• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فقط 110 نفر هدیه رایگان از ما دریافت کنند.فقط از ایران امیر

irancelltopup

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
95
الان وقتش تموم شده اس بدیم دیگه ارسال نمیکنید یا بازم ارسال میکنید ؟

سلام
دوست عزیز مودمهای توی امضاتون اگه فروش نرفته بنده خریدارم .البته زایکسل چون وایرلس نداره زیر فی ...

mfeizi

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
3
دست شما درد نکنه امیر خان

Microsoft Corporation

Registered User
لایک‌ها
309
شده ببینی که امیر منصوری لات راه بره ؟
که با غرور خاص خودش تو پاسگاه بره ؟
نه دنبالِ دخترُ مادمازلِ !!!
فقط عاشقِ سه سریِ گاد فادرهِ !!!
به قران قسم...
دوست دارم تخفیفی به جرمام ندن !!!
شبای منو می دونن قرصام فقط !!!
دوست دارم به هیچ وبمستری قربان نگم ...

iranfuni

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
30
مرسی اقای ایران امیر.اگر یک همتی می کردین و لیست430نفری که قرار است برایشان بسته ارسال بشود را در صفحه اول قرار بدهید خیلی عالی می شد.

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
مرسی اقای ایران امیر.اگر یک همتی می کردین و لیست430نفری که قرار است برایشان بسته ارسال بشود را در صفحه اول قرار بدهید خیلی عالی می شد.

بزودی قرار داده خواهد شد

morteza_^^^

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
82
با عنایت از خداوند متعال جایزه ناقابل ما برای دوستان بزرگوار و همکاران ایران امیر ارسال شد.
وقتی که امروز ادرس ها را پرینت گرفتیم متوجه شدیم به جای
110 نفر 430 نفر پیامک زده اند.
:wacko:!!! با توجه به اینکه شاید حرف بنده حقیر رو قبول نکنند که بابا 110 نفر قرار بود و نه 430 نفر .
430 تا بسته ارسال کردیم تا هیج عهدی نیاد اینجا بگه برای من ارسال نشد و خالی بندی بود!!!
ارسال 430 بسته هدیه امروز صبح انجام شد
دوستان هر چیزی که ارسال شد و به دستشان رسید
ارزش معنوئ کار را ارزش قرار بدهند و نه ارزش مالی را هرچند که هر جایزه بالای 15 تومان الی 50 هزار تومان قیمتش بود

در هر پاکت
یک محصول هدیه + یک یا دو دی وی دی + یک برگه توضیحات قرار داده شد.
از 430 برگه توضیحات 10 برگه ان توسط بنده امضا شده. کسانی که امضای من در پایین ورقه باشد و آن را دریافت کند و برای من ارسال کند به ادرس صندوق پستی من به آنها یک جایزه دیگر اهدا خواهم کرد.(شاید ویلای شمال و یا اقامت در مشهد به مدت دو روز و شایدم یک جایزه نقدی)
این 10 برگه قبل از چسباندن ادرس بروی بسته قرار داده شده و بنده هیچ اطلاعی ندارم که برای چه کسی ارسال میشود.
خواهیم دید که این برنده خوشانس چه کسی خواهد بود.

دوستتان دارم خدانگهدار

داداش پولت اضافی کرده یا حیانا ضربه ای چیزی توس رت نخورده؟؟؟؟دلیل این خرج و مخارج چیه؟؟گفتی کاراته کایی فکر کنم تو مبارزات به سرت صدمه خورده اخه تو این اوضاع گرونی کدوم ادم عاقلی همچین کاری میکنه !!!!اگر چیز مونده باسه منم بفرست اجرت با اغا

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
آقا جواب ما هم میدادی بد نبود
الان اس بدیم بازم ارسال میکنی :D

دیگر باید به کسانی بدهم که با من همکاری دارد.الان 2600 بازاریاب دارم باید هوای آنها رو هم داشته باشم.
در سایت ما ثبت نام کنید انشالله هم درآمد خوبی کسب کنید و هم از جایزه های ما بهره ببرید.
در ماه مبارک رمضان اهدای جوایز به افرادی که از من درآمد داشته باشند خواهد بود شما هم انشالله عضوش هستید

iranamir

Registered User
لایک‌ها
1,614
داداش پولت اضافی کرده یا حیانا ضربه ای چیزی توس رت نخورده؟؟؟؟دلیل این خرج و مخارج چیه؟؟گفتی کاراته کایی فکر کنم تو مبارزات به سرت صدمه خورده اخه تو این اوضاع گرونی کدوم ادم عاقلی همچین کاری میکنه !!!!اگر چیز مونده باسه منم بفرست اجرت با اغا

زندگی همش پول نیست. دنیا رو سفت بگیری سفت میگیره.در ضمن پول در میاری که در راهی که عشقت میکشه و حال میکنی و روحت رو شاد میکنه خرج کنی.
من حال میکنم با این کار
در ضمن دوستانی خوبی پیدا میکنم که یک دنیا ارزش داره. یک خاطره خوب و یه یاد ماندنی

Microsoft Corporation

Registered User
لایک‌ها
309
زندگی همش پول نیست. دنیا رو سفت بگیری سفت میگیره.در ضمن پول در میاری که در راهی که عشقت میکشه و حال میکنی و روحت رو شاد میکنه خرج کنی.
من حال میکنم با این کار
در ضمن دوستانی خوبی پیدا میکنم که یک دنیا ارزش داره. یک خاطره خوب و یه یاد ماندنی

1371928879.png
دیریریرین .... - امیر من رفاقت تو چشمای تو دیدم خوش ندارم ازم دلخور باشی امیر اگه من یه رفیق داشته باشم اون توی دِ لعنتی گوش کن تو آخر رفاقتی اگر ازم دلخوری بزن اون تیزیو خلاصم کن به پاکی اون رفاقتت دِ بزن نههههههههههههههه اینکارو نکن امیر نهههههههههه اووووووووخ چرا اون تیزیو به خودت زدی رفیق جیگرم کباب شد تو نباید از پیشم بری نهههههههههه ترکم نکن نه امیرو امیر امیر ... ..... ....
قسمتهایی از قیلم سینمایی "امیر رفاقتش را ثابت کرد" به کارگردانی مخمل در خونه ی مادربزرگه
امشب در سینماهای کل کشور

خخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخخ پوف

Last edited:

abdolrahim1

Registered User
لایک‌ها
326
اومده بسته برای کسی؟
فردا پسفردا دیگه باید برسه

بالا