سپیده مقربی
کاربر تازه وارد
- تاریخ عضویت
- 15 آپریل 2013
- نوشتهها
- 1
- لایکها
- 0
در روش های دیگر پخت، ویتامین ها کاملا یا تا حدی از بین می روند ولی در روش بخارپز بیشتر مواد مغذی از جمله ویتامین های حساس به حرارت باقی می مانند. به همین علت بخارپز کردن را بیشتر برای سبزیجات وماهی استفاده می کنیم تا هم نرم تر شود و هم هضم شان راحت تر باشد و هم ارزش تغذیه ای خود را حفظ کنند
برای اینکار ما به شما بخار پز پارس خزر رو معرفی میکنیم که سه طبقه است و میتوانید مقدار زیادی سبزیجات ماهی و... درون ان بخار پز کنید ،و یک غذای کاملا مفید رو میل کنید (یادتون نره بدون روغن و همراه مقدار زیادی ویتامین)این بخار پز عالی رو میتونید توی این سایت ببینید و خیلی راحت تهیه کنید www.parskhazardc.com
برای اینکار ما به شما بخار پز پارس خزر رو معرفی میکنیم که سه طبقه است و میتوانید مقدار زیادی سبزیجات ماهی و... درون ان بخار پز کنید ،و یک غذای کاملا مفید رو میل کنید (یادتون نره بدون روغن و همراه مقدار زیادی ویتامین)این بخار پز عالی رو میتونید توی این سایت ببینید و خیلی راحت تهیه کنید www.parskhazardc.com