استارتر
Registered User
- نوشتهها
- 962
- لایکها
- 195
کدوم موسسه ؟ اسم و ادرسو بگید
من تا اونجایی ک میدونم وام دولتی هست نه بانکی در ضمن طرف حساب شما ایشونه نه کسی دیگه
کدوم موسسه ؟ اسم و ادرسو بگید
ممنون عزیزسلام ایشون صد دفعه بیچاره توضیح داده هر دفعم یه نفر دوباره این سوالارو میپرسه با اجازه diagram من بهتون توضیح میدم
شما برای دریافت مبلغ 30 میلیون وام به صورت زیر عمل میکنید
سپرده گذاری مبلغ 10 ملیون تومان(تا روز اخری ک وام رو تسویه کردید پیش ایشون میمونه)2 ماه هم مدت سپرده گذاریه
یعنی شما 2 ماه بعد وامتون رو میگیرید
به ایشون سفته میدید به میزان مبلغ وام
سود این وام فقط مبلغ 2 میلیون تومان هست و شما هر ماه 400 هزار تومان پرداخت میکنید تا وقتی ک وامتون تسویه بشه
عزیز من وام 20 میلیونی لازم دارم بین 15-20
اما سریع میخوام باشه
باید چکار کنم؟
منم وام سريع ميخواستم ولي ظاهرنا فقط 30 ميليون به بالا هست وامها و مثلا براي وام 30 ميليوني بايد 10 ميليون رو به حساب بريزي و بعد يكي دو ماه وام رو بهتون ميدم
زیر 30 میلیون نداریم قربانشرایط واسه ۱۰ میلیون وام رو ارسال کنید لطفا.
Sent from my Galaxy Nexus using Tapatalk 2
سلام لطفا شرایط برای وام 20 30 میلیون رو برام ارسال کنید 99% می خوام ممنون
به نقل از G.A :سلام
دوست عزیز من 100 تومن وام میخواستم شرایط به چه صورته ؟
و یه سوالی دوستمون پرسیدن تو تاپیک میشه به من هم جواب بدید ؟
علاوه بر صحبتهای دوستان : چه تضمینی برای گرفتن وام هست ؟ چه تضمینی برای اینکه قبل از تصفیه وام سفته و چکها رو اجرا نذارین ؟ (حداقل بانک یا موسسات که میرین یه حسابی برای شما باز میکنن - یه دفترچه ای - شماره ای - سندی - مدرکی ارائه میدن !)یک برگه رسید در مقابل چند میلیون پول + سفته و چک که طرف مثابل به شما میده هیچ ارزشی نداره !
واقعا اعتمادسازی قسمت مهم این حرکت خوب دوستمون هست که اگه راهکاری دارن خودشون باید اعلام کنن !![]()