• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

آشنايي مختصر با دوره آموزشي خدمت سربازي

alitalia

Registered User
لایک‌ها
4
چقدر این جوونای ما ساده اند .. خدای من
اینا با کمال نامردی و بی عدالتی خدمتو کردن 21 ماه
حالا میگن شاید بشه 24 ماه که شما به همین 21 ماه راضیی بشید بگیید آخ جوون 21 ماه
. خدمت همون 18 ماهه . تازه قراره بشه 15 ماه

xx1051xx

Registered User
لایک‌ها
18
بـــــــابــــــل شـهـر بــهــــار نــارنــــجـــ
علی جان رو چه حسابی این حرف رو میزنی ؟

farzad.r

Registered User
لایک‌ها
281

دوست عزیز می دونم شما چی میگی ولی واقع بینی رو مجبوریم داشته باشیم. فعلا که گرفتار این وضع هستیم
یک روز از عمرمون هم هدر بره یکروزه

همیشه میگن شما خودتون رو برای شرایط بدتر آماده کنید که راحت زندگی کنید.....

من خوبی رفیقم رو میخوام که میگم زودتر برو پلیس +10 برای اعزام که فردا صبح از خواب پا میشن و میکنن 24 ماه
یعنی 3 ماه از عمر رفیقم برام مهمه . اصلا بحث ذوق زدگی احمقانه نیست

وگرنه بله خدمت 6 ماه باید باشه. اونم به خاطر شرایط خاص کشور.... بیشترش دیگه میشه آفتابه لگن 7 دست و همه میشن سیاهی لشکر
یک عده جوون افسرده و خسته از زندگی نتیجه 18 یا 21 ماه پاسداری دادنه......
حتی شما بگو طرف کار اداری داره...... باز هم احساس یاس و ناراحتی داره

واقعا مقایسه میکنم با کسایی که معاف شدن، چقدر سربازی رفته ها ضربه خوردن و از زندگی زده شدن

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
امروز از 2تا پلیس +10 پرسیدم هر دوشون گفتن که تاریخو عقب بندازی کدتم عوض میشه ...گفته زیاد پیش اومده مثلا طرف یکه 12 **** بوده تمدید کرده یکه دو دوباره کد نیروی انتظامی براش خورده ...
نظر شما ؟ اینو گفتم بخاطر اینکه بعضی از دوستان میگفتن قانونی هست که میگه نمیشه ...البته هنوزم مطمئن نیستم ...
بنده تجربم میگه که نمیشه.
حالا چی بگم اونا گفتن شما دوست داری برو تست کن.

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
دوست عزیز می دونم شما چی میگی ولی واقع بینی رو مجبوریم داشته باشیم. فعلا که گرفتار این وضع هستیم
یک روز از عمرمون هم هدر بره یکروزه

همیشه میگن شما خودتون رو برای شرایط بدتر آماده کنید که راحت زندگی کنید.....

من خوبی رفیقم رو میخوام که میگم زودتر برو پلیس +10 برای اعزام که فردا صبح از خواب پا میشن و میکنن 24 ماه
یعنی 3 ماه از عمر رفیقم برام مهمه . اصلا بحث ذوق زدگی احمقانه نیست

وگرنه بله خدمت 6 ماه باید باشه. اونم به خاطر شرایط خاص کشور.... بیشترش دیگه میشه آفتابه لگن 7 دست و همه میشن سیاهی لشکر
یک عده جوون افسرده و خسته از زندگی نتیجه 18 یا 21 ماه پاسداری دادنه......
حتی شما بگو طرف کار اداری داره...... باز هم احساس یاس و ناراحتی داره

واقعا مقایسه میکنم با کسایی که معاف شدن، چقدر سربازی رفته ها ضربه خوردن و از زندگی زده شدن

درود عزیزم.
از اونا ضجر کشید هایی دادا.

راستی alitalia عزیز دوست بنده اعزامی 1/2 هست و 6 ماه کسری داره.یعنی شکلی که شما میگی باید 1/2/92 ترخیض بشه .اگه اینطور بود که باید مدارک فایلش رو می فرستاد.
خدمت 21 ماه هست و خلاص این صحبت ها چیه.18 ماه کجا بود.

Stolen Ground

Registered User
لایک‌ها
148
سوال منو کسی جواب نداد
از تاریخ فارغ التحصیلی تو این 1 سال فرجه میشه با وثیقه خارج شد؟

majid_b

Registered User
لایک‌ها
22
سوال منو کسی جواب نداد
از تاریخ فارغ التحصیلی تو این 1 سال فرجه میشه با وثیقه خارج شد؟

فقط با پذیرش دانشگاه و ویزای تحصیلی و به قصد تحصیل، برای تفریح نمیشه رفت، حتی برای شرکت در سمینارم نمیذارن، دوستم امتحان کرد، قبل فارغ التحصیلی، بعده دفاع، نتونست برای سمینار بره اروپا ... خلاصه واسه ما که نشد

Persiastore

کاربر فعال تجارت آنلاین
کاربر فعال
لایک‌ها
212
بنده تجربم میگه که نمیشه.
حالا چی بگم اونا گفتن شما دوست داری برو تست کن.

من اول آبان 91 اعزامم بود کد 01 ارتش تهران هم خورده بودم ولی رفتم **** وظیفه با قانون دو برادر حین خدمت اعزامم دیماه انداختم امریه گرفتم و دیماه پدافند سمنان افتادم
پس حتی اگر کد هم خورده باشید ولی پذیریش یا امریه بگیرید و موافقت بشه کد عوض میشه

farzad00000

Registered User
لایک‌ها
0
دوستان عزیز ساکن تهران
هرکی تمایل داره برای کچل کردم موهاش چهت اعزام به خدمت بیا پیش من.

لطفا اس ام یدید اول.
درضمن پولم میدم

alitalia

Registered User
لایک‌ها
4
درود عزیزم.
از اونا ضجر کشید هایی دادا.

راستی alitalia عزیز دوست بنده اعزامی 1/2 هست و 6 ماه کسری داره.یعنی شکلی که شما میگی باید 1/2/92 ترخیض بشه .اگه اینطور بود که باید مدارک فایلش رو می فرستاد.
خدمت 21 ماه هست و خلاص این صحبت ها چیه.18 ماه کجا بود.

داداش گلم شما منظور منو متوجه نشدید
من میگم هر کاری که میخوان کنن قبلش از لحاظ روانی و ذهنی شرایط آماده میکنت بعد اقدام میکنن
من میدونم کاری از دست ما بر نماید . میگم با زبان هم که شده همیشه معترض و ناراحت باشیم .
نه اینکه بگبیم بیخیال میگذره جه 18 ماه چه 24 ماه
هر بلایی خواستن سرمون بیارن . مرخصی کمکنن . استحقاق قطع کنن . حقوق مسخره را کم کنن . خدمت زیاد کنن.

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
داداش گلم شما منظور منو متوجه نشدید
من میگم هر کاری که میخوان کنن قبلش از لحاظ روانی و ذهنی شرایط آماده میکنت بعد اقدام میکنن
من میدونم کاری از دست ما بر نماید . میگم با زبان هم که شده همیشه معترض و ناراحت باشیم .
نه اینکه بگبیم بیخیال میگذره جه 18 ماه چه 24 ماه
هر بلایی خواستن سرمون بیارن . مرخصی کمکنن . استحقاق قطع کنن . حقوق مسخره را کم کنن . خدمت زیاد کنن.

اوکی راست میگی.

کی الان اینجا راضیه و به سربازی اعتراض نداره ؟؟؟؟؟

ها؟

greywarden

Registered User
لایک‌ها
2,080
سلام .
دوستان الان اموزشی چند ماهه ؟ برای ارتش **** یا نیروی انتظامی فرقی میکنه ؟
من نیروی انتظامی افتادم باید چند ماه برم ؟

movaffag

Registered User
لایک‌ها
20
ﮐﺴﯽ ﺑﺎﺯﯼﭘﺎﺩﮔﺎﻥ ﺷﻬﯿﺪ ﺭﺟﺎﯾﯽ ﮐﺮﻣﺎﻧﺸﺎﻩ ﺁﺷﻨﺎﯾﯽ ﺩﺍﺭﻩ ؟ﻟﯿﺴﺎﻧﺴﻬﺎ ﻭﺿﻌﺸﻮﻥ چطوره؟

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
سلام .
دوستان الان اموزشی چند ماهه ؟ برای ارتش **** یا نیروی انتظامی فرقی میکنه ؟
من نیروی انتظامی افتادم باید چند ماه برم ؟

آموزشی دو ماهه.

