• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش توله 5 ماهه اشپیتز ...

وضعیت
موضوع بسته شده است.

vrp_vahid

Registered User
لایک‌ها
24
نه والا جنگ قیمت نیست دیگه 10 20 تومن چیه من خودمو خراب کنم براش...

من با ایشون هم قبل شما صحبت کردم..و ایشون دیگه ازش خبری نشد ..شما اومدی با شما صحبت کردم..

الان هم حق با شماست هم ایران شاپ ... باور کنین من کیتی رو 600.000 خریدم پس قیمت ارزشی برام نداره..

تنها گفتم سر حرفی که روز اول زدم بمونم تا حق شما 2تا دوست ضایع نشه.

برای این هم که جنگ قیمت و حالت مزایده نشه ..گفتم خصوصی بگین نه اینجا :)

من 12 میام و دیگه جواب نمیدم نه گوشی نه تاپیک ساعت 12 بالاترین پیش کیتی رو به خونه میبره..

استارتر

Registered User
لایک‌ها
195
الانم شما قیمتی ک میخواید بخرید نهایت قیمتتون رو بگید خواهشا منم یه قیمت میدم

iranshoping

Registered User
لایک‌ها
57
الانم شما قیمتی ک میخواید بخرید نهایت قیمتتون رو بگید خواهشا منم یه قیمت میدم
داداش جنگ پول ننداز خدایی من دوست دخترم دیده به خدا نخرم کلمو میکنه پس اذیت نکن بزار بخرم منم کرجم میدم چند روز نگه دار من سگ دو سال داشتم داداش
شما چند روز نگه دازی زده میشی
پس بی خیالش شو این ماله منه

استارتر

Registered User
لایک‌ها
195
داداش جنگ پول ننداز خدایی من دوست دخترم دیده به خدا نخرم کلمو میکنه پس اذیت نکن بزار بخرم منم کرجم میدم چند روز نگه دار من سگ دو سال داشتم داداش
شما چند روز نگه دازی زده میشی
پس بی خیالش شو این ماله منه

شما دوس دخترت دیده من خانمم اتفاقا الان بهتون پ خ دادم ک ازتون خواهش کردم انصراف بدید مطمئن باش زده نمیشم شما از کجا میدونید اخه من زده میشم:دی
نگران نباش من زده نمیشم شما به قول خودت قبلا سگ داشتی میتونی راحت بری یکی دیگه بخری
کیتی مال منه پاتو از این معامله بکش بیرون وگرنه ترورت میکنم:D

iranshoping

Registered User
لایک‌ها
57
شما دوس دخترت دیده من خانمم اتفاقا الان بهتون پ خ دادم ک ازتون خواهش کردم انصراف بدید مطمئن باش زده نمیشم شما از کجا میدونید اخه من زده میشم:دی
نگران نباش من زده نمیشم شما به قول خودت قبلا سگ داشتی میتونی راحت بری یکی دیگه بخری
اقا اصلا من نخواستم انصراف میدم قیمتمم کنسل این دوستمون با همون 210 تومن تو اولویته
در هر صورت مرسی
چون کادو داره میخره نامردیه من بردارم شما کجا کرجی داداش

استارتر

Registered User
لایک‌ها
195
اقا اصلا من نخواستم انصراف میدم قیمتمم کنسل این دوستمون با همون 210 تومن تو اولویته
در هر صورت مرسی
چون کادو داره میخره نامردیه من بردارم شما کجا کرجی داداش

اقا دمت گرم خدایی خیلی گلی
من سمت فردیس و مشکین اباد میشینم شمارتو واسم پ خ کن تا شمارمو بهت بدم هر روز دوس داشتی بیا کیتی رو ببر شمارتو پ خ کن چون شاید لازم شد بعضی روزا کیتی رو بذارم پیشت
==========
استارتر لطفا ادرس رو بفرستن واسم من سه شنبه میام ورامین فقط یکی به من بگه از کجا سوار بشم

nimafire

Registered User
لایک‌ها
14
امکان مراجعه حضوری و انتقال سگ به شهر دیگری هست ؟

iranshoping

Registered User
لایک‌ها
57
اقا دمت گرم خدایی خیلی گلی
من سمت فردیس و مشکین اباد میشینم شمارتو واسم پ خ کن تا شمارمو بهت بدم هر روز دوس داشتی بیا کیتی رو ببر شمارتو پ خ کن چون شاید لازم شد بعضی روزا کیتی رو بذارم پیشت
==========
استارتر لطفا ادرس رو بفرستن واسم من سه شنبه میام ورامین فقط یکی به من بگه از کجا سوار بشم
09121641841
09391641841
مبارکت باشه داداش سوالی هم داشتی در خدمتتم

.WOLF.

Registered User
لایک‌ها
283
بابا فرخته شد دیگه کسی نظر نده با این اقای استارتر به تفافق رسیدن

دوست عزيز با تمام احترامي ك واستون قائل هستم ولي :

بهتر اينه ك تو تاپيك ديگران دخالت نكنيد!

نقل قول از استارتر:

من 12 میام و دیگه جواب نمیدم نه گوشی نه تاپیک ساعت 12 بالاترین پیش کیتی رو به خونه میبره..

استارتر

Registered User
لایک‌ها
195
دوست عزيز با تمام احترامي ك واستون قائل هستم ولي :

بهتر اينه ك تو تاپيك ديگران دخالت نكنيد!

