• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

██████◄◄ فروش گوشی One X معیوب ►►██████

2PINO

Registered User
لایک‌ها
3
آقا مهدی زورم دیگه بیشتر از 350 تومن نیست ، یه کاریش بکن.

scarface666

Registered User
لایک‌ها
56
ایول به خودم...منم یه وان ایکس داشتم مشکل لایت پیدا کرد البته من سریع فهمیدم از ال سی دی نیس..5 ماه کر کرد بعد یوهو مشکل پیدا شد..خلاصه رفتم یقه مغازه دارو گرفتم داد و بیداد ابروشو بردم اونم وسط علادین..خلاصه طرف قبول کرد گوشی رو ازم1200 بردار اون موقع قیمت نو گوشی 1600 بود..منم قبول کردم...داداش تو هم همین کارو بکن برو پیش مغازه دار..داد و اربده کشی کن که بدون این 2 تا ایرانی جماعت کارتو راه نمیدازه..اگه خواستی بگو منم بیام 100 درصد نه ولی 70 درصد قول میدم بالای 1 تومن بفروشیش..البته یه چیزی هم این وسط گیر ما بیاد بد نیس:D

slr560

Registered User
لایک‌ها
5
ایول به خودم...منم یه وان ایکس داشتم مشکل لایت پیدا کرد البته من سریع فهمیدم از ال سی دی نیس..5 ماه کر کرد بعد یوهو مشکل پیدا شد..خلاصه رفتم یقه مغازه دارو گرفتم داد و بیداد ابروشو بردم اونم وسط علادین..خلاصه طرف قبول کرد گوشی رو ازم1200 بردار اون موقع قیمت نو گوشی 1600 بود..منم قبول کردم...داداش تو هم همین کارو بکن برو پیش مغازه دار..داد و اربده کشی کن که بدون این 2 تا ایرانی جماعت کارتو راه نمیدازه..اگه خواستی بگو منم بیام 100 درصد نه ولی 70 درصد قول میدم بالای 1 تومن بفروشیش..البته یه چیزی هم این وسط گیر ما بیاد بد نیس:D

لطف داری شما
اینجا داریم مفت قطعاتشو میفروشیم کسی نمیاد
بالاترین پیشنهاد 350 تومان فعلا

morimax

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
رفیق پایان مزایده دقیقن کی بود ؟
بالاترین پیشنهاد رو کی داد؟
شما یهو میزنی فروخته شد .. به حق مخاطبتون که داره تاپیک شما رو پیگیری میکنه احترام بزارید یکم

slr560

Registered User
لایک‌ها
5
رفیق پایان مزایده دقیقن کی بود ؟
بالاترین پیشنهاد رو کی داد؟
شما یهو میزنی فروخته شد .. به حق مخاطبتون که داره تاپیک شما رو پیگیری میکنه احترام بزارید یکم

500 تومن فروخته شد
من به شما گفته بودم که اولین 500 فروخته میشه

morimax

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
500 تومن فروخته شد
من به شما گفته بودم که اولین 500 فروخته میشه
آقا شما همین چند ساعت پیش گفتی به پیشنهادات تو تاپیک میفروشید فقط..
به هر حال شما صاحب اختیارید
انشالاه که معامله سودمندی بوده باشه براتون

بالا