• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش گوشی ضد آب و ضد گرد غبار Haier Hw-W718 با قیمتی استثنایی

وضعیت
موضوع بسته شده است.

Amjadnezam

Registered User
لایک‌ها
19
دوستانی که رام دانلود کردن یه لینک بدن یه اندروید خام باشه بهتره تا دستکاری شده

https://dl.dropboxusercontent.com/u/55113449/Haier_W718/Haier_W718_4.0.3_Root_rek.V6.zip
من چند تا رام تست کردم .هرکدومشون یه مشکلی داشتن.چه موقع نصب و...
این بهترین رام بود .خیلی خوبه .روت شدست،ریکاوری مد داره و...
تاکید میکنم تا الان این بهترین رام هستش گه تست کردم.
فقط دراپ باکس چند روزه که به خاطر ترافیک بالا این اکانت را بسته.تست کنید تا جواب بگیرید.

Sent From Amjadnezam GT-P6800 By Tapatalk2

آقایان وخانومهای محترم:
چند تافایل باید دانلود کنید تا بتونید:اولا گوشی را روت کنید،دوما ومهمتر از همه بتونید از رام فابریک گوشی بکاپ بگیرید .سوما بتونید رام اصلی را دوباره فلش کنید هم از طریق کامپیوتر و هم از طریق کارت sd چهارم .رام های مختلف را نصب کنید.حتی میتوانید imei گوشی را عوض کنید.
از این لینک میتونید دریور ها و نرم افزار های مربوطه و رام فابریک را دانلود کنید:
http://ge.tt/m/1D4pqfR
البته لینک مشمول عنایت آقایان قرار گرفته خودتون باید راه گرفتن فایل ها را پیدا کنید.
اولین چیز دانلود درایور ها است که شامل درایور های گوشی و درایورهای adb میباشد.
در گوشی ودر قسمت setting و سپس Developer Options تیک مربوط به usb debugging زده شده باشد.در قسمت Security هم تیک مربوط به unknown sources هم زده شده باشد.
درایورها را دانلود در یک فولدر در دسکتاپ قرار دهید .گوشی را وصل کنید ودر زمان خواستن درایور توسط سیستم ،لینک فولدر مربوطه را بدهید تا درایور ها نصب شوند.
نوبت به نرم افزار بسیار خوب MTK Droid Tools میرسد که دستپخت یکی از دولپر های خوب روسی است.
دانلود کنید آنزیپ کنید ودر یک فولدر در دسکتاپ قرار بدید.
این نرم افزار جحت اجرا به اینترنت احتیاج دارد.
توجه توجه توجه:حتما باید موقع استفاده از نرم افزار و روت کردن ( کارت میکرو اس دی ) در گوشی وجود داشته باشد،در غیر این صورت دچار مشکل میشوید.
گوشی روشن را با رعایت مسائل ذکر شده به پورت کامپیوتر وصل کنید.از داخل پوشه فایل MTK Droid را اجرا کنید.صبر کنید،اگر همه چیز درست باشد.نرم افزار اطلاعات جامعی از گوشی که شامل نوع سی پی یو و مقدار رم و رام و...میدهد.پایین سمت راست .کلید روت را بزنید،در گوشی صفحه ای ظاهر میشود که الان یادم نیست ولی فکر میکنم اجازه ری استور میخواهد.تایید کنید و اجازه بدهید.
تمام شد دستگاه شما روت است.
نرم افزار اجازه میخواهد از رام فعلی شما بکاپ بگیرد.حتما این کار را بکنید.وفایل های مربوطه را شدیدا حفظ و نگه داری کنید،تا در صورت ایجاد مشکل ،بتوانید رام اصلی را مجددا فلش کنید.
نرم افزار خیلی کارهای مفیدی انجام میدهد که از حوصله این مبحث خارج است.
پس از روت میتوانید کلید super user را بزنید تا نرم افزار super user توسط برنامه نصب شود ویا خودتان مستقیم نصب کنید.
از گوشی روت خود لذت ببرید.