برای ارتش و **** و نیرانتظامی هم قرق نداره.

بستگی به یگانی داره که خدمتت میفته.
مدت خدمت سربازی 21 ماه
سربازان مناطق عملیاتی و امنیتی 18 ماه
مناطق محروم بدآب و هوا 19 ماه
سربازان مشغول در یگان‌های حفاظتی مراکز دولتی 21 ماه
امریه‌دار که مشغول به کار تخصصی هستند، 24 ماه

hamidjoon1366

Registered User
لایک‌ها
507
بچه ها من فوق لیسانس مدیریت دارم الانم تو فرجه ی یک ساله هستم
تا دی ماه وفت دارم دفترچه بفرستم. دنبال اینم که یه جا امریه بگیرم ولی بعید میدونم جایی بتونم بگیرم. اخه هیچکدوم شرایطشو مثل متاهلی، معاف از رزم و ... اینا ر ندارم. معدل فوقمم خوب نیست. پارتیم ندارم
حالا سوالم این بود که من دفترچه ر از کجا بفرستم بهتره؟ اصلا روی شهر تاثیری داره؟ از تهران بفرستم یا شهرستان؟
کی بفرستم که خیلی توی گرما نباشه. اگه جوری بفرستم که1/6 اعزام بشم خوبه؟ معمولا فوق لیسانسها ر کدوم شهر و کدوم پادگان میفرستن واسه اموزشی؟

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
تا دی ماه وفت دارم دفترچه بفرستم. دنبال اینم که یه جا امریه بگیرم ولی بعید میدونم جایی بتونم بگیرم. اخه هیچکدوم شرایطشو مثل متاهلی، معاف از رزم و ... اینا ر ندارم. معدل فوقمم خوب نیست. پارتیم ندارم
حالا سوالم این بود که من دفترچه ر از کجا بفرستم بهتره؟ اصلا روی شهر تاثیری داره؟ از تهران بفرستم یا شهرستان؟
کی بفرستم که خیلی توی گرما نباشه. اگه جوری بفرستم که1/6 اعزام بشم خوبه؟ معمولا فوق لیسانسها ر کدوم شهر و کدوم پادگان میفرستن واسه اموزشی؟
اگه میتونی امریه بگیری و برات جور میشه امریه بگیر.
هیچی فرقی نمیکنه از کجابفرستی دفترچه رو .تهران بفرستی یا شهر دیگه.
به نظر من الان بهترین موقع است البته نه الان حدود 20/2 بفرستی اعزامت میفته کی؟میفته 1/6/92 دقیقا منم اینطور جریانی بود 20/2 فرستادم افتادم 1/6/91 پادگان 01 .هوا عالیه و تایم خیلی خوبی هست برای آموزشی .نه سرده و نه زیاد گرم.وسط سال هست.
اگه قبل از 1/6 اعزامت باشه آموزشی گرمه و اذیت میشی و اونطرف قضیه اگر هم بعد از 1/6 اعزامی بشی باز هوا سرده و تو آموزشی اذیت میشی و ا

هیچی معمولا نداریم.ولی دعا کن ارتش بیفتی خیلی بهتر از نیروانتظامی هست.
اگه ارتش بیفتی احتمالا آموزشیت یا 01 یا 06 تهران و به احتمال زیاد هم همون تهران برای خدمتت بمونی.
امیدوارم پاسخ سوالتو گرفته باشی.

MasoudM

Registered User
لایک‌ها
651

با این وضعیت اگه پارتی هم نداری که اصلا فکر امریه نباش . اگه معدلت 17 هم بود بازم بدون پارتی 10 درصد شانس داشتی :eek:

آره تو شهر تا حدی تاثیر داره .

بد نیست از تهران ارسال کنی چون اگه ارتش باشی نیروی زمینی تعداد خیلی زیادی تو تهران میگیره . و خب بهترین پادگان های نیروی زمینی ارتش همین 01 و 02 تهران هستن .

