 آیوی بریج هست

Surface Pro is powerful

عمر باتری اش بین 4 تا 5 ساعته (آر تی بین 9 تا 10 ساعت ) - لوازم جانبی که خود مایکروسافت براش می فروشه گرون هست - محافظ صفحه نمایش 30 دلاری داره 60 دلاری هم داره

More Accessories for Surface: Power Supplies, VGA and HDMI Adapte

قطعا هر کسی که پولش رو داشته باشه و بخره از خریدش پشیمون نخواهد شد ( البته قطعا تو ایران ارزش خریدش کمتره)

این هم یه بررسی خوب از سایت دِ ورج

Microsoft Surface Pro review | The Verge

یه نکته ای هم که هست اینه

از 128 گیگابایت ، 90 گیگابایت در اختیار کاربر هست بقیه اش خود سیستم عامل ، اپلیکیشن ها و ریکاوری پر کرده

surface-pro-storage-out-of-box-c-drive-554x516.png

Last edited:

Firepersian

Registered User
لایک‌ها
352
سرفیس پرو 128 گیگ آل دیجیتال آورده 4800 -قیمتش 999 دلار هست . تاچ کاور نداره (باید تاچ کاور براش بخرید یا تایپ کاور)- - صفحه نمایشش فول اچ دی هست با قابلیت تشخیص 10 نقطه همزمان - رم اش 4 گیگابایته (رم آر تی 2 ِ) - یه قلم حساس به فشار هم داره

سی پی یو اش هم Core i5 آیوی بریج هست

Surface Pro is powerful

عمر باتری اش بین 4 تا 5 ساعته (آر تی بین 9 تا 10 ساعت ) - لوازم جانبی که خود مایکروسافت براش می فروشه گرون هست - محافظ صفحه نمایش 30 دلاری داره 60 دلاری هم داره

More Accessories for Surface: Power Supplies, VGA and HDMI Adapte

قطعا هر کسی که پولش رو داشته باشه و بخره از خریدش پشیمون نخواهد شد ( البته قطعا تو ایران ارزش خریدش کمتره)

این هم یه بررسی خوب از سایت دِ ورج

Microsoft Surface Pro review | The Verge

یه نکته ای هم که هست اینه

از 128 گیگابایت ، 90 گیگابایت در اختیار کاربر هست بقیه اش خود سیستم عامل ، اپلیکیشن ها و ریکاوری پر کرده

مشاهده پیوست 332357

خیلی عالی

danmobile

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
دوستان گور بابای تمام لوازم الکترونیکی که نا الان اومده به بازار .من pro دارم به همتونم فرخ میرفوشم (lol)
surface pro پیشرفته ترین چیزیه که میتونین داشته باشین . این هیولا ادمو فاسد میکنه . rate رو 5.8 زده !!!!!!

Amjadnezam

Registered User
لایک‌ها
19
دوستان گور بابای تمام لوازم الکترونیکی که نا الان اومده به بازار .من pro دارم به همتونم فرخ میرفوشم (lol)
surface pro پیشرفته ترین چیزیه که میتونین داشته باشین . این هیولا ادمو فاسد میکنه . rate رو 5.8 زده !!!!!!

فدات شم این سونی که میگم ،سورفیس را دولپی قورت میدهد بدون لیوان آب!!!
Sony Vaio svD11216PG/B
دارای ال سی دی فول اچ دی ، کیبورد کشوئی کامل با نور پس زمینه ، CPU:Cori7نسل سوم ، هشت گیگ Ram ، دیسک سخت جامد SSD 256 Gig ، دو پرت USB3 ،پورت HDMI ، پورت VGA و....
و خدائیش بسیار زیبا و ظریف ، دو تا دوربین HD با کیفیت عالی
والبته با این کانفیگ آخرین قیمت با گارانتی ایران رهجو 7.550.000 تومان بوده که البته دیگه نداره الان تا مبلغ 8.000.000 تومان هم خرید فروش میشه.
ورژن سبک تر که مثل سورفیس هست حدود 6.000.000 میباشد.

Sent From Amjadnezam GT-P6800 By Tapatalk2

Sheldon

Registered User
لایک‌ها
22
وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا