• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

فروش تلویزیون 46 اینچ lcd سامسونگ (دارای مشکل)

solimanhemmati

کاربر تازه وارد
لایک‌ها
0
اتفاقا دقیقا درست نوشتم غلط املایی چیه دیگه؟ قرار شد شما کمتر از 900 نفروشید و من هم نوشتم اگه 900 فروختی طبق اعترافی هم الان کردین!!!
باید 100 تومنم بدین بهم
حتی تو پ.خ نوشتید که 900 خریدارن و روی حرفت هستی؟ من هم قسم خوردم در جواب پیشتون و گفتم پول رو می گیرم 900 بفروشی
خب زود باش پول من رو بده...
شمارتم برداشتم ندی زنگ می زنم بهت

بابت چی 100 تومن به شما بدم زحمت زیاد کشیدین ...

دوست داری تماس بگیر ببینم چی میخوای ... 09148002254

یکی از مدیران تایپک رو ببندن //////

vahid200

محروم از فعالیت تجاری
محروم از فعالیت تجاری
لایک‌ها
68
با اجازه استارتر من یه ال ای دی سامسونگ دارم 40 اینچ تقریبا مشکلش مثل مشکل تلویزیون دوستمون هست البته نه انقدر بزرگ تصویری که سیاهتر میشه تقریبا یک چهارم کل صفحه هست جایی هم نشون ندادم بعضی وقتا 2 روز سالمه بعضی وقتا هم چند روز همینجوری میمونه یعنی اون قسمتی که مشکل داره تصویرش تیره تره نسبت به بقیه جاها من که دیگه چشام عادت کرده اگه کسی از دوستان خواست بنده 700 حاضرم بدم
با تشکر از استارتر محترم

babak295

Registered User
لایک‌ها
2
با اجازه استارتر من یه ال ای دی سامسونگ دارم 40 اینچ تقریبا مشکلش مثل مشکل تلویزیون دوستمون هست البته نه انقدر بزرگ تصویری که سیاهتر میشه تقریبا یک چهارم کل صفحه هست جایی هم نشون ندادم بعضی وقتا 2 روز سالمه بعضی وقتا هم چند روز همینجوری میمونه یعنی اون قسمتی که مشکل داره تصویرش تیره تره نسبت به بقیه جاها من که دیگه چشام عادت کرده اگه کسی از دوستان خواست بنده 700 حاضرم بدم
با تشکر از استارتر محترم
قیمتت بالاست

بالا