قیمت : فعلا 425,000 تومان - 315,000 تومان ( به زودی )
منم اگه 170بیادچندتامیخوام...مگه با دلارچند تومنی اینارو وارد میکنین ؟ من منتظر 170 هستم ....... تبلت های شما مهلت تست دارن ؟ پیر کاردین و میگم
به شخصه اگه 170 تومنی آوردی من 10 تا میخوام :lol:
ببخشید میشه قیمت با تخفیف و نحوه خرید Wintouch Q73 8GB سیم کارت خور برام پ . خ کنید
همین الان یه دونه سیمکارت خور خریدارم
چشممنم اگه 170بیادچندتامیخوام
سلام
تبلت puree Cardin سيم نخور چند؟
چه جوري مطمعن شم به دستم ميرسه؟
داداش اون 170 که میگی راسته ما منتظر بمونیم اصلشه دیگه؟
پیر گاردین عمولی رو ارزون تر میدی؟
...مگه با دلارچند تومنی اینارو وارد میکنین ؟ من منتظر 170 هستم ....... تبلت های شما مهلت تست دارن ؟ پیر کاردین و میگم
به شخصه اگه 170 تومنی آوردی من 10 تا میخوام :lol:
داداش كيف براي gs padx8 داري؟
توی پ.خ جوابتو میدم عزیز.پیغام زدم برات
سیم کارت خور موجود داری 315 تومن؟؟
تعداد چنده؟
!!!!!!
این به زودی کی میاد؟؟/
شما لوازم جانبی نبلتها رو هم دارین؟ مثل کاور و محافظ ضد خش
پیر کاردین بدون سیم کارت چه نوع کابل hdmi میخورن؟؟
لطفا جواب من رو هم بديد ممنون
سلام
قيمت درحل حاضر و نحوه خريد مدل سيم كارت خور پير كاردين الان چطوريه؟
جواب سوالای بعدی چی شد؟؟ محافظ ضد خش و کاور (کیف اما نه کیرد دار) براش هست؟این به زودی به زودی میاد! چون نمیخوام 3-4 تا دونه بگیرم که. یا با پست نمیخوام بگیرم که. یه سری مراحل داره باید طی شه.
خب اگه بخوایم با قیمت الان بخریم پایین تر قیمت فعلی هم میتونیم بخریم (سیم کارت خوره)، 315 تومنه یه چیز دیگش p:کسایی که عجله دارن میتونن با همین قیمت بگیرن خب![]()
جواب سوالای بعدی چی شد؟؟ محافظ ضد خش و کاور (کیف اما نه کیرد دار) براش هست؟
خب اگه بخوایم با قیمت الان بخریم پایین تر قیمت فعلی هم میتونیم بخریم (سیم کارت خوره)، 315 تومنه یه چیز دیگش p:
محافظ صفحه که اون جای اسپیکر و دوربینش درست باشه فکر نکنم. باید با تیغ جای اسپیکرو در آورد!!!!
کیفشم یه لپتاپی میگیری. میدی جاهایی که کمربند رو سوراخ میکنن. واست تمیز سوراخ دوربینو در میارن.![]()