• پایان فعالیت بخشهای انجمن: امکان ایجاد موضوع یا نوشته جدید برای عموم کاربران غیرفعال شده است

لیگ قهرمانان اروپا 13-2012

j_2006_n

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
4,543
سلام دوستان

بایرن با تجربه ای که بعد از بازی برگشت با آرسنال به دست آورد دیگه هیچ بازی و تیمی رو دست کم نگرفت و حتی در حالی که صعودش قطعی شده بود بازم مثل تیمی بازی می کرد که فقط به گل زدن فکر می کنه و این تجربش در بازی با یووه و بارسا به دردش خورد و توانست به فینال راه پیدا کنه و احتمالا مقال دورتمند هم پیروز خواهد شد .

farzad.sadeshi

Registered User
لایک‌ها
900
این بایرن بی شک قهرمانه

یعنی اگه نشه کلن من میرم از حالا به بعد هندبال میبینم . بی انصافیه

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
من میگم 2-1 به سود بایرن
یکی از گلها رو هم روبن میزنه.

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2

ما رو بگو که چقد خوشبین بودیم بارسا یه گل میزنه حداقل :D
البته زد..چه گلیم زد :D

differentboy1994

کاربر فعال موبایل و اسمارت فون ها
کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
جالبه همین بایرنی که همه میگن لیاقتش قهرمانیه چیزی نمونده بود به دست آرسنال حذف بشه تازه آفساید اشتباه تک به تک والکات در دقیقه 54 بماند که اگه اون گل شده بود تیم نیم ساعت وقت داشت تا با زدن یه گل به بایرن اونو 4-3 حذف کنه
gunner for ever

bahram_warrior

Registered User
لایک‌ها
3,326
جالبه همین بایرنی که همه میگن لیاقتش قهرمانیه چیزی نمونده بود به دست آرسنال حذف بشه تازه آفساید اشتباه تک به تک والکات در دقیقه 54 بماند که اگه اون گل شده بود تیم نیم ساعت وقت داشت تا با زدن یه گل به بایرن اونو 4-3 حذف کنه
gunner for ever

درسته ولی اینجوری بخوای حساب کنی وضع دورتموند خیلی بدتره..بازی با مالاگا تا حذف شدن فاصله ای نداشت..بازی با رآلم چیزی نمونده بود.

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
درسته ولی اینجوری بخوای حساب کنی وضع دورتموند خیلی بدتره..بازی با مالاگا تا حذف شدن فاصله ای نداشت..بازی با رآلم چیزی نمونده بود.

هدف نکوهش بایرن نبود ستایش آرسنال بود
اتفاقا به نظر من بایرن لایق تره و احتمالشم 70 درصده که قهرمان بشه

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
تبریکی بس به بایرن مونیخ...
به واقع اگه این تیم قهرمان نشه تا 24 ساعت باید بشینن گریه کنن!

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
تبریکی بس به بایرن مونیخ...
به واقع اگه این تیم قهرمان نشه تا 24 ساعت باید بشینن گریه کنن!
بازی با آرسنال یادته استاد:D
همونجا بهتون گفتم که الکی شاخ نشین که عمرا بتونین بیان بالا
حالا هم زیاد ناراحت نباشین تازه میتونین افتخار کنین آخرین گل خورده بایرن تو CL از آرسنال بوده و صد البته آخرین باختشونم با یه تیم نصفه و نیمه جلو تیم شما بوده:cool:

esinig

Registered User
لایک‌ها
654
حالا هم زیاد ناراحت نباشین تازه میتونین افتخار کنین آخرین گل خورده بایرن تو CL از آرسنال بوده و صد البته آخرین باختشونم با یه تیم نصفه و نیمه جلو تیم شما بوده:cool:
:D........................

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
چی میگییییییییییییی؟داداش اون آفساید دقیقه 55 گل شده بود 40 دقیقه به توپ بسته میشدید و100 در100 حداقل یه گل میخوردید و حذف بودید تازه ما هم 4 تا بازیکن اصلیمون را نداشتیم:ویلشر-پودولسکی-ژسنی-دیابی
برید و قهرمانی رو مدیون اون کمک داوری باشید که اشتباه کرد. وای 10 دقیقه آخر بازی همه بایرنی ها پاپیون کرده بودند و وقتو کشتند تو کناره های زمین قیافشون دیدنی بودمخصوصا لام:D
درمجموع یه بایرنی باید خیلی پر رو باشه برا آرسنالیا کری بخونه

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
اولا تاپیک کل کل جای دیگریست!
دوما شما جنبه تبریک هم ندارید؟! :blink:
همچین هم میگه عمرا، خوبه حالا بازی در مجموع 3-3 شد! ببخشید کدوم تیم نصفه و نیمه؟! دو تا بازیکن محروم و مصدوم داشتید دیگه! مگه ما نداشتیم؟! شماره 10 ما مصدوم بود! دفاع چپمون مصدوم بود! هافبک وسطمون هم مصدوم بود!