در ادامه مبحث بالا:
نرم افزار بعدی sp flash tools میباشد،که برای نصب رام استفاده میشود.همانند قبل دانلود کنید،آنزیپ کنید ودر یک فولدر در دسکتاپ قرار دهید.
نرم افزار را اجرا کنید.در جدول از بالا به پائین دومین آپشن به نام choose scatter را انتخواب کنید.اون رام که لینکشو گذاشتم یا هر رام دیگر که خودتون میخواهید را پس از دانلود ،آنزیپ کنید و در یک فولدر قرار بدید.وقتی آپشن choose scatter را زدید،آدرس فولدری که رام را در آن آنزیپ کردید بدهید و فایل scatter را انتخواب کنید.میبینید که تمام فایلها در نرم افزار لود میشوند.( به شرطی که رامتون درست و سالم باشه و تمام فایلها را داشته باشه ).
سپس در نرم افزار سه چهار تا کلید بزرگ هست که یکیشون به اسم دانلود است.اون کلید را بزنید،یه پنجره باز میشه و شما yes را انتخواب کنید.حالا برنامه منتظر وصل شدن گوشی به سیستمه.
توجه توجه توجه: این جای کار مهمه ،گوشی را خاموش کنید،باطری را دربیارید،گوشی بدون باطری باید باشه.حالا با یک دست ولوم پائین را بگیرید و نگه دارید،با یک دست کابل usb را به گوشی وصل کنید.بعد از یکی دو ثانیه یه نوار قرمز پائین برنامه ظاهر میشه،اون موقع ولوم پائین را که تا این لحظه گرفته بودید،ول کنید.
خواهید دید که رام مشغول نصب شدن است.در آخر هم نرم افزار اعلام میکنه که رام با موفقیت نصب شد.
از رام جدید لذت ببرید.
در آخر تمام مسئولیت کارهائی که میکنید به عهده خودتان است و استارتر و بنده هیچ مسئولیتی در این باره نداریم.
با سپاس

Last edited:

hajihamid

Registered User
لایک‌ها
125
برادر امجدی کولاک کردی داداش
دمت گرم
گوشی منم امروز رسید و ممنونم از آقای امجدی واسه اون مشاوره فوق العادشون!
امروز هم یکی دیگه از اقا مسعود خریداری شد...
البته اون مشکیه این سفید...

Amjadnezam

Registered User
لایک‌ها
19
از اونجائی که متاسفانه گوشی با شارژر خودش که در عکس پست اول دیده میشود،ارائه نشده است.(البته آقای ترابی هم همینطور تحویل گرفته اند ).اگر دوستان میخواهند این باطریه بسیار مرغوب سالم بماند،والبته سریع شارژ شود.از یک شارژر اصلی و ترجیها با خروجی 2.000میلی آمپر استفاده کنند.من شخصا از شارژر گالکسی تب سامسونگ استفاده میکنم.البته شارژر اصلی با خروجی 1.000میلی آمپر هم تایید میشود،فقط مدت زمان شارژ شدن بیشتر میشود.
ارزش داره برای این گوشی اگر شارژر اصلی ندارید،هزینه کنید ویک شارژر اصلی تهیه کنید.
در کل پیشنهاد میشه یک شارژر گالکسی تب اصلی بخرید و داشته باشید.البته اصلی فقط.اینهائی که با جعبه عرضه میشه فیک هستند.اصلی ها یا با جعبه مشکی رنگ سامسونگ ارائه میش،که بسیار بسیار کمیاب حتی نایابه.یا بدون جعبه هستند که در طبقات بالای علائدین ،توسط یدکی و قطعه فروشان موبایل ارائه میشوند.البته حواستون باشه همون بدون جعبه ها رو هم جای اصلی فیک ندن.قبلا قیمت حدود 30.000 تا 40.000 تومان بود.که البته شامل کابل گالکسی تب هم بود،الان نمیدونم.

در ضمن من پنجشنبه بعد الظهر تهران هستم.هرکس رام اصلی گوشی و درایور و نرم افزار و یکی دو تا رام دیگه که دانلود کردم را خواست وخودش نتونسته دانلود کنه.تو خصوصی هماهنگ کنه ،تو یه ساعتی همه بیان با یه فلش مموری یا اس دی کارت.کپی کنم بدم بهتون.

onyx1980

Registered User
لایک‌ها
145
برادر امجدی کولاک کردی داداش
دمت گرم
گوشی منم امروز رسید و ممنونم از آقای امجدی واسه اون مشاوره فوق العادشون!
امروز هم یکی دیگه از اقا مسعود خریداری شد...
البته اون مشکیه این سفید...

آقای امجدی بسیار سخاوتمند هستند ، در زمینه گیفت کارد گوگل پلی خیلی رحمت کشیدن و منو راهنمایی کردند ، همینجا ازشون سپاسگذاری میکنم ;)

hoji_17203

Registered User
لایک‌ها
119
عرض سلام وادب

باروشی که این دوستمون معرفی کردن من رام جدید رو نصب کردم و عجب سرعتی پیداکرده گوشی
خیلی عالی شده
توصیه میکنم به دوستانی که به این کار مسلط هستند حتما انجام بدن چون اصلا ضرر نمی کنند
از جناب ترابی هم تشکر می کنم

tooraj10

Registered User
لایک‌ها
62
سلام داش!
ضد ضربه هم هست مثل اکتیو؟؟؟
اندروید4.0هست دیگه فارسی باید ساپورت کنه؟؟؟

Majid OC

Registered User
لایک‌ها
45
از اونجائی که متاسفانه گوشی با شارژر خودش که در عکس پست اول دیده میشود،ارائه نشده است.(البته آقای ترابی هم همینطور تحویل گرفته اند ).اگر دوستان میخواهند این باطریه بسیار مرغوب سالم بماند،والبته سریع شارژ شود.از یک شارژر اصلی و ترجیها با خروجی 2.000میلی آمپر استفاده کنند.من شخصا از شارژر گالکسی تب سامسونگ استفاده میکنم.البته شارژر اصلی با خروجی 1.000میلی آمپر هم تایید میشود،فقط مدت زمان شارژ شدن بیشتر میشود.
ارزش داره برای این گوشی اگر شارژر اصلی ندارید،هزینه کنید ویک شارژر اصلی تهیه کنید.
در کل پیشنهاد میشه یک شارژر گالکسی تب اصلی بخرید و داشته باشید.البته اصلی فقط.اینهائی که با جعبه عرضه میشه فیک هستند.اصلی ها یا با جعبه مشکی رنگ سامسونگ ارائه میش،که بسیار بسیار کمیاب حتی نایابه.یا بدون جعبه هستند که در طبقات بالای علائدین ،توسط یدکی و قطعه فروشان موبایل ارائه میشوند.البته حواستون باشه همون بدون جعبه ها رو هم جای اصلی فیک ندن.قبلا قیمت حدود 30.000 تا 40.000 تومان بود.که البته شامل کابل گالکسی تب هم بود،الان نمیدونم.

در ضمن من پنجشنبه بعد الظهر تهران هستم.هرکس رام اصلی گوشی و درایور و نرم افزار و یکی دو تا رام دیگه که دانلود کردم را خواست وخودش نتونسته دانلود کنه.تو خصوصی هماهنگ کنه ،تو یه ساعتی همه بیان با یه فلش مموری یا اس دی کارت.کپی کنم بدم بهتون.

ممنون جناب امجدی از راهنمایی کاملتون ...
راستی این سوال ما رو جواب میدین ..

این گوشی های چینی که مبنب بر اندورید 4.0.4 هست ولی طرح Iphone 5 و گلکسی اس 2 هست میخواستم بدونم شما اونها رو از لحاظ کیفیت ساخت و امکانات و سرعت عملکرد
تست کردید و قابل مقایسه هست ؟ قیمتش همین حول حوش هست ...کلا نظرتون رو بفرمائید ممنون میشم .
برای SMS گوشی تایپ فارسی داره ؟

با تشکر
مجید

Amjadnezam

Registered User
لایک‌ها
19
ممنون جناب امجدی از راهنمایی کاملتون ...
راستی این سوال ما رو جواب میدین ..

این گوشی های چینی که مبنب بر اندورید 4.0.4 هست ولی طرح Iphone 5 و گلکسی اس 2 هست میخواستم بدونم شما اونها رو از لحاظ کیفیت ساخت و امکانات و سرعت عملکرد
تست کردید و قابل مقایسه هست ؟ قیمتش همین حول حوش هست ...کلا نظرتون رو بفرمائید ممنون میشم .
برای SMS گوشی تایپ فارسی داره ؟

با تشکر
مجید

داداش مجید گل من تا حالا گوشی چینی نداشتم.نمیدونم چی بگم.ولی راجع به این گوشی داداش کیبرد فارسی داره،البته عربی هست که اون چهار تا حرف گچپژ را دارد.با اون رام هم که لینک دادم دیگه حرف نداره.من اهل بازی نیستم،بنچمارک اینا هم گیرمز !!!
گوشی باید به دل بشینه ،روون باشه ،هنگ نکنه،و...
که این خداییش همه جوره اوکیه.رفیقم امروز رفت یه دونه خرید.احتمالا برای بچه های شرکتشون میخواد ده تا بگیره.
مطمئن باش از خریدنش پشیمون نمیشی.
مجید جان چاکریم

مجید جان اون طرح آیفون ها که میگی داداش .چندین رقمه،سی پی یو چهار هسته ای هم داره ولی این قیمت نیست.در ضمن من هر چی چینی دیدم ،سیمکارت 3g ساپورت نمیکردند.حتی رو جعبه و رو ال سی دی لیبل 3g داشت.ولی سیمکارت را نمیشناخت.تک و توک ساپورت میکنن،اونم فقط برای اینترنت و تماس صوتی،آپشن تماس تصویری ندارن،مثل گوشی های هواوی که قبلا عرض کردم.یکی از بزرگترین مزیت های این گوشی همین ساپورت تماس تصویری رایتل هستش.
در ضمن این گوشی به ادعای شرکت سازنده هم ضد آبه هم ضد خاک و گرد و غبار هم ضد خش .منم تست کردم،خداییش سربلند بیرون اومد،
امروز گوشی از دست دوستم ول شد دو متر اونورتر رو موزائیک آشپزخونه از ارتفاع یک و نیم متری.من چشامو بستم،گفتم گوشی پکید!
خدائیش خش هم روش نیفتاد که هنوز ه هنوز ه حیرونم.
بعدش داداش این GLX مثلا ایرانی ،مدل G2 را از لحاظ سخت افزار و قیمت که حدود دو برابر این دارن از مردم پول میگیرن را با این مقایسه کن،بعد داداش تصمیم بگیر.

Last edited:

saeed65

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
493
سلام
من هم گوشیم به دستم رسید و ممنون از آقای ترابی
این گوشی همش مزیته و تو تست امتیاز 4700 گرفت و بالاتر از گلکسی اس 1 هست و قدرتمنده فقط چندتا عیب کوچیک داره
زاویه دید ال سی دی از بالا یکم محدوده
کیفیت دوربین هم متوسط هست و لرزشگیر نداره

hoji_17203

Registered User
لایک‌ها
119
عرض سلام وادب خدمت دوستان گرامی

طبق آخرین تحقیقات من حافظه ی داخلی این گوشی قابل ارتقائه
حتما میپرسین چطوری؟؟؟

حافظه ی داخلی این گوشی توسط یه رم اس دی بوجود آمده که کسایی که به سخت افزار وارد هستند(منظور بازوبسته کردنه گوشیه) میشه درب گوشی رو باز کرد و یه رم با ظرفیت و کلاس بالاترروی گوشی انداخت. این قضیه توی تمام گوشیهای چینی که من دیدم و حافظه ی داخلی دارن صادقه.
البته توی اینترنت دنبال شماتیک این گوشی گشتم ولی پیدانکردم اگه بشه شماتیک رو پیداکردکه دیگه مطمئنا میشه اطلاعات دقیقی از برد گوشی به دست آورد
کسانیکه این گوشی رودارن حتما متوجه شدن که حافظه داخلی این گوشی رو به صورت sc card میشناسه ورمی که توی گوشی گذاشته میشه به صورت sd crad01. البته فکر کنم بعد از اینکار باید برای انجام پارتیشن بندی حتما یه بار دیگه رام رو نصب کنید
احتمالا خودم آخرهفته که سرم خلوته و توی مسافرتم مشغول بشم وبازش کنم.

hajihamid

Registered User
لایک‌ها
125
سلام به همه
امروز دومی هم به دستم رسید و بسیار بسیار خوشگله سفیدش
البته فکر میکنم رنگ مشکی از لحاظ در پشتش مقابل خط و خش مقاوم تر باشه و سفید تابلوتره
ولی در کل به نظر من سفیدش بهتره
دلو زدم به دریا و انداختمش توی آب(ولی با ترس و لرز)ولی سربلند بیرون اومد...
از آقای ترابی هم بی نهایت سپاس گذارم که خیلی خیلی زحمتشون دادم
به دوستانی هم که شک دارن توی خرید بگم که اصلای جای شکی نیست
بخیر و استفاده کنید و درود بفرستید به اهالی چین با این کاراشون

اینم عکس های گرفته شده با گوشی واسه کسایی که میگن کیفیت عکس:
http://img.ir/fgF.jpg
http://img.ir/kgF.jpg
http://img.ir/hgF.jpg
http://img.ir/lgF.jpg
http://img.ir/ggF.jpg
[url]http://img.ir/jgF.jpg

[/URL]

Last edited:

Pouya United

Registered User
لایک‌ها
9
سلام
وزن این گوشی چقدره ؟‌

تو لینک های بالا ندیدم من

saeed65

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
493
درایور این گوشی رو برای ویندوز ایکس پی یفر لطف کنه آپلود کنه

hoji_17203

Registered User
لایک‌ها
119

saeed65

کاربر قدیمی پرشین تولز
کاربر قدیمی پرشین تولز
لایک‌ها
493
عرض سلام وادب
خدمت شما:
درایور adb
دانلود ADB usb driver 120827
درایور خود گوشی:
دانلود USB VCOM Driver rar

دستتون درد نکنه
گند زدم آقا
روتش کردم دیگه بالا نمیاد!!
چیکار کنم؟؟؟؟؟؟

این فایلها دانلود نمیشن
میشه جای دیگه آپلود کنید

دوستان چیکار کنم بالبا نمیاد آخه؟:(

دوستان یه رام معمولی یا رام خوده گوشیو لینک بدن
گوشیم مشکل پیدا کرده فوریه
مرسی

Last edited:

smpd

Registered User
لایک‌ها
449
کاشکی با ساعت تعویض داشتی و بقیه اش رو سر میدادم .

hamid5700

Registered User
لایک‌ها
33
دستتون درد نکنه
گند زدم آقا
روتش کردم دیگه بالا نمیاد!!
چیکار کنم؟؟؟؟؟؟

این فایلها دانلود نمیشن
میشه جای دیگه آپلود کنید

دوستان چیکار کنم بالبا نمیاد آخه؟:(

دوستان یه رام معمولی یا رام خوده گوشیو لینک بدن
گوشیم مشکل پیدا کرده فوریه
مرسی

نگران نباش
بهترین کار اینه که با ویندوز 7 عملیات فلش و روت رو انجام بدی
منم همین بلا سرم اومد
جناب امجدی خیلی راهنمایی کردن و کمک بزرگی به من کردن
بعد از فلش هم گوشی من بالا نمیومد و روی بوت گیر میکرد که نهایتاً یه رام دانلود کردم ریختم رو SD بعد آپگرید کردم و کاملاً درست شد و از اولش هم بهتره
رامی هم که گرفتم بر عکس بقیه رامها که مشکلات جزیی دارن هیچ مشکلی نداره و فوق العاده سریعه
لینک زیر با همه فایلها و آموزشها موجوده
اگه خواستی ترفند بزنی بگو یه سایت چینی معرفی کنم که 10-20 تا رام کاستوم معرفی کرده
How to Root Haier W718

رامی که من روی SD ریختم و آپگرید کردم
How to Root Haier W718 - Page 3

وضعیت
موضوع بسته شده است.
بالا