Bahram Zero
Registered User
خریدار هر نوع پرینتر خراب
دوستان من قیمت نمیدم قیمت مد نظر خودتونو حتماً بگید
دوستان من قیمت نمیدم قیمت مد نظر خودتونو حتماً بگید
درود
canon ip3600 مخزن قابل شارژ نو خریدم انداختم روش دیدم اگه اشتباه نکنم درامش خرابه
یه 100 سی سی هم جوهر داره
کاتریج قابل شارژ رو 80 خریدم
چند میخری
میهن مارکت - قيمت فروش پرینتر جوهرافشان - کانن Canon InkJet Printer Pixma IP3600
قیمت اکبندش بالای 450 با مخزن میوفته
البته
بعضی جاها تا 600 هم قیمت گذاشتند تو لینک میبینید
سلام
کارتریج قابل شارژ به کارم نمیاد!
من درام و سایر لوازمش مهم نیست فقط مکانیکیشو میخوام بعلاوه یه پردازنده که مربوط به مکانیکشه !
خودت چند میفروشی؟
من قیمت بالا به کارم نمیاد! اینجورم که شما میگی قیمتتم بالاس پس !
باشه
پس هیچی
سلام، یک عدد Epson Stylus C62 را که خراب نیست و فقط احتمالن بخاطر چند سال استفاده نشدن ازش نیاز داره به به تمیز کردن هدش ۷۰ تومن میخرید؟
داداش یه hp psc1350 موجوده..که خراب نیست فقط کارتریجش نیاز به شارژ داره..قیمت خودت بگو..یه سرچی تو اینترنت بزن ببین به کارت میاد من درخدمتم
قیمت پیشنهادی شما چیه واسهش؟سلام متاسفانه این قیمت نمی تونم !
سلام
Epson Stylus CX3500 موجوده
خرابه ولی تقریبا این چیزایی که می گین سالمه ...
یه HP all in one photosmart 2613 دارم که پورت usbش در اثر کارکرد چند سال پیش خراب شد. (پین های داخل پورت خرابه) با پورت lan عین شیر تا هفته پیش کار میکرد.الآن که روشنش کردم ارور داد و صفحه نمایشش کلاً خاموشه... حتی لامپ اسکنرش هم خاموشه... (یادمه همیشه اون گوشه عین مهتابی روشن بود!
)
میخوام ببرم تعمیر قیمت بدید با هزینه تعمیر مقایسه کنم اگه به صرفم بود تقدیم شما کنم.
اچ پی 5363 کارتریج هاش باید عوض شه خودشم هم فکر کنم سالمه نمیدونم دقیقا . دو ساله استفاده نشده
چند میخری؟ قیمت ندارم
رفیق منم یه اچ پی رنگی لیزری داره که خرابه نمیدونم چه شه اگه خریدای بگو واست اطلاعات بگیرم