تاریخت خوبه . بهتر از رژه رفتن تو ظهر مرداد و پست دادن نصف شب تو دی ماهه .

hamidjoon1366

Registered User
لایک‌ها
507
اگه میتونی امریه بگیری و برات جور میشه امریه بگیر.
هیچی فرقی نمیکنه از کجابفرستی دفترچه رو .تهران بفرستی یا شهر دیگه.
به نظر من الان بهترین موقع است البته نه الان حدود 20/2 بفرستی اعزامت میفته کی؟میفته 1/6/92 دقیقا منم اینطور جریانی بود 20/2 فرستادم افتادم 1/6/91 پادگان 01 .هوا عالیه و تایم خیلی خوبی هست برای آموزشی .نه سرده و نه زیاد گرم.وسط سال هست.
اگه قبل از 1/6 اعزامت باشه آموزشی گرمه و اذیت میشی و اونطرف قضیه اگر هم بعد از 1/6 اعزامی بشی باز هوا سرده و تو آموزشی اذیت میشی و ا

هیچی معمولا نداریم.ولی دعا کن ارتش بیفتی خیلی بهتر از نیروانتظامی هست.
اگه ارتش بیفتی احتمالا آموزشیت یا 01 یا 06 تهران و به احتمال زیاد هم همون تهران برای خدمتت بمونی.
امیدوارم پاسخ سوالتو گرفته باشی.

ممنون از توضیحاتت. خیلی خوب بود. فقط اگه نیروی انتظامی هم بیفتم باز تهران برای اموزشی بهتر از شهرای دیگس؟ خود 21 ماه نیروی انتظامی چطوره نسبت به ارتش؟ برای فوق لیسانسها نسبت به مدارک دیگه ارزش قائل هستند هم ناجا هم ارتش؟

p30doc

Registered User
لایک‌ها
2,205
ممنون از توضیحاتت. خیلی خوب بود. فقط اگه نیروی انتظامی هم بیفتم باز تهران برای اموزشی بهتر از شهرای دیگس؟ خود 21 ماه نیروی انتظامی چطوره نسبت به ارتش؟ برای فوق لیسانسها نسبت به مدارک دیگه ارزش قائل هستند هم ناجا هم ارتش؟

مطمئن باش شما آموزشی هیچ شهری بهتر از تهران نیست.توهر نیروی
نسبت به ارتش بدتره واقعیتش.البته بستگی داره ولی خوب کلا ارتش بهتر از نیروانتظامی هست واسه وظیفه.
شما تو ارتش بیشتر ارزش برات قائل میشن هرجا باشی.ستوان دوم میشی کارت دفتری هست و تایم اداری.
ولی من تو شهر خودمون طرف فوق لیسانس مکانیکه از صنعتی اصفهان ولی داره سر یه چهار راه پست میده و یا تو کلانتری داره ضجر میکشه.
ارتش خیلی بیشتر برای شمای افسر وظیفه ارزش قائل میشن.مطمئنا

hamidjoon1366

Registered User
لایک‌ها
507
با این وضعیت اگه پارتی هم نداری که اصلا فکر امریه نباش . اگه معدلت 17 هم بود بازم بدون پارتی 10 درصد شانس داشتی :eek:

آره تو شهر تا حدی تاثیر داره .

بد نیست از تهران ارسال کنی چون اگه ارتش باشی نیروی زمینی تعداد خیلی زیادی تو تهران میگیره . و خب بهترین پادگان های نیروی زمینی ارتش همین 01 و 02 تهران هستن .

تاریخت خوبه . بهتر از رژه رفتن تو ظهر مرداد و پست دادن نصف شب تو دی ماهه .

مرسی از شما. منظورتون چیه تو شهر تاثیر داره؟! اون دوست بالایی که گفتند اصلا فرقی نمیکنه از تهران بفرستم یا از شهرستان؟ ایا به این صورته که فوق لیسانس ها ر حالا از هر جا دفترچه فرستاده باشن میفرستن تهران یا نه اگه مثلا از شهرستان بفرستم ممکنه بفرستنم یه شهرستان دیگه؟ (با توجه به اینکه شهرستان ما اصلا ارتش نداره و خیلی کوچیکه)

بالا