الان وقتش تموم شده اس بدیم دیگه ارسال نمیکنید یا بازم ارسال میکنید ؟
مرسی اقای ایران امیر.اگر یک همتی می کردین و لیست430نفری که قرار است برایشان بسته ارسال بشود را در صفحه اول قرار بدهید خیلی عالی می شد.
بزودی قرار داده خواهد شد
داداش پولت اضافی کرده یا حیانا ضربه ای چیزی توس رت نخورده؟؟؟؟دلیل این خرج و مخارج چیه؟؟گفتی کاراته کایی فکر کنم تو مبارزات به سرت صدمه خورده اخه تو این اوضاع گرونی کدوم ادم عاقلی همچین کاری میکنه !!!!اگر چیز مونده باسه منم بفرست اجرت با اغابا عنایت از خداوند متعال جایزه ناقابل ما برای دوستان بزرگوار و همکاران ایران امیر ارسال شد.
وقتی که امروز ادرس ها را پرینت گرفتیم متوجه شدیم به جای 110 نفر 430 نفر پیامک زده اند.:wacko:!!! با توجه به اینکه شاید حرف بنده حقیر رو قبول نکنند که بابا 110 نفر قرار بود و نه 430 نفر .
430 تا بسته ارسال کردیم تا هیج عهدی نیاد اینجا بگه برای من ارسال نشد و خالی بندی بود!!!
ارسال 430 بسته هدیه امروز صبح انجام شد
دوستان هر چیزی که ارسال شد و به دستشان رسید ارزش معنوئ کار را ارزش قرار بدهند و نه ارزش مالی را هرچند که هر جایزه بالای 15 تومان الی 50 هزار تومان قیمتش بود
در هر پاکت یک محصول هدیه + یک یا دو دی وی دی + یک برگه توضیحات قرار داده شد.
از 430 برگه توضیحات 10 برگه ان توسط بنده امضا شده. کسانی که امضای من در پایین ورقه باشد و آن را دریافت کند و برای من ارسال کند به ادرس صندوق پستی من به آنها یک جایزه دیگر اهدا خواهم کرد.(شاید ویلای شمال و یا اقامت در مشهد به مدت دو روز و شایدم یک جایزه نقدی)
این 10 برگه قبل از چسباندن ادرس بروی بسته قرار داده شده و بنده هیچ اطلاعی ندارم که برای چه کسی ارسال میشود.
خواهیم دید که این برنده خوشانس چه کسی خواهد بود.
دوستتان دارم خدانگهدار
آقا جواب ما هم میدادی بد نبود
الان اس بدیم بازم ارسال میکنی![]()
به منم میدی؟؟؟
داداش پولت اضافی کرده یا حیانا ضربه ای چیزی توس رت نخورده؟؟؟؟دلیل این خرج و مخارج چیه؟؟گفتی کاراته کایی فکر کنم تو مبارزات به سرت صدمه خورده اخه تو این اوضاع گرونی کدوم ادم عاقلی همچین کاری میکنه !!!!اگر چیز مونده باسه منم بفرست اجرت با اغا
زندگی همش پول نیست. دنیا رو سفت بگیری سفت میگیره.در ضمن پول در میاری که در راهی که عشقت میکشه و حال میکنی و روحت رو شاد میکنه خرج کنی.
من حال میکنم با این کار
در ضمن دوستانی خوبی پیدا میکنم که یک دنیا ارزش داره. یک خاطره خوب و یه یاد ماندنی
آقا لیستارو بذاری خوشحال میشیم
آقا لیستارو بذاری خوشحال میشیم
اومده بسته برای کسی؟
فردا پسفردا دیگه باید برسه
مال من امروز صب رسید
آبروم هم رفت