حالا شما که ماشاالله دو بار رفتید فینال با قیافه های آویزون برگشتید! بپا سه گانه خلق نشه! :دی

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
چی میگییییییییییییی؟داداش اون آفساید دقیقه 55 گل شده بود 40 دقیقه به توپ بسته میشدید و100 در100 حداقل یه گل میخوردید و حذف بودید تازه ما هم 4 تا بازیکن اصلیمون را نداشتیم:ویلشر-پودولسکی-ژسنی-دیابی
برید و قهرمانی رو مدیون اون کمک داوری باشید که اشتباه کرد. وای 10 دقیقه آخر بازی همه بایرنی ها پاپیون کرده بودند و وقتو کشتند تو کناره های زمین قیافشون دیدنی بودمخصوصا لام:D
دوست عزیز کسی اصلا در مورد داوری صحبت کرد که شما در مورد افساید صحبت میکنی؟
اگه در مورد داوری هم بخای بحث کنی که تک گلتون تو امارات روی اشتباه مسلم داور و کمک دارو رخ داد
درمجموع یه بایرنی باید خیلی پر رو باشه برا آرسنالیا کری بخونه
اول اینکه یکم مودب تر بنویسی بد نیست ما اینجا دعوا که نداریم
بعدم کاش لااقل این 4-5ساله یه دفعه تو چهارتای CL اومده بودید که بشه باهاتون کری خودن

اولا تاپیک کل کل جای دیگریست!
دوما شما جنبه تبریک هم ندارید؟! :blink:
همچین هم میگه عمرا، خوبه حالا بازی در مجموع 3-3 شد! ببخشید کدوم تیم نصفه و نیمه؟! دو تا بازیکن محروم و مصدوم داشتید دیگه! مگه ما نداشتیم؟! شماره 10 ما مصدوم بود! دفاع چپمون مصدوم بود! هافبک وسطمون هم مصدوم بود!

حالا شما که ماشاالله دو بار رفتید فینال با قیافه های آویزون برگشتید! بپا سه گانه خلق نشه! :دی
شما اگه از پست من ناراحت شدید من عذرخواهی میکنم
هدف کل کل هم نبود فقط میخاستم اون پست هایی که تو تاپیک بایرن قبل از بازی دادید رو یاد آوری کنم
در مورد اینکه واسه سومین بار نایب قهرمان بشه هم مشکلی نیست مهم اینه جام به المان میره

RuDiger

کاربر فعال فوتبال
کاربر فعال
لایک‌ها
5,069
@ al2
مخلصم :)

• Like
Reactions: al2

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
دوست عزیز کسی اصلا در مورد داوری صحبت کرد که شما در مورد افساید صحبت میکنی؟
اگه در مورد داوری هم بخای بحث کنی که تک گلتون تو امارات روی اشتباه مسلم داور و کمک دارو رخ داد

اول اینکه یکم مودب تر بنویسی بد نیست ما اینجا دعوا که نداریم
بعدم کاش لااقل این 4-5ساله یه دفعه تو چهارتای CL اومده بودید که بشه باهاتون کری خودن

شما اگه از پست من ناراحت شدید من عذرخواهی میکنم
هدف کل کل هم نبود فقط میخاستم اون پست هایی که تو تاپیک بایرن قبل از بازی دادید رو یاد آوری کنم
در مورد اینکه واسه سومین بار نایب قهرمان بشه هم مشکلی نیست مهم اینه جام به المان میره

باشه گل ما تو امارات اشتباه بود ولی تو آلیانس هم تک به تک ما آفساید گرفته شد 3-3 در مجموع که تازه میکشید وقت اضافه پس آرسنالو زوری و شانسی حذف کردید

al2

Registered User
لایک‌ها
3,254
ترکوندی مارو با اون تک به تکه
طوری میگی انگار دروازه خالی رو کمک داور آفساید گرفته
عزیز اصلا بایرن زوری رفت فینال خوبه راضی شدی

esinig

Registered User
لایک‌ها
654
بایرن لیاقتو داشت بره فینال اما نه با این اخلاف 7 گل
شاید اگه داوری خیلی با کیفیت تر بود تو بازی رفت با بارسا هم بازی برگشت جذاب تر میشد و هم شاید بارسا میومد فینال
به هر هال تبریک میگم به هوادارای بایرن

ESMIGHELE

همکار بازنشسته
لایک‌ها
10,372
بایرن لیاقتو داشت بره فینال اما نه با این اخلاف 7 گل
شاید اگه داوری خیلی با کیفیت تر بود تو بازی رفت با بارسا هم بازی برگشت جذاب تر میشد و هم شاید بارسا میومد فینال
به هر هال تبریک میگم به هوادارای بایرن

مصدومیت مسی و نبودنش تو بازی برگشت یکی دیگه از این عوامل بود

differentboy1994

کاربر فعال
لایک‌ها
2,260
ترکوندی مارو با اون تک به تکه
طوری میگی انگار دروازه خالی رو کمک داور آفساید گرفته
عزیز اصلا بایرن زوری رفت فینال خوبه راضی شدی
شما میگی به آرسنالیا و رودیگر گفتید الکی شاخ نشید عمرا بیاید بالا یعنی میگی آرسنال هیچ شانسی نداشت ولی دیدیم که تا حذف بایرن چیزی نمونده بود شما میگید ما قاطعانه اومدیم بالا و آرسنال هیچ شانسی نداشت منم میگم اینطور نبوده و تا حذف فاصله ای نداشتید همین و بس

بالا