نقل قول از استارتر:

سلام دوست عزیز البته من نمیدونم تصمیم نهایی با اقا وحیده ولی اگه پست هارو بخونید نوشته هرکس بین من و iranshoping بالاترین پیشنهاد رو بده مال اونه امروز قرار بود خبر بدن ک انگار مشکلی بین من و ایشون پیش اومد ک وحید برای اینکه کدورتی پیش نیاد یه مزایده دیگه بین من و iranshoping راه انداختن تا ساعت 12 شب
حالا باز ایشون میان و نظرشون رو میگن

.WOLF.

Registered User
لایک‌ها
283
سلام دوست عزیز البته من نمیدونم تصمیم نهایی با اقا وحیده ولی اگه پست هارو بخونید نوشته هرکس بین من و iranshoping بالاترین پیشنهاد رو بده مال اونه امروز قرار بود خبر بدن ک انگار مشکلی بین من و ایشون پیش اومد ک وحید برای اینکه کدورتی پیش نیاد یه مزایده دیگه بین من و iranshoping راه انداختن تا ساعت 12 شب
حالا باز ایشون میان و نظرشون رو میگن

مشكلي نيست تصميم با خود ايشون.
من همينجا اعلام ميكنم قيمت شما يا هر فرد ديگه ايي ك خريداره من بالاترش خريدارم!

استارتر

Registered User
لایک‌ها
195
مشكلي نيست تصميم با خود ايشون.
من همينجا اعلام ميكنم قيمت شما يا هر فرد ديگه ايي ك خريداره من بالاترش خريدارم!

امیدوارم اقا وحید گل قبل 24 بیان و اینجا بگن ک قصد دارن به من بفروشن یاکه نه میخوان مزایده رو ادامه بدن بین من و شما چون من الان نمیخوام قیمتی بیشتر بدم تا ایشون مشخص نکنه اون موقع سر قیمت کنار میایم

hamidrzm

Registered User
لایک‌ها
19
من اگه دوست عزیزمون استارتر به خانومشون نمیخوواستن بدن حاظر بودم تا 700 بخرمش ولی ...
مبارکت باشه استارتر جان ایشالله با خودت و خانومت زندگی راحتی رو داشته باشه و اذیت نشه

.WOLF.

Registered User
لایک‌ها
283
امیدوارم اقا وحید گل قبل 24 بیان و اینجا بگن ک قصد دارن به من بفروشن یاکه نه میخوان مزایده رو ادامه بدن بین من و شما چون من الان نمیخوام قیمتی بیشتر بدم تا ایشون مشخص نکنه اون موقع سر قیمت کنار میایم

منم مثل شما قصدم خريد هستش, با اين تفاوت ك واسه خودم ميخوام, نه همسري در كاري نه چيزه ديگه ايي ك بگم ب خاطر فلاني ميخوام!
مطمئن باشيد لازم باشه قيمت رو اينقدر بالا مي برم ك احدي حتي قدرت نوشتنش رو هم نداشته باشه!

استارتر

Registered User
لایک‌ها
195
منم مثل شما قصدم خريد هستش, با اين تفاوت ك واسه خودم ميخوام, نه همسري در كاري نه چيزه ديگه ايي ك بگم ب خاطر فلاني ميخوام!
مطمئن باشيد لازم باشه قيمت رو اينقدر بالا مي برم ك احدي حتي قدرت نوشتنش رو هم نداشته باشه!
دوست عزیز بعضی چیزا رو فقط با پول نمیشه خرید
از دوستانی ک بخاطر من انصراف دادن هم تشکر میکنم
من مولتی میلیونر نیستم ک تا هر قیمتی بخرم
و نمیخوام ک اقا وحیدم بخاطر من ضرر کنه ایشونم گفتن ک 600 خریدنش مطمئنن خیلیم خرجش کردن الان د ارن با کلی ضرر میفروشن ولی توی تاپیکم گفتن فقط بخاطر پول نیست امنیت سگشونم براش مهمه ولی در هر صورت ایشون مختارن تصمیم گیری کنند
من اون مبلغ رو میتونم بدم + قول اینکه سگشون در امنیت کامل باشه
اگر اقا وحید نخواستن به من بدن و قصد ادامه ی مزایده رو داشتن از دوستانی ک کنار کشیدن هم میخوام ک مزایده رو ادامه بدن چون من تا یه مبلغی میتونم بخرم

Last edited:

.WOLF.

Registered User
لایک‌ها
283
دوست عزیز بعضی چیزا رو فقط با پول نمیشه خرید
از دوستانی ک بخاطر من انصراف دادن هم تشکر میکنم
من مولتی میلیونر نیستم ک تا هر قیمتی بخرم
و نمیخوام ک اقا وحیدم بخاطر من ضرر کنه ایشونم گفتن ک 600 خریدنش مطمئنن خیلیم خرجش کردن الان د ارن با کلی ضرر میفروشن ولی توی تاپیکم گفتن فقط بخاطر پول نیست امنیت سگشونم براش مهمه ولی در هر صورت ایشون مختارن تصمیم گیری کنند
من اون مبلغ رو میتونم بدم + قول اینکه سگشون در امنیت کامل باشه
اگر اقا وحید نخواستن به من بدن و قصد ادامه ی مزایده رو داشتن از دوستانی ک کنار کشیدن هم میخوام ک مزایده رو ادامه بدن چون من تا یه مبلغی میتونم بخرم

اشتباه نكن عزيزم همه چيز پوله! هرچي قيمتي ك ميدي بالاتر باشه شانس خريدت بالاتره, با احترام ب وحيد عزيز ولي اون حرف ها فقط شعاره! اگه حرفي ك زدن واقعيت داشت اصلا نه مزايده ايي بود نه قيمتي ك گذاشتن!

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا