• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروخته شد §§■■■■■ فروش کارت گرافیک MSI GTX 680 TF 2GB ■■■■■§§

وضعیت
موضوع بسته شده است.

amir1365

همکار بازنشسته
لایک‌ها
215
با سلام خدمت دوستان عزیز...

قصد فروش کارت گرافیک MSI GTX 680 TF 2GB رو دارم که کاملا آک هست و فقط جهت گرفتن عکس از جعبه خارج شده و حتی برچسب پلاستیک دور کارت هم باز نشده.

دلیل فروش : خرید Asus 680 DC II TOP

مدت زمان گارانتی : 2 ساله ماتریکس

قیمت آک با گارانتی 3 ساله نمایندگی : 2.200

قیمت آک با گارانتی 3 ساله بازار : بالای 2.280

قیمت فروش : 2.190

لطفا درخواست زیر قیمت اعلام نکنید.

1.jpg2.jpg3.jpg

Last edited:

amir1365

همکار بازنشسته
لایک‌ها
215
فروش به مدت محدودی ادامه داره ، فروش نره نگه میدارم...

Persian-Masoud

کاربر حرفه ای بازی های کامپیوتری
لایک‌ها
737
امروز ماتریکس 4 تا 680 لایتینگ آورده بود به ما که نماینده بودیم 2500 میداد. یعنی قیمت یوزر 2600 به بالا بود! یه مقایسه بکنیم میبینیم twin frozer با توجه به قیمت خیلی به صرفه تره!

MZG

Registered User
لایک‌ها
4
میگم یه بار رو سیستم میزاشتیش و یه حالی باهاش می کردی بعد میفروختیش

amir1365

همکار بازنشسته
لایک‌ها
215
میگم یه بار رو سیستم میزاشتیش و یه حالی باهاش می کردی بعد میفروختیش

اتفاقا حوس کردم یه تست بزنم ، اما اون موقع دیگه آک نبود ، خلاصه هرطور می شد جلو نفسمو گرفتم :D

امروز ماتریکس 4 تا 680 لایتینگ آورده بود به ما که نماینده بودیم 2500 میداد. یعنی قیمت یوزر 2600 به بالا بود! یه مقایسه بکنیم میبینیم twin frozer با توجه به قیمت خیلی به صرفه تره!

بله مسعود جان ، قیمت لایتینگ خیلی بالا رفته و با TF تفاوت چندانی نداره ،بهترین گزینه برای افرادی که یه گرافیک پر قدرت با قیمت پایینتر نسبت به لایتینگ می خوان همین TF هست.

Mehran.shabani

Registered User
لایک‌ها
248
داداش کارت خوبیه و انصافا به قیمتش می ارزه !!!
فقط با توجه به عکسی که خودتون گذاشتید این کارت فقط 1 سال و 3 ماه و 25 روز گارانتی داره !!! نه سه سال !!!!!
خودتون حساب کنید ! گارانتی تا 17 اوت 2014 زده رو کارت گارانتی !!! امروز هم که 24 آوریل 2013 است !!!!!!!

amir1365

همکار بازنشسته
لایک‌ها
215
فقط با توجه به عکسی که خودتون گذاشتید این کارت فقط 1 سال و 3 ماه و 25 روز گارانتی داره !!! نه سه سال !!!!!
خودتون حساب کنید ! گارانتی تا 17 اوت 2014 زده رو کارت گارانتی !!! امروز هم که 24 آوریل 2013 است !!!!!!!

ممنون از توجه شما دوست عزیز ، حتما ویرایش میکنم... :)

Persian-Masoud

لایک‌ها
737

البته ماتریکس قابلیت خوبی که داره اینه شما باهاش تماس میگیری و زمان خرید کالا رو میگی و چون اونجا شماره سریال ثبت شده از اون روز براتون گارانتی رو حساب میکنن. نگران نباشید :)

behzadtak

Registered User
لایک‌ها
3,866

البته ماتریکس قابلیت خوبی که داره اینه شما باهاش تماس میگیری و زمان خرید کالا رو میگی و چون اونجا شماره سریال ثبت شده از اون روز براتون گارانتی رو حساب میکنن. نگران نباشید :)

سلام
اصولا بعید میدونم چنین سرویسی وجود داشته باشد .

وقتی که کارت گارانتی با ذکر خاتمه گارانتی وجود داشته باشد دیگر تبصره ای وجود نخواهد داشت .

شرکت ماتریکس ( ماتریس ) وقتی که یک کارت را به تعداد وارد میکند همان موقع هم کارت گارانتی آن را صادر میکند حالا این محصول چه مدت در مغازه بماند و یا در انبار مدت گارانتی آن همان تاریخ ذکر شده روی محصول خواهد بود .

amir1365

همکار بازنشسته
لایک‌ها
215
بهزاد جان آقا مسعود یکی از نمایندگان شرکت msi هستند ، حتما برای حرفشون دلیلی دارن ، بهرحال با توجه به فرمایشات دوستان ، شما گارانتی رو یک ساله در نظر بگیرید...

AGREEN

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
2
درود امیر جان . برادر نفروشش . چون واقعا اون طرحی که داخل ذهنت گفتی . زیاد چنگی به دل نمیزنه و در نهایت زیاد تفاوتی در کارایی نمیبینی . ولی به هر حال خودت صاحب اختیاری . اما نفروش .

behzadtak

Registered User
لایک‌ها
3,866
بهزاد جان آقا مسعود یکی از نمایندگان شرکت msi هستند ، حتما برای حرفشون دلیلی دارن ، بهرحال با توجه به فرمایشات دوستان ، شما گارانتی رو یک ساله در نظر بگیرید...
امیر جان من در2-3 سال گذشته خداقل 20-25 تا گرافیک msi خریداری کردم و 4-5 بار هم گذرم به گارانتی افتاده و این مورد را برای اولین بار هست میشنوم .

شما هم یه تماس با شرکت فوق بگیرید حتما همین را خواهند گفت .

Persian-Masoud

لایک‌ها
737
سلام
اصولا بعید میدونم چنین سرویسی وجود داشته باشد .

وقتی که کارت گارانتی با ذکر خاتمه گارانتی وجود داشته باشد دیگر تبصره ای وجود نخواهد داشت .

شرکت ماتریکس ( ماتریس ) وقتی که یک کارت را به تعداد وارد میکند همان موقع هم کارت گارانتی آن را صادر میکند حالا این محصول چه مدت در مغازه بماند و یا در انبار مدت گارانتی آن همان تاریخ ذکر شده روی محصول خواهد بود .

خیر دوست عزیز اینگونه نیست که میفرمایید!
قطعا جوابی که شما به عنوان یوزر از ماتریکس میگیرین میدن با من که نماینده هستم فرق داره.
همونطور که میدونین یکی از شرایط ابطال گارانتی گم کردن کارت گارانتی هست.
یکی از دوستانم که از بنده 680 خریده بودن کارتشونو گم کردن و به بنده مراجعه کردن. به نظرتون من براش چیکار کردم؟
براش 2 تا گرفتم تا اگه بازم گم کنه یدکی داشته باشه! :lol:
http://www.uploadtak.com/images/n969_IMG_0261.jpg

دلیل دوم برای رد گفته شما کارت های سری 5XX هست که هنوز هم در انبار ماتریکس موجود هستن! و بعضی ها هم 2 سالی میشه توی انبار هستن! پس یعنی دیگه گارانتی ندارن و بدون گارانتی تحویل یوزر میشه؟ نه!

بهزاد جان در اینجایی که زندگی میکنی قانون فقط نوشته شده. بگذریم.

behzadtak

Registered User
لایک‌ها
3,866
خیر دوست عزیز اینگونه نیست که میفرمایید!
قطعا جوابی که شما به عنوان یوزر از ماتریکس میگیرین میدن با من که نماینده هستم فرق داره.
همونطور که میدونین یکی از شرایط ابطال گارانتی گم کردن کارت گارانتی هست.
یکی از دوستانم که از بنده 680 خریده بودن کارتشونو گم کردن و به بنده مراجعه کردن. به نظرتون من براش چیکار کردم؟
براش 2 تا گرفتم تا اگه بازم گم کنه یدکی داشته باشه! :lol:
http://www.uploadtak.com/images/n969_IMG_0261.jpg

دلیل دوم برای رد گفته شما کارت های سری 5XX هست که هنوز هم در انبار ماتریکس موجود هستن! و بعضی ها هم 2 سالی میشه توی انبار هستن! پس یعنی دیگه گارانتی ندارن و بدون گارانتی تحویل یوزر میشه؟ نه!

بهزاد جان در اینجایی که زندگی میکنی قانون فقط نوشته شده. بگذریم.

مسعود جان در نهایت احترام حرفهای شما برای من قابل قبول نیست چون من در عمل چیزهای دیگر دیدم .

از این کارتهای گارانتی که 2 تا 2تا و یا 4 تا 4تا گهگاهی تو کارتن کارتها پیدا میشه من هم زیاد دیدم .
بد نیست به شماره سریال کارتهای زیر و تاریخ خاتمه گارانتی آنها هم نگاه کنید .

اتفاقا از همین چند ماه پیش یکی از همان کارتهای تو انبار که میگید خریداری کردم که فقط 4-5 ماه از گارانتیش مانده بود و تاریخ خاتمه گارانتیش دقیقا مشابه همان مدل کارت بود که 1.5 سال پیش خریده بودم .

مسعود جان داستان قانون شهر شما را نمیدونم که چجوری نوشته شده و داستان نمایندگی های ماتریس شهر شما را نمیدانم ولی تو تهران و نمایندگیهای معتبر ماتریس در تهران مثله مهبد و ..... تا همین چند روز پیش همینطوری بود که عرض کردم .

متاسفانه مشابه حرف شما را خیلی از فروشندگان سخت افزار به مشتریهایشان میگویند که تاریخ شروع گارانتی از تاریخ فاکتور هست ولی بعدها خریدار متوجه میشه که واقعیت چیز دیگری هست .

Persian-Masoud

لایک‌ها
737
مسعود جان در نهایت احترام حرفهای شما برای من قابل قبول نیست چون من در عمل چیزهای دیگر دیدم .

از این کارتهای گارانتی که 2 تا 2تا و یا 4 تا 4تا گهگاهی تو کارتن کارتها پیدا میشه من هم زیاد دیدم .
بد نیست به شماره سریال کارتهای زیر و تاریخ خاتمه گارانتی آنها هم نگاه کنید .

اتفاقا از همین چند ماه پیش یکی از همان کارتهای تو انبار که میگید خریداری کردم که فقط 4-5 ماه از گارانتیش مانده بود و تاریخ خاتمه گارانتیش دقیقا مشابه همان مدل کارت بود که 1.5 سال پیش خریده بودم .

مسعود جان داستان قانون شهر شما را نمیدونم که چجوری نوشته شده و داستان نمایندگی های ماتریس شهر شما را نمیدانم ولی تو تهران و نمایندگیهای معتبر ماتریس در تهران مثله مهبد و ..... تا همین چند روز پیش همینطوری بود که عرض کردم .

متاسفانه مشابه حرف شما را خیلی از فروشندگان سخت افزار به مشتریهایشان میگویند که تاریخ شروع گارانتی از تاریخ فاکتور هست ولی بعدها خریدار متوجه میشه که واقعیت چیز دیگری هست .

نمیدونستم ماتریکس نمایندگی معتبر و غیر معتبر داره که به لطف شما شنیدیم.
بعضی از تمایندگی ها خودشون جنس رو میخرن و در شرکت نگه میدارن و بعضی ها هم هر وقت مشتری داشتن میخرن و در شرکت جنس های قیمت بالا نگه نمیدارن که ما جز دسته دوم هستیم.
دسته اول ممکنه یک سال هم جنس روی دستشون بمونه و در این مدت چون جنس از انبار مانریکس خارج شده از گارانتیش هم کم شده.
اما دسته دوم از لحظه خروج جنس از انبار که سریال کالا رو ثبت میکنن گارانتیش به جریان میوفته.
حقیقت امر این بود که گقتم.
حالا شما یا باور میکنید یا نه که در هر صورت فرقی به حال بنده یا ماتریکس یا کارت های گارانتی نمیکنه.
موفق باشی دوست من.

amir1365

همکار بازنشسته
لایک‌ها
215
ممنون بابت توضیحات کامل آقا بهزاد و مسعود جان عزیز...
بنده در مورد گارانتی نظری نمیدم و تصمیم رو میذارم با دوستان.
ولی با توجه به صحبت های آقا مسعود احتمال شروع گارانتی از تاریخ خرید کارت از جانب ماتریکس ( ماتریس ) هست.
درود امیر جان . برادر نفروشش . چون واقعا اون طرحی که داخل ذهنت گفتی . زیاد چنگی به دل نمیزنه و در نهایت زیاد تفاوتی در کارایی نمیبینی . ولی به هر حال خودت صاحب اختیاری . اما نفروش .
درود بر شما علی جان عزیز ، احتمال داره کلا از فروش صرف نظر کنم ، چون بقول شما اونچنان تغییری در روند کار وجود نداره.
ممنون از توصیه بجا و منطقی شما.

amir1365

همکار بازنشسته
لایک‌ها
215
توجه داشته باشید قیمت کارت گرافیک High End داره میره بالا...

Last edited:

amir1365

همکار بازنشسته
لایک‌ها
215
همچنان فروشنده...

amir1365

همکار بازنشسته
لایک‌ها
215
کارت فروخته شد

ختم تاپیک